Visszajelzés Lunarama űrhajó csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caccus

Caccus Fórum veteránja

szia, de rég láttalak. Én sem szoktam pakolgatni soha sem

achmed1122 kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Én jól beleugrottam ebbe az eventbe, mint maci a málnásba. Azt se tudom néha, miit is csinálok, és mi is kel még, ültetek, aratok. Majd lesz valami. Minden felröpiből hiányom van, azon gondolkozom, lehet átállok csak egyféle röpiszerzésre, mikor az kész, jöhet a második, majd a harmadik. Ez lehet kifizetődőbb lenne, mert így alig látom, hogy gyűlne. Sok kell még az tuti.
    Csak azt nem értem 3 terület fa, miért nem adja rendesen a röpit, pedig nem tettem rá fejlesztéseket, 20 órásak vannak, zoknival megdobálva. Na mindegy, a végére csak meglesz mind.

3. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!

Az eventnövény a következő aratással kész, még hiányzik cca. 700 chip és 300 hangosbeszélő. A chip esetében jobb felhozatalra számítottam...

mya100, meszimarsi, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. a1a4

a1a4 Haladó

Hogy őszinte legyek, nem nagyon értem miért kell agyon variálni a dolgokat. Lift, kulcsok, stb. Megvan majdnem mindenem, de nem engedi beadni, mert mit tudom én miért nem, pedig a mellette levő lyuk már készen van. Ismét elolvastam az ismertetőt, de nem lettem okosabb.

5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

szia! mert van olyan, (pont, ahol a felhő elemei vannak) amit máshol kell kiváltani, akkor engedi csak, ha feloldottad a kulcsos szobát.
    Nekem már csak néhány 100 felröpi és eventgaz kell, de hát még csak péntek van :)

Utoljára szerkesztett: 28.9.18
    a1a4, meszimarsi, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A liftek két lépcsőben vehetők birtokba!

Egyik: lift elérhetősége ( a 2-2 csapóajtó kinyitása: kék illetve zöld színű)
    ez a kiváltás a kezdő kattintás felett és alatt található--> elérhető akkor lesz, ha az adott útvonalon eljutunk a malomtermékek leadásához!

Ehhez azonban a nyilakat vedd figyelembe, a hozott képről beazonosíthatod!

Másik: a lift hozzáférése (maga a le- illetve felfelé szállítás helye)
    ezeket egyenként kell megszerezni, az adott kattintás eligazít, mi a beszállítandó

2-dik fedélzet  kezdés.jpg

Gio, Imi*, staramajka és 5 más kedveli ezt.
  7. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm.Így már értem, akkor még gyűjthetem a felröpit..

Matold és lukimi kedveli ezt.
  8. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az eventgazom bőven túltermelve kész,beadni sajnos még nem tudom,hiányzik 33 chip és 220 hangszóró/pedig ennek a nyüvesnek hangosan beszélve mondom,hogy jöjjön gyorsabban/.:DA fásítás újra megtörtént,majd csak röppen,idő még van bőven!;)

ursa11, mya100, R.Daneel és 8 más kedveli ezt.
  9. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

sose pakolgatok semmit.. 1 hónapig nem volt gépem de visszattértem..:D és mégnagy elánnal vetem bele magam a farmerama világába:)kicsit lemaradtam..:D

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Böbe!;)
    Nos, ezeknek beszélhetsz, süketeknek tűnnek a hangszórók. Inkább a fáknak suttogok, még egy kis növekedésserkentőt is kapnak.;)
    Az első fedélzeten dekkolok, /a másik két fedélzet készen van/ nagyon marasztalnak a nubilonok.:D Mivel sikerült a nagy igyekezetemben RACS nélkül aratni:(, azt mondták nézzek szét a fedélzeten.xD Szétnéztem és látom, hogy a hangosbeszélő sem lesz elég, no de ezt azért bekalkuláltam, míg az előzőt nem. Nosza kaptam a növekedésserkentőm, felhajtottam egy üvegcsét, egyikre másikra, főleg a mamutokra szortam egy kis kkatát és turbót, most várom az eredményt. A beadandók egy kivétellel rendelkezésemre álltak a pajtában. Ez az egy mit gondoltok mi volt? Az bizony! A maracuja. Már többször elindultam, hogy vásárolok, de mikor megláttam mennyiért kínálják, gyorsan lemondtam a vásárlásról, úgy döntöttem, hogy a piros kosárkából majd szépen lassan, naponta megvásárolom a hiányzó mennyiséget.
    Végre ma ez is sikerült. Bevallom figyelmetlenségből bekevertem tápnak. :music:
    Kedves ajándékot küldő szomszédaim. Hangosbeszélővel üzenem, hogy hangosbeszélőt kérek szépen napi ajándékba.:p
    A sziszegőket nem adom a feladatba, hisz kilátásba van a tenyésztése, a százötven macim is szépen marad a helyén, nekem többet érnek most mint egy vörösbegyfészek.
    Kívánok mindenkinek sikeres játékot, bő termést!;) Gratulálok a már befelhősödötteknek!:p

vazulneni8, -kaktuszable-, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  11. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok!
    Ha van valaki a közelben keverjen le egy virtuális taslit nekem. Egyszerűen nem megy most a játék. Nehezen haladok nem figyelek eléggé. Ez a mizéria a beléptetés változtatással teljesen kiütött. Húúú! Kész vagyok. Nagyon le vagyok maradva mind a 3 röpinél nem látom a végét. Hisztis vagyok. :cry::cry::cry::cry:

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No, én délelőtt kivégeztem az eventet, 3 állatos mező ugyan kimaradt, de nem tartottam fontosnak beadni őket.
    Mi a mizéria a beléptetéssel, olvastam a Kazimír féle tudósítást, de hogy ez mivel fog járni, nem értem...

R.Daneel kedveli ezt.
  13. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Megszűnik a BP oldal és csak közvetve a játék oldalon lehet majd belépni. És nem ismer fel a Farmerama.com oldal.

BriGitta75, -kaktuszable- és meszimarsi kedveli ezt.
  14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Caccus csapatom szépen:)

15. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

olvasgatam ezt azt es olyasmit is olvastam hogy a szimpla fa jobban adja a felropiket mint a fejlesztett ,ez igaz?

Ditti58 kedveli ezt.
  16. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Akkor Te vagy a "suttogva beszélő"!:D

meszimarsi és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

A fákat faggatva, hallgató.:)

Szia!
    Talán így: Ólgőzös - 2018. szeptember

meszimarsi kedveli ezt.
  18. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok!
    Már nem sok hiányzik az eventből :). 1. és 2. fedélzet kész, a 3. fedélzetnél 1*59 db chip és 3* 32 db hangosbeszélő hiányzik még. Event növény már tegnap kész volt, a pajtás dolgok meg mind megvoltak, egyedül ananászt kellett még termesztenem, de az mindjárt az elején meglett, így amikor kellett be tudtam adni. Minden pajtás dolgot beadtam, kivéve az anakondákat, pedig van belőle, [​IMG] , de sajnálom a feladatba beadni ;), meglesznek a nublonok anélkül is, jók lesznek azok még nekem novemberben is! :D
    Úgy saccolom, hogy az esti aratással meg is lesz minden hiányzó dolog, mert úgy rendeztem be a Bahát is, meg a farmot is, hogy mindegyik felröppenő jöjjön. :D
    Gratula, aki már végzett, és további sikeres játékot mindenkinek! :inlove:

maszilva, Beus85, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  19. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Minden felröpiből hiányom van, nem is kevés. Valami tipp, hogy mi adja jól attól aki már készen van? Az eventnövény már kész.

20. bigmami56

bigmami56 Járnitanuló

A tenyésztés nem csak farmpengőt ad, hanem felröpiket is elég szép számban.:D Érdemes most tenyészteni :D

meszimarsi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.