Visszajelzés Lunarama űrhajó csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Lenczy!
    Nem időrablás a válasz megírása, csak lehet, hogy most nem leszel vele előbbre, mert nekem az a heppem, hogy fullosra megcsinálni az eventeket, mert amit adnak, az minden kell nekem :)xD. Egyedül a darts-ossal voltam úgy, hogy mivel nem tudtam mindig úgy aratni ahogy kellett volna, ezért csak a 88. szintig vittem, mert utána vége is lett. Bár amit eredetileg ki akartam venni, az mind meglett, sőt több is. :music:
    Tehát én elkezdtem a 2. szinten a beadásokat, és adta magát, hogy merre lehet és/vagy kell menni, mert ahogy adogattam be a dolgokat, úgy engedett tovább. Volt olyan, hogy egymáshoz képest átlósan volt egy röpi-beadás, és vele ellentétes oldalon engedett utána beadni pajtás dolgokat. Szóval az én útvonaltervem az volt, hogy mindenfelé megyek, amerre a beadás után beenged, hisz mindent ki akarok venni. :) A feladatba beadott anakondákat is visszatermeltem már. Az én piacom úgyis olyan, ha el akarok adni akkor olcsó, ha meg netán vennék, akkor kutya drága, így nem érdekel, hogy ott mennyit kaphattam volna érte virtuálisan, hisz ez csak játék, és már vissza is jöttek. ;)
    Sok sikert az eventhez! :D:inlove:

vampire_hunter, Zsolti23, Gio és 12 más kedveli ezt.
  2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Nem vagyok én negatív, de naiv se. :p

Egyébként pedig be vagyok betonozva az elveimbe, tehát kizárt az elsodrás. (Legalábbis ami pannikat illeti.) Persze nem vitatom, hogy nagyobb mennyiségű panninak már érezhető hatása van a röpikre, ez a legtöbb event kezdésekor közzétett számokból világosan látszik.

De a röpigyűjtésnek számos más módja is van, valamint a legtöbbünknél az eventek végére jelentős többlet is van belőlük, minden hókusz-pókusz nélkül.

Viszont ettől függetlenül a pannik körül akkora kultusz alakult ki, hogy a BP bolond lenne nem meglovagolni. És mivel a legtöbben érzelmi alapon és nem racionális indokok alapján döntenek, a ráugrás szerintem is garantált.

mya100, pjotrovov, Gio és 6 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azt figyelem, hogy a földbő a röpik nem is jönnek olyan sűrűn. Aki fákkal és ólakkal várta az eventet, mondván a gazzal úgy is jönni fog, az túlórázni fog minden bizonnyal.
    Ezt leginkább a kisgazdáknak írom, mert a vége még lehet izgalmas. Igazából a liftezés után indul be a chips-zabálás.

R.Daneel, Gio, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  4. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Köszönöm mindenkinek az újraszámolást.Árgus szemekkel figyelem az írásaitokat,mert nem szeretnék sehová sem beadni feleslegesen semmit a röpikből v. az eventnövényből.
    A háromféle felrepi egyetlen hátránya,hogy a szomszédok sosem küldik éppen azt,amire szükség lenne v. kevés van éppen.Mindig azt küldik,amit ők szeretnének kapni,én meg azt küldöm,amit én szeretnék kapni.Úgyhogy érdekesen alakul a röpik darabszáma.
    Ne is gondolja senki,hogy végig fogom baglyozni a szomszikat,hogy ki mit szeretne és mit küldjön....csak úgy megjegyeztem.
    Nem írok statisztikát,hogy miből mennyim van,a lényeg,hogy belekezdtem már és a malom is tekeri a 10-10 kelléket,a gazdakört is megcsináltam.
    Hajrá mindenkinek,jó eventezést és sikeres röpigyüjtögetést!:)

-ágianyu33-, Gio, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  5. Leho69

A teliholdasra is tudsz példákat?

farmerogirl kedveli ezt.
  6. bherczeg

bherczeg Haladó

Köszönöm a választ de azt nem értem hogy hol nem látnak engem ?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    A kégyos feladat bentmaradt megvoltak rá az anakondák de inkább eladtam,nagyon megérte ez az event a befektetett időt energiát,ha így megy tovább sokaknak nem is lesz messze az a bizonyos 300 szint,nem is tudom már,hogy az elmúlt hónapokban hány ilyen tp-s felhőt meg kitehetőt lehetett szerezni,de szerintem közelít az 1000%-hoz ha már túl nem lépte.

mya100, Gio, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm kedves válaszodat, valszeg én is-ha lesz elég gazom- megyek oda, ami kell nekem, nem a felhőre hajtok. Szép estét!

genka53 kedveli ezt.
  9. textilmánia

textilmánia Törekvő

Nekem vegyesen van kint ól hosszú és rövid idejű de nem nagyon adja a röpiket sőt a 20 órás fák sem :(

10. farmerogirl

Naná, hogy tudok: kriptamécses komforton... :p

Egyébként való igaz, hogy a teliholdason gyűjthető a legnehezebben a felröpi; kevés egyéb módszer áll rendelkezésre. Nincs hosszú érésű növény, nincs komfort, nincs nullpercezés - és jelenleg pannizás sincs.

A most elérhető leggyorsabb módszer a röpi szerzésre: árnyvirág (vagy izzó bigyóka) vízzel, trágyával, sz.trágyával, démoni bokrétával és fehér ártatlansággal - tölgy rúnával 1:34; rúna nélkül 2:11 óra.

Azt azért kétlem, hogy érdemes lenne több ezer csillagot (és 20-30 pannit végleg) feltenni a tölgyre, csak azért, mert nagyritkán befut egy ilyen jellegű event. (Persze tudom, nem csak azért.) Arról nem is szólva, hogy aki most "kap észbe" és kíván panni-hadsereget toborozni, egyre nehezebb dolga lesz. A pannikat már most is aranyárban mérik, és ahogy egyre több kerül fel a tölgyekre, annál drágább lesz. (Hacsak nem lesz rendszeres nyeremény, a TP bónuszhoz hasonlóan. Azt viszont borítékolni merném, hogy úgy sem lesz olcsó.)

Persze nem meggyőzni akarlak és távol álljon tőlem, hogy bárkit is le kívánnék beszélni a pannik gyűjtögetéséről (és a tölgyre való dobálásáról), csak éppen szerintem ez is, az is totál felesleges.

És hogy valamit az eventről is írjak (mert a végén még kivágnak innen): az utolsó kör növényem egy óra múlva beérik, chip: 996, hangosbeszélő: 654, vezeték: 470; a malomban még nem jártam és még a labirintusom is érintetlen. Mindez kerekes bónuszok és pannik nélkül. Nyilván pannikkal már rég meglenne a röpi, na de még hol az event vége...

Utoljára szerkesztett: 27.9.18
    vazulneni8, Matold, -BombadilToma- és 7 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

A >>Bónuszlexikont<< próbálom az új bónusz-özön miatt kicsit átépíteni. (Sok idő kell hozzá, mert szöszölős meló.)
    Az általános bónusz rész (szerintem) készen van. Ha a #15 hsz-től lefelé tekered, ott megtalálod az összes általános és a dekorokra ható bónuszt. Ha van kedved, adogasd össze.
    Nem olyan egyszerű a számolás, hiszen játékosonként változhat, hogy egy-egy bónuszos dekorból hány db áll rendelkezésére (lásd katica, sárkány, nosztalgiafilm stb).

Az kétségtelen, hogy meglódult a bónuszok játékba kerülése és jó eséllyel ez folytatódni is fog.

Érdemes ezeket átgondoltan és begyakorolt rutinnal használni. Nekem van erre egy sajátos, hatékony és könnyen kezelhető módszerem, amit természetesen megcsinálni könnyebb, mint elmagyarázni. :)
    Ha egyszer "unatkozom", talán a fejlődési taktikában írok majd róla. (Pl. indikátor-dekort használok, hogy tudjam, minden bónuszt aktiváltam-e.)
    ---------------------
    Kicsit a Pannis témához csatlakozva.
    Farmerogirl-nak abban igaza van, hogy szinte nincs olyan event, ahol a Pannik jelentősen befolyásolnák egy-egy event sikerességét (eltekintve pl a lámpás eventtől)
    Az azonban elmondható, hogy annak, akinek van belőle (jó) pár, sok akadályt gyorsabban megugrik, mint akinek nincs. Hamarabb visszaállítható egy farm event-közötti állapotra, gyorsabban befejezhetők a felröpis eventek. Segítség azoknak, akik pl. nem tudnak gyakran aratni (több órát áll az eventgaz aratatlanul), mert a kevesebb aratással is meg tudják szerezni a felröpi mennyiséget stb.

Talán még az "érzelmi alapon" megfogalmazásnak is van alapja. De a játékosok nagy része szeret bizonyos dolgokat befejezni. Például a tölgyet is. Ha már van 400 felesleges csillaga, kiváltja a Legenda II-t és örülni fog neki, ha nem marad üres. A mindenhol ható 5%-ot nem nevezném elhanyagolhatónak. Szerintem még Jónás se látna a gömbjében új tölgyfejlesztést, de én sem tartom kizártnak, hogy ahol egy elfér, oda majd többet is be lehet dobálni.
    -------------------
    Mivel nekem ez a felhő annyira nem sürgős, nem is kapkodok az eventtel. xD
    Eddig sem ültettem minden területen a gazt, de most még ezt is lecsökkentettem. Komótosan haladok.

vazulneni8, mya100, Matold és 16 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Te kérdezted tőlem, hogy megéri-e? Most írod, hogy már aranyárban mérik darabját. Én csak annyit mondok, hogy nagy lesz a sodrás.
    A pannis legenda már megvaan. Már írtam, hogy ahova 1 elfér, oda majd fér több is. Úgy, ahogy a tenyészállatkák is egy helyre sokan beférnek, oda is be fog férni 5-10 darab, ha az illetékesek is úgy akarják.
    Arról meg nem is beszélek, hogy décka miegymás, ha ott ül a panni a szürke hétköznapokon is jobban gyűlik majd cipekedés nélkül.
    Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül van ennyi sztáp és FP a mostani eventben. Feltűnően sok az elmúlt félévben bármelyikhez képest.

ursa11, -BombadilToma-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Bocsi, hogy megzavartalak a bohóckodásommal, elfelejtem néha, hogy nem mindenki tudja, hogy ami zölddel van írva, az vicc vagy bolondozás...

bherczeg, Gio és genka53 kedveli ezt.
  14. flamne

flamne Törzsjátékos

Szeretném tudni hol kezdjem a beadást, nekem nem enged, még a lift kulcsot sem engedi. Ha segítenétek, mi az első lépés. A beadandó felületen hol kezdődik a számozás. Melyik a 11 -s. Nekem bonyolultnak tűnik, vagy nagyon egyszerű és azért nem jövök rá. Köszönöm a segítséget! Van mindenből elég termékem és a malomtermékek is kész csak hol kezdjem? Köszönöm!

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    2. fedélzet
    2.000 db búzát kér azzal tudod elkezdeni és haladni tovább!

ljanika6, Gio, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

eventablak.png

1: Űrlény-cip (felröppenő) mennyiségünk
    2: Űrlény hangosbeszélő (felröppenő) mennyiségünk
    3: Űrlény-vezeték (felröppenő) mennyiségünk
    4: Nublonea (eventnövény) mennyiségünk
    5: Űrlény-szemüveg (malomtermék) mennyiségünk

6: Űrlény-kommunikátor (malomtermék) mennyiségünk
    7: Kilépés az eventablakból
    8: Fedélzetek
    9: Feladat részletei (teljesítés, követelmény, nyeremény)
    10: Kosár vásárlási lehetőség
    11: Támogató gazdaköri feladat

A kezdést kör ikonnal jelöltem... 2. fedélzeten találod!

ljanika6, Gio, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  17. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Talán zokni...?

milanzs kedveli ezt.
  18. farmerogirl

Két esetben biztosan nagyon sajnálnám, hogy nem fektettem nagyobb hangsúlyt páncélos hadosztály beszerzésére:
    1. Ha a raktárházak a jövőben CSP-ért, korlátlan mennyiségben lennének beszerezhetők.
    2. Ha a TOP-ba 30-40 ezres mennyiségű felröppenő lenne a beugró.

Abban pediglen egyetértünk, hogy semmi sem véletlenül van úgy, ahogy van. (Még az új szintrendszer sem véletlenül lett így kialakítva.)
    Azt nem is állítottam, hogy a Panniknak ne lennének előnyei. Pusztán az arányokkal van problémám.

Ami pedig a tölgyet illeti: én biztosan nem fogok olyan rúnákat kiváltani, amik nem fontosak a számomra, csak amiatt, hogy befejezett legyen. (Például a TP bónuszos rúnákat is csak a kerge kertre váltottam ki fullra, a többinél csak az elsőket, a továbbjutás végett. Pedig van felesleges csillagom. Ugyanígy a gazdakörben sem zavarnak a befejezetlen feladatok.) Persze nem vagyunk egyformák. Jó ez így. ;)

Viszont ha még a gömbben se dereng a tölgyfejlesztés, akkor jelentősen alákalkuláltam a két-három évvel, amire cirka 20-30 Pannit át lehetne csoportosítani.

Na ezen most jól meglepődtem. Nagyobb tétet mertem volna tenni arra, hogy téged ez a felhő lelkesíteni fog.

Én meg itt a nagy pannizás közepette elég amatőr módon jól elszámoltam magam. Annyiszor leírtam, hogy a gazdakör ad 1000 növényt, hogy annyival kevesebbet termeltem. Pedig ettől függetlenül az eventhez mégiscsak 16 ezer db kell. :music:

vazulneni8, Gio, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Egyszerűen ráérek ezzel az eventtel. A lelkesedésemmel nincs semmi gond. És a türelmemmel sincs.
    Az én játékomra ne tegyél semmilyen tétet. xD
    Nem találom helyem a farmos területen. :oops: Hol ezt csinálom, hol azt. A szintemeléssel nekem céltalan lett az a terület. Azt csinálom, amihez kedvem van. Jórészt ólak vannak kint, időnként fák és persze eventezek. A "jóféle" dekorok stabilan a bahára költöztek. Ott reális és kiszámítható módon haladok. Már dátum szerint látom a végét.

Elveszettnek érzem magam ebben a labirintusban. Koncentrálnom kell, hogy átlássam. Meg tudom érteni azokat, akik belekeverednek. Aranyos, ötletes, megérős, de nem is olyan egyszerű. Holott csak beadogatni kell, mindenféle időrabló mini játék nélkül.

Az utóbbi idők event felhozatalára egyébként sincs különösebb panaszom. Főleg, hogy a régi eventekhez képest mi mindent kapunk mostanában nyereménynek/jutalomnak. Tudom, hogy sok az event, de mégis azt látom, hogy eléggé változatos (nehézség, jutalmak, mechanika, sztorik tekintetében) és szórakoztató a kínálat. És mi minden vár még ránk.... A gangosok előtt emelem kalapom, ha ebben a "túlkínálatban" még képesek követni a dolgokat.

vazulneni8, -W-595-, spagetti24 és 12 más kedveli ezt.
  20. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Én még a 2 szinten vagyok és csak ez lesz kész ,de még ez se biztos.A drót kötél csak 36 darab de játszom tovább a nyereményekért .További szép játékot mindenkinek

Ribiszke kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.