Visszajelzés Lajhárképzés 1-6., Napi gazdaköri küldetések

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 20.8.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: Tegnap 21:17-kor.
  1. 1

130 szavazat
    73.4%
  2. 2

9 szavazat
    5.1%
  3. 3

3 szavazat
    1.7%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

3 szavazat
    1.7%
  6. 6

1 szavazat
    0.6%
  7. 7

1 szavazat
    0.6%
  8. 8

5 szavazat
    2.8%
  9. 9

1 szavazat
    0.6%
  10. 10

24 szavazat
    13.6%
  1. Ganéj1

Ganéj1 Fórum nagymestere

A Kínai tulaj szedné a több pénzt az biztos, nem véletlen az a sok vásárlásos link,
    A sok új felhő semleges tartalommal,... lehetne még sorolni,
    de ez nem így megy, valamit, valamiért jelenleg ha tudom, hogy azt a sok szupertápot a semmire szórom ki, bele sem kezdek, de lehetne a Steam kerekkeréket említeni, a 4000tp pontot adó ikonon túl mást sem ad, csak ki van téve.
    Nem is költök inkább semmire, ha ilyen a hozzáállás!

2. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Igen Te is feleslegesen tenyésztettél úgy mint én is. A felfőt csak akkor kapnánk meg ha a mélykék ajánlatok mind az 5 kosarát megvennénk.Csak az utolsót nem lehet pedig abban van a felhő. Úgy érzem átb......k

mucus252 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Nincs ott gondolkodás, az biztos. Mikor haza értem és láttam ezt a gazdaköri kivezetést, szinte bele szúrt az agyamba, hogy mi van? :D
    Fogalmam sincs mi jön ezek után. Tolják az akciókat, de azokat is átgondolatlanul.
    Végül is eltudom költeni majd másra is a pénzt. :)
    Egyszerűen azt sem tudom, mit írjak.

Utoljára szerkesztett: 26.8.26, 18:29
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Már többször gondoltam arra, hogy talán direkt van ez a rombolás, átgondolt és megfontolt.
    Az is lehet, hogy kész tervük van arra is, hogy miképp húzzák le a rolót.

feki13, Anna051955 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem csak téged.... mindenkit.... azt is aki megvette... de nem akart eventezni...
    Valami pozitívatxDxDxD Mert a negatív hozzászólások sehova nem jutnak el... - ha csak nem a supportra írod....

zsani_apja kedveli ezt.
  6. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Sziasztok!
    Kérdésem, hogy a retro lajhárvacok nem ad felröppenőt? Köszönöm a választ. Bogi

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam kiválóan adja a retro is, már végeztem az eventtel.

Ez a maradék a gazdakörik megoldása után :):

Utoljára szerkesztett: 26.8.26, 18:33
    kutyaszálló és jófarmerlány kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem mintha érdekelne, mert az én döntésem volt, de ha előtte vissza utalnák a 10 %- át, annak, amit beleöltem, jajj de boldog lennék. Remélem ezt a hibát is elkövetik. :D

9. .atesz74.

.atesz74. Utánpótlás-írogató

Ez az event nem nehéz volt, hanem drága :(

vasaló57, kutyaszálló és cicimsincs kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez akkora bilikategória...
    Bár a játék megszűnésénél a fel nem használt játékpénz valós értéke visszajár... - legalább is a váárolt része...
    Elméletileg...:music: Bár amikor a farm kistestvére szünt meg... a vég elött 5 nappal még titokfa akció volt;)

cicimsincs kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Csak azért érzed úgy, mert az event kezdetén nem olvastad el a leírását. Szerény véleményem szerint, érdemes tájékozódni, mielőtt csak a józan paraszti eszünkre hagyatkozunk egy döntés előtt.

ladislaw11, apumbiapa és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Sziasztok!
    Én az event kezdetén végig olvastam a leírását. Tudtam, hogy nem fogom megvenni a felhősort. Megcsináltam a tenyésztős eventet, nem költöttem rá semmi valós pénzt. Viszont a megmaradt Lajhárokból és Alvómaszkokból jó kis CSP. bevételt szereztem. kb.: 200 millió CSP-t.
    Sikerélményem lett az event teljesítésével. Mert játszani jó. Ez boldogsággal tölt el.

13. Pityipanggg

Pityipanggg Utánpótlás-írogató

Szuper, 21 lajhárvacok plussz 8 a vadsban, adott 4 órát.

14. bothne

bothne Utánpótlás-írogató

Megcsináltam a Lajhár tenyésztést, de nem fogom megvásárolni a felhősort. Még azt az egy csomagot megvenném ami a felhősort adja, de az egészet nem.Szoktam vásárolni, de ez most nálam is kiverte a biztosítékot.

Pihepehely kedveli ezt.
  15. Pihepehely

Pihepehely Törzsjátékos

Kész vagyok, de hogy mi értelme volt nem tudom :( Szigorúan ülj le egyes!