Visszajelzés Mariachi fieszta event 2 - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 31.8.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

A gazdaköröm már rég üres... - jobban mondva csak moly kell meg némi új gaz a szigetes 800+-os feladatba....
    Néhány jó kitehető még érdekelne... mert azt hiszem simán jól összeszedett dekorookal 8-8.5 miiárdot lehetne aratni....:music: Jelen állás szerint... no ettől messze vagyok;) Ez az event max 2 piccolót adna... egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elkezdjem...:wuerg:
    Ma pörgettem még a kerék sem akarja, hogy elkezdjem... bónusz sem jött... :music:

mini76mini, ildiko44, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia. Van olyan hogy nincs kedv eventezni.;)
    Azt csináld ami neked tetszik , ennyi:)
    Én játszom bár nagyon határeset mert 0- ni ólakkal nem terveztem most,o_O ugyan röpim jött fákból de hogy ez mire elég:sleepy:
    Nyertem 1 db 100% bónuszt ( elég nehezen jött:oops:)most komforton tetmelgeteko_O
    Igazából nagyon nem hoz lázba ez az event:wuerg:,igaz csak este olvastam el mi jön ;),nem is nagyon készültem rá,az 5% kitehető anyira nem szempont:sleepy:nem is tudom miért eventezem most csak olyan megszokás:D
    Ahogy lesz úgy lesz a holnapi tenyésztés jobban érdekel;)xDxD
    Építgesük a totemoszlopkat:)

ildiko44, peter1022, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  3. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Nekem egy területen csak ólak,a széleken fák voltak,egy területen csak fák,a harmadikon vegyesen vannak ólak és fák.

mini76mini és peter1022 kedveli ezt.
  4. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

A Bahán 3 területrő 80 röpi ólak és fák én értem, hogy a felröppenés esélye közepes na de ennyire?????

mini76mini, Andzsi1971, Döbi65 és 4 más kedveli ezt.
  5. szürkemajom

szürkemajom Utánpótlás-írogató

Az lenne a logikus, hogy a fák adjanak több felröpit, mert az ólak 4 kockát foglalnak el, és egy területről csak 1 db felröpi jöhet.. Na de ki érti ezt????

mini76mini és peter1022 kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    11 db PP- ből jött egy 100% termésbónusz. Új Item is lett szerintem. A kapkodásom megint. Jól benéztem az eventnövényt. :D

inanna11, ildiko44, peter1022 és 9 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Megy ez neked;) Ügyes vagy!

8. Namiamano

Namiamano Fórum nagymestere

Szia!

Ez a Játékmesterek részéről beállítás kérdése.
    Az eventeket élesítés előtt tesztelik, kalibrálják.

Eddig is így volt, hogy az ólak jobban adják a röpiket, mint a helyükre rakható 4 fa.
    A játéknak az is része, hogy kipróbáljuk, hogy mi a hatékony. 30 db 20 órás alapérésű ól, vagy (4X30) 120 db 20 órás érésű fa?
    Ráadásul ebbe a füvészkertek, vadaskertek is bezavarhatnak.
    Emellett a felhők, specifikus dekorok is játszanak.
    Lehet, hogy jobban adja az ól, de ha a Játékos jobban ki tudja használni a fákat gyorsítási és saját belépési lehetőségei miatt, akkor az számára jobb.

A felröppenők mennyiségére ható bónuszokat meg tudod nézni ITT.
    A fák érérsi idő csökkentésére ható bónuszok elérhetők INNEN.
    Az ólak érési idejét csökkentő bónuszok ITT és ITT vannak összegyűjtve.

Rengeteg változó van, egy része a játék adottsága, a másik része a játékos saját farmjának erőforrásai és játékra szánt ideje.

Ha gondolod, nézegesd meg a linkeket és találd ki a saját stratégiádat.

Üdv: Nami.

Utoljára szerkesztett: 1.9.22
    HéricsBáró, stb_farmer, Othep és 7 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A fánál is az érési idő dominál.AZ xxl -es fele annyi időn belül érik be,tehát alapfát raktam ki e miatt.A kinaidatolya az 22 órás,a sivatagirózsa pedig 23 órás.

Utoljára szerkesztett: 2.9.22
    stb_farmer, peter1022 és DevilMókus kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Na szép, itt a bolt megint. Jobb lett volna, ha előző eventnél maradt érméket nem váltják vissza. ;) De én hiába beszélek... :D

stb_farmer, Andzsi1971, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  11. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Nekem az az érdekes, hogy az alacsony esélyes felröpiből 3x annyi felröpim lett, mint a közepesből! ;) Ki érti ezt?!? Én nem! ;)

stb_farmer, Andzsi1971 és peter1022 kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Szia!
    Nem kell mindent érteni. Azt kell kirakni, ami beválik. :)

stb_farmer, peter1022, mamka49 és 2 más kedveli ezt.
  13. Rizstej

Rizstej Fórummogul

Azt sem tudom mikor van hányadika, így én holnapra terveztem (már amennyire terveztem) az eventkezdést, de a játékkészítők meg mára :D
    Főfarmon meg szédültön volt valami növényem, most egy kör eventgazt elültettem, ez mára ennyi. Holnap sem lesz erős napom farmügyileg, lesz ami lesz, majd talán hétvégén rá tudok menni.
    A bahán minden is van, fél területen volt növény azt most átalakítottam, de a többihez nem nyúlok, max a második félidőben.
    Felröppenőim száma jelenleg 122/47...:wuerg:

peter1022, jutka190226, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  14. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!

Ugyan az a dekor jó lenne, mert felröppenőnél segítene, de nem ér meg ennyi gazt a számomra. Szóval ezt az eventet is kihagyom.
    Aki belekezd, annak sok sikert!

peter1022, jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  15. bocsinet

bocsinet Fórum nagymestere

Sziasztok. Mostanában én is nagyon lazára vettem az eventezést. Az előzőt is az utolsó napon fejeztem be, nagyon untam a memóriás játékot. De mindíg kész vagyok időben. A mostani eventhez kitettem az összes titkos ólat a felröpi miatt, és valamelyikből egy narancs Vombat ól lett. Le is esett az állam.

maszilva, peter1022, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Egyenlőre itt megáll a tudomány, erőforrás hiányában. :D

stb_farmer, maszilva, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Holnap nekem is bele kell húznom a Bahás felröpikbe, mert sehogy se állok velük ( 82 db van)
    Reggel aktiválom a Fáraós felhősort, a 3 farönk hangárt és kapnak a fák KK turbót.
    A Zuhatag kiesik, mert az tele van Hanamival és Majomforgással, így csak 2 területen tudok varázsolni.
    A Farmon nem volt gond, ott O perceztem amaránttal.

Kuzdern, jófarmerlány, bocsinet és 3 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Szia!
    Na ez az, ami nekem egyenlő a nullával. :( Nagyon zavar, hogy ezeket elmulasztottam, de hát csak magamnak köszönhetem. :)
    Majd egyszer csak valamit ki sün dörgök.. :) Növénnyel már nem kell foglalkoznom, felröpivel ráérek. :) Nálam még jövő hét elején is lesz az event, lezsíroztam Csocsoval. :D ;)

Rizstej, PZoli64, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  19. peter1022

peter1022 Fórum mestere

Ha eléred a 8-9 milliárdot szólj, bár asszem látni fogom, ahogy elhúzolxDxD
    Minden területre pöttyős gomba? Vagy virágos dallamok, és úgy toljuk le az eventet, mint anagyok? Kosarat veszünk millió számraxDxD

stb_farmer, jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Nagyon messze vagyok tőle.... de ezt tudod;) de mondjuk a mostani átlaggal is elégedett vagyok;)
    1 kosár elég szokot lenni;) s gyorsan letudható az event... De ez most kimarad;) -ha csak nem dobnak hozzá egy felhőt;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.