Visszajelzés Mariachi fieszta event 2 - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 31.8.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Egymás után a második event, ami nem ad felhőt. :(

Az előkészületeknél figyeljetek arra, hogy a farmos részen CSAK NÖVÉNY, a Bahán CSAK ÓLAK és FÁK adják a felröpit! (Én nagyhamar beültettem ixorával...)

nolina1965, ildiko44, DevilMókus és 11 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Kis házikó ősszel?!
    Ide egy falu kell, vagy inkább város toronyházakkal, annyi kütyü van a menüben.
    Nálam is 780, szóval a 8. szintig kellene vinni a piccolókért. Nekem még hiányzik a 10. virágfestés, ezért kéne, hátha pont ezekbe lesz.
    Ezzel együtt nálam is feltételes módban van az event.

Ilyet se olvastam még tőled, hogy evenet kihagysz o_OHova jut a farmvilág?!

Zsuzsikan, .barbi1., nolina1965 és 19 más kedveli ezt.
  3. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Várd ki a végét. Nem hagyja ki!xD

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 10. virágfestés:wuerg:xDxDxD Nálam az 5. hiányzik...o_ODe ugyan az esély meg lenne az előbukkanjon... de most szabadságolom magam:music:
    :p Nyugtával dicsérjük a napot8) Még nem kezdtem elxDxDxD

5. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Szint x74 és 76 ez csak egy vicc lehet. 27010 event növényért és még a pajtából is kérnek.Biztosan csak egy rossz vicc.

lovardatanya, Gabimami, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Legalább felhőre tehetnénk....:wuerg: ami járna hozzá....:music:

.barbi1., nolina1965, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Revideálom azt az álláspontomat, hogyha event van, akkor eventezni kell, és minden mást, a köztes időben bőven el lehet végezni.
    Amennyiben nem javulnak jelentősen az event kondíciói, ez az event nálam kimarad.
    Ez nem zsarolás, nem szankcionálás, hisz a játék módja, és egyáltalán az, hogy játszunk-e, az a saját választásunkon, döntésünkön múlik.
    Nincs felhő sem, az eventbolt pedig olyan drága, hogy nem érdemes végignézni se, úgyhogy ennek az eventnek annyi. :mad:

Amit először összesítettem a hozzávalókból:
    27.010 db koponyavirág
    14x koponya
    764x művészpaletta
    744x narancssárga papírrózsa + áruk a pajtából.

Ami érdekelne a nyereményekből:
    Felhő - n i n c s !
    Piccolo láda, SZJP, szezonzseton, munkáskupon, szupertáp....
    A két Piccolo láda 2*350 = 700 csillagos érme, a játék full teljesítésével 780 db-ot kapunk. A maradék 80 db érme nevetségesen kevés, hogy csak na!
    Az így kieső 1.750 szezonjutalompont bőven pótolható, hisz az utolsó kört többen ismételni szoktuk, és ez alig több egy fél környi SZJP -t jelent a 40. fordulónál.
    Mind ezekhez 27.010 db eventnövényt kér a játék! :oops:
    Kosarat elvből nem veszek már nagyon régóta, pedig a legdrágábbikban (6.290,- FT! s ami akár többször is megvásárolható) 250 db érme lapul. A többiben nincs is. Nos, ezzel biztos nem lesznek nyerők - szerintem nemcsak nálam. >:(
    További minden jót kívánok! :inlove:

Kismoha76, cirmi54, Lenczy és 43 más kedveli ezt.
  8. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szia!
    Erre befizetek!
    Hiszen játszani jó ugyebár, de gondolkodni sem árt, és nagyon jól teszed hogy el gondolkodtál.
    De hát az a fránya Piccoló...... Bocsi de ezt nem hagyhattam ki:D:wuerg:
    Jó játékot, ha a Piccolóból FA fád lesz, jelezd!!:inlove:

9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Nincs felhő. A "Lelkesítő tánc" dekort viszont lehet nem árt megszerezni. Ki tudja mire lesz még jó egyszer, főleg ha alacsony a felröppenési esély egy-egy eventhez szükséges dolog esetén. Sok elfoglaltságom lesz péntektől vasárnapig. Majd megpróbálom a telefonon a játékot.

ursa11, ildiko44, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Szia!

Ide játszani jövök;) De azért igyekszem nem ész nélkül:pxDxDxD

Eddig 2 Fa fa kelt ki a piccolóból:music: így ezt kipipálva érzem... már nem főnyeremény kategória;) A virágfestéseim számát szeretném még növelni... bár az az egy óra nullázás amire most lehetőségem lenne, de ez sem vonz annyira hogy elkezdjem:wuerg:

11. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Szerintem kezd nagyon unalmas lenni ez a játék, több tízezres növény ültetése, több száz felröppenő, egyre gyengébb ajándékok és most már a felhőt sem adják. Valószínüleg bele sem fogok kezdeni ebbe az eventbe. Sok sikert a hozzákezdőknek.

lovardatanya, nolina1965, tara100 és 11 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

40 órás az érés ideje:wuerg: Helyet foglal....:music:
    A Panni is tud ennyit...:inlove: De ezzel nem akarok ám beleszólni, csak hangosan gondolkoztam!

13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Vártam ezt az eventet, mint általában mindet, de most újra csalódtam!
    Már más is, én is többször leírtuk, hogy a kitehetőknek már nincs hely, viszont a paszulyon megannyi felhő elférne, de nincs felhő, viszont vannak kitehetők, amik igen gyengécskék a letermelendő eventnövényért és a beadandó más dolgokért cserébe! Nem új területre vágynék, mert már a meglévő területeket is elég művelni, hanem azt nem értem, hogy a játék készítőinek mi a terve azzal, hogy a játékosok többségének nem tetsző eventet készít? Amikor kidolgozták az új szintlépést, igen vastagon fogott a ceruzájuk, akkor legalább az eventnyeremények lennének olyanok, melyek ösztönöznének! Az előző eventnél sem volt felfő, most sincs és ez nekem nagyon nem tetszik! Tudom, nem kötelező csinálni, ki is lehet hagyni, csak ezzel még jobban elvész a játék iránti kedv.

14. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Helló Szomszédkám! :)

Rá se ránts! Az általad vázolt taktika, hogy eleve csak részben teljesítesz, minden kezdő játékosnak minden eventben ajánlott, ez a meglátásod nagyon jó. Ez az event ráadásul megint olyan, hogy bánja kánya, kihagyom ezt is, zsinórban vagy az 5-diket. Inkább gyarapitsd a készleteid, építgesd a birodalmad, élvezd ezt a kezdeti időszakot, mert könnyű átlépni a tapasztaltak közé. Észre sem veszed és már itt is van. :)

Jó játékot kívánok mindannyiótoknak, bármit is csináltok! :)

15. Namiamano

Namiamano Fórum nagymestere

Sziasztok!

Az event sok növényt kér, viszont nagyon keveset ad, így extrákat, vagy rengeteg időt rádobni nem igazán éri meg nekem.
    A felröpik rendkívül problémásak tudnak lenni, sok odafigyelést igényelnek.

Nézve a naptárat, jövő héten tárgykeresés, rá egy hétre eventes területen lesz esemény. Az egyik esetében hagyományosan sok extra kell, a másik pedig kötött, időigényes.
    A bahás eventről sokat nem tudunk, de a röpik miatt sokszor oda is külön figyelem (extra) kell.
    A teliholdas eveneteket mindig csináltam, mivel olyan ritkán van és a nyeremények is gyakran a teliholdas haladást segítik.

A hétvégenkénti tenyésztgetés szerintem megoldható lesz, holnap, az event előtt már ismerni fogjuk a részleteket.

Úgy gondolom ezt most - évek óta először - kihagyom.

Jó játékot Mindenkinek!

Üdv: Nami.

16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Még hogy FA fa:D, ráadásul 2 is. Nekem ez olyan, mintha esti mesét hallgatnék!xDxDxD

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szomorú,hogy ezzel az eventtel is kedvemet szegték.Kérni kérnek eleget, de adni csak keveset. Elgondolkodom én is rajta,hogy belekezdjek-e.
    Még nem hagytam ki egy eventet sem, bár sokszor gondoltam rá, de a végén mégis megcsináltam.Azt hiszem ez is úgy jár majd,pedig nem éri meg. Mindenből van elég beadandóm,jut is marad is.

18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ha chrommal próbálod lehet azért nem sikerül mert onnan már régóta nem működik.

19. -Holdfeny-.

Egy volt még a kezdetek kezdetéről:music: a kerékről pottyanhatott volna egyszer... de nem tette... amikor eventből lehetett szerezni... akkor kihagytam a lehetőséget.... Most 3 van... akkor 2 darabot a TV Maci hozott azt hiszem:p

lovardatanya és ho-hoboy kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Fórum mestere

Cserealapnak jó lehet. Nekem már a Panni sem számít semmit, mert nullapercezéssel a felreppenőszerzés nem jelent problémát.:p:p

.barbi1., inanna11, nolina1965 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.