Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.2.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az 6. matrica sorozat? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 12.5.34, 14:33.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Az enyém kicsit feljebb szaladt, már nagyon mérges voltam a vége felé és nem számoltam pontosra:mad:

SnéDóri és Swartsch kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Az ismertetőben is látszott már, hogy a narancs albumba sok kell majd, de ez a 200 már túlzás.
    Szerintem egyre több matrica kell az albumokba, bár nem néztem meg a korábbiakat.
    A mostani 810 egyáltalán nem kevés és nem is lepődnék meg azon, ha sokaknak a piros 100 % nem is jönne össze.

3. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Én vagy 5 percig szórakoztam egyesével :D
    Mondtam magamban, ( a sok egyéb nem igazán kedves szó mellett ) h csak azért sem teszek be többet... :cry:

PalMa, SnéDóri, Lenczy és még 1 ember kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

végre itt az egyik kedvencem, hamar nézem is

SnéDóri és Swartsch kedveli ezt.
  5. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Szia!

Épp hogy át tudtam lépni a narancson és még 10 db-ot tudtam készíteni a piroshoz, így 88%-ig jutottam vele, ennyire futotta a megemelt mennyiség végett. Ez van, most ezt kell szeretni. Ha jönnek matricák közben, majd fejlesztgetem tovább.
    Ha a következőnél tovább emelik, feladom :)

pmartuci, SnéDóri és Swartsch kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Látom, a Matricaüzlet nem újult meg, ez sem ok!

dallosj, SnéDóri és Swartsch kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Ezért kell legalább a matricáig elmenni egy-egy eventbe:) azoknak is, akik nem akarnak eventezni, viszont itt szeretnék a kütyükre a 100 %-ot elérni.
    Reméljük, hogy a következőnél nem lesz ennyire brutál.
    Zsetonom van 144 db, lehet, hogy hamarosan be kell vetni őket is a matricákért.:oops:

SnéDóri, Spanlotus776367 és Swartsch kedveli ezt.
  8. Spanlotus776367

Szia!

Szerintem ennél már csak rosszabb lesz, minden alkalommal emeltek rajta, főleg most.
    Lehet a következőnél már 100% kell a narancsnál, a sárgát tippelni sem merem.

farmerSS, SnéDóri és Swartsch kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Tudok gratulálni egy újabb játékelem elbaltázásához. Hétvégén pacal pörkölt lesz a vasárnapi menü, szívesen átrakom töltöttkáposztára ha ezzel a káposzta levet ami a fejlesztők fejében van le tudom csapolni. NORMÁLISAK?!

Nem pazarlok az ég világon semmit a játékban és a való életben sem. Megtekintettem mennyi matricám van amit tudok fejleszteni, 87db. Emellett van 29db narancs matricám. Bármennyire is matekolok 116db matricáról beszélek!!! Aktív játékosként, aki maxol mindet közel 100(!) matrica hiányzik csak az átlépéshez. Pirosba egy darabot se tudnék fejleszteni. Eddig az arány az volt, hogy 10% drágult annyival többet kellett mindig beragasztanom. Mélységesen felháborít ez a trend, ahogy ők dolgoznak.

Bezzeg a hó végén ismét van egy szomszédajándékozás ahol ha akarok sok millió farmról az eddigi %-ot több évre be tudom tárazni, de ezért?! Egy kanyi vasat nem érdemel ez az egész brigád, én kis naiv meg gondolkoztam az szezon vásárlásán. Ebből vastag szelet szalonnát nem fognak venni amit innentől tőlem kapnak...

Nagyon dühítő hova tartunk...

Ui: Modik, élnék a kéréssel, hogy rákérdeznétek, ugye csak rátenyerelt valamelyik észkombájn macskája a billentyűzetre..?

Utoljára szerkesztett: 13.2.26
    PalMa, pmartuci, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Végeztem is. Én semmit sem nézek, csak végig szaladok rajt. :) A végén még egy piccolót is kaptam, végre. :D

11. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Ha, a korábbi matricás eventeket csináltátok, akkor kell készen lennie narancs és piros matricáknak. Amit már fejlesztettetek, az nem alakul vissza.
    Én is betöltöttem az albumot, de mindenhol csak az automatikus kitöltésre kattintottam, nem a matricakészítésre. Majdnem elég is lett, a teljes kitöltéshez. Nézzétek meg ismét, vagy hozzatok ID-t, hogy ránézzek.

Nem kell rákérdeznünk, mert már megtörtént. Így tervezték.

Sok sikert!

farmerSS, SnéDóri, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Matricás albumok teleragasztva:inlove:
    Várható volt... a szomszédajándékozásnál szinte ingyen lehetett küldözgetni hozzávalókat;)

Swartsch és SnéDóri kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Ismét csendre intenek minket, köztük titeket is :( nagyon nagy a baj a fejükben és sajnálom, hogy így járnak el...

Megnyitva a narancs album matricakészítő részét a jobb felső sarokban jelzni az össz matrica számot ami 87, tehát ennyi alap matricával rendelkezem. A matrica lerakásnál ugyancsak a jobb felső sarokban ez a szám 29! Mint írtam ez 116db matrica összesen, nagyjából a 60% annak ami kellene. Mivel szuperül van kitalálva a játék kezelőfelülete a piros matricáimról nincs infom, de ez ebben a részben teljesen mindegy is.

Kicsit tovább víve a gondolatmenetjüket. Beharangozták esetleges későbbi színek bővítésével...Márpedig ha most csak a narancshoz kell 200 matrica, a sárgához 60 a piroshoz meg nem tudom mennyi. Akkor milyen számok kellenek majd később?

Emellet csak ahhoz, hogy a narancs fejlesztést elérjem még hiányzik 83 (!) matrica. 1 hónapban átlagosan van mondjuk 8 event, 2 hónapig él a matrica album 16 de mondjuk számoljunk 20 eventtel ha mindben kapnék 4 matricát, se érhetném el a piros albumot...
    Minden váltásnál nől a szám, amivel kb el is érték azt, hogy utol se tudom magam érni.

Van egy elbaltázott szintrendszer, nem tudok rá hajtani mert értelmetlen matematikailag. Itt is elérik ezen részt, újabb játékelem veszíti értelmét.

(Természetesen akik 15 éve játszanak nincs ilyen problémájuk és ne is legyen, viszont nekem akinek nincs matricája pazaroljon el mindent is hónapokra azért, hogy nyamvadt növényes TP-t kapjak 100 helyett 230-at ((csak böktem egy számot)), köszönöm nem!) Ezeket sem fogom beragasztani mert ezt nem akarom elhinni, hogy helyén van...

PalMa, GA-BI-O-Farm, PaySkin és 2 más kedveli ezt.
  14. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Sziasztok. Kikerekedett az én szemem is. Gondoltam, nem láthatok rosszul, most műtötték meg :) Nagyon dühös lettem, mert hiába van elég matricám, de a ragasztó megint lófütty. Vennem kellett csomagot, így sem volt elég, az automatából kuncsorogtam össze, mert ugye hülye azért nem vagyok, hogy farmaranyért is vegyek ragasztót a PP meg megy a levesbe. Ha még változtatnak valamit rossz irányba, ezt a játékelemet is elfelejtem.

PalMa, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Megnéztem, szívesen küldenék, ha lehetne. :) Csoda, hogy nem ragadok össze, annyi van még. :D

16. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Na bakker, ez hogyan? Gyártod a pincében? :)

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Neem :D
    Kedves barátok küldték ajándékozáskor. Jó paár van, most így belegondolva. ;)

GA-BI-O-Farm, SnéDóri és Swartsch kedveli ezt.
  18. Spanlotus776367

Szia!

Köszönöm, de nálam nincs szükség ellenőrzésre. Igazad van abban, hogy az eddig elkészítettek megvoltak, de én mindig annyit csináltam, ami a következő album megnyitásához kellett. Vagyis volt kb. 50 narancs matricám (csak írtam egy számot), ez a múltkor elég volt. Most kellett ehhez készíteni a többit (kb. 200 kell a lépéshez), majd a piroshoz is kellett narancs matrica. Narancs zsetonom elfogyott, venni nem fogok, így továbblépni sem tudok. Jutottam addig a pirossal amíg, ebben nincs több.

GA-BI-O-Farm, feki13 és Swartsch kedveli ezt.
  19. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

El kell gondolkodnom a kisfarmokon :D

GA-BI-O-Farm, zsani_apja és Swartsch kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Én már használtam zsetont próbaképp, de még van 74 darab.
    Egyhamar talán nem lesz rájuk szükség, de matricákért biztos, hogy nem fogok eventet csinálni.
    Jó volt ezt a mostanit kihagyni, azt hittem, hogy rossz érzés lesz, de egyáltalán nem az.
    Ha máskor is hasonló értéktelen jön, azt már még könnyebb lesz elengedni.

farmerSS, GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.