Visszajelzés Lámabazár eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 5.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Lillapilla73, barbi021951, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Az első lámaólat kihelyeztem, szup.táppal megetetve.
    50 perc múlva meglesz a második is.

-W-595-, -gyöngy-581, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  3. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok , 2 láma a kert sarkában figyel, de nem érti, hogy mit keres a sima farmon, én elküldtem volna a Bahára, melegebb éghajlatra, de nem biztos, hogy örülne neki, de nincs mindíg karácsony.

milanzs, tewo, nolina1965 és 10 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok itt is!
    1x1-en érik a pitypang, este fél10-kor lesz kész. A tölgyesben a pitypangmező közepén pedig várjuk a gólyát az első saját születésű kis lámával;). Mondjuk kicsi baki volt, mert annyira csodáltam a lámaólat, hogy sikeresen megszupiztam a tölgyesen az 1x1-et, amit sose szoktamxD...viszont így alig 1 óra múlva megvan a második lámaól is és termelheti a cuki pici lámákat.:inlove: Ha minden jól megy, lefekvésig lesz 3 vagy 4 lámám és éjjel már 3 lámaól üzemel;).
    ...és lett 1039 röpim, szóval azzal nem lesz gond. 50 pannival 1/1 adta a röpit a pitypang 2x2-n. Ez most annyira felizgatott, hogy kivételesen megnézem az 1x1-et is 50 pannival. :music:
    Nem mondom, hogy nem jöttek jól az új neonólak, de a lámáknak sokkal jobban örülök.

Utoljára szerkesztett: 6.6.19
    Marika312, -W-595-, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A láma event nálam is elindult 100% terménybónusz 24 órás rásegítésselxDxDxDakkor Hajrá....

LCZAnikó, barbi021951, eko19 és 11 más kedveli ezt.
  6. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Gratulálok, a bónuszhoz, szomszéd.Hajrá

Kuzdern, Imi*, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Én azt hittem, hogy bahás állat a láma:)

8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

xD

inanna11 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérhetek tőled egy kis segítséget? Végigolvastam az eddig írásokat és nem találtam rá utalást, hogy mennyi idő alatt érik be a láma szupertáppal. Megtennéd, hogy megírod? :D
    Köszönöm előre is a válaszodat :)

-W-595- kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Kiváltottam a 2 ólat, most a Kötöde a cél.
    Szia. Valentin-tojáspuncs-sz.táp-vízzel 3,38 óra. De ha van aktív felhőd akkor hamarabb. Nekem nem volt.

maszilva, genka53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori:)
    Köszönöm szépen az infót.
    Nekem 4 ólam van, ebben a pillanatban raktam ki őket a Tölgyesbe, termékek nélkül, felhős gyorsítással 3:56 óra lett. Attól féltem, hogy valamikor éjjel 1-2 óra körül fog beérni, ezért kérdeztem. Az éjfél körüli érés még belefér nálam :D

-W-595-, Gio, Hagymácska55 és 2 más kedveli ezt.
  12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm:)

Kuzdern kedveli ezt.
  13. kukori80

Nincs mit:) Nem nagyon figyelem a felhőket mert reggel learattam mindent, de kb. 4 órára lehet lehozni az érésüket. Legalábbis én 4 órával számolok, hogy az 3 és fél óra vagy 4 óra, az már nekem nem nagyon számít. :)

Gio, Kuzdern, -gyöngy-581 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Hány láma ólrol beszélhetünk? vagy esetleg rosszul értelmeztem de az event teljesítésénél én csak egy láma ólat kaptam , több is lesz ? még csak az elején vagyok, egy ólam van és nem látok többet.

15. kukori80

Szia. Az ismertetőt is el kellene olvasni, tessék:

maszilva, Lillapilla73, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  16. papirocska

papirocska Törzsjátékos

köszönöm közben elolvastam . De köszönöm a gyors választ.

Sali~*.*, Kuzdern és kukori80 kedveli ezt.
  17. kukori80

Kiraktam közben a Kötödét is. Pünkösdivel , Mézeskaláccsal sz. táppal és vízzel .kb. 2,30 az ideje.

Jucika, genka53, nyuszi63 és 7 más kedveli ezt.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Kettő láma ólam már kint van, 1 óra múlva meglesz a másik kettő is, reggel pedig kikerül a kötöde is.

-W-595-, Gio, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Viszont nagyon figyeljetek ,hogy ne adjátok be az összes lámát a feladatba, maradjon a Kötödéhez is, különben éhezni fog a Kötöde.)

maszilva, milanzs, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép estét!
    Hát nagyon nekiugrótattok a Lámának ahogy nézemo_O Lám ..lám..;):p
    Én a gyerek ballagásán voltam, úgyhogy sehol se tartok estére meglesz a teljes farm kiültetve. :sleepy:
    Mindenesetre idő van bőven:music: holnap érik a neon pillangóbáb, szupertáppal meglesz hamar az ól-igény, gazból se kér sokat úgyhogy a jackek is piheni fognak, de zöldcseppek is mert az event szerintem nem igénylio_O;)/ party-pörik is talonba /
    A növény igény elég kevés ha szupertáppal etetjük a lámát és 146 órás az event:music:
    Szóval a "lassú munkához idő kell alapon " termelgetünk;):p

Ribiszke, genka53, nyuszi63 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.