Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Tud valaki tippet adni, hogy melyik növény ad "normális" felrepit? Itt izgultam a zsineg miatt, ehhez képest, az már rég kész, közben meg 14 órás növények is csak csepegtetik a diadémot o_O

Ivibaba54 és Bubika1949 kedveli ezt.
  2. tara100

tara100 Junior szaki

Szia, szerintem tök mindegy hogy mit ültetsz mert még a 24 órás növény is csak 2-3 felröpit ad, ha ad egyáltalán.

Swordfish, soramay72, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  3. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Sziasztok!Kicsit szomorú vagyok,mert újabban semmilyen eventet nem tudok teljesíteni! Vásárolni nem tudok,ezért nem is izgat igazán!Most ez van!Játszani szeretek,de azért bosszant,mert sokat dolgozok rajta,éjszaka is felkelek,ha kell!Akinek megy,sok sikert kívánok!

almáspite48 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Azta! Lehetek cinikus? 2 azaz kettő darab felröppenő egy teljes event növényes területről! Kellene a pénzem, ugye? Nem veszek sem kosarat,sem party pörgetést, sem titok ólat, már nem érzem égető szükségét annak, hogy mindent megszerezzek. Majd lesz, később. Ez van. Ezt a játékot nem én rontottam el. 8 éve vagyok, a kérdés, maradok-e?

5. Negro

Negro Járnitanuló

A nyolcadik szintet csinálom. 23 virágdiadém, és meglenne, de sajnos a habanéro paprikám nincs kiváltva, illetve az előtte lévő növény sem. Farmarannyal azt az egy feladatot nem lehet kiváltani? Kb 90 óra alatt biztosan nem tudok 80 aranybanánt összegyűjteni. Volt negyven, de a saugarot váltottam ki.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  6. Jucika

Jucika Haladó

Évek óta ez lesz az első event, amit nem tudok befejezni. A 14.állomáson vesztegelek, szinte semmiből nem jön diadém. 2 nap kényszer kihagyásom volt, nem vásárolok semmit. Ha nem sikerül, befejezem az eventezést amihez felröpi kell. A végéig próbálkozom, sajnálom a sok ráfordított időt. Gratula annak, aki készen lett, megérdemli, mi pedig húzzunk bele!

7. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Az utolsó totem oszlopokhoz valókat gyúrja a malmom - virágfüzér és virágdiadém - és kész vagyok az eventel, általában az arany és gyémánt oszlopokat választottam, mindenem volt a pajtában.
    Először az event növény mennyiséget termeltem le, majd a felröpik gyűjtögetéshez vegyesen ültettem, - egymagvú tököt, habanero paprikát, rákolló virágot, kaktuszfügét, sapkakaktuszt.... igen gyéren jöttek a felröpik, a zsineg felröpihez ólakat tettem ki és jól adták.
    Végül is nekem tetszett az event, hogy lehetett választani melyik totem oszlopokat akarom megépíteni, a hosszúságával sem volt bajom, így nem kellett aggódnom, hogy sikerül e végig vinni.
    Gratula a végzősöknek és kitartást - még sok idő van - sok felröpivel a küzdőknek.

maszilva, Imi*, Maszatka47 és 10 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Ebben a pillanatban lettem kész!!!xD Nagyon untam ezt az eventet.A felröpiról csak annyit, nálam sem jött be a hosszúérésű növény és az ólak sem.Amikor csak tudtam 3-4 órásakat vetettem.

9. aranyoska86

aranyoska86 Járnitanuló

Szia! Köszönöm a támogatást, sikerült a papíruszt megszereznem. Igaz, 20 millió csengőpengőbe került, de meg lett!! :D

Maszatka47, kanzlerviki, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    lehet, h. félreérthető voltam, azt akartam sugalmazni, h. csak gyártsa szorgalmasan a k.gyömbért, ne sajnálja, mert a fókák boldogan fel fogják zabálni. Én is szeretem őket. Azért van jelenleg csak 1300 db, mert az egyik vadaspark egyik szintjét 1100 db beadásával teljesítettem. Magam is meglepődtem tőle.
    Sokaknak szeretnék válaszolni:
    - ez egy stratégiai játék. Ez annyit jelent, hogy gondolkodni és tervezni kell. Ha valaki mechanikusan kapál, nem fog messzire jutni, viszont állandó nyürrögés lesz az élete, hogy semmit nem tud teljesíteni.
    - ezen a farmon lehet nagy pofám, mert 416. baha, 200 sima szinten vagyok, és mindenem mindenhol ki van váltva. DE!
    - van egy 93/262 szintű farmom. (ma léptem 94-re, nagyon hosszú idő után). Ezt a farmot csak néha műveltem, leginkább gyorsan teljesíthető eventekre, a kettő közt szünet, mert nincs időm töb farmot folyamatosan gondozni.
    Valamiért feljött a fejem vize, hogy teljesíteni szeretném a Majmos eventet. Igaz, a falak (az utolsó kivételével) ki voltak váltva, de cuccból szinte csak a régiek. Elkezdtem hajtani. A neon event adott 10 AB-t (nagyon nehezen lett meg, 40 FA-ért vettem 40 sztápot a végéhez), pluszban kiváltottam lakatért 5 db-ot. A gazdaköriekből is szedtem ki, amit csak tudtam. Hozzáteszem, elég gyatra a pajtakészletem, hisz nem nagyon műveltem. kb. 15-20M CSP-m van (mozog). Cserenapon kértem sok kütyüt, kiraktam termőterületekre is. 3 bagoly, 1 varnyú, 1 sárkány, panni nélkül. Néha elfelejtettem őket is aratni, ill. nem minden kütyü van szinkronban. Kb. 20-20e köztes termékem van. Amit tudok, lekeverek kajának (csokis palacsinta, mangós turmix, piros bólé). Egyik kedves szomszédom is etet ilyesmivel. Próbálok percre aratni, nem mindig sikerül. Ja, a Zuhatag teljesen ki van váltva. FP-ből 5 AB-t tudtam venni. Szóval, amit lehet, meghajtottam, mint Singer a varrógépét ... A horrorból azért az 1. ablakot választottam, mert az is adott 5 AB-t. A Gombaerdőnek csak az alap, első területe van meg.
    Kiváltottam 5+32+35+15+koala (nem tudom mennyi) AB-ért, ami hiányzott az első 2 oszlophoz, összesen tuti, hogy 100 fölött volt.
    Ennyit arról, hogy lehet/nem lehet haladni. Arató kuponból, AB-t pénzért nem vettem, mert sokallottam.
    Ha első pillanattól kezdem, kicsit még előrébb járnék.

Imi*, Maszatka47, kanzlerviki és 6 más kedveli ezt.
  11. moric67

moric67 Törzsjátékos

sziasztok!
    nem tudom.mi ez a röpi dőmping?!!!!
    előfordult.hogy nyóc diadémet is kaptam
    három teruleten
    DE gazból a nulla sem ritka!
    már
    lesajnálom!!!!!!
    a mondanivalóm meg nem írom le
    mert tiltás lenne belőle>:(:wuerg:

csodabogár1, Ribiszke és bendi1121 kedveli ezt.
  12. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

még kell 90 db diadém illetve 130 zsineg és 4000 event növény. a két utolsó feladatot gyűröm. kitartást még van idő.

Maszatka47, kutyaszálló, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  13. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

383-as szinten vagyok, befejeztem az eventet.
    Mindenem ki volt váltva, hozzá az AB-t még a tavalyi (eredeti) királynős eventen szedtem össze jórészt. Egyedül a mammutot kellett kitenyésztenem (a szupertápjaim jó része szintén még a tavalyi királynős eventből származik, nagyon spóroltam velük mindig is, és a malomban is hozzákevertem, amikor csak lehetett), de mivel volt pár tenyésztett elefántom, nem túl sok sztáp ment el arra sem. Minden egyebet a pajtából tudtam fedezni.
    Egyedül a felröpikkel gyűlt meg a bajom. Pannit nem használtam, amúgy is csak 2 van. Szupertrágyát csak végső esetre tartogattam, de nem volt rá szükség végül.

Maszatka47, kanzlerviki, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  14. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nagy nehezen, de befejeztem a majmos eventet. A diadémok kín-keservesen jöttek, s inkább a jó Szomszédaimnak köszönhetem, hogy egyáltalán sikerült. Ha már ennyit küzdök, nehezen viselném el a sikertelenséget, főleg, hogy minden ki van váltva.Nem véletlenül ilyen hosszú ez az event. Kitartás a még küzdőknek, s nagy gratula Mindazoknak, akik befejezték !

Imi*, Maszatka47, rencsike982 és 7 más kedveli ezt.
  15. -picike40-

-picike40- Haladó

Sziasztok! Reggel készt lettem nagy nehezen két farmomon is, most csak azért írok mert most arattam le a sugarót és 17 db-ot adott egy területen. Amíg nem voltam kész 5-6 db jött. A másik két farmomon 15-nél tartok sóvárogva várom az aratást, ott 3 db diadém jön. Gondolom, ha kész leszek ott is bőven adja majd.

hoyabella, Maszatka47, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  16. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

köszi a választ mindenkinek. úgy látom, nekem fontosabb volt a feladatoknál az aratógép, meg a szupertáp kivétele, mint az AB. Mondjuk nem számítottam arra, hogy egy eventnél ennyiféle növényt kell bedobni. Az biztos, hogy az utóbbi eventek után átértékeltem egy kissé hogy mennyire küzdök azért, hogy teljesen meg legyen csinálva a feladat. Az utóbbi eventek beadási mennyisége, plusz az egeres dolog után eltört bennem valami ;)

heureca3, moric67 és Jucika kedveli ezt.
  17. twmmy58

twmmy58 Járnitanuló

Úgy látom, mindenkinek az a problémája, ami nekem. Ültethetek bármit, nem jön a diadém. Hát, na, akkor nem lesz kitehetőm, meg felhősorom. Pénzt nem és nem fogok költeni, így döntöttem a 131/377 szinteken. Eddig nem sajnáltam, költöttem , ha nagyon muszáj volt, de mostanában mintha a pénzünkre utaznának. Tőlem nem kapnak.

18. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Még 88 óra van az eventból ez rengeteg idő nem hiszem hogy nem tudod befejezni én már két napja kész vagyok és nem költöttem egy fityinget se rá:)

19. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Ez minden eventnél így van. Amikor kész, akkor elkezdi ontani a röpit. Addig minden trükköt be kell vetni :)

Én sem költök, tényleg úgy néz ki, hogy pénzre hajtanak, mert event event hátán, egyre nehezebbek, egyre több növényt és felrepit kérnek. Még 10 virágdiadém kellene és én is kész leszek. Még van idő, bízom benne meglesz addig :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.5.18
  20. friendsheep

friendsheep Járnitanuló

Hát igen. Olvassuk el az eventleírást először. El szoktam olvasni, de a hirdetőtáblán (ami megjelenik a belépéskor) szó sem volt arról, hogy csapda van az eventhez mellékelve. Ezer éve játszom, rengeteg eventet végignyomtam, voltak néha fura dolgok, de ha úgy láttam a hirdetőfalon, hogy nem fog menni, akkor hozzá sem kezdtem. Most nem volt semmi fura a kiírásban, ezért eszembe sem jutott, hogy olyan beadandót kérnek már az első szinten, ami esetleg nincs kiváltva. Ráadásul nem változtathatok oszlopot, még amikor rájöttem a hibámra akkor se. Jópár éve volt egy hasonló kvalitású event, de gyorsan leálltak vele a közfelháborodás miatt... Csókoltatom a kitalálókat. Szerencsés emberek, mert ők valószínűleg mindent előre elterveznek, és mindent tökéletesen csinálnak, korrekciómentesen. Irigylem őket.

hoyabella és almáspite48 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.