Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 27.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

alex0824, libuskafarm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Bármelyik matricával kezdheted.
    Nincs jelentősége, melyikkel kezded, milyen sorrendben választod, rakod le őket.
    Az automatizmusnak sincs jelentősége szerintem. Sokat egyszerre nyilván könnyebb automatával kezelni.
    De, ha pl. valaki csak a piros albumot szeretné maximumra fejleszteni, és nem mindent fullra, akkor kevesebbet inkább kézzel, nehogy több matricát felhasználj, mint szeretnél.

alex0824, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  3. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni, mivel nem csak első, hanem második olvasásra se teljesen értem ezt a matricás dolgot. Vagy legalábbis nem tudom, jól értem e....-.-
    Szóval az addig világos, hogy minél több matricát ragasztok be a sárga, narancs, vagy piros albumba (vagyis fejlesztek), az nekem annál jobb, illetve az albunokban az ottani indikátor alapján kapok több tp-t. Matrica sorozatok lesznek, oké. Ami nem világos, hogy ha a matricákat beragasszuk, akkor azt onnan már nem lehet kiszedni.... viszont lentebb azt írja, hogy a sorozat végén a matricák törlődnek a helyükről. Akkor most ezt minden sorozat (gondolom event környékén=eventtekkor) újra be kell ragasztani, és akkor kapjuk megint az adott bónuszt? Tehát egy adott sorozat alatt a matricát nem tudom már kiszedni, ha beraasztottam, de az mindig csak az adott sorozatra vonatkozik? Előre is köszönöm!

Kuzdern, vihence és peter1022 kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Igen, jól érted.
    Jelen eventben a beragasztott matricákat már nem tudod kiszedni, de a következő Matricasorozatban minden törlődik az albumból és újra ragaszthatóak lesznek.

alex0824, Csókos, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  5. hzsoka

hzsoka Aktív író

Köszi, most már sikerült!:)

Lenczy és Kuzdern kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Ezt jól benéztem :) Köszönöm.
    Kedd volt csak a szemem előtt, nem hogy október is, addig már nem jutottam el. Elég szelektíven olvasok általában :)

7. Othep

Szia.

Az ismertetők kedden kerültek ki. Talán emiatt rögzült így. :)

vihence, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Nyertem egy matricák ládáját, na mi volt benne? Nem hiszitek el, csp-t adott. Na ennyit erről a játékról.

Samborg és Calibaby kedveli ezt.
  9. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Ne haragudjatok, azoktól kérdem, kik előbbre járnak a matrica lerakásban!
    Ha a piros albumban, a hőmérő baloldalt 100%-ot mutat, akkor már nem érdemes több piros matricát beragasztani?
    Köszönöm!

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Véleményem szerint az már értelmetlen pazarlás....:music:

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel nem tudjuk, hogy a következő matrica szezon milyen feladatokat, fejlesztéseket rejt, így mindenki eldöntheti, hogy a 100%-on, /piros/ megáll, vagy esetleg tovább fejleszti a piros matricákat.
    Az ismertetőből:
    Amennyiben elértük egy albumnak a maximális bónuszát (beállított MTP mennyiségét), lehetőségünk van matricákkal továbbra is "feltölteni" (beragasztani). Ezt követően MTP-t már nem kapunk a beragasztásért, de narancszsetont / piroszsetont igen.
    Én nem fejlesztem tovább.;)

zsoxxya, vampire_hunter, vihence és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mivel a piros volt a kérdés.... az ott csak ragasztó pazarlás az 50 feletti beragasztása...:music: A másikaknál jön színezőzseton;9 Azt lehet megésősnek nevezni.... de inkább taratlékolom a ragasztót....:p
    Ettől még fejleszteni a lehetőségek függvényében simán lehet.... de beragasztani felesleges:music:

elefáncsifáncsi és Othep kedveli ezt.
  13. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Kedves Salli, Holdfény!!!
    mindkettőtöknek köszönöm a válaszát!

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. fuszi123474

fuszi123474 Fórum-zöldfülű

jo m
    napöt kivanok szeretnem kerdezni hogy mit tegyek nem nyitja meg a matrica oldalt koszonim tovabbi szep napot

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a csevegő topik nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Farm név és Farm ID megadásával gyere egy Segítségkérő topikba, s kicsit fejtsd ki bővebben a problémádat, ha van rá lehetőség.
    Azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltad-e a problémát, s próbáltad-e más módon is a belépést mint a megszokott.
    Köszönöm!

vihence, Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  16. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

ragasztóhoz csak vásárlás útján jutok hozzá?

17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Lehetőségek:
    Matricaragasztó
    Megszerezhető: akciók, eventek során, illetve automatában szerezhető.

vihence, Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Gondoltam pörgetek , 1 érméssel .
    1. láda
    2. láda
    3. ragasztó
    4. ragasztó
    5. ragasztó
    6. ragasztó
    7. láda
    8. láda
    9. ragasztó
    10. láda
    11. láda
    12. ragasztó
    13. láda
    14. láda
    15. láda
    16. ragasztó
    17. láda
    18. ragasztó
    19. ragasztó
    20. ragasztó

Utána kinyitottam 10 db matrica ládát

19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Nem rakom ki? Hát én kiraktam 4-et, nem lehetett többet. Itt engedem el, csak vásárlással lehet tovább lépni? Héricsbáró milyen matrica ládákról írt? /516 hsz./

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.