Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -huusi2

-huusi2 Fórum-zöldfülű

Prémes farmon belépés helyett angolul és németül ez fogad:

Sajnos jelenleg olyan fiókokkal foglalkozunk, amelyek aktív prémium előfizetéssel rendelkeznek. A fiókja további problémáinak megakadályozása érdekében most nem tud bejelentkezni a FARMERAMA-ba. Jelenleg a teljes gőzzel dolgozunk az érintett fiókok javítására, de sajnos ez néhány napig tarthat. Igazán sajnáljuk az okozott kellemetlenségeket. Az aktuális problémák miatt nem okoznak további hátrányokat, ezért úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk azokat az eseményeket, amelyek egyébként ebben az időszakban kezdődtek volna. Ezenkívül kompenzációs csomagot készítünk az érintett felhasználók számára.

2. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

na most akkor mit érdemes ültetni? Hosszút, rövidet? Mikor folytatódik az event? Holnap? Holnap után...?

Az a baj, hogy onnantól kezdve, hogy bizonyos dolgok pénzbe kerülnek ez egy szolgáltatás..., és félre értés ne essék, nem a hibával van a baj, de én ha a munkámban a tájékoztatással ennyit váratnám az ügyfeleimet részletesebb tájékoztatás, a hiba elhárításának várható időpontja nélkül, akkor az komoly probléma lenne, és ez nem a hazai moderátoroknak, legénységnek szól..., nekik köszönjük a kitartást, és a türelmüket!
    Jó éjt mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 16.5.18
    _Ákosgazda_, *Titi56*, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Jó éjszakát kívánok Mindenkinek! Bejutottam végre a Farmra, eddig még Fórumozni se tudtam. A türelem Farmot terem, ma már semmit nem csinálok, elfáradtam a várakozásban! Az event kezdést elhalasztottam, a megszokott időt, a kb: 45percet kivártam, de belépni már nemsikerült. Mára végeztem, a farmon nem csináltam semmit, idekint várakoztam! Még egyszer, Jó éjszakát kívánok Mindenkinek! Megyek aludni!

_Ákosgazda_, meszimarsi, Szama és 6 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Mára betelt a pohár, nem jelenik meg az ültetőtáblában a növény. Nem tudom elültetni. cakát.

meszimarsi, dagi18, ronka és még 1 ember kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Én is most tudtam belépni. Írták a hivatalosban, hogy sem a boom, sem az eventek nem kerülnek most vissza.

6. Szama

Szama Fórum veteránja

Jó estét farmtársak!
    Kettőkor meg sem próbáltam belépni, mindig ráhagyok az event kezdésre egy órát, így eléggé meglepett, hogy megy a fúró ezerrel. Természetesen fórumba belépni nem tudtam, így kénytelen voltam külsősként bogarászni a hírek között, hogy mi történt, mi a helyzet, ami mondjuk kicsit cink, mert ugye keresni sem tudsz. No mindegy, kicsi keresgélés a hiba topikokban és megleltem a választ. Szóval ami bosszant, az az, hogy készültem az eventre, és bizony szupertápot kaptak a bahán az ólak, terményesek, a fák is kaptak érésgyorsítót ( egy egész területnyi fa!+kk, mert véletlenül mellé nyomtam a munkásoknál :( ) szerencsére a komfort talajban lévő növényre nem raktam szupicseppet, mert azt a gesztenyés felhővel terveztem be, felröppenő gyűjtésre. De a szupitáp fáj, a fa érésgyorsító, és a kk is fáj, nagyon... az nem hogy most tudok csak learatni, leszedni az állatokat a sima farmon, mert hát ez van.
    Mivel event nem lesz, így hagyok mindent úgy a bahán, ahogy van, hátha pár napon belül megkapjuk az eventet, a főfarmon meg termelem tovább a neonoshoz az állatokat. Kitartást mindenkinek.
    A fejlesztőknek meg annyit, hogy murphy is megmondta, ami el tud romlani, az el is fog. Nem irigylem őket, mert kemény estéjük, és napjaik lesznek ezek után. Holott ők csak azt rakják be a játékba, amit pár fokkal feljebb kitalálnak.
    Mindenkinek pihis estét, és reméljük, hogy mindenkit megfelelően kárpótolnak majd úgy, ahogy kell.

7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Én learattam mindent majd mindent ugyanúgy bevetettem vissza. De ha néhány napig tart a helyreállítás, mint írták, akkor event kb. hosszú hétvégére lesz, vagy elmarad, mert akkor már 4-5 event fog torlódni. Ennyit erről az összesítésről, meg a számolgatásról. Minek??? Felülírták.

Swordfish, meszimarsi és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Mivel a felirat szerint több napig is eltarthat a javítás, nem hiszem, hogy holnap elindítanák az eventeket...

Swordfish és Ditti58 kedveli ezt.
  9. Csibemama

Csibemama Junior szaki

nálam sem.

-Encyberama- kedveli ezt.
  10. 1süni

1süni Törekvő

Oké,köszi!;)

gabianyus kedveli ezt.
  11. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Titi56, első mondatod: valóban elkeserítő , az utóbbi időben baj- baj hátán van. A játékot magát, nagyon szeretem, 2011 óta vagyok itt / kihagyásokkal / a régi időkre vissza gondolván : szép volt. Most is az lehetne, de nem tudjuk és nem is fogjuk tudni mi van a kulisszák mögött, miért nincs sok esetben siker élményünk. A válasz: mert nem tudunk zökkenő mentesen játszani. No persze, ami egyszer megépíttetett , az el is romolhat. Ez esetben most is ez történt. Kérdés , mekkora a hiba és mennyi idő a helyrehozása, ez a való életben ugyanúgy értendő. Átvonatkoztatva. A lényeg ugyanaz. Igaz: valós pénzeket áldoznak a gazdák , közben pedig
    amortizálódik a jelentősége, hiszen ilyen hibák esetén használhatatlanná válik. Én az aratómunkásokat megveszem, slusz-pasz. Néha kérek FA-t, de ennyi .
    Szeretnénk azért itt lenni, hogy élvezhessük a játékot, nem a bosszankodás miatt, de sajnos ezzel most semmire nem megyünk.
    Ahogyan -Encyberama- gazdatársunk is írta, új várat nehéz építeni, 446. hsz. Ha igaza van, itt nagy baj van. Én spec. 2 eventtel is megelégednék egy hónapban , de " tonna " számra zúdítják. Nos , mi a valódi probléma okozója, nem hinném , hogy megtudjuk.
    A mai délután élő példa erre, tele a csevegő gazdák hsz.-eivel, várták az eventeket. Többek között én is. És abban igazad van, hogy magasabb szintű gazdák egyszerűen abba hagyják a játékot, példa rá 4 volt szomszédom, mind 95. szint felett volt akkoriban. Mára nyilván nem itt lennének, ha játszanak, egyszerűen megunták , belefáradtak. / írták nekem / Már számukra nem volt kikapcsolódás.

12. libimama

libimama Fórum-zöldfülű

Én is erről a kis farmomról tudtam csak belépni. Ráadásul pont a leállás előtt használtam az automatikus faaratót. Röpködtek is a baha szintek, meg az AB-ok. Így valószínűleg én is csak néhány nap múlva tudok játszani. A vicc az, hogy nem akartam megújítani a prémiumot, aztán csak rábeszéltem magamat. Legközelebb nem leszek ilyen engedékeny magammal.
    Végigkísértem a fórumot ezalatt a laza 8 óra alatt, és a legjobban az bosszantott, hogy nem tudtam írni, nem tudtam lájkolni.
    A bosszúságom ellenére nagyon jól mulattam.
    Hát énrám ezek szerint néhány napos pihenő vár. Akik tudnak játszani, azoknak minden jót kívánok!
    Márti mama
    (MamaMeseKertje)

Swordfish, guminyő, _Ákosgazda_ és 6 más kedveli ezt.
  13. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Pontosan. Annyit tennék még hozzá, hogy ... és amit abnormális módon sürgetnek odafent... Sajnos ez mindenhol így megy. :(

A normál farmon learattam az állatokat, a bahán otthagytam aratatlanul a fákat mindhárom területen.
    Jó lenne azért tudni, hogy mikor számíthatunk az eventekre.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Én azt nem értem, hogy amíg nem indult a játék, a fórumra be tudtam lépni ugyan, de írni már nem engedett, azt írta ki, hogy ahhoz be kell jelentkeznem a játékba, viszont olvasni tudtam, és azt láttam, hogy mások írni is tudnak. Ez hogy van?

Fenyvesi1010, Swordfish és magdi06 kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi. ennyivel legalább többet tudunk.
    Mindentől függetlenül nem lennék a helyükben!
    Holnap a modik/a mieink/ már, biztos, többet fognak tudni.
    Jó éjszakát kívánok!

Fenyvesi1010, Swordfish és Kukackukac2 kedveli ezt.
  16. mimre1

mimre1 Utánpótlás-írogató

Hali!

Nálam a tenyésztés full-on van... akkor most ne nyújak hozzá???

-Encyberama- kedveli ezt.
  17. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Akkor nem értem, hogy engem miért engedett be. Talán azért, mert ki sem léptem mikor a hiba történt és most nem kellett bejelentkeznem, csak simán ráfrissítettem az oldalra és beengedett.

_Ákosgazda_ kedveli ezt.
  18. macitesopeti22

macitesopeti22 Fórum-zöldfülű

mert nem lesz event egy darabig, egyenlöre azon vannak hogy a játék menjen normálisan

Swordfish kedveli ezt.
  19. csibetanya00

csibetanya00 Fórum-zöldfülű

igen ez nekem is feltűnt, úgy kalkuláltam táncolhatok a macikkal mire megyek dolgozni, de így sajna késő délutánig várniuk kell míg hazaérek megsimogatni őket :(

Fenyvesi1010 és k.a.t.i kedveli ezt.
  20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Már jártam én is így ( nem ma), tehát saját tapasztalat alapján írok, a belépés egy idő után elévül és csak olvasási lehetőséget ad, tehát ha írni akarsz sajnos újra be kell lépned

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.