Visszajelzés Mariachi fieszta event 2 - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 31.8.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Naja, engem a guta üt meg, mikor a multiszaking meg a "nemtommi" jön ki a ládából, a tp-gyűjtés engem nem érdekel, csakis a varázskalapot és a plusz állatokat adó gyepek urát becsülöm, meg még talán az ingridet. o_O

Szuper ügyes vagy, és igen-igen türelmes!
    Köszi a táblázatért! :inlove::inlove::inlove:

ildiko44, -Holdfeny-. és Fätum kedveli ezt.
  2. zolix93

zolix93 Junior szaki

Köszi. Hát én most csengőpengő töltésre gondoltam magamhoz mérten :) Szántóföldi növényekkel jól állok, állatok terén le vagyok maradva, ami színes ólam van legalább narancs, az meg kinn van jelenleg az erdei tisztáson :d Ha szerencsém van akkor a szántóföldiek közül amit kér az event felugrik az ára párnak. Valamelyik eventnél elég szépen sikerült asszem főleg fákkal tölteni a csengőpengő készletem, de el is költöttem aztán hogy legyen felhőm :D Mondjuk ott is csak 2 sorom van eventből, a sajtos meg amelyik hetente parti pörgetést ad. :D

geliko kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Mariachi fieszta 2." event élő, online!

Kérünk mindenkit, hogy 14:00 óra után lépjen ki a játékból, majd a visszatérést követően ellenőrizze az event játékba kerülését!

Csak az előkészített aratások után kezdjétek a feladatok megoldását!

Sok sikert kívánunk
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, -W-595- és .dina1. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még mindig úgy érzem nem kezdek bele....:wuerg: Furcsa érzés.... de nem rettenetes;)
    Sok fajta cél lehet ebben a játékban:music:

5. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Sziasztok!
    Nekem most induláskor a farmos területek 218 felszállót adtak, a bahás területek pedig csak 38-at.
    A cukorkoponyához egyforma mennyiség kell ezekből.
    Nincs egy kicsit elkalibrálva a dolog?
    Köszi

PZoli64, .barbi1., jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  6. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

De, szerintem ezzel mellényúltak. Nekem a bahás fák 76-ot adtak, azonnal le is cseréltem ólakra. Ez lesz a kihívás, összegyűjteni a bahás felröpiket.

erko63 kedveli ezt.
  7. csillus35

csillus35 Törekvő

Nálam is hasonló az arány, most akartam lecserélni az ólakat fákra:)

8. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Sziasztok! A farmon két területről 224 röpi lett, a bahán 3 terület,fák ólak 122 röpit adtak.

DevilMókus és Lenczy kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem 220 db jött a narancs papirlámpából 3 területről.Két helyen fák vannak, egy helyen pedig ólak. Nem szedem le az ólakat,3 nap,vagy 4, meg lesz a felröpi onnan is.Most kitettem a 10 pannimat,hát ha valamit segit. Hajrázzunk,bizzunk!
    Csak alapfákat raktam ki, azok jobban adják!

Kuzdern, maszilva, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  10. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

sziasztok a cukorkoponya mihez kell? nem találom

Namiamano és .dina1. kedveli ezt.
  11. Namiamano

Namiamano Fórum nagymestere

Szia!

Ebben az eventben ez a malomtermék, amit az

5. szint 3. beadásainál (1-1 db)
    6. szint 2. beadásainál (2-2 db)
    7. szint 4. beadásainál (2-2 db)
    8. szint 3. beadásainál (2-2 db)

tudsz használni.

Lásd: ITT.

Üdv: Nami.

12. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Az alapfák miért adják jobban? Kevesebb TP-t adnak. Nem az a lényeg, hogy több TP-t adó fákat rakjak ki?

magdi06 és jutka190226 kedveli ezt.
  13. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Gondolom azért van ez így, mert két területen kell eventgazt termelni és az mindig keveset ad. A Baha 3 területén lehet hosszúkat ültetni. A fákat kivágtam, egy terület 20 órás fa a Bahán 30 felröpit adott.

jutka190226 kedveli ezt.
  14. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Mit csináltál? Mert nekem ólak, fák csak 38 röpit adtak.

15. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Én a chrommal játszom semmi problémám nem volt idáig.

mamka49 kedveli ezt.
  16. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

köszönöm szépen Nami

17. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Én úgy tudom a szigeten csak a fák és az ólak adják a felreppenőt. Milyen hosszút akarsz ültetni ha kivágtad a fákat? Nekem van ól is fák is összejött 128 igaz ebben már ajándék is van. Annyira nem aggódom, igaz a farmosból dupla mennyiség van, de szerintem nem lesz nagy gond.

Sali~*.* és Olgi52 kedveli ezt.
  18. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Igazad van,nem gondolkoztam, csak az elvre gondoltam. Természetesen csak fák és ólak adják, így ólakat teszek a fák helyére.

jutka190226 kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Majd megszokod :) Nekem is csak az első volt nehéz. :)
    Az előzőt már immel-ámmal csináltam, ezt meg ismét semmiképpen nem.
    Már képtelen vagyok a raktárban eligazodni, rengeteg +os kitehető van ott, és egyebek, már nem érdekelnek.
    Lehet most nekiállok erősebben gazdakörizni, bár ahhoz többet kell belépjek. Sajnos a kihagyással az érdektelenség is jön.

20. Goran

Goran Fórum hercege

Nem a TP mennyisége határozza meg a felröppenő lelkesedését, hanem a beérési idő. Tehát minél tovább érik, annál nagyobb a felröppenő esélye, akárcsak a növények esetében.

peter1022, jutka190226, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.