Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot!

Reggel learattam több száz enövényt, összesen kaptam 1 /azaz egy db / röpit. Most learattam ismét, nem egyet, hanem hatot kaptam, így tarthat az event két hét helyett akár két évig is, akkor sem érek a végére. Felháborító, ez már nem játék, hanem idegőrlő! De mi vagyunk a hülyék, mi a bánatosnak jövünk ide bosszantani magunkat, ahelyett, hogy élveznénk a napsütést. De lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy vegyük meg az idióta kosarakat, ha már ennyi időt, energiát beletettünk.

ZitaGAZDA03, katicabogar43 és szöszi50 kedveli ezt.
  2. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Akár hiszed, akár nem az event ismertetőben. Pörgesd addig, amig a táblák meg nem jelennek.
    Tessék:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/majmok-szentélyének-napja.16659/

Szia!
    Az ólak jobban adják, érdemesebb azokat kirakni.

maszilva, genka53, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  3. gree89

gree89 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kiválasztottam a két totem oszlopot, az egyiket megcsináltam, a másiknál elakadtam,mertnincs olyan termésem. Mit tudok csinálni, nem enged a 2. szintre?!

4. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

Sziasztok ! A földicseresznyére adott 2db diamént a másik farmomon a dinnyére adott 7db -ot

5. Bazsalikom71

Bazsalikom71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A 300 vetőmagot megtaláltam a tölgy tetején, de nem találom, hol lehet Tiki totemet szerezni, mert a Tiki fa termését nem fogadja el. Köszönöm, ha valaki elárulja.

6. mariska47

mariska47 Utánpótlás-írogató

nekem még csak sikerülne az event,de a felröpik?????? ilyen még nemvolt,hogy 2 nap alatt nem kaptam 10 zsinórt,pedig 30 kellene akármilyen hosszú az event nem tudom így megcsinálni.A másik,hogy 1 másik event is fut közben,előtte meg kiürítették a pajtából a tenyésztett állatokat,nincs az a pémz ami elég lenne szupitápra

reith02 és szöszi50 kedveli ezt.
  7. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Ha nincs terményesed, akkor marad a piac.

Swordfish kedveli ezt.
  8. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Ma is dobtam az e-gaz után cukornádat (15 ' )és kaptam rá 1 db diadémot!
    Másnak sikerült-e kipróbálnia ezt?

Maszatka47 és milanzs kedveli ezt.
  9. dani**

dani** Utánpótlás-írogató

Szia!
    A tukán terményese.

Maszatka47 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Tiki totemet a Tukán terményes óljában tudod előállítani.
    Ezt az ólat itt lehetett megszerezni: 2016. szeptember eventnyereményként, Ólválogatásban szerepelt.
    Műhelyben NEM megépíthető. Az ól jelenleg nem beszerezhető.
    Piacon megvásárolható a termény, ott tudod csak beszerezni.
    De ennek feltétele, hogy a Tukán hozzáféréséhez szükséges szobor már ki legyen váltva a Maja majmok szentélyében.
    (1. baha szint és a szentély 6. kamrájából 30 arany banánért )

Tiki totem
    Termény pajtaértéke: 6.884

Tikitotem-műhely
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db tukántáp, 3 db tukán
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2

11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nem hiszem el,hogy egész nap akármit vetek nem jönnek azok a röpik!Olyan keserves ez az egész event,el veszik az ember kedvét az egész játéktól!:cry::sleepy:Nem az a célom,hogy egy két nap alatt ledarálni az eventet,de azért ez már borzalom!

sutimami57 kedveli ezt.
  12. csaktesztelek

csaktesztelek Fórum-zöldfülű

Csináltam egy farmot, kíváncsi vagyok el tudom-e kezdeni az eventet a Bahán. Ha igen vajon meddig jutok.
    Most a 22. szinten vagyok, még 33 csillag kell a Baha kiváltásáig. Majd jelentkezem a részeredményekkel.

Ribiszke, Fätum, Matold és 8 más kedveli ezt.
  13. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

14. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Böbe a zsineget kérdezte, arra válaszoltam.

genka53, Maszatka47, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  15. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok.
    van valakinek valami otlete hogy mit ultesek,hogy jojjon a felropi mert a 15h novenyre kaptam 4 db-ot,amitol nem estem hasra

szöszi50, ljanika6, k.a.t.i és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép délutánt kívánok Neked! Javaslom, hogy Ólakat és Terményes ólakat tegyél ki. Nekem ezek jól adják a Zsineget, fákból is jöhetne, de a fa ritkábban ad, legalábbis nálam. Sok sikert kívánok Neked!

spagetti24, szöszi50, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  17. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

a zsinegel nalam nincs problema egyelore a viragfuzerel annal nagyobb

szöszi50 kedveli ezt.
  18. evelin20001112

evelin20001112 Utánpótlás-írogató

piacon azt a tukán madár csinálja

taga1 kedveli ezt.
  19. Matold

Matold Haladó

Szia!
    Komfort földbe sokkal jobban adja, 2x2-be vetettem, így kevesebb szupertrágya kell, egy terület egymagvú tök, igaz 13 Pannival, 25-30 db-ot adott.

szöszi50, Maszatka47, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép délutánt kívánok Neked! A növényből röppenő az nekem is, lassan gyűlik. Mindent vetettem, hosszú érésűt és rövidebbeket is. Ananászt- Csilit- Vaníliát, ezek adtak annyit, mint a 8órás eventnövény. Próbáltam Egymagvú tököt komfortföldben, nem adott csak 10db-ot, ezért abbahagytam a vetését, mert S-trágyáztam. Sajnos ötlemsincs arról, hogy mi lenne jó, Diadém szerzésre. Csak próbálkozom, de összejön majd amennyi kell. Van még idő bőven, tudom idegesítő nagyon, hogy vánszorogva jön a röpi, de meg lesz. Vess olyanokat, ami neked az idődnek megfelel! Nemsokára aratok, elvetek Ananászt, meglocsolom és aratása után, már reggelre vetek el. Sok röpit és sikeres feladatválasztást kívánok Neked! Ui: Látom már válaszoltak neked! Nekem, Panni nélkül volt, az a mennyiség amit írtam. A Legendám 30/30-as. Én meg lassú vagyok! Gyors a felfogásom, gyorsan reagálok, de írásban lassú.:DFőleg most, ismerkedek egy laptoppal, a betűk máshol vannak, mint amit már megszoktam. Pedig azt is, nehezen szoktam meg! :D

Utoljára szerkesztett: 22.5.18
    marcsi152, spagetti24, ZitaGAZDA03 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.