Visszajelzés Látványos vízisízés - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 2.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziszi1950

Sziszi1950 Kivételes tehetség

A 150-ig letermeltem a növényeket, egy felhőr már beüzemeltem, a többi beadást holnap reggel folytatom. ez mára nagyon
    sok volt.

Nagyii58, -gyöngy-581, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  2. kom.réka

kom.réka Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :)

Aki eventkezdés napján végez az eventekkel, ti mivel oldjátok ezt meg? Értem, hogy 0 perces, de mennyi plusz kosarat/csomagot vásároltok, hogy ez megvan? Én csak a farmmunkásokra fizetek elő, mert többet nem szeretnék kattintgatni.

genka53 kedveli ezt.
  3. böbe764

böbe764 Fórumlakó

Csak annyit tudok mondani, hogy én még csak elkezdtem!Még nem látom az alagút végét!:sleepy:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.23
    aida2330 kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Így jár, aki csak tolja, mint süket az ólajtót. :D

Nem néztem az oszlopokat, arra gondoltam, mindig több növény kell. :( A végén már eszembe jutott, hogy genkanéni hozta a számokat. Ma valahogy nagyon jól ment minden. Talán egyszer végeztem ilyen hamar. Akkor ez már a második alkalom. :D

Kuzdern, maszilva, Nagyii58 és 12 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Meg fogsz lepődni, de nem vettem kosarat egy darabos sem nem hogy többet. Prém tag vagyok 15 magból szaporítottam fel a gazokat. 2-2 területen ültettem, folyamatosan szupertrágyázva á s KK-val megszórva. Mamutjaim vannak megterem és a ládákból is kapok bőven. A szupertrágyát három felhő segítségével gyorsítottam, (természetesen a rekeszekben fehér ártatlansággal)
    Pörgettem, de sajnos pár +1 növényt adó bónuszon kívül nem kaptam mást. A gyémánt rekeszbe beraktam egy 300 %-os terménybónuszt a kamrapolcáról és ugyan oda az arany rekeszbe pedig egy 100%-os növénybevételi bónuszt. Ennyi kb és persze volt időm rá, hogy 50 percenként arassak egész délután.

kiegészítés:

PS: bocsánat elfelejtettem, hogy a 150 pöri végre befutott egy 100 %-os terménybónusz is, ezt kifelejtettem a felsorolásból.

Utoljára szerkesztett: 3.8.23
    maszilva, Swartsch, Nagyii58 és 11 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most hamar össze raktam az agyamban a dolgokat. :D
    Fél 5 előtt haza értem, az óra 16:22- tőt mutatott. Bekapcsoltam a gépet, közben melegítettem egy kv- t. Haza ért nejem, puszi, táska kipakol, kv neki is. ..
    Elsőnek vettem magamhoz PP- t, lepörgettem kb. 500- at. Trágyára ható felhőkre most figyeltem, így mindet most szedtem le és pihentettem az Egészségedre! itemet is. Fél óra alatt értek a növények a két süti elfogyasztása után. A többi csak jött. Néha tényleg jó lenne, ha a maradék növényt piacra lehetne vinni. Nem a csp végett gondolom, az amúgy sem a barátom. :D

maszilva, Nagyii58, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  7. ördög0

ördög0 Kivételes tehetség

Kuzdern, Nagyii58, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  8. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Sziasztok! Ti akik ilyen hamar végeztek Gratulálok! De ne csodálkozzunk ha egyre többett fognak kérni h.termeljünk. Játék nem lóverseny.

.dina1., tavirózsa1, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Már bocsi, de neked nem mindegy, hogy ki mennyi időt szán 1-1 eventre?
    Saját megtermelt cuccainkat, amit nem a szél fújt össze, hasznosítjuk.
    Semmi köze, ahhoz, hogy hogyan állítanak össze egy eventet.

Kuzdern, Swartsch, Nagyii58 és 6 más kedveli ezt.
  10. agika48

agika48 Törekvő

Sajnos ezek a játékosok miatt nehezítik a játékot. Egyidejű érésű növények lennének, sokkal jobb lenne! De az ilyen véleményt elnyomja az aki anyagiakkal teljesít, nem játékkal. üdv.

05Zsuzsa, Mazsola71, kloszági és 3 más kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Nagyon szépen leírtam mindent, hogy mit és hogyan kell csinálni.....:) Aztán kitöröltem.
    Nagyon sokan és sokszor leírták. Minden event csevegő első oldalán megtalálható érthetően, átláthatóan az event előtti és alatti teendők.
    Csak halkan szeretném megkérdezni, kíváncsiságból,- elolvastátok?
    Ha, igen és vannak kérdések, amik nem világosak, akkor nagyon szívesen segítek.
    Ha, még nem találkoztatok ezzel az írással, akkor itt elolvashatjátok.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/

12. atomgolyo

atomgolyo Fórum-zöldfülű

Üdvözlet!!!

:cry::cry::cry::cry::cry:
    6 óra alatt megcsináltam az egészet... 8)
    Kár, hogy csak az első oldalt olvastam el... :(
    Ha rászánok még 10 percet és elolvasom mind az öt oldalt...>:(
    akkor nem maradt volna meg 45.000 gaz... xD
    További szép napot Mindenkinek!

Kuzdern, Nagyii58, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  13. Sziszi1950

Sziszi1950 Kivételes tehetség

Ma reggelre sikerült teljesen befejeznem. Mindenkinek további jó munkát,

Kuzdern, -gyöngy-581, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sikeres eventet nektek:) nekem most kimarad ez.:)

15. sárkány-ka

sárkány-ka Fórumprofi

Szia!
    Elolvastam a teendőket, úgy csinálom ahogy a segédltben van, mégsem tudom megcsinálni egy nap alatt és igen is ez a pénzről szól. Pl. az amaránt régebben 1:1-ben adta a felröpit, most már nem, a mostani eventhez rengeteg gaz kell ami nem valószinű, hogy megy zöldcsepp nélkül, tehát venni kell. Tehát miről is beszélünk?

Mazsola71, kloszági és balu kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ha nem akarod nem kell csinálni + a nyeremények sem olyan jók kicsiknek persze jól jön..:)

aida2330, Nagyii58, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok! Sziasztok!
    Szia!
    Ezek a játékosok felkészült, rutinos játékosok. A kezdetek óta játszanak, ismerik a játékot, kihasználják, élvezik azokat a javakat, melyeket az évek alatt elértek, megszereztek.
    Ők azok, kik nem fanyalogtak azon, hogy nem lehet egy-egy eventet sikeresen véghez vinni, igazán nem ismernek lehetetlen. Természetesen "emberi mértékkel", mivel a teljesíthetetlent be sem vállalják.
    Nekik köszönhető, hogy egy-egy event hozzávalóinak csökkentésén változtatnak, általában kedvezően.
    A nagy többségnek ennek köszönhetően olyan erős pajtakészlete van, hogy nem lehetne őket nagyon zavarba hozni.
    Gondolj csak a Top versenyekre, - ugye mekkora mennyiségek, értékek vannak ott?
    Vannak felhőik, ahonnan szép számban potyognak a szuper dolgok, a ládák, FA, munkások, mamut fáik stb. Nem utolsó sorban több milliárd Tp-t hoznak össze naponta. Mondhatni erősen megdolgoztak mindezért az elmúlt évek során, most már valóban játszhatnak kedvükre.
    Azokra a játékosokra is szükség van, kik fizetnek a céljukért. Meg kell jegyeznem, hogy jó hogy vannak. Bevétel is kell, hisz valamiből a játékot is fent kell tartani. Ők azt a lehetőséget választják. Jól van az így!
    Nem vettem kosarat, munkást, szuper trágyát, Kkatát. Sőt nem bontottam mindent. A Tölgyesen termelik a mamutfák a következő eventhez, esetleg nullázáshoz a javakat.
    Már az éjszaka végeztem, ennek ellenére is. Ha kicsit figyelmesebben olvasok, számolok, akkor már hamarabb is sikerült volna, mert a lépéseket, a matekot már készen kaptuk a játékosoktól, amit hálásan köszönök!
    Kicsit röstelkedve hozom, de itt az eredmény:
    Szia!
    Röviden OVB.! #3 Meg fogsz lepődni, ugyanis minden növény szinkronba hozható 5:30, 6:30 a növény érésideje a Főfarmon és a szigeten.
    Szia!
    Miről is beszélünk!? Talán, többek között erről, csak nagyban!
    A felhőkről potyogó pörgetések, a pörgetésekből szintúgy kipörgethetők elérhetők szép számmal, eventek, gazdakörik stb.
    A végzetteknek gratulálok, az eventezőknek sok sikert, jó játékot kívánok!

Utoljára szerkesztett: 4.8.23
    ladislaw11, vihence, Sali~*.*.* és 14 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ezek szerint mégsem olvastad el, hogyan kell csinálni, ha megvan a pajtakészleted hozzá.
    További jó tanulást.

vihence, alex0824, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia, Sali! Nagyon szépen le vezetted , hogyan is tudunk mi egy nap alatt be fejezni egy eventet. Magam is az első csoportba tartozom, és ki is kattanok, amikor többen írják, hogy csak a pénzzel lehet meg csinálni egy eventet.......nem kérdezem meg, hogy mi a bánatot kellene venni.......Minden van a pajtában. A turbók nálam is sorakoznak, a szupis fákat soha nem szedem be, eventekkor sem. Nem szoktam ilyennel dicsekedni, de mindig 90-95 ezer szupim van, ebből pár ezret simán fel tudok használni egy eventhez, és a következőre vissza is jön. Soha nem vettem egy szemet sem, mert amikor kevés volt, csak a fel szaporításhoz használtam. Biztos vannak köztetek sokan, akinek ennél több is van.Az erős raktár, és a tartalékok 10-12 év gyűjtögetés eredménye.Amikor még mi is kicsik voltunk, arra tanítottak az akkori nagyok, hogy kezdjem el az eventet, nem baj, ha nem tudom be fejezni, de közben sok hasznos dolgot kapok belőle. Így kezdtük......Mondhatnám, hogy nekünk sem az égből potyog a tartalék, pedig bizony, onnan is, ahogy írtad, a felhők, ládák, dekorok, mammutfák...stb. Szórják a trágyákat.

Az első olvasáskor írtam, hogy nem csinálom meg az eventet, mert brutális a gaz mennyisége. A változtatás után sem kezdtem el, de aludtam rá egyet, és ma úgy döntöttem, hogy ezzel a hozzávaló igénnyel meg csinálom, fele mennyiség már el fogadható. Dél körül kezdem, este kész is lesz. A múltkori eventnél írtam, hogy aki meg csinálja az eventet, nem pénzzel veszi meg, hanem okosan játszik! Este le jelentem, hogy állok. Gratulálok Neked, és mindenkinek, aki ilyen hamar végzett, aki hajrázik, sok sikert, jó játékot kívánok!

vihence, Kuzdern, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Sütike!
    Ez így van, ahogy leírtad. Azért még hagy tegyem hozzá, hogy a mai játékos minden információhoz, segítséghez hozzájut. Persze abban az esetben ha olvas és kérdez is, ha elakad, vagy tisztázni szeretne valamit. Mert ugye régi játékosok tudjuk, hogy nem volt ez mindig így!;)
    Első olvasatra én is úgy gondoltam, hogy az elérhetetlenért nem küzdök, az erőforrásokat nem szóróm el, még akkor sem ha "inggyééé"
    vannak. Drukkolok Neked is, csak okosan számolgass, lehetőleg pont annyit termelj amennyit kell.:inlove: Nekem az utóbbi nem sikeredett.

vihence, Sali~*.*.*, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.