Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Összedűtik a piacot. Minél több csp megy a BPnek, annál kevesebb jut a piacra. Így a piacról eltűnik a vásárlóerő. Ezután két dolgot tehet a gazda: vagy adja olcsón vagy nem árul.
    Az első években nem volt csp forrás. A dinamikus áron nem vevődött észre emelkedés. Nem gondolok itt a tenyészállatokra, mert azok még az 5-10 csps kukoricához képest is nagyon alacsony áron keltek el. De a 2 csps rózsa még a dinamikus ár után is sokáig tartotta magát.
    Nos, ha megvennék mindent bahán és farmon 10 milla körül tudnék naponta kivonni a játékból. Ez heti 70 milla. Azon kívül a piacozás 10 %ából lazán hozok 30 milla kivonást. Nem tudom hány csps felhő, láda és gazdakör kellene, hogy heti 100 milla jöjjön a játékból.
    A hátralévő összes gazdakörimből kb összesen 20 milla jönne be.
    Rendesen borított a BP a csp egyensúlyon. Ezért is várom, hogy előbb utóbb jön egy árösszeomlás a piacon. Már nagyon régen minden felfele megy és úgy sincsen semmi áru a piacon. Ami két tényezőnek tulajdonítható: túl drágának találják a kínált árut a vevők, és már nincs annyi csp (100 milla esetén sem), amivel hetvenkedni lehetne. Így aztán, amikor jön egy gazdaköri vagy event egyes dolgok ára megugrik, de egyre rövidebb ideig tart. Azt megveszik a gazdák, mert "kell" és mással már nem foglalkoznak.
    Egyenes következménye lesz ennek, hogy a TOPot egyre nehezebb lesz piacról teljesíteni.

Szia!
    Ez a felhő napi egyszer aratható. Ezért úgy kell beállítani egyszer, hogy a 20-24 órás kitehetők napi aratásakor aktiváld. Ezt egyszer belövöd és utána hetekig lehet vele menni. Jó, ha erre az aratása időzítesz raktárházakat fákat stb. De nem életbevágó. Sok kicsi sokra megy.

2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Beadandó Frangipáni és Frangipáni virág. Ez 2 dolog, ha igen,hol találom? Lehet, hogy a kérdés buta, de annyit olvastam, hogy belezavarodtam:cry:, megértéseteket köszönöm!

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    A Frangipáni az eventnövény, A Frangipáni virág fatermés.

marcsi152, Swordfish, miklos4949 és 3 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Ha valami más nevet választanának sokszor az eventnövénynek, mert máskor is előfordul hasonlóság, nem lennének ilyen kérdések. Ennyire egyszerű lenne. :D

inanna11, marcsi152, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :)

Még tegnap este átrágtam magam az ismertetőn, jó kis event lesz, tetszik.
    Ma reggel kiírkáltam minden pályáról 2 oszlopot, amit szeretnék megcsinálni, és azokhoz kiírtam az összes hozzávalót, majd csináltam magamnak egy összesítést, lássam miből mennyi kell. Jó sok minden meg kell állapítsam. A szerencsém az, hogy a bahás termékek növények gyümik mind megvannak (még jóval több is, így el is adok majd), így azokkal nem kell foglalkozzak. Csak eventnövényt és röpiket kell gyűjtsek. Röpik se vészes számok jöttek ki, növény meg 20000 kell a malomtermékhez és a beadáshoz összesen. Röpiknél is figyelembe vettem a malomtermékhez mennyi kell, azt is hozzáadtam. Nekem 76 virágfüzért, és 56 virágdiadémot kell majd legyártani. Össz röpi 400 diadém, és 450 zsineg ami kell. Hát meglátjuk.

Még este elültettem a 24 órás növényt, vannak kinn ólak, és fák is, alig várom a kezdést.
    Először csak termelgetni fogok, hétvége felé kezdem a beadást, oszlopépítést.

Jó eventet, sok-sok röpit :)

bocsika67, inanna11, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Jó kis event lesz ez, bár nagyon hosszúnak találom a növényke érésidejét.Sok kell belőle nagyon!Mindenesetre ezt is megcsináljuk,ha törik, ha szakad!xDRöpik gyertek, de arányosan ám!!!xD

hóóvirág, bocsika67, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  7. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Befejeztem a kincsesláda gyűjtögetést, késő este átrendeztem a farmot, ólak és fák vannak kinn. Megfogadtam Leho tanácsát, és nem foglalkoztam a növényekkel. Az eventnövény majd segít. Legfeljebb néha közbeiktatok egy-egy hosszú érésűt. ;)
    Én még napi 2 aratásra optimalizáltam a farmomat (elsősorban a kincsest és a kergét). Van reggel egy nagy aratás, aktiválom az összes bónuszt. A felhőknél beraktam a kedvencek közé a TP/BTP bónuszt adó felhőket, így könnyebb szemmel tartani őket. Az esti aratás kevesebbet ad, mert a 12 órás kütyük és bónuszok kevesebben vannak. :)

hóóvirág, Imi*, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  8. adri2983

adri2983 Junior szaki

Sziasztok!
    Kicsit szomorú vagyok!
    Nem fogok tudni labdába rúgni. Már a 3. pályán elakadok. Persze idáig biztosan megcsinálom, mert a beadandókért sok btp-t lehet kapni. Illetve idő is van bőven. Még bármi lehet. Ahogy számolgattam, a 2 hét alatt akár 4., 5. pályáig is eljuthatok.
    Megint visszaüt, hogy 3 évig nem játszottam.........

andi01291, Swordfish és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  9. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm, sajna még nem tudom megvenni! Válaszodat köszönöm!

Swordfish és mebajah kedveli ezt.
  10. guzmoka5

guzmoka5 Járnitanuló

köszi:)

Swordfish kedveli ezt.
  11. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Utoljára szerkesztett: 16.5.18
    Swordfish kedveli ezt.
  12. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok event várók!!:inlove:
    Ismertető sokx átolvasva,:D de igazán a tisztázás a gondolatokban itt történik,;) ahogy benneteket olvaslak!:p
    Köszönöm a számolást mindenkinek,:D na meg az irányt adó kimutatásokatxD....jegyzetelek :music:Pajta rajtra kész!:p
    Örülök, hogy hosszú lesz az event idő,;) mert holnaptól 4 napra és majd 25-28-ig ismét pihenésre szánom a napokat, de reggel- este remélem, /ha a wifi is úgy akarja/ aratok!:D Leho tanácsát megfogadva föld nincs kinn, csak fák, raktárházak, ..na meg állatok!:p
    Nem olyan rengeteg a röpi igény, így bizakodom, ....de majd meglátjuk!!!8):sleepy:
    Gondoltam elsütöm a "virágfüzér meg van-e már" kérdést,xD de úgy látom most a FRANGIPÁNI a sláger!!!;)
    Jó játékot, elegendő röpit mindenkinek!!!:inlove:

hóóvirág, brekkencs., mebajah és 4 más kedveli ezt.
  13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Köszi, ettől világossá vált a leírás! (Az ismertető is jó volt, csak maradt némi kétely bennem, bár ahogy a csevegöt végigolvastam, nem csak nekem). Köszönöm mindenkinek a számolgatást, a táblázatokat!

Többeknek nincs elég aranybanánjuk, nem tudnak mindent kiváltani :( Kezdetektől játszom, de nálam is voltak ilyen időszakok! Valaki egyszer csere nap előtt írta, hogy megvilágosodás kitehetőt fog cserélni, annyit fog összegyűjteni, hogy a teljes kincses szigetet telerakja vele. Akkor gondolkoztam el azon, hogy milyen jó módja ez a fejlődésnek, (még ma is versenyképes lenne a 24 órás növény által adott btp-vel, de ma már van más, több btp-t adó kitehetőnk is). Megfigyeltem, hogy mennyi BTP-t ad egy aratás egy-egy területen, s rájöttem, ha fejlődni akarok, szintlépésekkel AB-t gyűjteni, akkor a BTP gyűjtést kell előtérbe helyezni, amennyire lehet. Minden nap beadtam az Ara Croft, Tig Rincs és Bari Mari által kért termékeket a megrendeléseknél, mert sokszor egy megrendelés adott annyi BTP-t, mint egy terület aratása. Megcsináltam a gazdakörikből azokat a küldetéseket, amik AB-t vagy BTP-t adtak. (Ezekből maradt még pár nálam is, mert 4 cirkuszi pandát akkor sem fogok beadni, ha sikerülne kitenyészteni!) És 5-ös szintű természetgyógyász mester lettem, annyi mangós-narancsos turmixot kevertem. Ezt a pajta éléskamrájából rendszeresen fogyasztottam a csokis palacsintával és a piros bóléval együtt. Ezekből a termékekből a piacon is vásároltam. Ha ma kellene hirtelen AB, akkor a piros kosár alatti farmárudából is tudnék kiváltani, mert szorgosan gyűjtögetem a Farmpengőket.

Szerencsére nálam mindek ki van váltva, 383-as szinten vagyok, így bele tudok vágni a Baha-Maratonba!
    Pár napig a zuhatagok szigetét nem fogom bontani, itt vannak álltok, fák, fűvészkert, manufaktúra, vadaspark.
    Mindenkinek jó játékot, elegendő felröppenőt kívánok!

14. Dinó6464

Dinó6464 Utánpótlás-írogató

Hát ez megint olyan amit nem lehet megcsinálni mert még nincs a farmomon sajnos mindig olyan eventeket raknak be amit nem lehet megoldani amiatt hogy még az adott fa vagy növény állat még nincs.Sajnálom mert nagyon szeretem csinálni

Lenczy kedveli ezt.
  15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok Mindenkinek! A FŐ célom az eventen, a felhő megszerzése. Az odáig jutásról pedig majd közben döntök, mert szerencsére van minden ólam ami megnyerhető. A kezdésre kapott röppenők db száma, nem szokott izgatni túlságosan, de a jó kezdés az nem árt! Bármennyi elég, egy-két napig úgysem malmozom az eventeken, csak a 2. nap után szoktam. A célom most is, a növény gyors felszaporítása,hogy mielőbb 1x1-es földben legyen vetve. Most mehet éjszakára is , az ideje erre jó. Nem kedvelem az ilyen, idejű E-növényeket, az 5-6órásak jobbak nekem. De tudom azt, hogy másoknak jó! Sok sikert és ehhez elegendő röppenőket, kívánok Mindenkinek!

bocsika67, Imi*, rencsike982 és 3 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor azt kellene csinálni, hogy fogj neki következetes játékkal megszerezni azokat, amik még mindig nincsenek. Ez is tud olyan szórakoztató lenni, mint a legtöbb event. A Fejlődési taktikák vagy a Baha változásai csevegők és a szomszédaid kiváló lehetőségek arra, hogy megfelelő stratégiát állíts fel magadnak.
    Ha meg már felkészítetted a farmod arra, hogy megmérettessen, akkor már könnyebbek és élvezhetőbbek lesznek az eventek is. Újult erővel választhatsz új célokat és újult erővel eventezhetsz, játszhatsz ismét. Nagyon fontos, hogy a Te tudásod, a farmod, folyamatosan fejlődjön, hogy időnként lehetőség legyen a megújulásra.

bocsika67 és rencsike982 kedveli ezt.
  17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Remélem nincs nagy baj . Mielőbbi gyógyulást !

Imi* kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    Van premium, ugyhogy tegnap a farmos fak automata aratasa utan kikapcsoltam az automata funkciot.

En szimplan kihagyok annyi helyet ahova a Pannikat ledobom, es utana lehet aratni. Az aratas mehet ugy ahogy irtad, tehat automata ki kapcsolva, belepsz, leszedsz kezzel annyi fat, hogy Pannik mehessenek, lerakod a Pannikat, visszamesz a premium villaba, automata arato be, es visszalepsz a teruletre, az automata leszedi a fakat a Pannik hatasa mellett. Kovetkezo terulet elott viszont ki kell megint kapcsolni az automatat, hogy a Pannikat kirakhasd, erre figyelni kell, kulonben az automata lekapja a fakat Pannik nelkul.

Szemely szerint en ha fakkal varom az eventet, nem szoktam ezzel ennyit szuttyogni, mert borzalom sok ido, masreszrol, meg az automata arato nem oszt nem szoroz, mert miutan a fak elvegeztek dolgukat, mar repulnek is vissza a raktarba, ugyhogy tok mindegy nekik. Az automata itt akkor szamitana, ha mondjuk idoben kirakom a fakat, az automata leszedi, ugy mintha akkor ertek volna be, amikor az eresidejuk lejart, es mondjuk 3-4 ora mulva megint lehet oket aratni, mert az automata aratas miatt a rendszer ugye ugy kezeli oket, hogy idoben leszedtem. Kovacsniki hozott erre meg regebben modszert, o szamolgatott hogy lehet 2x kihasznalni ilyenkor a fakat es Pannikat. Remelem ertheto volt amit irtam.

marcsi152, kovacstne és mebajah kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Már nagyon várom a kezdést.Mindenem van hozzá.Nem terveztem most sem, majd menet közben döntök.Egyedül amire figyelnem kell a kalibrifészek.Abból csak 1 van.Kicsit sokallom én is a 8 órát a növényre, de mit lehet tenni.Legalább a diadém felröpi meg lesz belőle, remélem ad annyit amennyi elég lesz a feladatba.Sok felröppenőket kívánok mindenkinek.

bendi1121 és Imi* kedveli ezt.
  20. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia!
    Én pont így voltam vele, a farm nem nagyon érdekelt, a bahára hajtottam. Nagyon sokat számított a vevők által kért termények leadása, csak állatom nem maradt soha. Most már ott tartok, hogy szinte minden ki van váltva a szentélyben, van tarcsiban 350 feletti AB-om. Így szélnek eresztettem a vevőket, mert a felhők már sokkal többet adnak, nincs szükségem rájuk, és rohamosan nőtt az állataim létszáma.

Én minden nap hazafelé a Frangepán utcán kanyarodok le, de se virágot, se fát nem láttam még. Vajon miért...? :D

Láttátok? Behaltam ezektől a táncos teknőcöktől. Azt a csípő mozgást!!!

Utoljára szerkesztett: 16.5.18
    bendi1121 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.