Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. milán4455

milán4455 Fórum-zöldfülű

Az előfordulhat!Mert nekem meg nincs tukánodúm és venni se tudok tiki totemet,így nem tudok én se tovább lépni,így az event be is van fejezve.......csalódás .....de már megszoktam!

2. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Valakinek van tippje ha az event növény teljes területen nem ad egy darab felröpit se honnan lehet még szerezni! 8 órás növényből ezt a mennyiséget letermelni és még hosszabb érésűt is ültetni nem biztos,hogy elég a két hét? Köszönöm!

3. gsmtomi

gsmtomi Utánpótlás-írogató

nekem is befejeződött ,sajnos ..már az első oszlopnál rosszul választottam..nincs ébenfa ..... nem is találtam ,hol lehetne szerezni

4. szacsi63

szacsi63 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget!:)

5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Neked is ezt tudom javasolni. Próbálj arany banános feladatokat keresni a gazdaköriben meg FP-ért is lehet venni arany banánt, hogy kiválthasd a tukánt. De ha ki van váltva de nem tudsz venni, akkor irj rám és küldök neked tukánodút. Küldenék most is de ha nincs kiváltva akkor nmegkapod de addig nem tudod használni mig ki nem váltod. Sőt a tenyésztésnél is a neon ólaknál, abban a boltban is lehet venni banánt ha jól emlékszem.

-kaktuszable- kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Az ébenfa a Szentély 4. kamrájában kiváltható fa. Kiváltás után a piros kosárból tudsz venni Ébenfát. Annak a termését kéri a feladat.

7. Manóca108

Manóca108 Fórum-zöldfülű

Kérem, hogy FA-ért lehessen átugrani feladatokat. Köszi.

Ribiszke és gödimamu1 kedveli ezt.
  8. milán4455

milán4455 Fórum-zöldfülű

Köszi,de nincs kiváltva mert nincs annyi ab-om.Keresném a sziget hőse feladat sort de nem találom,ott lehet nyerni tukánodút....már 4x végig néztem de semmi....

9. Farm_Tadity_

FP-ért is lehet arany banánt venni sőt most a neonos tenyésztésnél (lakatért) a boltban is lehet venni arany banánt. És ne csak tukános feladatot keress hanem olyant is a gazdakörben ami arany banánt ad. Van belőle jó pár.

Maszatka47, -kaktuszable- és Domos52 kedveli ezt.
  10. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Nem fura. Én sem:) Láttam, hogy bent vagyok csak néztem, kiléptem és elmentem szunyálni. Ma reggel viszont ezerrel toltam az eventet?D

Maszatka47, -kaktuszable- és bendi1121 kedveli ezt.
  11. Farm_Tadity_

Még a szomszédokban lehet reményed, hogy ajiként küldenek. De ne aggódj még rengeteg idő van. Hisz még csak most kezdődött az event. Éjszakára ültess hosszú érésüt nem 8 órást, hanem 10-12 órást akkor többet kapsz majd. És van a felrepi kérő rovat oda is tudsz majd irni, hogy segitsenek. De mondom még rengeteg idő van. Lehet a végén még marad is felrepid.

12. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Event gaz 3 terület,29-es legenda 11 az-az tizenegy db diadém. Fákat és ólakat nem is merek kitenni estére.Küzdés megint.

Bolygóhollandy és Pincsyyy kedveli ezt.
  13. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Ha az egyik totemet befejem, a másiknál már csak kettőt kínál fel, a harmadiknál kiteszi a behajtani tilos táblát, vajon miért? Nálatok is így van? Direkt próbáltam úgy válogatni, hogy se csillag, se töklekvár ne legyen benne, mihez kezdjek velük!? De a behajtani tilossal nincs választási lehetőségem.

14. Nannni

Nannni Utánpótlás-írogató

A tenyésztéstől már csak a diadémok bosszantanak jobban.Tudom,hogy van idő,de azért 3-3-1 az ugye 7 db.Háromszor aratva naponta számoljunk 30 db.Éjszakára azért nem ültetek 24 órásat,mert az se adott sokkal többet reggel.Az event gaz után ki kell raknom az ólakat,hogy legyen zsinegem is.Lehet,hogy így 8 év után kicsit felejtős a játék.Van 6 farmom a családba,kicsit már sokk.Talán a Pincsyyyt meghagyom.

vilimacsa és Bolygóhollandy kedveli ezt.
  15. -Bambi38-

-Bambi38- Fórum-zöldfülű

szomorú vagyok

16. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Látom, többen a röpikkel küzdenek. Én azzal, hogy kétféle kell.
    Leginkább az eventgaz 8 óráját uuutálom!

17. Farm_Tadity_

Mivel csak két oszlopot lehet megcsinálni és három közül választhatsz. Ha egyet megcsinálsz akkor kettő közül választhatsz mert a harmadik kész. Azért teszi rá a jelet, hogy azt már nem lehet választani. És persze két egyforma oszlopot nem lehet épiteni. Csak két különbözőt.

Maszatka47, -kaktuszable- és Domos52 kedveli ezt.
  18. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Pedig meg van, hacsak meg nem csináltad már! :pA gkörinél is van kereső, beírod az elnevezését és előjön!

Szia! Ébenfa 4. kamra, 4. szobor! Csak AB-ért tudod kiváltani! Bocs nem tudom mennyiért, mert én már kiváltottam! Ha végig olvasod ezt az oldalt sok jó tanácsot olvashatsz, hogy tudsz AB-t szerezni! Van nekem is kisebb farmom, és én is ezt a módszert alkalmaztam! Nem is gondolnád mennyit össze tudsz szedni, ha nagyon muszáj!;)

19. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Köszönöm, gondolhattam volna, hogy most én vagyok a Móricka, nem úgy van, ahogy én elképzelem.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kivastagított mondatodra írom.

Nem így működik az ajándékozás!
    Nem lehet elküldeni azt az ólat, fát a szigeti készletből, ami a partnernél még nincs kiváltva!

Ne ajánld fel a lehetőséget, mert te maradsz kényelmetlen helyzetben.

genka53, Imi*, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.