Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, nekem kettő jött, de ezek szerint elrontották. :D No majd kijavítják ezt is. :D:D:D

genka53, -kaktuszable-, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szerintem megcserélték a csomagokat,már nem tudom leírni miket tartalmazott,mert visszavették!

genka53, -kaktuszable- és Ivibaba54 kedveli ezt.
  3. laclo70

laclo70 Junior szaki

Prémiumos lennék én is öt mag zsineg diadém sehol, mondjuk szerintem annyi kedvezmény lehetne event után lehessen indítani a 250°%-os tp bónuszt! hátha olvassák!!!

Majd meg jön ez is nyugi mindenkinek

Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. -Csimpy-

-Csimpy- Utánpótlás-írogató

Ez most komoly? Arról volt szó,hogy előre jelzik,ha indulnak az eventek. Ma már learattam,mert semmi új infó nem volt.

Lizikertje, -kaktuszable- és Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Hát igen érdekes, nem azt kaptam, amit írtak!! Illetve a belépési napom is 1-es!!!!! Mintha újra kezdődne az egész!!!!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  6. laclo70

laclo70 Junior szaki

Én is csak a sima farmosat kaptam!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  7. .angyallány72.

.angyallány72. Utánpótlás-írogató

Már vissza is vették a nem prémium játékosoktól! Én nem vettem át, de már el is tűnt!

8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én nem mondanám hogy királyi.Vagy én mást kaptam? Mert ez mindennek mondható, de nem királyinak.

§Böbe13§ és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  9. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Hogyan? Adtak 50 FA-t is, és ha valaki elköltötte? Leviszik negatívba? És ha nem is lehet negatív szám, mert az adatbázis nem úgy van megcsinálva? Akkor aki lenullázta, annak lenullázzák, aki meg megtartotta, annak is?
    Sztem nem nyúlnak hozzá, nálam legalábbis megvan, pedig ki-be léptem. Aki most vette át, jól járt, a prémiumosoknak, meg majd jóváírják ismét.

Kingaoo75 és Fätum kedveli ezt.
  10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Keveredés van, modi egy szál se, én inkább várok még.

genka53, Fätum és Imi* kedveli ezt.
  11. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Még nem ültetem el a cuccost ,de most néztem csak hogy nem az induló magszám van hanem amit első körben leszedtem a hiba napján, azaz 135 db :)

-Öregfater- kedveli ezt.
  12. magdi06

Én is ennyit kaptam, de ez legyen a legnagyobb probléma.a kárpótlás az nem egy nagy szám,legalább is mit én kaptam.

-Öregfater- kedveli ezt.
  13. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Sziasztok!
    Én is véletlenül vettem észre az eventek kezdését, vártam az infót és közben elkezdtem egy időkorlátos gazdakörit. Mindegy van idő.... Biztos összekeverték, két kárpótlást kaptam, pedig sima gyalogkakukk vagyok.

csio70 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  14. magdi06

Ezek szerint én is azt kaphattam, de már nem is érdekel!!!

genka53 kedveli ezt.
  15. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Bár a kárpótlás tényleg csekélyke, mégis meglepődtem, hogy egyáltalán működik a játék. Csak gondoltam körbenézek, mizu, s mit látnak szemeim ! Be tudok lépni és játszani. Az elmúlt napokhoz képest ez is nagy eredmény. Sikeres eventezést hibák nélkül !

16. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Kapod majd a királyit is,jól megkeverték,az már biztos!;)

magdi06 és długa kedveli ezt.
  17. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Én is egyet kaptam (nem vagyok prémiumos ), nálam nincs FA, viszont a közleményben kiírthoz sincs sok köze. Ez egy harmadik verzió.

-kaktuszable- és kanzlerviki kedveli ezt.
  18. eeron

eeron Járnitanuló

Én is prémium tag vagyok és összesen kaptam 5 db vetőmagot. A kárpótlási csomagot nem is merem átvenni, mert az nem a tagoknak ígérteket tartalmazza. Lesz javítás?

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  19. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Na akkor én még várok rá..... :)

genka53 kedveli ezt.
  20. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Hol lehet atvenni? En nem talalok semmit.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.