Visszajelzés Medencecápa-sztorik - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 7.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 3.10.24.
  1. 1

68 szavazat
    30.9%
  2. 2

8 szavazat
    3.6%
  3. 3

13 szavazat
    5.9%
  4. 4

3 szavazat
    1.4%
  5. 5

5 szavazat
    2.3%
  6. 6

6 szavazat
    2.7%
  7. 7

6 szavazat
    2.7%
  8. 8

17 szavazat
    7.7%
  9. 9

17 szavazat
    7.7%
  10. 10

77 szavazat
    35.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mint minden felröpihez, az Úszósapkához is érdemes hosszú érésű növényt ültetni, aminek az érési idejét jól tudod rövidíteni (nemesített növények). Fákkal is tudsz Úszósapkát szerezni, s a Fák adják a Csillagos érmét is, amivel az event boltban tudsz vásárolni.
    Az Úszósapkából nem kell nagy mennyiséget szerezni, a két terület feloldásához összesen 235 darabra van szükséged.
    A felröpi gyűjtésről itt olvashatsz (ez elérhető a topik első bejegyzésében található event segédletben is):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438
    Sok sikert!

vihence kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    ahhoz, hogy ellenőrzést tudjak végezni Nálad, gyere kérlek, egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.
    Kétféle felröpi tartozik ehhez az eventhez, nem írtad, hogy melyikből van a fenti mennyiséged.
    Úszósapkára összesen 235 db-ra van szükségünk, s a két lezárt területet tudjuk velük feloldani - ezt piros körrel jelöltem:
    upload_2024-8-11_7-30-6.png

Ha a két terület feloldásra került, akkor a két medence belseje ugyanúgy kék lesz, mint az első medence, ide el kell helyeznünk földterületeket, akkor tudunk oda is ültetni:
    upload_2024-8-11_7-31-20.png

A másik felreppenő az eventben a Csillagos érme, ezt az event boltban tudjuk elkölteni, a kis rózsaszín bódéban a jobb felső sarokban, a felső képen kékkel bekarikáztam, a Munkások traktora mellett található:
    - tudunk event növényt venni, ha esetleg mind beadjuk véletlenül, vagy gyorsabban akarjuk kezdeni az Úszóvirág ültetését
    - egyéb jutalmakat tudunk szerezni (titokól, titokfa, láda)

A megtermelt Úszórudat és Úszóvirágot az event terület közepén tudjuk beadni, alap esetben ez fehér terület (lásd felső kép), amin egy épület fog felépülni, ahogy adjuk be a megtermelt növényeket (lásd alsó kép). Az Úszóvirág kezdő vetőmagot azt követően kapjuk meg, ha két szintet már teljesítettünk Úszórúd beadásával, ehhez 165 Úszórudat kell letermelnünk és ott a plusz jelnél beadnunk.

Ezeket az információkat megtalálod részletesen leírva az event ismertetőben is, melyet itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/medencecápa-sztorik.25253/#post-1396979

Ha pedig benézzek Hozzád, s úgy kérsz segítséget, akkor várlak az azonosító adatokkal a Segítségkérő topikban.
    Sok sikert az eventhez!

-happy58-, vihence, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végeztem az eventtel!
    Remélem nem egyhamar porolják le újra ezt a területét a farmnak....
    Szép vasárnapot és sok türelmet kívánok mindenkinek aki még ültet ott.

4. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Nagyomon reggel én is kész lettem, a kicsin várom az utolsó aratást.
    Mivel a fák adta felröppenős részt "hanyagoltam", így az eventes részen való aratás-ültetést most nem éreztem nyögvenyelősnek.
    Napi 3-4 aratással kész lett.
    Úgy látszik tudnak olyan eventet is készíteni nekünk, ahol játékosbarát a beadandó mennyiség.-

5. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Mivel semmilyen bónusz/érésgyorsító nem hat az eventes területen ezért ilyen baráti a mennyiség, kis accountoknak kiváló event és a felhő sem egy kidobnivaló vacak. Nekem is tetszett, több ilyen event lehetne az eventes területen akár párhuzamosan is egy főfarmossal ha ilyen baráti marad a beadandó mennyiség.

Luca_511, maszilva, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  6. EB1972t

EB1972t Utánpótlás-írogató

Szép napot.
    Szerintem csillagos 10-es az ilyen event, mivel "félreeső" helyen van akkor és addig aratunk gond nélkül amíg csak kész nincs ráadásúl nem fogynak a javak és nem kellett semmit sem leszedni illetve félbehagyni. Csakis azok nem szeretik az eventes területet akik 5 perc alatt végeznek a farmos területeken. Érthető.
    Részemről ment a 10.:) Sokszor kérek ilyet!!:music:

Luca_511, kutyaszálló, erko63 és 3 más kedveli ezt.
  7. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Mindenki 2db Fogas tanár dekort kapott? Most nézem hogy 1 db-van a felhőn és 1db a raktárban, ez hogy lehet, vagy 2db-ot kaptunk? Eventismertetőben csak 1 db-ot ír.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A fákkal és a csillagos érmékkel én sem foglalkoztam, egyszerűen nem érdekelt.
    Az tény, hogy ilyen gyorsan eventes területen még nem végeztem, kivéve a TOP eventek előszobáját. De ott nem az eventes terület volt a főszereplő. :D
    Szia!
    Én kb fél óráig aratok naponta egyszer a farmon.
    Erre varrjál gombot: én is 10 pontot adtam rá, de ettől még lehet saját véleményem is :)

Talán az oka annak, hogy ezt annyira nem szeretem, ez az event, ami mély nyomot hagyott bennem az izgalmával, szépségével, és hasznosságával:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tanulj-és-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

Itt mutatkozott be az eventes terület. Ilyesmit bármikor szívesen átélnék, játszanák újra :)

Szia! Nálam is kettő van, csodálkoztam is rajta, hogy hogy került hozzám

9. Dolphin

Kedves Játékosok!

Jól látjátok, hogy az eventben két db Fogas dekort tudunk szerezni.

A jelzésetek alapján utánajártunk a dolgoknak, s az alábbi ajándékokról tudok beszámolni Nektek:
    FeladatBeadandóAlapjutalom Egyéb jutalom
    5. ablak100x Úszósapka
    Kis medence
    elérhetővé válik

(17 db 1x1 mező fér rá)​
    1x Matrica
    6. ablak135x Úszósapka
    Nagy medence
    elérhetővé válik

(73 db 1x1 mező fér rá)​
    1x Fogas tanár

Így ezen dekorból összesen kettőt lehet megszerezni, a másikat a Fő jutalmaknál, a 3. szint teljesítése során.

Az ismertetőbe is rövidesen bekerül a plusz információ.

További eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, babar.bandesz, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  10. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Aktív író

Sziasztok!

Most lettem kész az eventtel, mert a héten nyaraltunk, így csak akkor léptem be, mikor éppen ráértem farmozni telefonról. Sosem percre pontosan, jó pár leszedés elmaradt emiatt. Annyi segítséget használtam, hogy az amaránt után 2 kör nullázással rögtön kivettem mindkét területet.
    Nem panaszként írom, viszont nem értem a dolgot! Máskor épp befejezem és szinte már ültethetek a következőre, most meg mint írtam kihagyások mellett is végeztem. Valahogy ez olyan mint a felröppenő, vagy túl sok, vagy túl kevés! Nyilván örülök neki, hogy nincs teendőm, de ez így meg "túl könnyű" a többihez képest!
    Ja még annyit, hogy a nem eventes területen meg majdnem pontosan kell aratni (nyilván extrák nélkül)ahhoz, hogy végezzünk vele, ezt mindig kiszámítják a kedves játékostársak a csevegők elején.

kutyaszálló kedveli ezt.
  11. gomabácsi

gomabácsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Hiába adtam be az úszósapkákat, nem tudok a két új területen ültetni.
    Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget!

12. Spanlotus776367

Szia, földeket is kihelyezted rájuk?

kutyaszálló, vihence és Othep kedveli ezt.
  13. gomabácsi

gomabácsi Fórum-zöldfülű

Ohh... jó ég! Nem is értem, hogy miért nem jutott eszembe!
    Nagyon szépen köszönöm!

14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Azt hiszem a fákat még kint hagyom a főfarmon,de ennek ellenére amit kiváltottam
    és felneveltem nem volt számomra jelentős8)
    a felhő megérte és nagyon örültem,hogy nincs kicentizve az aratás, a mennyiség amit kértek
    nekem nagyon bejött:p
    aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    még talán annyit,hogy az úszósapka egyenlő mennyiségű volt az első aratásnál a csillagos
    érmével,később már csak a fele volt a csillagos érme:sleepy:
    nem igazán értem miért az a nagyobb mennyiség, amit a későbbiekben nem használunk semmire:wuerg:

CzZsuzsóka, sanko31, fakír1020 és 6 más kedveli ezt.
  15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kiváltottam mindent, nekem megérte, mert lett 2 akiszilvám is, ami nem volt.
    Ráadásul kihívásnak is jó volt, hogy össze lehet e hozni az érméket.
    Elköltöttem 200-at a növényeknél is, de így is sikerült mindent kiszednem.
    Tőlem jöhet még hasonló feladat, bár ha lehet, ne a Malalás területen legyen, az még így sem kedvencem, hogy most ott könnyű dolgunk volt.

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szép teljesítmény;) Semmit nem aprózol el;)

Sagittarius69 kedveli ezt.
  17. agi770

agi770 Törekvő

Befejeztem az eventet. Nem is terveztem nekiállni, aztán mégis belekezdtem,jutok ameddig jutok alapon. Bár ezen a területen amúgy sem nagyon lehet, de minden kapkodás nélkül sikerült.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. Spanlotus776367

Sziasztok!

Kitettem a fákat a főfarmra, a kezdetek óta gyűjtögettem, ahogy édesapám is. Nekem csak 20 órás fáim vannak, édesapámnál háromnegyed terület 20 órásnál magasabb (főleg pettyesfűz), ugyanannyiszor arattunk + nekem 5 db varázsfával is kevesebb van, mégis 27 felröppenővel több lett nekem (pannik + egyebek nélkül). Komolyan nem értem ezeket a beállításokat, logika alapján fordítva kellene lennie ennek!
    Egyszer adhatna valaki erre egy magyarázatot, miként működik ez pontosan, vagy mikor mi határozza meg a felröppenő mennyiséget!

Aki még nem végzett, húzzon bele, már csak 13 óra van vissza belőle :)

vihence kedveli ezt.
  19. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ki nem tettem volna olyan hosszú érési idejű fákat, hiszen azokkal nem tudtam volna végezni.
    Estére 18 órásak voltak kinn, nappal meg alma xxl-ek, amiket 1:56 percenként arattam és minden aratáskor Panniztam.

vihence és Spanlotus776367 kedveli ezt.
  20. Spanlotus776367

Szia!
    Nekünk a csizmán kívül nincs gyorsításunk, így jött annyi amennyi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.