Visszajelzés Laza hiúz napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sokan nem tudják viszont elengedni, mert még el sem kapták.

furmint111, kovacstne, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Leho
    Szerinted , ha 168 óránként ad 2 db szupertápot , mennyi idő alatt hozza vissza a bele fektetett szupertáp mennyiséget ? :inlove:

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

simán számolhattok 180 órával... mert a pontos aratás kevesek kiváltsága;)

kovacstne, heureca3, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  4. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Nekem is csak 46 db hiuzom volt abbol mar 36-ot beadtam, egyszer most kell termeljek,hogy tudjak tenyeszteni.. Majd lesz valahogy ez is.

heureca3, Ribiszke, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Miért adtad be? Megvárhattad volna a boom-ot, s akkor csak ugrik, s vissza is kaphatsz alapállatokat. :) Én várok a boomig, addig el sem kezdem. Mert én sem bővelkedem hiúzokban. :D

furmint111, heureca3, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Szia Rékuci! Nekem 132 adag a kupiban várja a boomot, és van még 550 db, de folyamatosan termelek 12 óllal. Ha gond lesz veszek a piacon. Remélem sok is lesz ennyi állat

Ja és van még 305 szupitápom.

Szia!
    Írásaidat összevontam!

Kérlek figyelj rá hogy ne legyen 2 egymást követő hozzászólásod!
    Ezt, a fórum szabályzata tiltja!

Kékmadár1

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.7.19
  7. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Akkor még nem olvastam el az ismertetőt:oops:. Még meg történik néha az ilyen is, de se baj megy az élet tovább8)ez nem életbevágó most már nem izgatom annyira magam, ha meg lesz jó, és ha nem úgy is jó lesz. Majd adnak a titkosak rózsaszínű olat, a felhő pedig kimarad és kész.

heureca3, Ribiszke és DevilMókus kedveli ezt.
  8. Leho69

Azzal együtt, hogy visszaad 150et az event több, mint 6 év.

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A megfelelően kiválasztott békaherceg egy kis kedveskedés segítségével királyfivá változtatható. :inlove: Ahogy azt már a Grimm testvérek is megmondták. :p8):)

10. Leho69

De ezt a bombázó csajokon kívül, mások nem tudják produkálni. És bele kell adni apait anyait abba a kedveskedésbe.

taga1, furmint111, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát nem tudom , amit utoljára olvastam mesét a lányomnak ott falhoz vágták a békaherceget,:music: mert unta a királylány az állandó kívánságokat.o_O
    Szerintem "Leho "nem erre gondolt hogy bele kell adni apait anyait;):p
    Bár a "bombázó" lehet erre utal:music:o_OxD

Utoljára szerkesztett: 4.7.19
    taga1, furmint111, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Mindegy mit tesz a királylány, jobb, ha belead apait anyait. Másképp nem érdemes.
    És mivel én nem tudok ebbe az eventbe beleadni apait anyait (mások sem, mert zuhan a piac), úgy döntöttem, hogy az eventet 100%ban kihagyom. De mivel ez csak az apai része, az anyait úgy oldom meg, hogy, ezeddig először, a havi bummot is 100%ban kihagyom. Új tenyészállatnál, remélem, ez már több mint jelzés értékű. Így aztán a piacon kívül nem is kell mással foglalkoznom.

13. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

edigi eredmeny! kb 700 alapalatbol, boom nelkul, es kb 500 szupitappal kicsivel tobb mint a fellenel vagyok! most termel3m a csalant ezerel, es keverem a tapnak vlot, hog, boom alatt tudjak valamit rahozni!

furmint111, heureca3 és Leho69 kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Tegnap délután óta a kuckóban szorgoskodnak a hiúzaim várva a Baby Boom kezdetét.
    Ilyen ugrásokat szeretnék:
    De gyanítom, csak valami ilyesmire számíthatok (mint az új tenyésztéseknél általában)...

Utoljára szerkesztett: 5.7.19
    dagi18, HéricsBáró, Anulu73 és 20 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Kevered is őket, majd?

heureca3 és Domos52 kedveli ezt.
  16. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

hmmmm...lehet gyik a kerdesem, elore is bocsi, de csalant ultettem es paradicsomi koszorutraktam a rekeszbe de nem lett plusz 3 darab! csalnra nem hat? vagy enneztem be valamit? ha kiveszem a rekeszbol akkor amit nem hasznltam fell az elveszik? csak mert kell a taphoz!

17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!Azért van 1 olyan tényező ami 2. átgondolásra érdemes szerintem.:music:
    Mégpedig az hogy a hiúznak magas az induló pajtaértéke , illetve a tenyésztett hiúzoknak is.o_O
    Azaz 1 a beadandó értékek min felezhetők ha 1 hasonló eventel állítjuk szemben( ezáltal szerintem alapállatból se kell olyan soko_O)
    2.a tenyésztett hiúzok akár egyéb beadásoknál ( ahol tenyésztett állatot kér hasznos lehet);):p
    Szóval a felhő vacak ez tény,:oops: de a tenyésztésről teljesen lemondani talán túlzás:music:
    Egy próbát megérhet hogy is muzsikálnak a hiúzok:eek::p

18. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

kb 5000 hiúz kellene nekem csak 1000 van ezért el sem kezdem. Nem érdemes.

19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Csupán ennyi előnye van.

Emlékszem mit szenvedtem az egérrel, mert ugye szinte inkább a 0-hoz közelít a pajtaértéke. Még is beadogattam...

A hiúztenyésztésben egyedül az a jó, hogy magasabb. De be is kell adni anyait-apait :D

Megéri-e ez? Még mindig kérdés számomra.

furmint111 és DevilMókus kedveli ezt.
  20. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok:), ha új állatot lehet tenyészteni azt ki nem hagynám, mindig várom a nagy ugrásokat, sose lehet tudni;) és a pink ól és terményes azért jól jönne.:inlove:
    Hajrá Mindenkinek, vigyázz, kész, rajt délutántól Booooom!:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.