Visszajelzés Lajhárképzés 1-6., Napi gazdaköri küldetések

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 20.8.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: Tegnap 21:17-kor.
  1. 1

130 szavazat
    73.4%
  2. 2

9 szavazat
    5.1%
  3. 3

3 szavazat
    1.7%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

3 szavazat
    1.7%
  6. 6

1 szavazat
    0.6%
  7. 7

1 szavazat
    0.6%
  8. 8

5 szavazat
    2.8%
  9. 9

1 szavazat
    0.6%
  10. 10

24 szavazat
    13.6%
  1. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szia!
    Mind a két tételből van kint ;)

-ágianyu33- és soresne kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ki van váltva hozzá az új szoborgyűjtemény?
    Bár ettől függetlenül a piacon ott kellene lennie...

3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Mind a három ki van váltva: kezdőcsomag,-szobor,-ajándék szobor.

4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Igen ,megtaláltam.Az emlősök között kerestem,de a "mind"-ben találtam rá.

LMIcsapás és farmeres53 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Mint ha azt olvastam volna hogy az új kategoriája az a madárxDxDxD

LMIcsapás és apumbiapa kedveli ezt.
  6. Pihepehely

Pihepehely Törzsjátékos

Kész :D

soresne, kutyaszálló és apumbiapa kedveli ezt.
  7. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Ügyi vagy.:)

Pihepehely kedveli ezt.
  8. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Nem tudom miből is nem adja a röpit mert 120 tenyésztés 15 db 40 lajhár ól 9db! Valami nagyon nem kerek ennél az eventnél!

9. bovi67

bovi67 Utánpótlás-írogató

Most szereztem meg a lajhártenyésztés jogát, ennek ellenére a kezdő csomagot nem kaptam meg, ill. nem engedi a lajhárok tenyésztését. Többször ki-beléptem, de az sem segített.
    Kérhetnék ebben segítséget?

Köszönöm!
    bovi67

10. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Szia ! A mellette levő lajhárral kapcsolatosat is kiváltottad? egyik banánért a másik csillagért lehet

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Milyen csillagért lehet ? mióta lehet a Szentélyben csillagért kiváltani valamit?
    Három szobor van egymás mellett, azokat kell/ lehet kiváltani Arany banánért.

GA-BI-O-Farm, SnéDóri, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  12. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

Madarakhoz van besorolva.:D:D:D;)

Első feladatsor elvégezve. Következő 3-hoz minden meg is van, ha el nem felejtem.xD

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és inanna11 kedveli ezt.
  13. ladislaw11

ladislaw11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdekes eredmények jöttek a tenyésztésből!
    132 jelvény, és 0 azaz nulla óra! Még jó hogy a felröppenő esélye közepes-.-
    Ja és a hab a totán: a felhő a módosított ismertető ellenére tematikus!!!:wuerg:

GA-BI-O-Farm és inanna11 kedveli ezt.
  14. LMIcsapás

A felhő nem releváns, hacsak meg nem veszed az összes csomagot előtte. Több mint 10 rugóért.

Lajhárképzés kosár 1Lajhárképzés kosár 2Lajhárképzés kosár 3
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Ára: 719 FtÁra: 1.390 FtÁra: 1.790 Ft
    12 emlősök jelvény
    12 stopper
    40 lajhár
    20 szupertáp
    40 luxus bájital
    30 emlősök jelvény
    30 stopper
    100 lajhár
    40 szupertáp
    80 luxus bájital
    1 lajhárvacok 2. szint: narancs
    30 emlősök jelvény
    30 stopper
    1 egészséges csemege
    40 szupertáp
    80 luxus bájital
    1 lajhárvacok 3. szint: piros
    Ez a kosár maximum 2x alkalommal vásárolható meg!Ez a kosár maximum 2x alkalommal vásárolható meg!Ez a kosár maximum 2x alkalommal vásárolható meg!
    Ez a kosár 2026. augusztus 21. (péntek) 14:00 óra és 2026. augusztus 22. (szombat) 14:00 óra között vásárolható meg.Ez a kosár 2026. augusztus 22. (szombat) 14:00 óra és 2026. augusztus 23. (vasárnap) 14:00 óra között vásárolható meg.Ez a kosár 2026. augusztus 23. (vasárnap) 14:00 óra és 2026. augusztus 24. (hétfő) 14:00 óra között vásárolható meg.
    Lajhárképzés kosár 4Lajhárképzés kosár 5
    [​IMG][​IMG]
    Ára: 2.890 FtÁra: 2.390 Ft
    55 emlősök jelvény
    55 stopper
    2 egészséges csemege
    80 szupertáp
    160 luxus bájital
    1 lajhárvacok 4. szint: rózsaszín
    2 egészséges csemege
    100 szupertáp
    200 luxus bájital
    25%-kal gyorsabb tenyésztés 24 órán át.
    Vásárlással aktiválódik!
    Eggyel több betakarítás lajhárvacokból 24 órán át.
    Vásárlással aktiválódik!
    Ez a kosár maximum 2x alkalommal vásárolható meg!Ez a kosár maximum 1x alkalommal vásárolható meg!
    Ez a kosár 2026. augusztus 24. (hétfő) 14:00 óra és 2026. augusztus 25. (kedd) 14:00 óra között vásárolható meg.Ez a kosár 2026. augusztus 25. (kedd) 14:00 óra és 2026. augusztus 27. (csütörtök) 22:00 óra között vásárolható meg.

Utoljára szerkesztett: 21.8.26, 21:48
    Kuzdern kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Lajháraink szerencsére elég aktívan ugráltak...
    Sikerült építeni rózsa terményest, a rózsa ól mellé;)
    Sőt az állandó gazdaköribe is kész vannak a színes lustaságok;)
    A felhő miatt még duzzogok...

LMIcsapás kedveli ezt.
  16. LMIcsapás

Megértem.
    De látod, vannak még olyanok akik a moderátorokat szeretik, bármi is történjen.
    Majd elmúlik, majd elmúlunk. Max 1 év és vége ha így folytatják.

Kuzdern és inanna11 kedveli ezt.
  17. ebroker

ebroker Utánpótlás-írogató

Ez egy jó event! Egyszerű és érthető!

18. -Holdfeny-.

Én a játékot szeretem;)
    1 év... lehet:(
    Lehetne sokkal több is... jó szervezéssel...
    Sok sok nagyon jó dolog jött be... ha ez mind hiba mentesen jött volna szuper játékunk lenne...
    A Moderátoroknak meg könnyű dolguk lenne... De nem ez a helyzet...

LMIcsapás és inanna11 kedveli ezt.
  19. Minimaci

Minimaci Kivételes tehetség

Nos, Hölgyeim, Uraim, és a Többiek!
    Tegnap, valamivel éjfél előtt észleltem, hogy a munkásaim fizetése épp aktuális. A vásárlás egyik helyen sem működött. Egyszerűen nem történt semmi. A szokásos (...) ki-belépés közül az első még sikeredett, a második sajnálatos módon nem. A kliens lehalt, a böngésző 28%-ig jutott és ott megállott. Volt még dolgom, utána újra próbálkoztam. A kliens továbbra is holt, de egy böngészőből sikerült beerőszakolnom magam a játékfelületre. A munkásokat is megvettem, a késői aratás miatt buktam egy potya csatnit, de annyi baj legyen. Hát, lett több...

Idézem az eventleírásból:
    • A másik felröppenő Lajhárvacok aratásakor - garantált - és tenyésztéskor valószínű.
    Ez a stopperre vonatkozik. És nem igaz. 21 lajhárvacok 3 stoppert adott. Javítani kellene (a hozzászólások alapján már régen kellett volna...) a leírást. így viszont marad a tenyésztés. Egy teljes teli terep (132 tenyésztés) tapasztalatom szerint 50-53 stoppert ad. Ez testvérek között is 1100 körüli tenyésztést jelent, duplaennyi szupertápért. (Hacsak meg nem ismétlik vasárnap is az egytápos tenyésztést... de akkor is, ez mi a tök?!)
    Most komolyan... valakinek "odafent" szólni kellene, hogy amit a doki felírt, azt szedni kellene. Vagy ha szedi, akkor azonnal hagyja abba... mert láthatóan egyáltalán nincs semmiféle szellemi képesség birtokában.
    Arról nem is szólva, hogy ha valaki a mai babyboom turnust (más elfoglaltság miatt) kihagyta, az bukja a második napot. Illetve, tulajdonképpen nem bukja, mert boom nélkül is kitenyészthető a 72 mini lajhár (amelyik egyébként kb. a legnagyobb mind közül...), de azért ez, hogy a 6 napos tenyésztős event alatt fájt valakinek végig boomot engedni, finoman szólva is disznóság.
    És a hab a tortán, hogy arról sincs szó a leírásban, hogy a stopper az bizony csak lajhár tenyésztésekor jön, másból nem. (Ezt is pontosítani, horribile dictu hangsúlyozni kellene, kellett volna...)

Összességében ez a horribilis tenyésztési igény ennyi "ajándékért", meg a másik event horrorisztikus eventnövény-igénye azt eredményezi, hogy bár nem vagyok egy buzgó értékelő, de most erre a két eventre benyomok egy-egy kövér, jól megérdemelt, és szívből jövő - egyest!

libuskafarm, levi5, Babuxx és 4 más kedveli ezt.
  20. NagyG1950

NagyG1950 Fórumprofi

Sziasztok!
    A kérdésem az lenne: az első körben megszerzett stopperből marad, azt viszem a következő feladatba vagy elvész? Biztos szerepel valahol a leírása, de nem találom.
    Köszönöm a segítséget! Szép napot!