Visszajelzés Mariachi fieszta event 2 - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 31.8.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. peter1022

peter1022 Fórum mestere

Picolo miatt én rámásztam:):)xDxD

DevilMókus, szellorozsa és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Eventezők!

Elkövettem egy nagy hibát a leírás megfogalmazásában!

A "Mariachi fieszta 2." eventben érkezik mindkét felröppenő tenyésztésekből is!

Elnézést kérek! Javítom az ismertetőt!

HéricsBáró, -happy58-, -W-595- és 20 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon meglepődtem, de most futottam be én is szólni, hogy én kaptam vagy az egyiket, vagy a másikat, de minden tenyésztésből :)

4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Ez jó hír, a hétvégi miatt úgyis tenyésztek, klassz, hogy felröpi is jön belőle. Én csinálom az eventet, aminek két oka is van, az egyik, hogy én bírom ezeket a totemoszlopokat, meg a táncoló figurákat, a másik, hogy nemsokára jön a tárgykeresős, amit viszont látatlanban szinte biztosan ki fogok hagyni, mert a minijátéktól feláll a szőr a hátamon, egyáltalán nem bírom elviselni. Ha csak nem lesz FA-hoz hasonló értékű nyeremény, és nagyon bízom benne, hogy nem lesz, akkor kihagyhatom majd nyugodtan, ezért viszont inkább ebből kiszedem, amit lehet, pl. szezonpontokat és a piccolokat.

stb_farmer, Nagyii58, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Majd vasárnap még átgondolom;) még tartja magát a kihagyom elhatározás;)

magdi06, stb_farmer, mamka49 és 3 más kedveli ezt.
  6. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Így lett igazi a meglepetés.:D
    Nagyon megörültem neki, mert már kezdtem köcsögbe esni a kevés Narancs papírlámpa miatt.

Én is készültem, hogy gyorsan megírom az örömhírt, hogy a tenyésztés is ad felröppenőt. HALLELÚJA!!!

A növény másfél óra múlva lesz meg, a Művészpalettából már túltermeltem, a Narancs papírlámpából van
    310 db, de addig tenyésztek amíg meg nem lesz az összes.

Utoljára szerkesztett: 2.9.22
    Nagyii58, fakír1020, DevilMókus és 9 más kedveli ezt.
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Sziasztok !

Helyre állt a világ rendje.
    A Bahás fák és a tenyésztés meghozta a sikert felröpi ügyben, 499 narancs papírlámpám van.
    Most már langsam spazieren lesz.
    Sok szerencsét mindenkinek :)

mini76mini, -W-595-, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én is bele álltam az eventbe...bízok a piccolokban...vége a strand szezonnak, itt van az ősz...eventes időszakok jönnek;)
    További szép estétxD

stb_farmer, -W-595-, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ja-ja, nix ugribugrixD
    Ma reggel hadra fogtam a Pannikákat. Muszáj, munka van, pedig fákkal utálok pannizni. A farmon meg lesz a felröpi ma, vagy holnap reggel macskagyökérrel, a bahán most a fele van meg. Nincs min aggódni, simán meg lesz az is.
    Az összes erős érv az eventezés mellett.xD

Én meg úgy jártam, hogy tegnap pörgettem az új macskáért vagy 30 PP-t, macska egy szál se, de jött két 100%, akkor meg már megcsinálom az eventet.

stb_farmer, -W-595-, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia. A növényekel nálam nincs gond, de a röpikkel beragadtam:sleepy:
    A 6, oszlopnál tartok, mondjuk fákat a zuhatagon kivűl csak most tettem ki növekedésserkentővel.:wuerg::wuerg:xDxD
    A 2 piccolo elég drága ha nem sikerül a felső sor hát kiváltom az extrákat;)xD

szellorozsa, Csoki2020, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  11. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Belekezdtem az eventbe, de azért, mert gyarkolatilag teljesen lemaradtam a kezdésről :D Ha legalább egy kitehetőt megszerzek, akkor jó, de a Piccoló kb. elérhetetlen. Feleselegesen nem akarok sok szupertrágyát elszórni.

stb_farmer, Csoki2020, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Itt tartok. :) Bal felén a 14 oszlop megvan. Utána még lehet építeni kettőt. Legalább lehetne egy gomb a feladat folytatásához, mint Herbáriumnál az újraindításhoz! ;)
    Eleve nem tudom megérteni, hogy miért kell így megcsinálni egy boltba járós eventet. Tiszta idegbe vagyok már, inkább megyek egyet. :)

PZoli64, maszilva, szellorozsa és 12 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Nem is értem, miért fogtam neki ennek az eventnek:oops: Már a gaz is nagyon sok amit kér, a kitehetők felhő nélkül.. tele velük a padlás..

szellorozsa, Nagyii58, Csoki2020 és 8 más kedveli ezt.
  14. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Jó reggelt!

Mire gyűjtitek a virágfestést?

stb_farmer, PZoli64, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  15. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Simán meglesz, olyannak ismerlek.

Szia,
    Ól nullpercezéshez gyűjtögetjük.
    Itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441
    Nálam a pince is tele van.
    Igen egyszerű a válaszom, ilyen kedvem volt, az előző eventnél másmilyen volt és nem csináltam, a következőnél meg valamilyen kedvem lesz és fog valami történni.
    Ez csak egy játék, nem mindig nézem, hogy megéri-e és ha meg megéri is, akkor se biztos, hogy csinálom.
    Már ráuntam a farmos tüsténkedésre, a tegnap délután elvetett csicseri borsó még mindig ott csicsereg a földben.

-happy58-, DevilMókus, stb_farmer és 8 más kedveli ezt.
  16. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Így lett igazi meglepi. :)
    Mivel nekikezdtem az eventnek, kifejezetten megörültem, mikor megláttam, hogy jönnek a kis narancs lámpások. Kétséges, hogy enélkül a hozam nélkül sikerült volna teljesíteni a feladatot.

stb_farmer, maszilva, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

reggelt!
    Oszlopok díszítve, már csak a Farmaranyfákra várok. ;)

-happy58-, soresne, Chate-farm és 13 más kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Viszont sok felhőt adnak mostanában kitehető nélkül... :music:

Le lehet cserélni a területeken lévő gyengébbeket a kapott erősebbekre, a vérszegényeket meg felpakolni nem tematikus felhőkre.
    Ez is lehet egy megoldás az egyébként gumifalú pajta tartalmának csökkentésére.
    Főleg a 2x1-es dekorok érnek aranyat ilyen szempontból, mert azokat munkásabb megszerezni, mint egy tűzhányót vagy víztartályt.

(Téged idéztelek Tavirózsa, de a válasz mindenkié.)

19. cirmi54

cirmi54 Fórum nagymestere

Event letudva! xD Nem kedvenc!!! :sleepy:
    Üdv. mindenkinek! :)

20. zsani_apja

halihoó!
    Nem jött össze. Pöttyös Gyepek ura lett a születendő két piccoló. :D ;)

-happy58-, soresne, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.