Visszajelzés Lunarama űrhajó csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Pirike!
    Miért nem szóltál előbb??

Éva0315 és kovacstne kedveli ezt.
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Event letudva végre.

Gio, Éva0315 és Sikka1 kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Az utóbbi időben nem szokott gond lenni a felröppenő.Most gáz van!! Aranyos vagy!!Nálam kiszámíthatatlan a hangszóró,tenyésztésből is alig jött.:cry:

Gio, Éva0315, borcsa220 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. ginger.

ginger. Fórumprofi

Kénytelen voltam leszedni a bahán a fákat a hangszóró miatt, mert sok hiányzik. :cry: Próbálom menteni a menthetőt, csak így a másik eventben hátránnyal indítok.:( Most 96 hangszórót adott, még hiányzik 72.

Most néhány fát megtapostam csizmával!

Utoljára szerkesztett: 1.10.18
    Sali~*.*, -kaktuszable-, Fuhur és 4 más kedveli ezt.
  5. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szia!

Ez most nagyon "gyatrán" jött,nálam is sok a hiány a "hangosból",4-területen vannak a fáim de alig jön valami!

kovacstne és Éva0315 kedveli ezt.
  6. vaskakas75

vaskakas75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, kérlek még ne adjátok fel! Nekem tegnap este hiányzott 300 db hangszóró, mindenhova fákat raktam, mindenfélét 12-14-18-20-22 órásat, xxl-t is raktam ki, és éppen most végzettem. Meglett a hiányzó 300 darab. Kitartás mindenkinek.

7. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Nekem még 266 kellene:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Sziasztok! Nekem csak 399db hangszóró hiányzik. Mindenhol fák vannak, remélem a felhő meglesz! Hajrá, mindent bele!

Sali~*.*, kanzlerviki, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
  9. saruserika

saruserika Fórum-zöldfülű

segitséget szeretnék kérni, meg van a lifthez ami kell és nem engedi beadni, miért?????

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Lift kulcsot begyűjtötted? (nyitva van a lift?)
    Lift előtti négyzetet kkiváltottad?

Sali~*.* és genka53 kedveli ezt.
  11. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Ez a helyes hozzáállás!!:D Nálam is most még a Bahán is fa van , így majd ott is küzdhetek holnaptól a cuccért a későbbi kezdés miattxD

-kaktuszable- és kovacstne kedveli ezt.
  12. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szia Szenga! Nem tudom mennyi hangosbemondód van meg a 345 db-ból, de ha javasolhatom ne sajnáld a vető területet és tegyél ki sok sok fát ami alapban is magasabb érték és ha van kacsa túrbód szórd meg mielőbb beérjen, sőt a fő kerten a bölcs tölgynél csillagért váltsd ki a fá érésidejének gyorsítását, a Bahán meg az arany rekeszbe tegyél növekedés serkentőt és utána helyezd ki a fákat, ha nincs a pajtádban áldozz érte némi csp-ét. Megéri én is így tettem és a 20 órából lement 14-16 órára az érés idő, persze azon is múlik alapban mennyi mert mostanság már igencsak különbözőek fejlődési idők.

szenga6565, kovacstne és jófarmerlány kedveli ezt.
  13. cirmoscica23

cirmoscica23 Utánpótlás-írogató

Segítségeteket szeretném kérni...
    Ahhoz hogy az elektromos bikalovaglás tárgyat megkapjam melyik ablakot kell teljesítenem a 3. fedélzeten? Már csak ez a kettő hiányzik... (310000TP vagy a 2x aranybanán nyeremény)...
    Segítségeteket előre is köszönöm...

achmed1122 kedveli ezt.
  14. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Sziasztok!
    Azt a terem meg a buráját!! Hát ez nem volt egy egyszerű művelet a hangszóró miatt!! Azt hittem, sosem végzem. Mindenhol fák
    voltak, úgyhogy a délután kezdődő bahás eventre már nem tudok "rendesen" felkészülni! Mindenkinek kitartást, sikerülni fog!

Szia!
    Oda a zöld kulcs kell és ha ez megvan akkor a 14-15-ös kell még!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.10.18
    kovacstne és Sikka1 kedveli ezt.
  15. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Sziasztok! 321db hangszóró hiányzik, remélem a felhő meglesz. A sok fától nem látom a napot! felhő: 216db kellene, esély?

kovacstne kedveli ezt.
  16. cirmoscica23

cirmoscica23 Utánpótlás-írogató

Szia, akkor jól értem a 3-as szinten kell a 7-es és a 20 is az elektromos bikalovaglás tárgy aktiválásához..... (a zöld kulcshoz) a többit már megcsináltam már csak a zöld kulcs kell....

17. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Látom nem csak nekem nehéz a hangszóró gyűjtögetés :eek:
    176 hiányzik még. A farmos területeken mindenhol fa van (mindig kint van 8 mamutfa is, azokat rendszeresen szórom KK turbótrágyával,meg KK trágyájával). Ma este a másik event hátrányára kénytelen leszek fákat ültetni és még rövídíteni az időt is. Annak reményében,h meglesz holnap a felhősor,mert hosszú távon nagyon sopkat ér. Nem mellesleg 80.000.000 CSP-t ráköltöttem :eek:

Nekem most ez az event a legfontosabb.
    Szeretném a páfrányosat is,meg a karnevál királynőjét is csinálni,de kicsit most nekem sok ez a 3 event eccerre 20 hónapos babám mellett :D
    MEg az az igazság,h én is tartok a fenn akadásoktól :'(

18. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Csak a kertek fa elárasztásával tudod megoldani és érés gyorsítókat használni. Olvass vissza ahol a Szegma játékosnak adtam tanácsot, vagy ha sok FA -ad van csomagban is tudsz venni vagy 2FA/db.

kovacstne kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én is azon gondolkodom,hogy maradnak a Bahán a növények, a többi területen a fák. Veszek 150 hangszórót, mert ha learatom a fákat is:cry: mindkét következő event esélytelen lesz nálam.Nagyon nem szeretném ha nem lenne meg a felhőm:cry:Csak megjegyzem,hogy hangszóró ügyben semmit nem segített a tenyésztés!!!!

spagetti24, -kaktuszable- és jutka65 kedveli ezt.
  20. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Sziasztok küzdők! Én is a ti soraitokat erősítem:cry: - ha készen lesz az event az űrlényeket az orosz tajgára fizetem be társas utazásra, hadd nézegessék a sok fát, mint én a farmon. Eventhalmozódás ügyében pedig a bp-nek szervezek egy meetinget az ázsiai pusztákra, ahol majd meg lehet mutatni, hogy egy hátsóval hány lovat tudnak megülni.

spagetti24, jófarmerlány, Fuhur és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.