Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Na megtörtént amitől tartottam, kiléptem és vissza már nem enged. De legalább ki vertem az 5 csatnit a rekeszből, így nem megy pocsékba, és learattam mindent :)
    Jó éjt neked, holnap együtt várjuk a csodát.

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pedig megosztanám veled a székemet :D

Maga a javítás elvileg gyorsan megtörtént (a te tapasztalatod is alátámasztja ezt), a felmerült problémák nyomának radírozása tart sajnos sokáig.
    Elvileg azért lesz hosszú az utómunka, mert minden érintett prém gazdától vissza akarják szedni a mai napon "ajándékba" kapott csomagot.

meszimarsi, Imi*, Swordfish és 12 más kedveli ezt.
  3. Pelzsu

Pelzsu Utánpótlás-írogató

Most értem haza. Be tudtam végre lépni. Learattam a Bahát. Felröpik 0 Eventgaz nincs. Mi folyik itten? Él még a Farmerama vagy agonizál?

Kukackukac2 kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

meszimarsi, Imi*, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

meszimarsi, Imi*, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  6. Pelzsu

Pelzsu Utánpótlás-írogató

Kösz. Jóéjt. Most van elegem, meghalt a Farmerama úgy látom.

rebenak98 kedveli ezt.
  7. serenge3

serenge3 Junior szaki

Reggel segíteni akartam Anyának... Ő prémium tag. Be sem lehet lépni. Vajon a tegnap elvetett eventgazjaival mi lehet?

Kukackukac2 kedveli ezt.
  8. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Jó reggelt! Végre bejutottam a farmomra, ilyenkor tűnik fel az embernek, hogy amiről azt hiszi az övé, egyik pillanatról a másikra elveszhet, mint a valós életben. Az nem bosszant, hogy az event csúszik, viszont nézni a birkát a légkalapáccsal, miközben még a fórumról is ki vagy zárva, az dühített. Miért nem lehet, mint régen, a farmos belépési adatokkal külön bejelentkezni ide? :(

9. magyarilona

magyarilona Utánpótlás-írogató

nincs event növényem most mit csináljak tegnap én nem tudtam belépni

10. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

-Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
  11. gődények

gődények Törzsjátékos

Sziasztok Minden elégedetlenkedőnek üzenem, hogy a saját életed is tele van gondokkal problémákkal, küzdelmekkel, ami arra serkent, hogy megold és utána boldog legyél. A technika minél előrehaladottam (pl. telefon, számítógép), annál több a problémád vele. Játszál, ez játék és ne legyél elégedetlen és telhetetlen. A Farmerama csapatot ismerve biztos lesz valami kárpótlás. Boldogan játszál és nevessél ez a te dolgod, a csapat érted dolgozik most is.

12. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

13. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Az eventgazom a földben, nem merem learatni, valami tanács.... Más. A tenyésztés símán átjött, szóval várakozás, türelem, Valeriana.

meszimarsi és lüszike69 kedveli ezt.
  14. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Nekem sincs event növényem úgy hogy mást kellett ültetnem mivel mennem kell dolgozni!

meszimarsi kedveli ezt.
  15. -róka01-

-róka01- Junior szaki

szia nincs event, nekem a pajtából eltünt amit vettem kosarat tegnap. Hát ez szivás, mert pénz van benne.

bendi1121 és rebenak98 kedveli ezt.
  16. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Valami infó esetleg arról hogy mikor folytatódik az event? Nem merek aratni, mert félek elveszik, az a felszaporításba kezdett kis magonc mennyiség, illetve a röpik terén sem mindegy. :D

bendi1121 kedveli ezt.
  17. tyúkanyó47

tyúkanyó47 Utánpótlás-írogató

Szia! Na az érdekes lesz, kíváncsi vagyok, hogy valóban megtudják e ezt oldani. Régen nem lehetett látni épp ezért nyomon követni sem lehett az aratás mennyiségét. Legalábbis ez volt a kommunikáció, és most is ez. És ha ez valóban így van, akkor mire eljutnak oda, hogy ezt megoldják, nem egy-két nap fog eltelni. :sleepy:

Imi*, bendi1121, kicsy0123 és 4 más kedveli ezt.
  18. Zsófikiskertje

Zsófikiskertje Fórum-zöldfülű

h.lajos kedveli ezt.
  19. h.lajos

h.lajos Utánpótlás-írogató

Szia. Azt írták, nincs event,tehát mindenki gazdálkodjon azt amit akar. A cserenap is egy nappal tovább fog tartani.

20. -tita76-

-tita76- Járnitanuló

Sziasztok!

Továbbra sem tudok belépni,mivel prémium tag vagyok (igaz az automata aratót nem használtam sosem az eventek miatt).

ezt írja ki:
    "Sajnos jelenleg olyan fiókokkal foglalkozunk, amelyek aktív prémium előfizetéssel rendelkeznek.A fiókja további problémáinak megakadályozása érdekében most nem tud bejelentkezni a FARMERAMA-ba. Jelenleg a teljes gőzzel dolgozunk az érintett fiókok javítására, de sajnos ez néhány napig tarthat.Igazán sajnáljuk az okozott kellemetlenségeket.Az aktuális problémák miatt nem okoznak további hátrányokat, ezért úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk azokat az eseményeket, amelyek egyébként ebben az időszakban kezdődtek volna. Ezenkívül kompenzációs csomagot készítünk az érintett felhasználók számára."

Az bosszant most lesz cserenap és ott nincs kiírva elmarad!!!

csak ez:

"Üdv Farmerek!

Most kaptuk a hírt, miszerint egy nappal tovább fog tartani a cserenap, az a vége időpont a következő lesz:

2018. május 21. (hétfő) 22:00 óra "

Kérdésem az lenne esetleg ez is elhalasztják míg helyre áll a rend?

-Fülemüle-70 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.