Visszajelzés Laza hiúz napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tapasztalatom szerint simán beleférhet;) persze csak boomok;) de természetesen Neked kell dönteni;)

heureca3 kedveli ezt.
  2. Blökix

Blökix Fórum hercege

Szerintem nem a pénzről,inkább a rinyálásról szól,úgy látom.

heureca3, Kuzdern, vicuska1955 és 6 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Ne hülyéskedj :D nekem 2 farmon alig van picivel több :) Itt picivel túlléptem az ezret, mert valamikor régebben betettem pár hiúzt, a másikon nem. Ott még 400 sincs. Nem kedveltem annyira sosem, hogy halmozzak vagy vegyek belőle. Igazából nem töröm zúzom magam, jutok ameddig. Eddig induláskor v bummkor már kész is voltam, most majd valamennyi lesz belőle, ameddig a takaróm ér. Nem maradok le semmiről, még pl nem is csináltam semmit délelőtt óta.
    Pedig már majd 1 órája megy. :)
    Nem siettem ide, most nincs kedvem annyira hozzá :D Inkább lotyogok erre-arra :D

heureca3, Kuzdern, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nekem 500 körül van, a többit eladtam!Menni fog hidd el!!

heureca3 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Igazad van, ahogy lesz, úgy lesz...

heureca3, vicuska1955, durnieva és 2 más kedveli ezt.
  6. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok!
    Nálatok be van kapcsolva a "boom"???? Én az event óránál nem látom, hiába léptem ki-be. Állatkáim a kupiban, de így nem merem kiszedni őket. Infót se találok róla, hogy később indítanák el.

7. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

heureca3, nagymami2, Nelli60 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Kuzdern, Nelli60 és kovacstne kedveli ezt.
  9. libuskafarm

Lesz ma bumm? Szerintem csak holnaptól. Nem is tettem be és sem, mert legalább az alapot visszakapom bummkor, ha semmi jót nem is ad.

heureca3 és Nelli60 kedveli ezt.
  10. özséb

özséb Aktív író

Én úgy láttam a boom pénteken 16órától vasárnap 22óróig tart

heureca3 és Nelli60 kedveli ezt.
  11. Nelli60

Nelli60 Aktív író

12. libuskafarm

Benéztem én is ezt azt, ne izgulj. Ma reggel már kupiztatni akartam a hiúzokat :) Aztán még időben rájöttem, hogy a kupi ma még szellőzik :D

A minap azon húztam fel picit magam, hogy a legalább 20-30 használható bónuszból csak 2 aranyat használhatok, max többet, ha jövök megyek, kiszedek, berakok. De akkor meg minek van, ha 12, 10 vagy akárhány óra helyett csak 1 percig sem használom.
    Na ekkor lett elegem, gondoltam minden marad a régiben, s nem fogok újítani, mert én nem fogok ugrabugrálni a területek között folyamatosan a bónuszért. Az idő nekem is pénz. A pajtában elférnek, engem nem zavar. Meg halmozni sem fogok már annyira, mert így minek, nem látom értelmét.

heureca3 és spagetti24 kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az Ebédszünet felhősor már megvásárolható.
    Frissítsétek a játékot a vásárlás előtt.
    Mindenkinek köszönjük a türelmet!

-vadocka70-, Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!

Én még jobban benéztem. Frissítettem és arattam... Majd néztem, hogy miért nem ad egy kicsit többet. Hát ez a benézés. Innen szép újra kezdeni- mert az összes hiúzom párosodott a kupiba.:oops:;)
    De majd lesz, ami lesz. Nem dölök a kardomba.

Vidámsággal teli, és baki mentes szép napokat mindenkinek. Üdv. J.

heureca3, DevilMókus, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Egy kupinyi hiúzt tenyésztettm... 13 ugrás volt ... a többi a kötelező;)
    A többit holnap...:music:

furmint111, heureca3 és Leho69 kedveli ezt.
  16. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Mikor lesz baby boom ?

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

heureca3 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kissé sietsz, nem? Egy kupinyi hiúzt buktál most. 132 darabot simán.

Bementem az eventfelületre. Kirázott a hideg, már ettől a hosszú üres csíktól is, és attól is, hogy semmi tudatalatti kényszer nekiugrani, kivéreztetni secc-pecc alatt.
    Rátettem felhőcskére az egeret (annyit még egy felhő elbír), háha nem igaz, amit a felhőről írtak. Rosszabb. Tegnap én úgy olvastam hogy 25% minden ólra. Dehogy. Csak hiúzra. Na, ámen! A pink ólak szépek. És ennyi volt a max.

Tegnap még gondolkodtam, hogy egy párat még dobok az elején. Ma már nem jár hülyeségen az eszem.

furmint111, heureca3, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Igazad van... de én nem úgy játszom mint a nagyok... szóvak egy kis pazarlás belefér....

furmint111, heureca3, nyuszika215 és 2 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Én úgy gondolom, hogy ezt az eventet elengedhetem, ezzel a hiúz mennyiséggel. :D ;)

kovacstne, heureca3, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.