Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Összes event / akció törölve egyelőre, míg a hiba nem kerül javításra.

genka53, zit67, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Német munkaszüneti napok tartományonként van náluk, de vannak olyan ünnepek amik mindenhol ugyan azon a napon van náluk is.
    Német munkaszüneti napok, mindenhol:
    Újév napja: 2018. 01. 01.
    Vízkereszt : 2018. 01. 06.
    Nagypéntek: 2018. 03. 30.
    Húsvétvasárnap: 2018. 04. 01.
    Húsvéthétfõ: 2018. 04. 02.
    A munka ünnepe: 2018. 05. 01.
    Urunk mennybemenetele: 2018. 05. 10.
    Pünkösdhétfõ: 2018. 05. 21.
    Úrnapja : 2018. 06. 03.
    Nagyboldogasszony napja : 2018. 08. 15.
    A német egység napja: 2018. 10. 03.
    A reformáció napja : 2018. 10. 31.
    Mindenszentek : 2018. 11. 01.
    A vezeklés napja : 2018. 11. 21.
    Karácsony: 2018. 12. 25.
    Karácsony másnapja: 2018. 12. 26.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.5.18
  3. cseresznye21

cseresznye21 Utánpótlás-írogató

Tök szuper, hogy vannak itt ilyen megmondó emberek :D:D:D Akik mindig tudják a tutit és ilyen szemléletesen tudnak példálózni is. Ez igen megnyugtató a kis lelkivilágomnak. Figyelni fogok ezentúl nehogy kicsússzon a "számon" a véleményem, mert akkor véletlen megint rám akadsz és azt nem szeretném. Szóval kérlek, ha ne adja isten meglátnád itt a nevem, amint kommentelek éppen, görgess tovább, el se olvasd :) Én is így fogok tenni veled kapcsolatban. Béke Veled :) Mindenkinek további jó játékot kívánok!

4. *boszi*

*boszi* Aktív író

Nálam még ketten vannak Ultistars előtt a listán..... Nem hiszem, hogy kedd előtt történne bármi érdemleges....
    Azért jó lenne odáig eljutni, hogy a prém-tagok is be tudjanak lépni. Együtt érzek velük, pedig én be tudok lépni, de valahogy így nem igazi a játék, hogy tudom, sokan nem játszhatnak.

cseresznye06, Sikka1, lejlafarmja és 9 más kedveli ezt.
  5. gyöngyömviragom

gyöngyömviragom Utánpótlás-írogató

???
    Szerintem egyetlenegy negatívizmus van, mégpedig az, hogy akik fizetettek a játékért pont azok nem tudnak játszani. :cry:

Attól hogy megvettem a prémiumot nem léptem a szerdai aratással több száz szintet, hiszem már be sem tudtam lépni - ezer bocs és anyamedve fogadott-.
    Viszont ugyanúgy büntetnek, mint akik meglépték a szinteket - egyébként nálam be sem volt jelölve az automatikus aratás, minek is mikor naponta többször belépek! Gondolom a kárpótlást is ugyanannyit fogok kapni mint akik miatt nem tudok belépni a játékba!>:(

Anna051955 kedveli ezt.
  6. Paraszbecsület15

Paraszbecsület15 Utánpótlás-írogató

Még szerencse,hogy nem fordítva...

Sikka1, lejlafarmja és nagymami2 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Technikailag így tudták kivitelezni, hogy ne kelljen 50 millió játékosnak egyesével átvizsgálni a fiókját. Te is ugyan úgy arathattál volna, mint bárki más.

Én is csak fórumoztam, nem voltam belépve a játékba, még sem tudok farmozni, és ugyan úgy fizettem a szolgáltatásért. Mit tudok tenni? Jobb lesz a helyzet ha idegeskedek rajta? Várom, hogy végre tudjak játszani, kompenzáció pedig biztosan lesz.

Saját véleményem szerint pedig ezért sokkal nagyobb-több minden lesz, és azt is megmerném kockáztatni, hogy külön annak aki fél napig nem tudott játszani, meg külön a prémeseknek.

taga1, genka53, csopke1 és 18 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Holnap késő délutánig biztosan gőzerővel fognak dolgozni a központban. Utána jön a két pirosbetűs ünnep. Azt nem tudom, hogy a német törvények hogyan teszik lehetővé, és milyen esetekben az ilyen napokon való rendkívüli munkavégzést, de szerintem, ha lehetőségük lesz rá akkor is folytatni fogják, ha előtte nem sikerülne befejezni.
    Én bízom a holnapi indulásban. Ők szerintem még nálam is jobban bíznak ebben. Nem kis veszteség érné őket, ha ilyen lébecoló hétvégét tudnának maguk mögött. Eddig is számottevő bevételkiesésük keletkezhetett.
    Ja, és nem vagyok prémtag.

taga1, bukta-agi54, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  9. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Szia.Már aki betud lépni,ugye ezt is hozzá tettem.Sajnálom hogy nem tudtok be lépni,már csak azért is mert nem a Te hibád,de nem is az enyém,úgy hogy kérlek ne légy dühös!Vagy ha mégis kérd hogy tegyenek az enyémre is!!:);)

lejlafarmja, mebajah és anci091551 kedveli ezt.
  10. gyöngyömviragom

Vannak akik betudnak lépni, én fizettem de még sem.
    Ezek után komolyan gondolják hogy költök majd a játékra?
    Meglátásom szerint azok lassan sokkal jobban járnak akik egy forintot sem fizetnek a játékért :cry: . majd akkor így teszünk o_O

11. |Tamás|

Prémium szolgáltatás egy része hibásodott meg, amit azóta biztosan ki is javítottak. Az összekavarodott dolgok, tévesen bekönyvelt tárgyak helyretétele pedig egy bonyolultabb dolog.
    Elromlott a hűtőd/TV-d/mosógéped nem veszel többet? Gondolj bele mielőtt bármit is írsz, és a feszültséget kelted feleslegesen. Szeretném jelezni, hogy ezt vedd figyelmeztetésnek is.

Szerk: Nem muszáj fizetni, de gondolj bele, hogy Ők tartják fent a játék lehetőségét....

taga1, genka53, bendi1121 és 16 más kedveli ezt.
  12. gyöngyömviragom

Belegondoltam ;) 8)

13. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Nincs semmi hír hogy mikor kezdődnek az eventek? Csak úgy kb, hogy a bahas felröppenő megmaradjon?

lejlafarmja kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia! Nincs.

15. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Olyat lehetne kérni hogy adjanak időt, mondjuk egy napot, az event indulása es a kiírás között?

16. |Tamás|

Szia!

Kérni lehet, viszont, hogy mit mikor fognak indítani, és mikor közlik, azt nem tudjuk megmondani.

genka53, bendi1121, zit67 és 5 más kedveli ezt.
  17. *boszi*

*boszi* Aktív író

Nem kukacoskodni akarok, de.... Lehetne a mai nap eseményei közül is törölni, nem csak a naptárból? Köszi, mert így mindig lesz valaki, aki keresi az eventet.

lejlafarmja kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Fórum kezdőoldalán a "mai nap eseményei" a naptárból szedi az információt. Naptárból törölve lett még tegnap éjjel, de ennél többet nem tudunk tenni, fórummotorra sajnos ráhatásunk nincs, ráadásul nem is Bigpoint tulajdon.
    Hmm, most annyit csináltam, hogy beírtam azt, hogy eventek/akciók törölve, egyből átírta... érdekesen működik...

taga1, genka53, Sikka1 és 6 más kedveli ezt.
  19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ez a kérésed már régen teljesült! Csak az utolsó eventet (Majmok szentélyének napja) hozom példának.
    Az event előzetesét Beko írta 15.-én 10:08-kor, hogy szerdán 16.-án 14:00-kor kezdődik. Ez bőven egy nappal korábbi.

genka53, -Fülemüle-70 és timi-1980 kedveli ezt.
  20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Köszönöm, bár a mostani helyzetre gondoltam. A mostani eventekrol :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.