Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Marika, ez a leghosszabb bahás növény, 24 órás.

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ó Sütike, nagyon szépen köszönöm, régen jártam már a Maja papok szentélyében.Szaladok is gyorsan kiváltani.

Utoljára szerkesztett: 15.5.18
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm az észrevételeket a frangipánivirággal és a hula dekorral kapcsolatban. Korrigáltam.
    -----
    Én még mindig rá vagyok gyógyulva a kincskeresős eventre. xD
    Nem rendezem át ma a farmot az új event miatt. Reggel kipakolok egy nagy kupac színes majom ólat és megpróbálom Pannikkal aratni event kezdés után.

Leho tanácsát, miszerint az eventnövény termelés közben legyenek kint a raktárak, megfogadom, mert az nem gátol annyira, mint amennyi haszna lehet a felröpiknél.

bocsika67, hóóvirág, ljanika6 és 18 más kedveli ezt.
  4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ezt az eventet nyugisan meg lehet csinálni. Nekem így jó is. :)

Igen. Mindkét kiválasztott oszlop esetében mind az 5 szintet teljesíteni kell. Különben nem tudsz továbblépni.

Sikka1, hóóvirág, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Szia kedves MamaMesekertjem,én is igy gondolom, van idő rá szerencsére.
    Küldök egy nagy ölelést!!

6. Melan

Melan Fórum admirálisa

En most nem gondolkodtam sokat, kivagtam a palmakat, mint leghosszabb fakat:) Jo hogy mondtad Rackot, en mar el is felejtettem. Ha tudunk porgetni meg egy 6 oras bonuszt a kereken, akkor a Rackossal egyutt egy aratast mar tudunk sporolni. Kivancsi vagyok mennyi ropit kapunk holnap, szerintem lesz itt megint haborgas, mert nem szamitok sokra.

hóóvirág, Maszatka47, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  7. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Eredetileg előre meg akartam tervezni a lépéseket, de végül azt hiszem, majd eldöntöm akkor, amikor választanom kell. A beadandó mennyiségek nagyságrendileg azonosak, és szerencsére nekem is tele a pajta. :D

Az ölelést nyomban vissza is küldöm! :inlove:

8. -elzemari-

Én végig zongoráztam , hogy miből hogy állok, hogy ne érjen nagy meglepetés.Igy is előfordulhatnak malőrök, de remélem nem lesz sok.
    Elkaptam!!!

9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! :)
    Még én is hajtom a ládákat! Estefelé talán meglesz a hiányzó röpi az utolsó 4 fáklyához, így 49 játék a vége, 50 körül jósoltam pár napja, jól beletrafáltam (saját vállát veregető barifej miért nincs? Gyakran használnám;))...összejöhetne az 50., de nem vacakolok, így is csúszok majd a kezdéssel. 1 terület fa és a raktárak leérnek kezdésre, fél terület papagájfa is, a többi késni fog pár órát, de kell még ez a 4 fáklya. Idő rengeteg van és jó lesz...
    Alig várom, hogy lefektessem a csemetéket és nyugisan átnézhessem a nyereményeket.:music:

Utoljára szerkesztett: 15.5.18
    ljanika6, Maszatka47, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

Kedves Márti, gyönyörű kincseid vannak! Nekem csak egy...:) :)

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Azt nem tudom, hogy jól értetted vagy sem, de hogy rosszul írod az biztos.
    Az event neve Majmok szentélyének napja nem a "2 a 3ból"
    Az eventfelület bal oldalán van egy haladási sorok, mely a 16. szinten adja a paszuly ágat. 1 totemoszlop egy szint.
    Az eventfelület középső részén megjelenik két totem oszlop helye. Itt kell kiválasztani, melyiket akarjuk a három féléből megépíteni. Az információs buborékra kattintva lehet majd látni mi kell hozzá és mit ad. A két oszlop megépítésével nincs vége az eventnek, hanem 16 oszlop megépítésével van vége. És tovább nem lehet építeni semmit, úra sem indul semmi.
    Az eventfelület bal oldalán alul látod 1től 8ig , hogy hányadszor építed a két oszlopot. (8 x2 oszlop=16 = paszuly)
    Minden oszlop a piros Xel cserélhető, amíg nem adtál be semmit az elkészítéséhez.
    Nincsenek pályák az eventben (ez egy központi dezinformáció), hanem az eventnek 8 szintje van. Minden szinten 2 totemoszloppal.
    Nincsenek ezüst, arany és gyémánt feladatok ez is csak egy központi pongyolaságból származó dezinformáció. Háromféle totemoszlop van, de egyik sem ezüst, arany vagy gyémánt. (Ha az lenne a francia idegen légió kevés lenne az őrzéséhez. Akkora gyémántot még mesterségesen sem tudnak készíteni, melyből kifaragható lenne egy totemoszlop. A gyémánt faragása pedig elég nehézkes, mert a világ legkeményebb anyaga. Törni és csiszolni lehet, de vágni faragni...)

Lillapilla73, Fuhur, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok
    Milyen rövídítő bónusz van a saguero-ra?

sutimami57 kedveli ezt.
  13. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép jó estét kívánok Neked! Akkor én most nagyot bakiztam, :Dmert a Zuhatagosnak majdnem a fele, 1x1-es föld, a többi pedig fa. A Baha az ól és terményes, széleken fákkal. Az Esőerdő az pedig teljesen fás, így gondoltam, és szerintem nekem így jó is. Sok sikert kívánok az eventhez, Neked és Mindenkinek! Elejétől a végéig, elegendő röpiket is!

hóóvirág, marcsi152, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event ismertető és a sok hsz. elolvasva, megértve :);)
    3 raktárház és csak fák várják a kezdést:)
    Jó játékot és sikeres totem oszlop építést kívánok Mindenkinek.

hóóvirág, Maszatka47, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

Szia! A virágos felhő, és a baha szigetekre ható, virágos éréscsökkentők. Ha lesz időm, meg nézem, melyek is azok.

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  16. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

A saguero egyéb termék nem virág.

17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Nem is olyan régen, amikor közvélemény kutatás volt, hogy ki mennyi eventet szeretne, akkor elkottyantottam, hogy legyen két event egy hónapban, mindegyik 2 hetes, elég az....sosem gondoltam volna,hogy igazam lesz....csak azt nem értem, hogy a Farmaranyfát is annyiszor emlegetem, mégsem hozzák vissza valamelyik event végnyereményének, pedig milyen jó volna végre a farmomon látni, nekem csak 1 db kéne, és befognám a számat.
    Kíváncsi vagyok, azok, akik 1 nap alatt kész vannak az 1 hetes eventekkel, most hány nap alatt írják ide, hogy kész és utána mit fognak csinálni---tudom pajtát töltögetnek majd, az is nagyon hasznos dolog.
    De...most hogy bevezetik az új eventmechanikát, ami 2 hetes, utána mennyi idő múlva lesz 3 hetes eventünk, és lesz majd, hogy az egész Farmerama maga egy event lesz...határ a csillagos ég... te jó ég :cry:xD

18. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    A 8 pályát csak az adott sorrendben lehet teljesíteni?
    Még csak most bogarászom az ismertetőt:oops:

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Azt csinálsz amit akarsz. Bakizhatsz is, ha akarsz. Annyit és akkorát ahogy szeretnéd. Jogod van hozzá.

Felröppenők
    Diadém
    Felröppenhet:
    MIBŐL? növényekből

Zsineg
    Felröppenhet:
    MIBŐL? fákból, állatos és terményes ólakból

Ezek szerint induláskor csak raktárház és fa várásával van esély ahhoz, hogy maximáld a zsineg mennyiséget. Utána ugyis jön a 20000 gaz legyártása, ami bőven fogja hozni a diadém mennyiséget, mert 8 órás gazról van szó. Pár raktárházzal és fával termelt eventgaz mellett mire a gaz kész, zsineg is készen lesz. Így lehet a leggyorsabban és a leghatékonyabban a felröpiket megszerezni, és nem kell majd a zsinegre várni.
    De mint írtam, úgy teheti mindenki izgalmassá, ahogy akarja.

ZitaGAZDA03, marcsi152, inanna11 és 12 más kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép jó estét kívánok Neked! Csak sorban tudjuk csinálni, egy pályán 2 feladatot kell választani, a 3 feladatból. Ha ezek elkészültek, akkor jön a következő feladat. Ott megint választunk 2 feladatot, az ajándék és a kért dolgok szerint. Sok sikert és ehhez elegendő röpiket kívánok Neked és Mindenkinek!

hóóvirág, marcsi152, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.