GYIK Meglepetéstojások

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 7.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. WildB

  WildB Fórum hercege

  Adj' Isten Farmerek!

  A meglepetéstojás vásárok ideje alatt mindenkinek lehetősége van a Gazdaboltban meglepetéstojást vásárolni, darabja 7 Farmaranyba kerül.

  [​IMG]

  Ha valaki legalább 75 FA értékben rendel farmaranyat az akció ideje alatt, az első alkalommal 2, majd minden további ilyen vásárlás után 1 meglepetéstojást is kap grátiszba. (A pénznek az akció ideje alatt kell megérkezni!)Miután kihelyeztük a földre, egy óra elteltével learathatjuk a tojásunkat, ami ekkor átváltozik az alább felsorolt 9 lehetőség közül az egyikké (hasonlóan pl. a titokzatos csemetéhez), valamint egyszeri 400 TP-vel is gazdagabbak leszünk.

  A tojások listája:
  • TP tojás (1500 TP)
  • CSP tojás (400 CSP)
  • Bájital tojás (1 db)
  • Szupertrágya tojás (10 db)
  • Szupertáp tojás (4 db)
  • Kacsa Kata turbótrágyája tojás (4 db)
  • Kacsa Kata trágyája tojás (4 db, Kacsa Kata szupertrágyája)
  • Csillag tojás (1 db)
  • Farmmunkáskupon tojás (1 db, 1 órás)
  A tojások grafikája az átváltozás után megváltozik, de mind a 9 variációnak ugyanolyanra, tehát csak a nevük alapján különböztethetőek meg.

  [​IMG]

  Ezután mindegyik tojás 1 óránként szedhető le, összesen 5 alkalommal. Ha mind az ötször beszedtük, a tojás eltűnik. Minden tojás a nevének megfelelő játékelemet adja mind az 5 alkalommal, a fenti listában zárójelben jelzett mennyiségben.

  [​IMG]

  A 10-es szám jelzi itt azt, hogy 10 szupertrágyát ad, a ×3 pedig hogy ezt a tojást még 3 alkalommal lehet aratni. A tojás a menübe nem kerül vissza törlés esetén, hanem elveszik (ilyenkor megerősítést is kér a játék), tehát törölni nem érdemes, úgyis eltűnik ha már megvolt az 5 aratás.

  A tojások aratógéppel nem arathatóak!

  Copyright © 2013 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Kuzdern, Gio, nemo-kapitany és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.