Visszajelzés Látványos vízisízés - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 2.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam még messze vannak... :music: De dolgozok az ügyön;)

aida2330 kedveli ezt.
  2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Kedves Játékostársak!

Megkérünk mindenkit, hogy maradjon a csevegő eredeti témájánál.
    A további off hozzászólások indoklás nélkül törlése kerülnek!

Köszönjük mindenkinek az együttműködést.

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

Luca_511, GA-BI-O-Farm, vihence és 6 más kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Én is elkiabáltam az esti befejezést:wuerg:
    Jó lesz az holnap isxD:music:
    A Virágfestés is várat magára, ellenben lesz 10 farmaranyam, hogy vegyek megint 50 db Hajtass fátxDxDxD
    Végtelen kincskeresés lett az első piccolóból;)

GA-BI-O-Farm és -szerencseföld- kedveli ezt.
  4. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Szerintem jól látod a dolgot a saját farmod szemszögéből, de sajnos a kicsi farmokon nem úgy jön a felreppenő mint a nagyokon. A nagy farmon ,
    már sok is lesz, de a kicsiken még ültetnem kell hosszút, mert alig ad példa: a nagyon kapok hortenziára 150 a kicsin 75 és ez 200 feletti farm. A 86-os szinten levőt nem is említeném, de sajnos ma még nincs 400 felreppenőm. Most az előző eventhez kell még gazt termeljek a kicsin, így esélyem sincs hosszú növényt ültetni. A kicsiken nincs annyi bevetni való, mint a nagyokon. Ezért nem értem, hogy miért szinttől függ a felreppenő mennyisége. Ha én hortenziát ültetek a nagy farmon az ad 202 kiskockáról 120-150 felreppenőt. a kisebb farmon a felét ugyanarra a növényre. Vajon miért?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.8.23
    nolina1965, cicimsincs és aida2330 kedveli ezt.
  5. El voltam keseredve, hogy nem fog teljesülni.
    Újra számoltam és hétfőn valószínű meg lesz / parti pörgetés segíthet /

ho-hoboy, böbe764, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Sajnos erre nem tudom a választ.
    Nekem is volt kis farmom, mert a gyerekek rám hagyták. De, én úgy voltam vele, hogy egyet szeretnék kezelni, de azt rendesen. Sem időm, sem energiám nem volt a több farmhoz. Most lenne időm, de abszolút nem érzek késztetést, hogy a kicsikkel bajlódjak.És valljuk be, ha veszek FA-t , PP-t a nagy farmra, akkor biztos, hogy a kicsire is kellene. Ez az ötlet sem vonz. :music:
    A felröppenők mennyisége változó, ezt én is tapasztalom. Van, hogy ugyanarra a növényre egyik event alatt fullosan jön, szinte 1:1 arányban, a következő eventnél olyan 70-75%. Nem tudom az okát. Mindig hosszú érésűt ültetek kezdésre és később felröppenő gyűjtésre is. Nekem is a hortenzia a leghosszabb érésidejű, de mivel az még nincs nemesítve, így nem azt szoktam ültetni. Kicsit összehozom a gazdakörikkel, hogy oda is legyen beadandó növényem.
    Igazából nem számoltam a mai felröppenőket, de holnap biztos kész leszek. A bal oldali sáv 69. szintjén állok. A jobb oldali kész van.
    De, értem a problémát csak nem tudom rá a választ.
    Esetleg nincs a nagy farmodon olyan dekor, bármi, ami befolyásolhatja a felröppenő mennyiségét? Csak egy ötlet...nem tudom, hogy százalékosan ez mennyit emelhetne a felröppenők mennyiségén. Gondolom, hogy nem 50 %-ot.:(

Utoljára szerkesztett: 4.8.23
    jutka190226, GA-BI-O-Farm és cicimsincs kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Reggeli aratással készen lett az event. Nem sok szerencsém van a Piccolóval.Az egyik:multitaszking,másik gyepek ura.Nem ezekre vágytam.Egyre gyengébbek az eredmények.Ez van.Ennyivel kell beérni a robotolás után.Sok sikert a játékhoz.

soresne, aida2330, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia!
    Azért határozottan jobb mintha pl tündértermálforrást nyitottál volna!

aida2330 és Sparsy kedveli ezt.
  9. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sajnos el sem kezdtem, mert mennénk nyaralni, de hiába halogattuk az indulást, telelés lesz>:( Jó játékot mindenkinek:)

aida2330, sutimami57 és ho-hoboy kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Tegnap meg lett a 2. felhő;) Ma a nagy aratás után majd folytatom;)

aida2330, Swartsch és ho-hoboy kedveli ezt.
  11. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Mi történt??? Első felhő kiváltása 199 FA-al lehet?????

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az egyes sorok kiváltása lehetséges farmarannyal, de a 3 felhő megszerzéséhez 150 sort kell teljesíteni összesen.
    (Az első felhőért 70 sort, vagy feladatot, ahogy tetszik.)
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/látványos-vízisízés-2023-augusztus.23872/

Van egy üres felhősor ajánlat 199 FA-ért.
    Talán ezzel kevered: https://board-hu.farmerama.com/threads/Üres-felhősor-ajánlat-2023-augusztus.23886/

nagymami2, Dolphin, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

:music: Van felhő vásár.... azzal együtt 4 felhővel gazdagodhat a farmunk;)

aida2330 és Swartsch kedveli ezt.
  14. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Köszönöm!!!
    Sajnos, kevertem - örültem elértem az első felhőt. meleg van, rákattintottam - későn gondolkodtam!!! Lassan gyűlik a FA, gyorsan el lehet költeni. Kellemes hétvégét kívánok!!! üdv.

aida2330 és Othep kedveli ezt.
  15. Blökix

Blökix Fórum hercege

3 felhő megvan,laza volt.

vihence és magdi06 kedveli ezt.
  16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Az egyetlen dolog, ami garantáltan emeli a felröpik mennyiségét, az a Panni. 5%/db. Tehát 20 Panni = 100%-kal emeli.
    Anno sosem értettem, minek 10-20 Panninál több valakinek. Nekem jelenleg 29 van és most első alkalommal dolgozik mind egyszerre, elosztottam a 2 Baha és a főfarm közt.
    Éjjelre sisakbab ment az Bahán. Általában nem nézem a röpiket, de most írtam. Mindkettőn 7 panni ült (mert elfelejtem aratás előtt kitenni, tehát végig kinn voltak), semmi más nem volt, az egyikről 114, a másikról 104 röpi jött. Ugyanaz a farm, és mégis! Ezt nem lehet mással magyarázni, csak azzal, hogy valami véletlenszám-generátor van beépítve a felröpikhez. Alacsonyabb szinten mindig kevesebb jön, ezt én is tapasztaltam. Okát nem értem, hisz a kicsiken sokkal fontosabb lenne, hogy teljesíthető legyen az event, hogy ne vegyék el az új játékosok kedvét. Nem mindenkiben reflex, hogy a teljesítés érdekében fizetnifog/akar.
    Kicsit más, szintén pont a kis farmok miatt gondolkoztam el rajta, hogy a mostani eventnél jó ugyan, hogy vettek le a mennyiségekből, de egyáltalán nem játékosbarát módon! Az utolsó soroknál lettek ugrásszerűen kisebb mennyiségek, az elején ugyanúgy meg kell kínlódni, ahogy eredetileg tervezték. Ha én a fejlesztők helyében lennék, a fokozatosság elvét tartottam volna szem előtt: az első beadásokhoz kellene kevesebb növény, ami fokozatosan, lineárisan növekszik. Így a kicsik is hozzájutnak néhány könnyen teljesíthető nyereményhez, ami sokkal inspirálóbb, mint ez a jelenlegi. Puszi a fejlesztőknek! Én ugyan megcsinálom, de a 11 éves farmommal nem nagy kunszt: pörgetés, erőforrások számbavétele és szükség szerinti használata, majd mechanikus kapálás, éjjelre hosszú, így másfél nap alatt lesz kész, mert nincs időm 5óránként ültetni napokon keresztül. Ha letudtam az eventet, megy bele valami hosszú, amit hét végén 2x, utána napi 1x aratok, mert ennyit tudok a farmra áldozni. Ja, a BT mindig tele van mamutokkal (kivéve, ha ott kell eventezni), a többi megy vissza a szédültre, így nagyjából visszatermelődik a felhasznált zöld csepp és propeller mennyiség. Kuponom elegendő. Költésem: VIP, néha FA, nem az általános akciós, hanem 1-1 egyedi, felhők. Ingerküszöb: 899 Ft. Afölött sosem.
    A Gyopárba bele se kezdtem. Talán, majd ha nyugdíjba megyek...
    Update: ezzel az aratással be tudtam fejezni mindkét oldalt. Mivel sosem várom össze az összes letermelését, mindig marad eventgaz, túlélem. Amíg tartanak a %-os bónuszok, rövideket vetek, utána a fenti taktika lép érvénybe.
    Hosszú várakozás után az egyik piccolóból VIRÁGFESTÉS lett, a másikból virágos dallamok. Boldogság megvan - és a konklúzió is: ha ezt kihagytam volna, várhatnék tovább a virágfestésre. Igy 4 db van. A CSúcshoz 5 db kell, tudom, de piszkálja a fantáziám, hogy a rekeszes bónuszokkal és vízzel nem elég ez a 4 a nullázáshoz?
    Ha tudja valaki a választ, előre is köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 5.8.23
    vihence, nagymami2, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  17. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Hátha segít:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-1020871
    Az ólas nullázásban szerepet játszó bónuszok:
    Mindenhol hatnak:
    - Virágfestés 20%/db
    - Karneválkirálynő felhősor 10%
    - Húsvét 2012 felhősor 5%
    - Szárnyas ovi felhősor 5%
    - Őszi fesztivál 2-1 felhősor 25%
    - Májusi játéknap felhősor 3%
    - Valentin-napi cserép 10%*
    - Sajtgolyó vagy Tojáspuncs 5%*

vihence, nagymami2, nolina1965 és 3 más kedveli ezt.
  18. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész vagyok,de rengeteg event növényem maradt.
    Valamit elszámolhattam a matekban.

vihence és aida2330 kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az Őszi fesztivál 2-1 felhősor csak a Bahamás ólakra hat és nullázásra nem alkalmas!!!
    Mivel nem "all fields" (összes terület), hanem bahamás, ezért nem kombinálódik a többi bónusszal, hanem külön hat.
    Ezért marad az érésből idő.​

nolina1965, PZoli64, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  20. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Kicsit nehézkes ma bejutnom a farmra, a tegnapi vihar miatt még mindig nincs internet. Mobilnet megosztással azért sikerült:). Még szerencs, hogy korlátlan ;)
    Mielőtt a Fórumra jöttem, igyekeztem a nagy aratásomat megcsinálni, már így is elcsúsztam vele, mivel jó ideje már event kezdés előttre időzítettem. A tegnapi hsz-hez kapcsolódóan átnéztem a felhőket és 5 olyan ágat találtam, ami szerintem hatással van a felröppenőkre. Lehet, hogy van több is, csak mivel nem volt töretlen a játékom, így nem szereztem meg.
    • Gyümölcsbólé felhősor:-nagyobb esély arra, hogy különleges tárgyakat találj az összes ültetvényen betakarításkor, Bónusz :5% Idő: 02:00 ó
    • Nyolcadik képregény felhősor:-nagyobb esély arra, hogy különleges tárgyakat találj az összes ültetvényen betakarításkor, Bónusz :15% Idő: 00:30 ó
    Bahamás:
    • Újév 2015 felhősor: -nagyobb esély arra, hogy különleges tárgyakat találj a BAHAMARAMA szigeteden betakarításkor Bónusz: 5% Idő: 00:30 ó
    • Kincshegyek felhősor: -nagyobb esély arra, hogy különleges tárgyakat találj a BAHAMARAMA szigeteden betakarításkor Bónusz: 5% Idő: 02:00 ó
    Alice esésországban felhősor: -nagyobb esély minden tárgy felbukkanására, kivéve Bahama ültetvény.5%,idő1:00ó, -nagyobb esély arra, hogy különleges tárgyakat találj a BAHAMARAMA szigeteden betakarításkor Bónusz: 5% Idő: 01:00 ó

Habár, nem írja egyik sem kifejezetten, hogy az eventes felröppenőre hatna, de a különleges tárgy megfogalmazásba bőven belefér.
    Javítsatok ki, ha tévedek!

Teljesen egyet értek az írásoddal, ami az eventet és a farmos dolgokat illeti.:) Hasonlóan játszunk;)
    Azzal főleg, hogy ne fordítottan legyen arányos a beszállítandó mennyiség. De, ez a gyakorlat már a gazdaköriknél, sőt egyéb eventes feladatoknál is megfigyelhető. Az ezüstért kell többet beadni, a gyémánt ablak a kevesebb legtöbbször.
    A Gyopáros már egész barátságos az új fejlesztésekkel. Érdemes benézni:)
    Na, de hogy kibontottad a Virágfestésemet!?.....mélységesen fel vagyok háborodva!xDxDxD

Nekem a második bontásom Virágos dallamok lett. Azt is szeretem.:)

Pannim van 6 darab, néha úgy kell összevadászni őket. Ma is elbújt egy a BT egyik raktárháza mögött:D Nélkülük is működik a dolog....

Utoljára szerkesztett: 5.8.23
    PZoli64 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.