Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soramay72

soramay72 Fórum hercege

400 felröpi, nagyon lightos, biztos, hogy mindenhonnan röppen? ;)

Peszi2, -kaktuszable-, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Mivel 6,5 órás lesz az even tnövény és 12 TP-t ér, sok felröpit nem fog adni.

Peszi2, _Cygnus_, imi010 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

vagy kevesebb,vagy egyse.Nekem van négy.

gabianyus, Peszi2, Magdusnéne és 7 más kedveli ezt.
  4. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Egy nagy bögre forró kávé után ismét átolvastam az ismertetőt, megnéztem alaposabban a képet és az alatta lévő táblázatot - én a következő útvonalat dolgoztam ki magamnak (leírom ide, hátha valaki hasznát veszi):
    - először elmegyek a Farokkergetés kitehetőért: 9 -> 10 -> 13
    - aztán megyek az Ügyes kutya kitehetőért: 10 -> 6 -> 3 -> 2 -> 5 -> 1
    - majd jöhet a Kutyaspájz kitehető: 3 -> 4 -> 8
    - végül pedig a felhősor: 10 -> 11 -> 15 -> 14 -> 17 -> 20 -> 19
    Ehhez összesen (ha jól számoltam) 325 db síp és 12.700 db fű kell. Közben pedig útba esnek: a 4 Gránát talányos tenyészet és a Waiheke + Atlasz talányos fák. Aztán ha eddig sikerül eljutnom és még marad időm, akkor a 21-es mezőn található Jáde talányos tenyészetet is kiváltom. :)

Utoljára szerkesztett: 1.11.16
    Feca29, Fuhur, Peszi2 és 16 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Leho69
    Nagyon igazad van [​IMG] egyetértek veled. Úgy tűnik, picit jobban számolnak velünk - természetesen bizonyos korlátok között - , és az igényeinkkel, a kéréseinkkel, és elvárásainkkal. Ez mindenképpen előremutató törekvés.
    BEKO-nak is köszönet a finom humorért amit becsempészett az event leírásba. :D:inlove:
    Na, megyek kapát élezni. ;):D:inlove:

zotmar, revaa, SzabadEurópa és 26 más kedveli ezt.
  6. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nagyon várom már a kutyusos eventet. Jók lesznek a nyeremények is, a ládikó is tetszik, mert ha jól fogtam fel, 2 állatkát ad. A teliholdas ládikán kicsit meglepődtem, kibontottam, izgatottan vártam az eredményt, s láss csodát ! : 1 db lábgomba :mad:
    Szép napot !

revaa, Peszi2, Melan és 13 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Biztosnak nem biztos hogy mindenhonnan és jól fognak röpködni a sípok, de remélni remélhetjük. :)

zotmar, revaa, andycyca87 és 15 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Kihagytad az Ügyes kutyánál az 5-ös kockát, oda is kell lépni mert a 2-1-es között sövény van. 9-10-6-3-2-5-1

Cyra65, Netudki50, Leho69 és 10 más kedveli ezt.
  9. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Jaj, tényleg, most nézem, köszönöm, hogy szóltál! :) Javítom is.

Feca29, Gio, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Elnézésedet kérem. Az előző hozzászólásomból a lényeges szó kimaradt: Az ALAP érésidő számít. A szegfű érésideje alapból az ismeretem szerint 18:45. A felröppenőkre ez az idő van hatással, függetlenül a rövidített beérési időtől.

Leho69, csopke1, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  11. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Nekem egy db vámpírparadicsomot rejtett a láda. A kutyás event nagyon tetszik, szeretnék mindent megszerezni. A felröpikre kíváncsi leszek. Remélem lesz pár szarvasom a ládából.

Peszi2, Leho69, Melan és 12 más kedveli ezt.
  12. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Tudtam hogy számíthatok rád, köszi;):):)

Feca29, Peszi2, csopke1 és 10 más kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia,szerintem szorozd meg a Tp-t 4-el akkor már nem is annyira rossz.. mert a 12-Tp az 1*1-es területre érvényes..

magdi06, andycyca87, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én viszont jobban szeretem magam irányítani a farmon az életet, ezért mindent megteszek azért, hogy ne szoruljak segítségre:)A rég nem látott ismerősökte örömmel üdvözlöm, de a számolásnál a saját erőimmel számolok és nem másokéval, első sorban:) A barátaim akikkel napi kapcsolatban vagyok tudják is ezt és event alatt is barkácsot kapok tőlük:D (én kértem így, ne hogy valaki félreértse a baráti szándékot:))

andycyca87, Peszi2, Leho69 és 12 más kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia franyo :)
    Ne kérj elnézést, hiszen zölddel írtam és ez itt "poénkodásnak vagy viccnek" számít;)

Peszi2, -Mayacska85-, Melan és 7 más kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Igazad van. A zöld szin felett átsiklottam, pedig én is szoktam használni. De a valóság az, hogy a legfontosabb szót (ALAP) kihagytam, és így félreértelmezhető voltam.

Cyra65, Peszi2, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  17. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Sziasztok!Ne nézzetek hülyének de ez mit jelent:"Az felröppenő minden művelhető területen, minden termést adó játékelemből felbukkanhat. "???

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Mind az 5 ültethető területről mindenből jöhet. (ólak, fák, terményes ólak, növények)

Cyra65, Netudki50, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  19. péteriágnes

péteriágnes Haladó

köszike.

barbi021951 kedveli ezt.
  20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!
    Olvasom, hogy a feltűnően kevés felröppenő miatt felmerült bennetek, hogy a kutyasíp nehezebben érkezik és "meg kell szenvedni érte".
    Mondhatnám azt, hogy majd holnap kiderül. De nem teszem. ;)
    A tesztek alapján érzékelhető volt a különbség a most véget ért event felröppenője és a kutyasíp mennyisége között, de aggodalomra nem látok okot. Pannik és kupák nélkül végeztem a teszteket. Minden "kezelhetőnek" tűnik, amennyiben valaki nem az eventnövényre alapoz.

zotmar, Lillapilla73, Cyra65 és 42 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.