Visszajelzés Mariachi fieszta csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 23.2.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

13 kész;):)1 cukorkoponya röpije talán ma este még meglesznek ha nem hát reggel a felhőért:music:

jutka190226, szellorozsa, cirmi54 és 8 más kedveli ezt.
  2. olgica48

olgica48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! De többen írják, hogy jól adja a felröpit a kupi. De mi az a kupi?

marcsi152, Kuzdern és szellorozsa kedveli ezt.
  3. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Tenyésztés.

4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    A Főfarmon amaránttal vártam az eventet két területen (Fő farm, szédült szántó).
    Az erdei tisztást most nem bántottam, így onnan most nem jött felröpi.
    Raktárak, FA-fák, mamutok, ólak és fák vannak rajta.
    A Bahán vegyesen vannak tárolók, ólak és fák, mind a három területen.

Egy közepes kosárral kerültem el a felszaporítást. Pörgettem egy 100%-ot, használtam
    egy Jack-et. Szupertrágya és némi Kacsa Kata segítségével még tegnap meglett
    a szükséges növény mennyiség.

A főfarm jól adta a felröpit. 11 + 1 Pannival még tegnap összejött a művész paletta mennyiség.
    A Baha sajnos elég gyengén adta a felröpit. Én nem láttam lényeges különbséget a fák és az ólak közt.

Szerencsére a tenyésztés is adja a felröpiket. Mivel türelmetlen vagyok, ezért öt kört tenyésztettem.
    Ezekből lett:
    1. 77 narancs papírlámpa - 55 művészpaletta
    2. 80 narancs papírlámpa - 52 művészpaletta
    3. 83 narancs papírlámpa - 49 művészpaletta
    4. 69 narancs papírlámpa - 63 művészpaletta
    5. 78 narancs papírlámpa - 54 művészpaletta

Tehát minden tenyésztés ad valamilyen felröpit. A lámpa a több, kb. 60%, a paletta kb. 40%.
    Érdemes lehet megvárni a vasárnap 10:00-t, mert 22:00-ig együtt lesz az egytápos, a baby boom
    és a farmpengő.

A 16 oszlop elkészült. A felhő beüzemelve várja a reggeli aratást a Színesítés felhősorral és a
    Party pörgetés felhősor 9-el együtt.

Aki végzett annak gratulálok, a többieknek nagy türelmet, kitartást, sok sikert és jó játékot kívánok.

5. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Nagyon tetszik az event grafikája. :) A tegnapi nap hajnalán kezdtem neki úgy komolyabban. Nem vettem kosarat, de prémiumos vagyok és a két farönk hangár ez esetben jól jött nagyon de pörgettem is párat. A bahamán turbótrágyáztam a fákat és tegnap a tenyésztős eventet is megcsináltam így ma hajnalra meglett a felreppenő is. A fák egész jól adják a reppenőt. Sok sikert kívánok mindenkinek. :):) [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 26.2.22
    PZoli64, marcsi152, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    370 narancs röpinél ébredtem. :) Ma ez gyarapodni fog, feltennék rá egy FAfát is! :D Nézem reggel az ajándékoknál, hogy kaptam egy Művészpalettát. Gondoltam, az sem rossz, a többi között elfér. Technika órákat hozta elő belőlem. Még mindig érzem az illatát. :D ;)

PZoli64, marcsi152, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  7. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Talán mégis sikerül hamarabb végeznem hála a keréknek lett egy 100%-os meg egy +1 bónuszom. Igaz még csak a 4. oszlopnál tartok sok minden hiányzik még, de legalább a növény gyorsan meglesz komforton megszórva minden földi jóval. Igaz elvesztettem egy ólbevételi bónuszt, mert csak 2 aranyrekesz van, de mivel van elég majd váltogatom a leveles sütivel.

marcsi152, GA-BI-O-Farm és szellorozsa kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Nálam még mindig 12 oszlop van kész:wuerg: Hiába... önmagától nem aratódik le az eventnövény:music: talán majd holnap jobban haladok;)

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    11 oszlopom van kész...a bahás röpi megállított:)20 órás fák vannak kint, napi 2 aratás fér bele:p
    Holnap 10 órától az 1 tápos tenyésztéssel meglódulok...vagyis szeretnék;)
    Nálunk napos a hétvége, legyen nálatok is jó idő :)igaz nagyon kéne a csapadék:wuerg:

PZoli64, marcsi152, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  10. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Sziasztok! Ha még Ti sem vagytok kész, nem aggódom:D Nekem is kész van már 4,5 xD

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Pontosan így állok :) 13 röpi hiányzik. Holnap én is tenyésztek. Tegnap volt egy szép ugrásom, megépítettem játékom első rózsaterményesét, a napenergiatelepet.

maszilva, jutka190226, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  12. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Nálam 12 egész és 2 fél oszlop áll :wuerg: szintén a bahás felröppenő hiánya miatt. Bevallom ez ügyben nem erőltettem meg magam, és egyébként is úgy terveztem, hogy holnap mindent egyben csinálok 8) tenyésztéssel IS.
    Növényügyileg éppen 1 db túltermelésem van. Mostantól egy kicsit növényezek (mármint rendes, hagyományos növényekkel), nem pakolok még vissza a sima farmos területeken, mert majd terményezni is akarok. Szóval én már csak várom, hogy azok a szőrcsomók az ölembe hulljanak majd :p

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Aggodalomra nincs ok.... :music:
    Én most lettem kész... no nem az eventtel:oops:
    gondoltam csinálok csokitálakat.... szóval lufit fújtam... csokit olvasztottam... az első 2 tálka már dermed... a 3. nál történt valami... vagy hibás volt a lufi:eek:.... de masszával a tetején felrobbant...o_O brutális pusztítást tud okozni a konyhában 1 tábla olvasztott lila tehenes csoki lufira kenve...:oops: A gaz éréséig takarítós eventet kaptam...:wuerg:

jucus100, jutka190226, PZoli64 és 10 más kedveli ezt.
  14. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

xDNem irigyellek, jó munkát:D

jutka190226, szellorozsa és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Mivel hétköznap nincs időm a játékra, minden hétvégére marad, de mivel ez az event is a folyamatos figyelmet igényli, így meglesz belőle annyi, amennyi :)

marcsi152, szellorozsa és emocy91 kedveli ezt.
  16. Bocibokréta

Bocibokréta Járnitanuló

Egyszerűen nevetséges ez a mostani event. 7 és fél óra alatt érik meg a növény. A narancssárga papírlámpa pedig olyan ritka felröppenő, mint a gyémánt a kutyakakiban. A baha minden lehetséges helyén ültettem-arattam növényt, és 1 db narancssárga papírlámpát adott. Hiába van kint fa, ól, az nem érik hipp-hopp. Szóval ez az event nem halad szupertrágya, szupertáp és vásárlás nélkül. Sajnálom, hogy ilyen pénzrablósat kell kitalálni a játékban. Elveszi a játék örömét és csak a pénzre megy, hogy vásárolj, fizess.

17. Kuzdern

Szia! a növény nem adja a röpit a bahán...fákkal, ólakkal kell röpit gyűjteni ;)

maszilva, jutka190226, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, nem tudom, hányas szintnél tartasz - főleg a Bahán. Én holnapra hagyom a növénytermesztést (van elég szupercsöppöm, viszont nincs időm), mindhárom Bahán fák vannak, főleg 12 órásak, mert db-számot akarok, a Zuhatagon vannak túlnyomó részt 20 órásak. Napi 1x az 5 pavilont zoknizom. Mivel ezeket mindig elhasználom, és az ilyen mamutokat sem hagyom kinn mindig, most is csak kb. 400 db-om van. De venni nem veszek! Semmi elhasználódót!!
    Tegnap tenyésztettem, a "kötelező" körön kívül 1 fullt és még kb. egy fél kupoldányit, részletekben, magasabb szintű cápákkal.
    Ezekkel együtt van 579 narancs pamacsom és 464 palettám. Nem tudom, ez sok vagy kevés ennyi idő alatt ,ez lett.
    Most még melózom egy kört, aztán este talán nekiugrok a gaznak.
    Látod, most nem is figyeltem, csak küldés után olvastam Küzdern hsz-ét. Viszont az elején olvastam a Topikot, és akkor valaki mondta, hogy legalább néhány napig a Bahán lehet FÁZNI. Így írta, de nem a vacogásra gondolt... Ez megragadt bennem. Én inkább ólazni szeretek, viszont az nem tud 40 felröpinél többet adni aratásonként. Na, ezért én is fázni kezdtem. Aranyba még beraktam egy 100%-os fabónuszt is, ha már liba, legyen duci elven. Még ketyeg. Na, ezért is holnap e-gazozok, mert addigra elfogy.

jucus100, jutka190226, Rizstej és 3 más kedveli ezt.
  19. Bocibokréta

Bocibokréta Járnitanuló

Köszönöm, igazad van.

20. Kuzdern

Szívesen...a tenyésztésből is jöhet bahás röpi...holnap 10 órától 1 tápos a tenyésztés, én is ezt várom, nekem is gond a röpi:wuerg:

inanna11, jutka190226, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.