Visszajelzés Lajhárképzés 1-6., Napi gazdaköri küldetések

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 20.8.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: Tegnap 21:17-kor.
  1. 1

130 szavazat
    73.4%
  2. 2

9 szavazat
    5.1%
  3. 3

3 szavazat
    1.7%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

3 szavazat
    1.7%
  6. 6

1 szavazat
    0.6%
  7. 7

1 szavazat
    0.6%
  8. 8

5 szavazat
    2.8%
  9. 9

1 szavazat
    0.6%
  10. 10

24 szavazat
    13.6%
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Gazdák,

14:00 órakor ez a forduló is véget ér, és nyomban kezdődik a következő, a 3.
    Ellenőrizzétek, hogy minden vágyott dolgot kiváltottatok-e. (3/Gyémánt feladat: Ugrás, csobbanás és újra (+) dekor.)
    Akinek tenyésztenie kell még, felhívom a figyelmét, hogy egytápos és BabyBoom-akció van. (
    Heti előrejelzés 2026 (34. hét))

Érdemes előre gondolkodni a következő fordulókra is.

Hajrá, sok sikert. :)

maszilva, Swartsch, -happy58- és 10 más kedveli ezt.
  2. Liliom44

Liliom44 Törekvő

Ne borzoljátok a nyugdíjasok idegeit ilyen összegekkel! Kb ennyi a havi gyógyszerem. Saját erőből próbálom a feladatokat elvégezni. Van ami sikerül, van ami nem. De, szeretem a farmot már16 éve.
    Jó munkát mindenkinek.

Caccus, Lenczy, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
  3. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szóval, elkezdtem böngészni, hogy hol is lehet az a felhő....:wuerg: Aztán meglett, hogy lehet megszerezni. Hogy én mekkora ökör vagyok!!!!xD
    Tenyésztek, mint állat, mindent beinvesztálok a semmire. Úgy kell nekem, aki hülye... - Most megyek és az összes tenyésztést eladom!!!
    Legyen jó hétvégétek, kedves "Kollégák" :D... - dolgozzatok serényen..:inlove:

Caccus és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A support több embernek javasolta, hogy fogadja el a központ beállítását és próbálja megszerezni a dekorokat...
    Szóval itt akkora káosz van, hogy a marsról is látszik... S itt pénzről van szó... ami nem szezonbérlet kategóriájú...
    Adják a tematikus felhőt mindenkinek... Aztán adjanak a csomagba egy másikat... dekorral vagy anélkül...

Caccus, PaySkin, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Nagy butaság volt részemről elkezdeni is ezt az eventet. Sehol semmi érdemleges ajándék, csak a pénznyelő.... BEFEJEZTEM. Nem csinálom tovább. Ali csinálja hajrááá, egészségére!

Caccus, Ms.AbyZu, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én megvoltam győződve, hogy a gyapot az a juhotnak a bundája. :D

vm68, Galadriel, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  7. Anna051955

Anna051955 Törekvő

Üdv.zsani-apja! A juhok megehetik a gyapot egyes részeit, tápláló a magjuk.xD

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  8. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Érdekes, mikor én sokkal kevésbé pénzt érintő - de a lejtmenetet nagyon mutató - dolgokért reklamáltam, akkor mindenki rám ugrott és kitiltottak. Fordul a világ úgy látszik... Ha a pénzét érinti mindenkinek elkezd kinyílni a szeme.

Caccus kedveli ezt.
  9. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Én vagyok az egyetlen, aki elfelejti 2-ig teljesíteni a feladatokat?
    Mert eddig minden körben mindent összegyűjtöttem, csak éppen elfelejtettem beadni.
    Azt hiszem, nem nekem való ez a feladattípus. xD

fairmike kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Nem ismerem a kitiltásod történetét... Ne itt meséld el... De ha gondolod privátban szívesen meghallgatom;) Levélcím: -Holdfeny-
    A játék pénzből él... A tájékoztatásnak hitelesnek kell - kellene lennie...
    A játékosok ideje is drága... de ha jól fizető réteget is átverik-megtévesztik... az akár komoly következményekkel is járhat...
    Az ingyenes rész bármikor módosítható akár a játékosok kárára is ... ezt elfogadtuk a játék feltételei között... De amiért fizetünk... ott más a jogi környezet;)

Galadriel és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

A gyapjú a juhok bundája.

kigyo51 és zsani_apja kedveli ezt.
  12. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Eszem ágában nincs elmesélni :)

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Azt tudom, azért gondoltam, hogy a gyapot meg a juhot bundája. :D

Megvan a 3. rész is. Csodálom, hogy a jelvény küldhető napiba. Lehet véletlenül keveredett oda. :D

14. -Pancsi2000-

-Pancsi2000- Járnitanuló

Harmadik nyeremény : nincs nyugta a macskának?

15. NagyG1950

NagyG1950 Fórumprofi

-Sziasztok!
    Kérdésem az lenne, hogy mihez kell a lajhártenyésztős eventben 2-2 nyeremény?
    Köszönöm!

holhosjánosné kedveli ezt.
  16. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Ja, hogy az a t-betű nem elütés, akkor viszont a juhotról hozhatnál már egy képet.:D

17. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! A felhősort csak a csomagból lehet megszerezni?

apumbiapa kedveli ezt.
  18. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia !

Igen csak onnan ahogy az ismertető is írja.:)

19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórumőrült

Szia
    pontosabban az összest meg kell venned,mert csak sorba engedi megvenni és az utolsó a felhős csomag:p
    vagy egyszerre megveszed az összest ,de csak akkor tudod így megvenni,ha nem vetted meg az első csomagot;)

zsani_apja kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórumőrült

Jesszus ne kérjél töle ilyet,mert még megteszi,azután szedhetjük a xanaxot:D:D:D

kigyo51, Ms.AbyZu és zsani_apja kedveli ezt.