Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vihence

vihence Törekvő

Szia! A majmok szentélyében a tukánt kell kiváltani (6. kamra), annak a terményes ólja. Azt meg a gazdakör: Sziget hőse feladatból. Vagy veszel a piacon.

2. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! tudom nekem nem lesz gond, csak mindig van aki azt mondja lehetetlen megcsinálni, túl sokat kér stb.

-kaktuszable-, Swordfish, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Totemet vegyél a boltban, tudtommal nem építhető, egyébként a tukán terményese.
    Ha egyszer kiválasztottad, akkor nem.
    Bár nem igazán idevaló, de meg kell osztanom az örömöm:
    Áhítatos ládából kaptam egy Repülő elefántot!!!

maszilva, -kaktuszable-, csio70 és 15 más kedveli ezt.
  4. vuve

vuve Fórum-zöldfülű

gratulálok!

csio70, Swordfish és Maszatka47 kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sajnos pont azok nem fogják olvasni,akinek olvasnia kellene és a hasznára lenne.

vihence, GA-BI-O-Farm, kisjanos78 és 3 más kedveli ezt.
  6. QueenOfCats

QueenOfCats Utánpótlás-írogató

Nem drámázok! Leírtam a véleményemet, mert tudomásom szerint a fórum arra való. Egyébként csak tájékoztatásul : 91-es baha szinten vagyok, és NEM tudom már az első szintet sem megcsinálni, mert olyan magas a követelmény. Röhögni fogtok: a 4. szinttől vannak olyan totemek, amiket fel tudnék építeni. És nem mellesleg két nap alatt 3 szintet léptem a bahán, és kb 70 banánt raktam be. De esélytelen. Ami pedig a "nyenyenyét" illeti: fel vagyok háborodva azon, hogy kioktasson egy mittudoménki arról, hogyan kell játszani! Ez itt egy játék kellene hogy legyen, és szórakoztatnia kellene! Ezzel szemben azt látom, hogy folyamatosan fejni akarnak a különféle kosárkákkal és egyebekkel, megállás nélkül! Minden event erről szól az utóbbi időben, ami meg nem, az ilyen mint ez, hogy esélytelen megcsinálni annak, aki nem a farmerámán él. És jobb ha elfogadod, hogy igazam van, mert bizony van, rajtam kívül még nagyon sok játékos gondolja így, de az ilyen felfuvalkodott emberek miatt, mint pl. te , nem meri leírni. Nos, én leírtam. És ha tetszik, tilts ki a fórumról, teszek rá, eddig se sokat írtam, max eztán sem fogok. De a stílusodat egyszer-s mindenkorra kikérem magamnak!

7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nekem a legenda fullon van,de ez baromi "röhejes" már megint!!!!! Mi a frászkarikát ültessünk, más növény meg semmit nem ad!!!!:mad::mad::mad:

8. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok!Szép estét mindenkinek!:DA 14. oszlopnál toporgok, még 17 diadém kell a tovább lépéshez.A zsineg még két aratás koalákkal ,meglesz az utolsó oszlopokhoz is,utána meg mindhárom területen hosszú érésűeket ültetek vegyesen,annak függvényében,mi kell a gazdakörikhez,pajtába tartaléknak.Ez igy nagyon tetszik,még ha gyatra is a felröppenő,hisz még tiz nap van az eventből .:)És kérlek engedjétek meg,hogy megosszam örömemet veletek,mert ki mással tehetném,ma 5 db. Páncél Panni boldog tulajdonosa lettem.Ajándékba kaptam mind az 5-t.Ennyi kedves és segitőkész gazdi a világon nincs,mind itt köztetek.Nagyon köszönöm.:inlove:

maszilva, Imi*, Melan és 14 más kedveli ezt.
  9. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

próbálkoztam hosszúval,de az meg nem is adja egyáltalán!!

10. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Tessék itt van: pár hónapja került be a játékba. Nem lehet, hogy megcsináltad? - de az is lehet, hogy nem érted még el azt a szintet, hogy láthasd.
    A sziget hőse

-kaktuszable-, genka53, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ma hiányzott pár ananász, az ültetvényre azt vetettem, s láss csodát, egy területről 2 diadém röppent. Megismételtem, ismét kaptam kettőt, a harmadik körben már csak 1 röppent, ezért fahéj lett vetve, ismét jött 2 felröppenő. Ezzel szemben az eventnövény mindössze négy db-ot adott ezen idő alatt az esőerdőben, ami nagyobb terület. Éjjelre oda egymagvú tököt vetettem, kíváncsi leszek mit ad, holnap megírom!

-kaktuszable-, csio70, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. Nem akarok beleszólni a vitátokba, mert majd Európa megvédi magát, de ....aki 91-es szinten van a bahán, annak meg főleg nagyon fontos lenne elolvasnia az ismertetőt, mert nyilván nem fog tudni egy csomó feladatot megcsinálni. Ahhoz nagyon sok AB kellene ,amit 2 hét alatt lehetetlen előteremteni. Ezért nem kell duzzogni, hanem meg kell keresni azokat a lehetőségeket, amiből a legtöbbet ki tudod venni. Lehet hogy nem vagy nagy fórumozó, de akik itt vannak,azok mind segíteni szeretnének és nem hátba támadni.Európa is ezek közé tartozik.

Melan, -kaktuszable-, vihence és 12 más kedveli ezt.
  13. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Bahama fűvész minimum 9 banán...

Ivibaba54, Maszatka47 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok 12van meg még kell négy és kész vagyok részemről midekinek sokkk sokkk felrőpit:)

maszilva, -kaktuszable-, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

akkor újra próbálkozom

16. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Két repülő elefántom van az áhítatosból, és nem tudom kitenni eladásra. Illetve nem fogom kitenni 6,3 millióért. Várok.

Swordfish, Ivibaba54, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én tartogatom. Vagy legyártom ólnak egyszer, de inkább majd beadom valami küldibe, ha nagyon meg leszek szorulva.

18. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Én is várok még kettőre :) ;)

Ivibaba54, brekkencs., Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. Nekem is még 4 totem hiányzik, de az még nagyoooon sok.:D Talán holnaputánra letudom.:cry:

20. QueenOfCats

QueenOfCats Utánpótlás-írogató

Köszi, de a stílusából nem ez jött le. És még valami: NEM DUZZOGOK! Ez itt egy fórum, az aktuális event fóruma, én pedig leírtam a véleményemet. Tudtommal ez a hely erre való, de úgy látom mégsem. Leírtam a véleményemet erről az eventről, és úgy általában a játékról. Nem vagyok egyedül a véleményemmel, de azt látom, hogy ha valaki negatív véleményt ír, azt rögtön ***** (még ha csak burkoltan is), meg lehurrogják, szétszedik olyan okosok mint az említett Játékos. Nem nyenyenyézek, hanem elmondom a véleményemet. Többször nem fogom elmagyarázni. És pont az a lényeg, hogy ha megnézed az event leírást, abból kb. semmi nem derül ki, csak amikor elkezded, vagy el akarod kezdeni.
    Ami meg az aranybanánokat illeti: én már akkor játszottam, amikor szentély még nem is létezett. És jó nagy szívás volt, amikor bevezették, mert a szintünkért kapott aranybanánnal a töredékét sem tudtuk kiváltani azoknak a növényeknek, fáknak ólaknak, amikért egyszer már megdolgoztunk, és kezdhettük elölről. Ezóta sem tudom magam beérni AB-vel. CSP milliókat öltem már a sok gazdaköribe, hogy kiszedjem a banánokat, a rengeteg termelés mellett, mégsem jutottam sokkal előrébb. Még mindig küzdök a szigetekért, és még a közelben sincs a vége. Ami kiakaszt, hogy ezek után még olyan stílusban oktasson ki, ahogy. Bocs, de ez most kijött...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.5.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.