Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia verbung :)

Ne szomorkodj, inkáb legyél büszke magadra, hogy meg tudtad szerezni a kitehetőket, nagyon jó TP-t adnak önmagukban is.
    Ahhoz képest, hogy 56-os szinten vagy, nagyon jól haladtál.;)

taga1, Emília4400, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  2. tundervilag

tundervilag Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban nem nagyon eventeztem, mivel számomra túl nehéz volt teljesíteni őket.
    Először ezt is felejtősnek gondoltam, de nem sokára én is végzem vele. :)
    Nekem a bahás titokfák nem adtak lényegest, azonban az ólaknak nagyon örülök (tigris, vizipaci, szőnyegcsom, vöröspanda).
    Kitartást mindenkinek.

hegyivadasz71, taga1, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  3. kampika

kampika Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom hogy lehet, két területen bazsarózsát és macskákat tettem ki és most aratásnál egyetlenegy felröpi sem jött?

osztrak12, Gio és Cyra65 kedveli ezt.
  4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, lehet, hogy kikapcsoltad az ajándékok mutatása lehetőséget a Beállításoknál,ha így van, akkor nem mutatja sem a felröpiket, sem a neked küldött napi ajándékokat a szomszédoktól.
    Ha megnyitod a pajtaészletedet, akkor az "egyéb " címszó alatt láthatod, hogy mennyivel gyarapodott a kutysípod, persze, ha előtte tudtad mennyi az annyi.
    Ellenőrízd a jobbra fent látható fogaskerék ikon megnyitásával és a hangjegy ikon alatti ikon megnyitásával, itt állíthatod be.

jammm70 kedveli ezt.
  5. SZMBM

SZMBM Utánpótlás-írogató

100 %-ban készen vagyok az eventtel. :D
    Már "csak" 1 vaddisznó kellene és a paszulyt is aktiválni/kiváltani tudnám. (Ehhez viszony még kell egy kis csp, remélem hamar meglesz)

_Cygnus_, taga1, osztrak12 és 14 más kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, gratulálok az eventhez, jövő héten indul a macskás event, ott tenyészteni fogunk, tenyéssz ki egy vaddisznót is, remélem sikerül, sok sikert;)

mingo826, Peszi2, mani2004 és 7 más kedveli ezt.
  7. kampika

kampika Utánpótlás-írogató

Eddig mutatta a felröpiket, és nem állítottam el semmit, a tölgynél az állatokat szedtem le kemény kettő felröpi jött, ugy hogy nem ezzel van a probléma.

osztrak12, Cyra65, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Hechingen

Hechingen Rutinos

Szia igen,van piros pulykám is nekem eddig ez volt a sláger,ahogy a két buggyant pulyka napozik:wuerg:

taga1, Cyra65, mingo826 és 7 más kedveli ezt.
  9. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

Felhő beüzemelve, 2 vidra a jutalmam.:inlove:
    Még van 2 nap, ha a sípok is úgy gondolják mindennel elkészülök, ha nem akkor még a szupitápot kiásatom Fidóval, mert a macsekok biztosan sokat igényelnek majd.xDxD
    Még van idő sok sikert mindenkinek!!

zotmar, mingo826, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  10. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szia!
    Elnézést,hogy bele kotyogok!Én is így csinálom ahogy leírtad...........most már:),de szerintem is a piaci árat a mindenkori kereslet határozza meg!Nem lehet rá panaszunk,hogy pang a piac szerves trágya ügyben!:)Amilyen nagy pörgések vannak a standokon,de azért ki lehet fogni a"leárazásokat";)Most csíptem el Bájitalt alig valamivel 300csp fölött,Anakondát kicsivel több mint 4000csp-ér:D

zotmar, Cyra65, mingo826 és 5 más kedveli ezt.
  11. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sajnos, a vaddisznóból pörköltet csináltam :( :(

osztrak12, Cyra65, mingo826 és 5 más kedveli ezt.
  12. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok..

A farmos titkosaim a következők lettek:
    Szarvas :inlove::inlove:
    teknős 2 :inlove: volt már, de mindig jól jön xD
    Piros kecskeól :inlove::inlove:
    Tetszett és nagyon könnyű volt ez az event.
    Lányom is jól halad, felhősor, kitevősei megvannak, még 4 kocka van összesen az eventből neki hátra, 74 szinten, legenda és 0 percezés nélkül!
    Sok sikert aki még csinálja!

Utoljára szerkesztett: 6.11.16
    zotmar, taga1, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  13. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Az este en is kesz lettem az eventtel es most vettem eszre, hogy a szupertapot nem valtottam ki. De most mar teljes a sor. Nagyon jo kis event volt, sok szuper nyeremennyel. Sok sikert aki meg csinalja, kitartas!

Peszi2, kedvenc62, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  14. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Már csak a felhősort kell kiásni Fidónak....
    Még sok idő van, remélem meglesz....
    Mindenkinek jó játékot!

Peszi2, kedvenc62, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  15. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    Ma én is kész lettem az eventel! :) Még egyszer köszönöm az ajándék felröpiket! :)
    Szuper event volt, vidám csevegővel. :) Hab a tortán, egy szarvas a titkosokból!xD A szigeteseket még nem raktam ki.
    De most már mindegy, mi lesz belőlük. ;):)

mingo826, Peszi2, kedvenc62 és 5 más kedveli ezt.
  16. Csókos

Csókos Fórum bárója

Halihó!
    Nah, a sima titkosok... hát... erre szavak sincsenek. Kaptam 1db kacsacsőrű emlőst (íme, a 11. darab), és egy sárga és egy narancs medve ólat (a narancsból is már a sokadik, pontosabban, a negyediket...) a negyedik ól meg meg sem maradt az emlékezetemben, annyira semmilyen volt.
    No mindegy. Megyek aratni.

Peszi2, kedvenc62, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem.:)
    Event kész van, már nincs több felfedezésre váró kincs Fidoval.:p
    Ismét egy újabb klassz event volt.Köszönet a BP-nak. :)

mingo826, Peszi2, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  18. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Sziasztok! Sikerült befejeznem az eventet, Fido mindent kiásott :music: Összességében jó kis event volt, bár a titkos cuccokból dobhatott volna jobbat is :p
    A titokólakból lett: 2 teknős, narancs kecskeól, kacsacsőrű és sárga bagoly :sleepy: A bahás ólakból lett 2 vöröspandám, sárga pálcika hegyezőm, xxl-es elefántom és narancs makitombolóm. A bahás fákból lett 2 mangosztán(ha valakinek kell cserenapkor szóljon ;) ) egy huang pi és egy achacha xxl . A sima fák elég gyengén muzsikáltak: 2 japán naspolya xxl, szakura cseresznye és berkenye xxl:)

Mindenkinek sok sikert aki még eventezik;)

hegyivadasz71, tandem6, mingo826 és 6 más kedveli ezt.
  19. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Mivel tegnap óta csak most érkeztem learatni a még szükséges eventnövényt,....így most lettem teljesen kész az eventtel.:D
    felröpiből már plussz mennyiségem van,....amit főleg a barátaimnak köszönhetek.;)
    Nagyon örülök, hogy mostanra sikerült befejeznem, mivel holnap áramszünetünk lesz,...valami karbantartás miatt,...holnapután meg egész nap dolgozni fogok, (meg azután is:cry:.!)
    Szóval Puszi Nektek!;):inlove:
    Nekem személy szerint nagyon tetszett az event,...most nem tévedtem el mint a ''hínáros mocsárban'' xD
    A titokólak, és fák mindkét területen említésre sem méltóak,...semmi újdonság nem jött a szintemhez mérve ..(ami eddig még nem volt),....de se baj! Mindennek örülök.
    Aki már befejezte az eventet annak gratulálok, a még küzdőknek pedig nagyon szurkolok!:);):D

jammm70, mingo826, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  20. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Fido kutatása is vége tért, meglelte elfeledett cuccait is :)
    Ez a Fido nagyon tetszik, nagyon bejön, ilyet még többet :)
    Remélem még Fido sokszor vissza fog térni közénk :)

Titkosak semmi újat nem hoztak, de nem baj megy a kamrába a többi :)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartás akik még csinálják :)

További szép estét:)
    Fidoval meg vonyítsuk le a Holdat az égről :)

Üdv: DRAGON86

maszilva, jammm70, taga1 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.