Visszajelzés Le a kilókkal - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 2.2.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Ma sem ért csalódás, megjött a 39-dik narancs pávarötetőm!:D:D:mad:

holhosjánosné, Ditti58, magdi06 és 6 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem akarok dicsekedni... de nekem 230 van:wuerg: Ne kérdezd honnan:music: egyet sem építettem:p sőt még enni sem kapott egy sem8)
    Az eventből kiváltott titkosakból lett egy gekkó ami említésre méltó;)

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt :)
    Úgy tűnik, hogy léket kapott a farmom, vagy az ufók nyitottak rá ablakot xD
    Nálatok is?
    Node eventecske. Látom sokan szépen haladtok, szuper. Mindenki nagyon ügyes :) 50 érmém van, még 4 etetés és kész az event. Azon törpölök éppen kicsit, hogy szedjek e ki a boltból még motyót, vagy inkább gazdakörre termeljek? De hajlok a felé, hogy ha megvan a hiányzó 4 érme, kiváltom ami tudok a meglévő színes érmékkel, és inkább a gazdakörre fordítom a következő eventig felszabadult időt.:music:

4. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

"Kicsit" irigyellek:D:D:D

5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia Szomszikám!
    Nekem tegnap még pulzált is egy darabig, aztán visszaállt vakítóba. Most az átlátszó változatát mutatja. xD

http://kepkezelo.com/images/m5v27d8nrgt9clmhk6we.png

Még csak 37 etetésnél tartok, de már kiváltottam 5 Song Gao fát, kell nekem mind a 8. A Mozaik tenyészet is kéne, de ott még csak egyet szereztem.
    Viszont az "imádott" Homokművészet gazdakörhöz tegnap sikerült összeszednem 3 cirkuszi pandát (igaz, hogy az alacsonyabb szintűek már alaposan elő voltak tenyésztve), már csak 1 (egy!) hiányzik és végre eltüntetem ezt a feladatot. xD Apró örömök!

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én tudom honnan van kedves szomszéd, direkt építed őketxD
    Na végre te is hiszel a földönkívüliekben...:D

7. -Holdfeny-.

Be kell vallanom... a narancsok közül a szamár a kedvencem... 537 van belőle:wuerg:

8. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Te nyertél.
    Nekem csak 504 db. van...

9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaaa :inlove:
    Lehet, hogy a nagy tesó figyel minket. Ha neked még pulzált is, akkor aktív élő entitás xD

Simán. xD

Utoljára szerkesztett: 6.2.21
    maszilva, szellorozsa, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Csak1!
    Amikor én írtam az csütörtökön 16:54-kor volt, és azóta sürgősséggel javították, mivel nemzetközi szinten jelezték más kollégák is a hibát.
    Úgy tűnik, sajnálatos módon nem is feltételezed, hogy az eltelt idő alatt is dolgozhatnak bármin is a központban, pedig folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél zökkenőmentesebb legyen a játék. De mint mindenhez, ahhoz is idő kell.

11. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

És lett mogyoróspelém!

12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Már bocsánat, de nem csak a gyönyörűséges szebbik nem fogyózik, hanem az erősebbik is (genderelméletben hívők ne figyeljenek!!) Magam a dukán-diétában hiszek, nekem használt amíg betartottam. De olyan könnyű elcsábulni. Eventezés közben különösen. Amikor pl nem tudok átlépni az egyik területről a másikra, vagy hasonló. 6-11-14 nél tartok, úgy hogy a három kint termel a területen. A felhő még csak 48-nál tart, de az a hiányzó 4 csak meg lesz. Hajrá mindenkinek! (Kicsit lassú ez az egész. Egy farm körbearatása 30-50 perc, piacozás és csatni készítés nélkül)

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Mondom a legegyszerűbb diétát : A legutolsó falatot nem nyeled le egy hónapon keresztül , és garantált a fogyás .

14. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Na ja. De mi van ha én szigorú diétán vagyok és az első falat az utolsó is???

15. gomboc58

gomboc58 Haladó

A fő-farmon
    3 db Páncél Panni
    7 db fa
    és 2 db egyéb tárgy van
    Szédült szántó
    0 Páncél Panni
    18 db fa van
    A felröppenők aránya
    fő-farmon: 27 db
    szédült szántón: 30 db
    Én úgy látom, hogy a Páncél Pannik nem igazán vannak hatással a felröppenőre....SAJNOS
    Tudom az érvényes rá , hogy "esély" van arra hogy több lesz a felröppenőm.....szóval ez igy elég bosszantó, főleg hogy ezekre költöttem

[mendy] és szellorozsa kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Szia!
    Nagyobb számú panni is csak az esélyét növeli a felreppenőnek;) De ott már látványosan!

Akela, Nagyi-Farm és szellorozsa kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönöm a sok baglyot, megírtam a választ, de a bagoly nem akarja, hogy mindenki fogyózzon.:D:inlove:
    Rajta vagyok a válaszküldésen, ha esetleg van fórum topic ahol nem zavaró a téma, kérek egy visszajelzést.

Az eventgazt még ültetem mert ezt-azt még kiszednék.:)

18. gomboc58

gomboc58 Haladó

Kíváncsi leszek rá :eek: Az erdőben is volt 3 db Panni, most átköltöztettem őket a fő-farmra és búcsút vettem 3 db fától

szellorozsa kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Elég akkor kitenni ha éppen aratsz;) kár folyamatosan termő területen hagyni őket;)

Fenyvesi1010, gomboc58 és szellorozsa kedveli ezt.
  20. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok!A kek ermet nem akarja adni azt irja az ismerteto hogy egyenletesen adja de etettem mar 12 x de egy keket sem adott pedig mar csak 1 kellene hogy kivaltsam a kitevott

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.