Visszajelzés Lámabazár eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Jun 5, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Szép estét! :D
    Ugyan két napos késéssel kezdtem az eventet, de bőven készen lettem. Nem igazán vettem a fáradtságot, hogy tápot keverjek a lámáknak, így egyszerűen szupitáppal etettem őket. Először nem is akartam elkezdeni. Nem volt kedvem farmot bontani illetve nem is igazán nyerte el a tetszésemet ez a fajta event. Már a hiúzos sem tetszett anno. De végül megcsináltam. Valószínűleg évente egyszer ha fogok a pajtába termelni lámát. Mindegy. Porosodik a menüben :D

DevilMókus likes this.
  2. Atali

Atali Törzsjátékos

A tenyésztős is megvan már félig. A tölgyön sajnos még sok kell, hogy eljussak oda, hogy betehessem őket. Nem tudom miért, de meg is feledkeztem róluk. Múlt héten volt egy kis időm hogy szétnézzek a "raktárban" és akkor fedeztem fel újra és fejeztem be a növényes kupát. Mindig tanul valami újat az ember. :)

3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az a lényeg, hogy most már előkerültek és segítenek. :) Én is mindig találok valami újdonságot az Enciklopédiában, ha belenézek, meg a Fórumon máshol is többnyire. :)

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép estét! Mivel termelgettem a terményeket és szétnéztem hogy mi hiányzik a pajtában, feltűnt hogy a gyapjas pulcsinak kimagasló a pajtaértéke a farmosok közül 2072o_O. Azaz ha másért nem ezért érdemes lehet foglalkozni a lámákkal később is..:music:;):p
    Egyébként a páfrány ami szintén 6h növény 240 tp-es.o_O:music:;)
    Azaz a pitypang event növényként se közelíti meg.:music:/a pajtaértékről ne is beszéljünk/Egyénként a lombház 150 % dekor tp ad,és stabilan araható reggel/;):)

Last edited: Jun 10, 2019
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó Reggelt.....lámapukkasztó meleg lesz maxD de ez nincs befolyással az event befejezésére.
    Árnyékos hetet mindenkinek...:p

6. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    jobboldalt kész vagyok már péntek óta:D
    a baloldalért még dolgozgatok;)
    szép nyári napot mindenkinek:inlove:

7. laclo70

laclo70 Junior szaki

Sziasztok!

Valaki yorsba ìrja màr meg lègyszi làmaólat hol talàlom első kettő bal ès jobb oldali feladat elvègezve! De az ólaknàl nrm talàlom

8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A farmos ólak között keresed?

Kuzdern, Gio and GA-BI-O-Farm like this.
  9. gymikii

gymikii Fórumlakó

Eddig a pontig soha nem volt gondom a felreppenőkkel, most még kellene 1000, és van 87....Miért nem adja rendesen? 0 percezni tudtam volna, de elfelejtettem, évek óta az első event, ami nem lesz kész.

Ananke likes this.
  10. Györgyi6464

Györgyi6464 Utánpótlás-írogató

Sziasztok: a pöttyös ólakból lett egy birkanyíró állomás: sárga, és sünodú sárga. Ennél azért többet vártam ettől a játéktól:cry:

Samborg likes this.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A lámák és a pulcsigyár szereti a szupertápot, összesen az eventhez 31 darab kell, lényegesen lecsökkenti, az eventnövény termelését, és felröpik számát

Last edited: Jun 11, 2019
  12. gymikii

gymikii Fórumlakó

Igen, figyelmetlen voltam, most meg már késő...

KukoricaKata and Katka54 like this.
  13. judy95

judy95 Törekvő

Pont így jártam én is, a felhő már megvan, kitevőkre még van esély, de végigvinni már tuti nem tudom.

Evita-55 and Sanyat like this.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sok olyat olvastam, akinek jól jött a röpi, én nem tartozom közéjük. A jobb oldalt viszem végig, de még ott is csak 52 van meg a 200-l.
    remélem még holnapig ezt az oldalt meg tudom csinálni. A bal oldalt is elkezdtem, de még oda is annyi röpi kell, hogy már nem is csinálom tovább. Szerettem volna a felhőt, de sajnos most le kell mondjak róla>:(:oops:

Kuzdern, Sanyat and Ananke like this.
  15. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szia, nem bántásnak szánom, ne haragudj. Ha elolvasod az event ismertetőt, tudsz választani melyik oldalt csinálod, akkor inkább a bal oldalt kellett volna a felhő miatt. Mindenhonnan jött felröppenő, nem értem , miért van hiányod? Sokan később kezdtek neki, mégis kész vannak, ennél egyszerűbb event nem létezik. Lehet, hogy kis farmod van, lehet sokat dolgozol, ?

Last edited by moderator: Jun 11, 2019
    Evita-55 and Kuzdern like this.
  16. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Nem szokásom morogni a kevés felröppenő miatt, pedig megtehetném. Végig hosszú érésűeket vetettem a Bahára illetve fókákat "telepítettem". Most is csakis azért írok, mert a panaszkodókat a " sikeresebbek" azonnal oktatják. Én se most kezdtem és 211. szinttel kezdőnek sem érzem magam. Végig vetettem, arattam, de a felröppenők nagyon elkerültek. Lehet, hogy be sem tudom fejezni! Ezt persze nem veszem a "szívemre", mert ez csak sokadik a sorban és állítólag csak egy játék.

Sanyat likes this.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nincs egy pár szupertápod? Gazdakörid üres, vagy nincs sztápot is adó ládád? Sztáppal sok röpit és gazt lehet spórolni.
    Kevés olyan event van, melynek a tervezésével és ismertetőjével 5 percnél érdemes többet foglalkozni. Ez speciel olyan event volt.
    A klasszikus teljesítéshez több, mint 4000 felröpi kellett volna. Szándékosan nem használtam pannikat, és még nem jött 3000 darab, pedig igyekszem időre aratni. Tehát, ha a klasszikus módot választom és nem 19 sztápot, akkor még nekem is hibádzana a full teljesítéshez jópár darab. (1000nél is több. Pontosan 1600, ha 31 táppal csinálom és magam keverem a tápot, és 10+10et akarok teljesíteni. Ez húzós lenne 18 órára Nekem is.)
    De mivel a jobb 9-10. sorokat első pár órában végérvényesen töröltem céljaim közül, és nem 31 hanem 19 táppal oldottam meg a kerék minden ármánykodása ellenére, így most lenne pontosan annyi felröppenőm, ami a 10+8 beadáshoz klasszikus módon kellett volna. De mint mondom 19 sztápot használtam, így van 1900 felröpim. Ha valamikor, ennél az eventnél érdemes volt számolni a különböző módok igényeit. Persze ez azért van így, mert ebben az eventben valós alternatívák vannak a teljesítésre, nem csak kosarakból lehet válogatni.

Last edited: Jun 11, 2019
  18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha olvassátok a csevegőt, láthatjátok sok gazdának könnyedén megvan a szükséges felröppenő mennyisége.

Ez egy könnyed lazán teljesíthető eventnek látszik. Szeretnénk hogy nektek se okozzon gondot hasonló eventek teljesítése.

De nem tudni nálatok mi lehet a gond. Kérlek benneteket írjátok meg részletesen:
    Hogyan vártátok az eventet? Mi volt a farmokon? Milyen növény, ól, fa?
    Hány alkalommal volt lehetőségetek aratni naponta és mit?
    A lámatápot gyártottátok vagy szupertáppal etettétek az ólakat?
    Használtatok bónuszokat? Érésgyorsító, termésnövelő, felröppenő mennyiségére ható? Ha igen mik voltak azok?

Kérhettek tanácsokat itt a csevegőben.
    A fejlődési taktika topikban.
    Átnézhetitek, minden csevegő első hozzászólásában megtalálható linkeket. Főként az Eventsegédlet linket.
    Farmnév és ID szám megadásával segítségkérő topikban.

19. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, én nem szoktam kioktatni senkit a játékban, a panaszkodások miatt. Valami biztosan hibádzik a tervezésnél, nem kell ahhoz 200 as szint felett lenni, hogy elég legyen a felröpi, és végig lehessen csinálni az eventet. Én szupitáppal etettem a lámát, és a kötöde is azzal ment, most 1900 felröpi van plusszban, pedig az event ideje alatt a bahán, édesburgonya ment , és csak estére ment hosszú. Olvasás, tervezés, és a segítség elfogadása, ennyi, és a siker nem marad el.

20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A narancssárga pulóverkötöde egy nagyon jól sikerült, szép épület, itt van a raktáramban és csak a legjobbakat tudom róla mondani! Alig várom, hogy termelhessek vele. :p(Jó, hogy szóba hoztad, mert már el is felejtettem, pedig Strawberry49 gazda szépséges képén nagyon megcsodáltam, hogy milyen klasszul néz ki.) :inlove:
    Hát én nem spóroltam a szupertáppal, így most 16 plusz láma nézelődik a pajtában. :music::)
    Sajnos, nekem is úgy tűnk elég gyakran. -.-:music:

Thread Status:
Not open for further replies.