Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nálam sajnos csak 56 diadém és 31 zsineg.
    Mi lesz ebből??????????????

bendi1121 kedveli ezt.
  2. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Nálam 47 és 151 az arány, nem lesz kész az event, úgy hogy én azt hiszem befejeztem. Igaz, hogy hosszú az idő rá, de felröpi nélkül nem megy.Mindig az a tanács, hogy hosszú érésűt ültessünk, szerintem a 8 óra elég hosszú emellé még hosszabb érésűt ültetni nagyon nehéz.:mad::cry:

3. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Megtettem :)

mebajah kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A maja szentély 6. kamrájában kel kiváltani a tukánodút. Utána már tudsz tiki totemet vásárolni a piacon.

mebajah kedveli ezt.
  5. pankamam

pankamam Fórum-zöldfülű

sziasztok! nem tudom végig olvasni,papiruszt hol lehet szerezni.

köszönöm a választ

6. Kékmadár1

Szia!
    Papiruszt a szentély 10. kamrájában lehet kiváltani. Eztán termelheted vagy vásárolhatsz a piacon.

7. pankamam

pankamam Fórum-zöldfülű

nagyon köszönöm!!!!!

8. QueenOfCats

QueenOfCats Utánpótlás-írogató

Minden totemhez kell olyan dolog, aminek a közelében sem járok még! És nagyon nagyot csalódtam emiatt! Megint csak azok jutnak vele előbbre, akik már amúgy is nagyok. Nem értem, hogy akik kitalálják ezeket az eventeket, nem nézik meg, hogy mire van szükség hozzá? Azt írta az ismertetőben, hogy 1. baha szinttel elkezdhető az event, hát nem!
    Ami pedig a választást illeti: ha egyiket kiválasztottad, utána már nem tudsz választani, mert automatikusan kizárja a maradék kettőből az egyiket. Természetesen azt, amelyiket esetleg még meg is tudnám csinálni. Rögtön az elején, hogy még korrigálni se tudjon az ember :(
    Minden olyan gazdakörit megcsináltam, amiből ki tudtam nyerni az aranybanánt. De ilyen rövid idő alatt képtelenség annyit össueszedni, amennyi ahhoz kellene, hogy ki tudjam váltani a szobrokat. Szóval véleményem szerint ez az event (mint sok másik) a kisebb játékosok számára egy kalap guanót sem ér! Nagyon haragszom, mert már sokadjára járok így! :(

aranyoska86 és pietro52 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Két hétig tart az event;) Van még idő....

10. QueenOfCats

QueenOfCats Utánpótlás-írogató

Bocs, nem vagyok gyakorlott fórumozó, ezért nem tudtam, hogy össze kell vonni. Másrészt: azt én is tudom, hogy a követelmény mit jelent, de azt írja, 1. szinttel elkezdhető az event , nos ez nem igaz, és nagyon félrevezető.
    Tudom, hogy nem szeretitek a negatív hozzászólásokat, ezért többnyire nem is írok, az utóbbi két eventnél engedtem meg magamnak, hogy leírjam a véleményemet, többet nem fogom. Bocs! De ettől még megvan a véleményem a dologról.... :(

Nem, nem tudod megcsinálni.

A következő szentélyhez 40 banán kellene, plusz a szükséges szobor előtt is van egy vagy kettő, további huszonakármennyi banánért, plusz a szükséges szobor ára. Ha te ezt egy event alatt összeszeded, emelem kalapom. Hány szintet is kellene lépnem hozzá? Hagyjuk, mert úgysem értitek.....nem mindenki azzal tölti az életét, hogy farmerámázik, esetleg még dolgoznia is kell, netán gyereket nevelni, és még sorolhatnám. Roppant lelombozó, hogy egy eventet sem tud az ember megcsinálni soha. Nem néha, hanem soha!
    Bocs hogy szólni mertem !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.5.18
    jószántóvető74 kedveli ezt.
  11. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Bevallom nem néztem de elég gyengén jön a felröpi. Lehet hogy megpróbálom, hogy a "zuhany" szigetre zöld teát rakok 9 órás hátha "megszalad" a felröpi mennyiség :) Végülis van idő ráadásul nekem sincs minden kiváltva. Kíváncsi vagyok meddig jutok el. Hajrá mindenki :)

hanny65 kedveli ezt.
  12. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Csak érdekességnek irom. Ahogy haladunk az oszlopokkal a táncosok mindig változnak, először ha jól láttam teknős volt majd változott valamire (nem figyeltem annyira) de akkor nem is tünt fel, és most krokodil táncol. Jópofi nagyon.

Imi*, -kaktuszable-, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Mihaly6666

Mihaly6666 Utánpótlás-írogató

Hello! Egy kérdésem lenne.Tiki Totemre hol tudok szert tenni?Köszönöm a választ.

14. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ismét nem vontad össze. De, elkezdhető az event 1-es szinten, hiszen az eventgaz termelhető, azzal szintlépéseket lehet szerezni, amivel további növényekre tesz szert a gazda, amivel még több totemet tud feldíszíteni. Épp ez az, elkezdeni el lehet 1-es szinten, de azt senki sehol nem írta, nem ígérte, hogy be is lehet fejezni 1-essel. Már írtam: 1-es szintű játékos tök sok TP-t ki tud nyerni az eventgazzal. De álljunk már meg egy pillanatra! Egyáltalán 1-es szintű játékos mi a búbánatért akar mindenáron eventezni? Nem értem ezt az egészet már. Duzzogsz, ha valaki reagál az írásodra (,,akkor többet nem is írok, nyenyenyeee"), de mi azért fogadjuk el csont nélkül, hogy neked van igazad, pedig nincs.

Hagyjuk a drámát. Mások is farmoznak munka és gyerek mellett, de a saját sikertelenségük miatt nem a BP-t okolják. 90 szint alatt, aki nem tud eventet megcsinálni, annak még nincs kiváltva az élő legenda, rosszul használja az erőforrásait (és ebbe az idejét is beleértem), vagy egyszerűen rossz célt tűz ki maga elé. Nem csak az a sikeres event, ha valaki végigviszi az egészet. 90 szint fölött viszont aki nem tud egy eventet megcsinálni (és nem vis maior esetekről beszélek, kórházról, akármiről), az komolyan nem tud játszani. Lehet megkövezni érte, de akkor is így gondolom.

genka53, hanny65, fahejascukorka és 8 más kedveli ezt.
  15. Ha így folytatódik én is ezt fogom tenni.

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ne add fel ilyen hamar.
    Bármelyik oszlopokat is választod, arányaiban
    21.800 eventnövény, 400 diadém és 450 zsineg kell kb összességében.
    Nem véletlenül ilyen kevés a röpi. Ennek össze kell jönnie 2 hét alatt...:)
    Kitartás! :)

genka53, maszilva, hanny65 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. ribizli4

ribizli4 Haladó

,,Az vagy, akinek mutatod magad, ezért vigyázz, kinek látszol!" (Kurt Vonnegut)

18. Kékmadár1

Szia!
    Tiki totem a tukán terménye. A tukánodút kell kiváltani a maja szentély 6. kamrájában. Ezután tudsz vásárolni tiki totemet a termény piacon.

19. -Bambi38-

-Bambi38- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha rossz totemet választottam és nem tudom megcsinálni / nincs tündérrózsám/, a másik kettőt tudnám. akkor vége befejeződött számomra az event?

20. milán4455

milán4455 Fórum-zöldfülű

Szia.Ezt a sziget hőse feladatsort nem találom a gazdakörben!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.