Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Én tűzbogyóval várom az eventet.

2. monika6767

monika6767 Törekvő

Azért lehet vásárolni [​IMG]bónuszt, jó sok pénzért!

inanna11, gyulaika és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Raktárházakat nálam nagyítóval kellene keresni, van mindenhol 3db, Farmon és a Bahamán. Kiváltottak vannak, venni 1db-ot sem veszek!! Azokkal várhatnám az eventek kezdését. A 8órás növényről, hogy adja majd a röpit, még korai nyilatkozni. Várjuk meg, azt amikor már az összes területen azt vetjük. A növényt a lehetőség szerint, mielőbb letermelem, fák meg mennek majd ki, és ólak is. Tisztában voltam és vagyok azzal, hogy minek miből kell röppennie, olvastam a kiírást!

bocsika67, Apóca72, rozo52 és 11 más kedveli ezt.
  4. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó estét mindenkinek!
    Hát nem is tudom belefogjak-e? Eventkezdés előtt mindig izgalmat,várakozást érzek,ez most valahogy nincs,eltünt...vonzana az event de.....ugy érzem a felhő nem nagyon megérős...talán a lezárási idő,ha rövidebb lenne...mondjuk 12 óra,vagy adna 10 ezer feletti BTP-t,jó a bónusz....elfogadható....ott is a 2 órát keveslem....tudom....toronyóra láncostul nem lehet mindig :)
    Pajtám tele,nem volna akadálya hogy csináljam,bár ördögcérna fám,és Mammutom nincs,de ez nem akadály,de.... és sok itt a de....az érési idő 8 óra,tudom van rá idő,nyugis event,valahogy libuskafarm álláspontján vagyok,már a 4.nap megunnám a gazt ultetni,aratni,talán egy kis noszogatás kellene :p
    A jak csábitó ,még nincs nekem,ha lehetne ugrálni...ide ,oda:) mert egyik sorban ez kellene másik sorban amaz....érdekes az event mehanikája....eddig ezüst,arany,gyémánt,végigmentünk és minden megvolt...:oops:de most választani kell,és én mindent akarnák...:wuerg:
    Majd osztok,szorzok,mindenesetre belekezdek,hátha megjön az ihlet!
    Másik gondom csütörtökön dokihoz megyek,lehet hogy azonnal befektet kórházba,talán ez a legnagyobb problémám:cry:
    De ha belekezdek akkor végigviszem,van itthon aki arat,van tablet,megoldom,ha az egészségem engedi :oops:
    No alszom rá egyet,:)mindenesetre kezdésre kész a Baha. :)

Imi*, mamika57, Swordfish és 12 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nekem ez a felhő csak farmos TPből fog hozni kb 25000et naponta. BTpből meg egy olyan 50-100000et.

Swordfish, bendi1121, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  6. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Még egyszer köszönöm Nektek! Ti tudjátok, hogy kinek és mit:) Nem jöttem ide kunyerálni, amúgy sem szoktam soha. Most először kértem. Odaírtam a kérésem, ahová az való. De ott a madár sem jár.... Ezért a linkjét idehoztam a kérésemnek. Sokan használták már az aktuális csevegőt, hogy kérjenek, a modik átirányították őket a megfelelő helyre. Anélkül, hogy itt törlésre kerültek volna...... Onnan idehoztam a linket, majd írtam egy mondatot, hogy köszönöm. Törölve lettem. Nekem itt már semmi dolgom. Örültem, hogy sok okos, kedves, jó embert-ha csak virtuálisan is- de megismertem.Sok sikert, jó játékot, boldog, szép életet kívánok Mindenkinek!!! Sziasztok:):inlove:

7. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Nem osztottam,szoroztam még,de mindjárt kiszámolgatom...ha igy van akkor ki nem hagyom :)
    Egyenlöre még a fejemben kavargó gondolataimat irtam le :p

A felhő nem fix BTP-t ad? 7500 BTP ! A nyereményekből lehet hogy összejön annyi....vagy valamit félreértettem? :wuerg:

Utoljára szerkesztett: 15.5.18
  8. kukac0121

kukac0121 Járnitanuló

Elakadtam a 7.pálya 5.szintjénél,a dekoroknál. Ha csak két oszlopot lehet megcsinálni(PL:arany és ezüst) a harmadikhoz hogyan juthatok hozzá? előre is köszi a segítséget.

Fätum kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Bizonyos fix lejátszott játék után ezeket a kitehetőket megkapod .
    Szóval a 7. pályánál már eldöntheted , miből szeretnél 2 db-ot

bocsika67, Swordfish, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  10. kukac0121

kukac0121 Járnitanuló

köszönöm,már megint nem figyeltem!!!!

Swordfish kedveli ezt.
  11. Leho69

A kis gazfickók és még mások TPt adnak a szigeteken.

Minnyá lesz, a kutya odajárt. Csakhát legalább az ágas csevegőbe vitted vóna na! Ez tuti törlést érdemelt. Nincs mé fefakpni a vízt.xD
    A majmok szentélyében nem lehet holmifánteremmel garázdákodni.

Utoljára szerkesztett: 16.5.18
    bendi1121, Cyra65, Szabi451 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

180 csevegő közül ez ma a legnépszerűbb. A legolvasottabb is. Nem kaptam fel a vizet, és nem is érdekel már az egész. Az eredeti kérés a helyén volt. Láttad, hogy oda senki nem téved be, csak a nyomorult kéregető........De hogy még a köszönetem is törölve lett, az már nonszensz. Tuti nem érdemelt törlést, ha olvastad.........Ha egyike vagy a segítőknek, akkor köszönöm szépen.Őszintén és tényleg:)

Swordfish, bendi1121, dagi18 és 4 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó estét eventezők :) Az event leírást elolvastam (bevallom nem első olvasásra lettem megvilágosodva xD) aztán mikor már úgy éreztem, hogy kezdek belegabalyodni, mint macska a házi cérnába, jöttem olvasni csevegőt. Még jó, hogy van csevegő, és vagytok Ti, mert ahogy haladtam az olvasásba egyre jobban kristályosodott a kép. És mostanra eljutottam oda: azt hiszem értem :music:
    Választok, termelek, beadom. xD Csináltam akciótervet ami szerint haladni fogok. Hoztam én is, hátha segít valakinek a döntésben, és a haladásban:

1.pályaezüst+arany
    2.pályaarany+gyémánt
    3.pályaarany+gyémánt
    4.pályaarany+gyémánt
    5.pályaarany+gyémánt
    6.pályaezüst+arany
    7.pályaezüst+gyémánt
    8.pályaezüst+gyémánt
    Ami malomtermék kell hozzá
    Virágdiadém45
    Virágfüzér57
    Malomtermékek legyártásához kell:
    Virágdiadém/db= 150 frangipáni+5 db diadém
    Virágfüzér/db= 150 frangipáni+ 5 db zsineg
    Összes:
    Frangipáni15300
    Diadém225
    Zsineg285
    Összes eventes
    Frangipáni21450
    Diadém (felröppenő)380
    Zsineg (felröppenő)450
    És az egyéb hozzávalók:
    NövénydbFatermésdbÁllatdbTermékdbTenyésztésdbZsinegDiadém
    papirusz470Mombinszilva170koala27Tikitotem1mókusmajom5165155
    Hibiszkusz50Ébenfatermés40fóka4Papagájtoll9havasi teve4
    Földimogyoró250Banán300Majom30Repülőszőnyeg8
    Aloevera2520Langszat100Mogyoróvaj3
    Jovanella2180Ördögcérnabogyó130Evőpálcika3
    Cukorcserje1010Sárkánygyümölcs450Kókuszkebelkosár7
    Ananász2240
    Kurkuma670
    Jamszgyökér3500
    Egymagvútök530
    Citromfű890
    Saguaro210
    csili2670
    okra3300
    Délután saguarot tettem le a bahára és az esőerdőbe, a széleken fákkal, a zuhatagok szigetén papagájtollfák szantálfák, néhány titokfa és itt van a 3 db raktárházam is.
    No. hát azt hiszem kellőképpen felkészültem az eventre. Az, hogy mennyire jól az majd eventkezdés után derül ki. :) Nem sok felröppenő kell, ezért nem leszek meglepve, ha a szokásosnál is nehezebben jönnek majd.

14. blackcica

blackcica Aktív író

Igazad van, a kuncsorgóba én sem járok - ám az eventes csevegőkkel szintben vagyok, mindegyiken "végigrágtam"magam...
    Egyelőre úgy vélem, a két "főfarmomon" teljesítem ezt az eventet is, a kicsiken viszont jutok, ameddig jutok - nem hajtom túl magam :)
    Remélem, elég felröpid lett - ha mégsem, írj és megnézem, mit tehetek ;)
    Nevem: [​IMG]09 - és mint láthattad, tudok adni :)

inanna11, rozo52, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

A felho fixen valoban 7500 BTP-t ad, viszont ott van meg a nem fix resze, a 25% bonusz, Leho arra ertette a napi plusz TP-BTP-t.

Csak egy pelda, Viragozon kiteheto, alap BTP 8000. Erre kapsz 25% bonuszt, ami plusz 2000 BTP, termeszetesen akkor ha eloszor a felhot aratod le;). Tehat ha csak egy db Viragozon kitehetod van, mar akkor is 9500 BTP a napi termes.

Tegyuk fel, hogy van 40 db Viragozon kitehetod, akkor az mar 40x2000 plusz BTP naponta, ez 80,000 BTP. Minel tobb teruleten van kiteve minel jobb kiteheto, annal tobb plusz BTP fog jonni minden nap.

En megneztem, nalam csak a kincses szigeten 130,000 plusz BTP fog jonni a 25% bonusz miatt, szoval nem olyan rossz az a felho:p:D

bocsika67, brekkencs., Swordfish és 11 más kedveli ezt.
  16. Nolwe

Nolwe Junior szaki

Szia!
    A következő nyereményeket adja ez a választás - ha jól néztem (CSP, TP, BTP nincs kiszámolva):
    1 aranybanán1 vámpírszérum200 sárkánygyümölcs
    1 érezd a ritmust1 zöld matróztea30 KKT
    1 fehér ártatlanság10 hóbortos állatok láda40 csillag
    1 hula-tanár10 Santorini Talányos fa40 sztáp
    1 jakól110 KKSZ5 Bornholm talányos fa
    1 karácsonyi süti125 Sztrágya5 party pöri
    1 kolibrifészek150 teliholdas láda70 FP
    1 maja maszk2 evőpálcika900 Fa(építőanyag)
    1 munkáskupon 24óra2 titán talányos tenyészet900 tégla
    1 oroszlán élőhely20 mandragóraBTP
    1 pingvinlak20 normál pöriCSP
    1 pomelofa20 sóTP
    KKSZ = Kacsa Kata Szupertrágya
    KKT = Kacsa Kata Turbótrágya
    FP = Farmpengő

Remélem segítettem.

Ildikó061957, inanna11, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Sziasztok!

Most jövök a bahás piros kosár alól. Nem vettem meg mindent (csakmajnem) és 1,2 milla ugrott.

Most jövök a farmos piros kosár alól. Nem vettem meg mindent és 4,3 milla ugrott.

bocsika67, inanna11, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, csak azt tudnám mit csinál a BP a sok CSP-vel, ami bejön nekik a piros kosárból vett növényekbőlxD

szekulagábor, inanna11, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  19. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szió, Melan! Neked prémiumod is van? Mert azt akartam kérdezni, hogy akinek prémiumja van (automata faaratás) és pannija is, az pontosan mit csinál? Bocsi a kérdésért, de csak te jutottál eszembe, bár mások is biztosan tudják. Arra gondoltam, hogy talán ki kéne kapcsolnom az auto-aratást, belépni a fás területre, leszedni annyi fát, ahány pannim van, a helyükre a pannik és aratás velük. Vagy valami ilyesmi. De igazából nem szoktam fákkal várni az eventet, pannival meg még aztán főleg nem próbáltam őket összeegyeztetni, úgyhogy azért szüttyögök itt...

Nem merem feltölteni, mert tényleg megölnek a modik, de Bipnétől most már nem is baglyot, hanem egyenesen repülős üzenetet kaptam xD Azzal, hogy most már eventes felröppenő kellene! xD

Este összeraktam magamnak excelben, hogy hogyan szeretnék haladni, csak az összesítés maradt el, mert túl fáradt voltam...De attól nem félek, hogy olyan kevés gaz kellene, hogy estére már végzek xD Úgyhogy pont ráérek este is összesíteni. A mechanika nem rossz, az is ötletes, hogy választani lehet, az alapján, hogy ki milyen nyereményt szeretne, vagy éppen mit adna meg értük. Viszont engem a felhősoron kívül valahogy nem csigáztak fel a nyeremények. Mármint jó-jó, nem rosszak, de nem érzem azt a ,,hűűűűha!"-hatást.

Mindhárom területre 20 órás fákat raktam, meg 2 db vadaskertem van kint, ennyi. A növényes felröppenőt összeszedem eventnövényből, meg talán a kedves és hűséges szomszédaimtól :inlove:

brekkencs., Swordfish, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó reggelt! Igy már értem! :) A bónuszokra nem szoktam figyelni,már ugy értem hogy megfelelő időben arassam őket:) Szóval előbb a felhőt aratni,utánna jöhet a többi....(mindig forditva szoktam:sleepy:) Köszi a felvilágositást! :)
    Igy már kell a felhő :p

Ui: Ha belegondolok hogy mennyi TP-t BTP-t pazaroltam el eddig...mert ugye van más felhő is ami százalékos TP-t ad...:oops:
    Majd kiválogatom ezeket a felhőket,és beteszem a kedvencek közé,jobban oda kell figyelni rájuk....beállitani az érésüket,stb (most ide egy olyan barifej jön,aki a fejét veri egy falba)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.