Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 27.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Norbi!
    Nálam 500 felett volt a matricák száma a kezdésnél. Anno nyár végén- ősszel kezdtem a játékot,;)

vihence, inanna11, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Akkor előre dolgoztál.
    Nálam 301 lett, de a 300 is elég lett volna és fullon van minden %.
    5x 30-as sárga oldal, 3x 30-as és egy 10-es narancs oldal és egy 30-as és egy 21-es piros oldal lett beragasztva.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az indulókészlet volt ennyi:music:

Sagittarius69 kedveli ezt.
  4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Majd korrigálják ezt (is), mert a központ a mi álláspontunkat erősítette meg ebben a percben: bármennyi matrica beragasztható, bármelyik albumba (persze a kellékek száma, és ebben a sorozatban résztvevő kb. 500 matrica limitáló tényező). ;)

vihence, kukori80, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  5. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Hááát én jól elrontottam! A sárga albumba tettem 390 matricát! A narancsba már csak 30 jutott! :cry:
    Ez nem lesz az én játékom! :(
    Üdv. Gazdatársak! :)

vasaló57, vihence, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  6. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia!

Nem rontottad el csak nem sikerült túl jól. De fel a fejjel legközelebb ügyesebb leszel.
    Én 162 darabbal indultam és olyan lett amilyen de nagyon örültem a kisebb nagyobb ajándékoknak. Legyen szép estéd.

vihence, -gyöngy-581, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Újra meglátogattam a kereket. 10 érméből 6x adott ládát és 4x ragasztót. Fordítva jobb lett volna . :D

vihence, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  8. hzsoka

hzsoka Aktív író

Sziasztok! Miért nem tudok piros matricát letenni? Van 10 zsetonom és ragasztóm is, csak matrica nincs!!

Samborg kedveli ezt.
  9. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Végeztem a matricás dolgokkal.
    Elkattintgattam minden ragasztót, de mit hova miért arról fogalmam sincs.
    A lényeg, hogy elfogyott és nincs rá gond.
    Nálam ez a titokzatosan beharangozott nagy újítás nem jött be.
    De ebben van egy jó dolog mégpedig az, hogy erre egy büdös fillért sem vagyok hajlandó költeni.
    Ha netán valahonnan jön még ragasztó azt elkattintgatom és annyi.

10. peter1022

peter1022 Rutinos

Na és az mire jó? Lesz hozzá kifestő könyv?xDxD

pötyi2017, Sali~*.*, vihence és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

itt még az is előfordulhat...:music:
    De egyenlőre úgy tűnik hogy a következő matrica mizériában majd felhasználható lesz....;)

peter1022 kedveli ezt.
  12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Először sárgára kell fejleszteni a matricát. Nem rakod ki, majd belépsz a következő pirosra és akkor tudod pirosra fejleszteni.

hzsoka és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Mi van akkor, ha az automatikus kirakást választom? Jobb, ha én válogatok a matricák között?

Flowers66 kedveli ezt.
  14. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Rászántam az időt az előző 24,5 oldal tanulmányozására...:wuerg:
    Ezt követően kb negyedóra alatt kihoztam a matricás sztoriból amit lehetett, ehhez nem fűzök semmit, mindent leírtak előttem ;)
    Ami az észrevételem - s lehúzza a pontozást - hogy nem lehet könnyen ugrálni ide-oda, az albumnak mindig az első oldala nyílik meg, folyton lapozgatni kell. Mivel nem húztam fel maxra semmit (jelenleg még csak a sárga 100%, a narancs 82, a piros 86), csak kisebb lépésenként haladtam. Vásároltam is, és az sem volt egyszerű, mert nincs - vagy legalábbis nem láttam - közvetlen gomb a vásárláshoz.
    Matricám még van, hozzávalók fogytak el.
    A nyereményeket nem figyeltem, mert a haladás volt a lényeg most nekem, és még az automatát sem használtam.
    R

Sali~*.*, SnéDóri és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szia!

Jelenleg ugyan annyit ér egy egy matrica.... :music: Szóval én az automata kirakást csináltam... 8)
    De ha majd különböző értéke lesz a mtricáknak... mittudom én évjárat szerint... Akkor majd válogatok...:music:

libuskafarm kedveli ezt.
  16. libuskafarm

Szia.
    Köszi.
    Igazából gondoltam megcsinálom, de mivel keddig tart minden, már nincs értelme.

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin, vihence, libuskafarm és 7 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Megnézted már , hogy ossza , szorozza , vagy deriválja e a bónusz a dolgokat ? Vagy csak sima 10x szorzó ? :inlove:

19. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Tényleg komolyan írom: olvasom, de nem értem......:sleepy:
    Nem értem, bár van 431 matricám. Automatikusan rakjam, vagy egyesével? Mi alapján? Mivel kezdjem? Mi benne a logika?
    Addig értem, hogy sárga, meg narancs, meg piros..... na mindegy, leültem, egyes!!

Utoljára szerkesztett: 3.9.24
    Fuhur, -Böcsi-, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  20. libuskafarm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.