Visszajelzés Látványos vízisízés - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 2.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Háááát, mit is mondjak. " Csak" 150 játékot játszok le, kivéve, ha a pörgetés meg nem bolondul és jóóó sok bónuszt ad. :D:D
    Megcsinálom a teljes bal oldalt és a jobb oldalból 50-t.
    Ehhez:
    vasmacskafűből 35.764 db kell
    vad vízisíből: 12.142 db
    csavaros kakukkfűből: 9950 db
    mentőmellényből: 2090 db
    Ez is bőven sok.
    Sok sikert.

Rizstej, alex0824, ildiko44 és 23 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Erre legalább figyeltek a játékmesterek;)
    Azt látom ez az event nem lesz meg nálam egy nap alatt... de talán 2 alatt igen;) Majd meglátjuk mennyire lesz kegyes kerék;)

ildiko44 és jutka190226 kedveli ezt.
  3. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én sem vagyok TP hajszoló, így megijedtem, hogy nem veszek észre valami nyereményt azért nincs meg bennem az elszántság, hogy belekezdjek. Most ugyan vetettem hosszút mindenhová de még közel sem biztos, hogy belekezdek.

4. -Holdfeny-.

Esetleg pár kisebb ajándékért is érdemes neki állni;) Aztán lehet, evés közben jön meg az étvágy;)

5. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Közben végigolvastam a többiek véleményét is majd bevillant, hogy csak 1 Bahama területre vetettem ixorát, a másik kettőt még nem bontottam le. Szinte biztos, hogy nem bontom azokat, nem kezdek bele. Ha a 100-as szint környékén járnék talán tetszenének a nyeremények és elkezdeném.

6. nagyjuli

nagyjuli Fórummogul

Még jobb!:wuerg::wuerg::wuerg: Meg mindegy is! A lényeg a két időhossz!

Utoljára szerkesztett: 2.8.23
    ildiko44, juliannakoczkas és zsoxxya kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Az event leírás és a letermelendő növények számának láttán eldöntöttem: itt az idő a hosszabb érésidejű növényeim számát gyarapítani. Elengedem az eventet úgy, ahogy van.... Marad a szupertrágyám, a KK-m és a meglévő bónuszaim is. Nyár van, igaz, de nem csak gyerekek játszanak ezzel a játékkal, hanem háziasszonyok, nagymamák, nagypapák is.-.-
    És akkor még itt lesz ez is:
    A Központ döntése alapján a "Bevezetés a szigeti farmmunkába" eventet egy későbbi időpontban indítjuk újra.

A tervezett újraindítás időpontja: 2023. augusztus 4. (péntek) 14:00 óra
    A tervezett befejezés időpontja: 2023. augusztus 6. (vasárnap) 22:00 óra

babar.bandesz, alex0824, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  8. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Sziasztok!

Event kész. xD

Cincilke, alex0824, -kesudió- és 17 más kedveli ezt.
  9. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Még az első felhőért nekem akár meg is érné, de... hát nem sok kedvem van hozzá. De a csillag meg kéne, vagy sose jutunk ki Gyopárvölgybe, bár ahogy a kommenteket néztem róla, ode se nagyon éri meg menni :D
    De a 13 aratás még vállalható, a felröpik 0 percezéssel megoldhatóak :music: Mindenesetre se időt, se kifejezetten sok szupertrágyát nem szeretnék beleölni

10. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Nos én is úgy vagyok ezzel az eventtel, hogy meglátom, nyár van nem fogok a gép mellett ücsötögni ,csak azért hogy több felhőm legyen ,ha sikerül akkor lesz felhő, ha nem az sem baj, nem vagyok felhő mániás

11. -Holdfeny-.

Ez gyors volt;)
    A csillag fontos;) Ha csak kipróbálod a gyopárvölgyet - még az is kiderülhet, hogy tetszik;) Más mint a farm... rá kell érezni;)

bactriaanus kedveli ezt.
  12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Én is kihagyom ezt az eventet, sokat kell termelni. A bahán már elértem a maximális szintet ezért nincs értelme gyüjtögetni, az ajándékok eléggé szegényesre sikeredtek csak ha valaki már 90-en felül megy kap valami értelmeset. Annak aki belevág sok sikert és türelmet kívánok. Megy nálam a pajta töltögetés.

Cincilke, alex0824, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Őszintén szólva meglátásom szerint a 3 felhő összesen ér egyet (vagy annyit sem), mondom ezt annak ellenére, hogy imádom a felhőket, mert minden reggel learatom és kész is vagyok velük másnapig. A szupertrágyára hatókról meg amikor nem használom őket, leszedek egy dekort, és csak akkor rakom vissza, amikor aktiválni szeretném azokat.
    Tudom, ilyenekre szokták mondani: "elfér a többi között", vagy azt, hogy "sok kicsi sokra megy".
    Háááát, ez most nagyon necces, hogy ennyi kapálást érdemes-e elvégezni, hogy a végére érjünk, az extrákról meg még nem is beszélve.

Köszönöm a matekot mindenkinek! :)
    A fent leírtak ellenére, más verziókat is érdemes megfontolni, ha egyáltalán belekezd valaki.
    Látványos vízisízés (Variációk)VasmacskafűVadvízisíMentőmellény.Csavaros kakukkfűKikötörcsínMentőmellényΣ Mentőmellény
    Full 200 beadás = 3 felhő+2 Piccolo35 76412 1421 350.33 25610 5311 3492 699
    75 bal+75 jobb = 150 beadás = 3 felhő15 3725 8541 080.14 3284 7071 0702 150
    52 bal+98 jobb =150 beadás = 3 felhő +1 Piccolo.11 1020780.33 2569 8031 3182 098

Mindenki saját maga kell, hogy eldöntse, milyen erőforrásai vannak ehhez az eventhez, avagy a meglévőkből mit áldoz be (idő, bónuszok és egyéb segédeszközök stb.). :)
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek, a nyaralóknak meg jó időt! :D:inlove:

VIGYÁZAT!
    Időközben módosított a BP a beadandó mennyiségeken!
    Az új táblázat >> ITT << található!

Utoljára szerkesztett: 3.8.23
    karippa, Rizstej, alex0824 és 35 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Köszönöm a részletes számolást... azt hiszem a 3. variációt fogom megcélozni;)

15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Genka, köszönöm a számolást.:)
    Ahogy látom, nem fogjuk olcsón megúszni. :D
    Azért csinálom félig a jobb oldalt, mert akkor nem kell Kikötörcsint szaporítani- ültetni és a bahán csak 1 területen ültetek. Nekem ott elég 1 növény is. Sok variáció van, mindenkinek magának kell eldöntenie a legjobbat. De az is jó megoldás, ha már valaki kész is van. :D

alex0824, Hahacska, mókás20 és 15 más kedveli ezt.
  16. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Nagyon köszönöm ezt a mindenre kiterjedő számolást (meg az összes többit is!) ez alapján végül eldöntöttem, hogy a középső variáció az enyém. Piccolot már lehet szerezni nyakhajlásig ez az 1 vagy 2 nem oszt nem szoroz inkább ültetek "kevesebbet". A 3 felhőért tetemes lemaradásom miatt megyek, amúgy nem csípem a számtalan e.növényt. :)

Utoljára szerkesztett: 2.8.23
  17. -Holdfeny-.

hm... igazad van... - reméljük jön a szomszédajándékozás;) s pótolhatjuk az itt esetlegesen elmaradó piccolót;)

Samborg, genka53 és lovardatanya kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Az igaz, amit írtál, de nagyon sok játékosnak azért nagyon nem mindegy, hogy 120 FA/db-ért, vagy kapálásért van egy Piccolo láda.
    Főként, ha még ráadásul venni kellene az FA-t.
    (Tudom, lehet bármikor nyitni 10-20-30 új kisfarmot az FA kitermeléséhez, de az is idő, meg kedv is kell hozzá ...)

19. agi770

agi770 Törekvő

Nem becsmérlem sem a felhőket, sem az egyéb jutalmakat de ezt most könnyű szívvel hagyom ki. Aki belevág,annak sok sikert:)

alex0824, -kesudió-, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  20. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Elolvastam az eventleirást és a hozzászólásokat. A 3 felhőből a bahamás nem érint, már réges-rég 800 szinten vagyok. A napi 243+121/e tp nélkül megvagyok. Nem hajtom a szintlépést. A dominós event után kiraktam a magasabb pajtaértékű ólakat szellőzni. No meg kockadinnyét is akarok termelgetni. Igy a nagyüzemi eventgaz termelés most kimarad. Sok sikert annak, aki belekezd.

Cincilke, alex0824, mókás20 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.