Maci-konyha 2018. január - TORTA - /Maci-roadshow/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: nemzsu, témanyitás ideje: 1.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. anna8558

anna8558 Junior szaki

Sziasztok!
    Meglepődtem, hogy nyertem és köszön szépen, illetve gratulálok a többi nyertesnek is! A párom nagymamájának meg majd eldicsekszem, hogy nyert a receptje amit tőle lestem. :)

Maci-roadshow, alex0824, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  2. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Sziasztok! :)
    A díjat megkaptam.
    Köszönöm a szponzoroknak és külön a kedves "postásnak"! :)

Maci-roadshow, alex0824, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  3. Hókocka

Hókocka Járnitanuló

Szia!
    Elnézést a késői válaszért, a hét végén vendégeim voltak, nem nagyon volt időm semmire.
    Az ehető ételragasztót cukrász webshopokban lehet beszerezni. Nem hiszem hogy itt szabadna bármelyiket belinkelni, de ha a google-ba beírod, hogy cukrász webshop, biztosan kapsz jó néhány találatot. De véleményem szerint -ha nem sütsz gyakran ilyen típusú tortát- akkor felesleges pénzkidobás, mert a korábban leírt módszerek is jók. A rózsákhoz én nem használtam semmiféle kelléket, viszont itt is csak azt tudom tanácsolni, hogy google, cukorrózsa készítés, és itt a videókra keress rá. Nagyon sok videó van fenn olyan, ahol mindenféle segédeszköz nélkül, különböző technikákkal, csupán kézzel készítenek nagyon szép rózsákat. Remélem tudtam segíteni.

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Hókocka!:)
    Nagyon szépen köszönöm a válaszod itt is! Sokat segítettél, hisz minden kérdésemre választ kaptam, megértve a kiegészítők nyújtotta lehetőségek tárházát. A kiegészítőket érdemes beszerezni, hisz minőségi munkát ezek segítségével lehet igazán elérni.
    További szép napot, sok finomságot, eredményes jó játékot, bő termést kívánok mindenkinek. :)

5. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Sziasztok!:)
    Szeretettel gratulálok a nyerteseknek és mindenkinek aki hozott nekünk egy csodás receptet.:)
    Isten tartsa meg jó szokásukat.:)

Maci-roadshow, alex0824, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok, szép estét kívánok Mindenkinek:)
    Gratulálok a nyerteseknek, s természetesen köszönet azért mert ez a játék létrejött, s köszönet a sok-sok receptekért minden játékostársamnak akik megosztották velünk:)

7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Itt is köszönöm mindenkinek a recepteket.
    Gratulálok minden konyhatündérnek! Ismét hasznosat és maradandót alkottatok.
    Elnézést kérek, hogy a februári topikot még nem nyitottam meg.
    Szaladok és nyitom a topikot és várjuk oda is a receptjeiteket.

Az én receptjeim is, amikkel adós vagyok, előbb utóbb idekerülnek.

Maci-roadshow, meszimarsi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.