Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bencefarkas1999

bencefarkas1999 Fórum-zöldfülű

ID 13291339 6 szint
    olvastam, hogy 4-ből 2 db lehat gyopáros ez 3 db-ra sikerült kérek egy cserét
    bencefarkas1999

2. noemi6803

noemi6803 Fórum-zöldfülű

Az alpesin nincs fa ültetve készítés után ültethetném el, de már nem érik be, tehát nem tudnám aratni
    kérek szépen cserét /mondjuk átalakító aratást/ Köszönöm !!!
    ID 17158748 noémi6803

3. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Akár mind a 4 lehet farmos vagy gyopáros is.
    Ma én is 3 gyopárost kaptam, tegnap pedig 3 farmost. előtte viszont fele-fele arányban.
    Sehol nincs leírva, hogy 2-2.

Minden nap 4 db feladatot kapunk, amely különböző megszokott tevékenységet vár tőlünk
    Az adott napi feladatok egyéniek, véletlenszerűek, vannak amelyek gyakrabban fognak előfordulni, s lesznek, amivel ritkábban találkozunk; a kapott feladatok függnek a farmos szintünktől, illetve, attól is,
    hogy melyik területek vannak már kiváltva nálunk.

Nem fog olyan Játékos Gyopárvölgyes feladatot kapni, aki még nem váltotta ki a Gyopárt. De ha már kiváltásra került, akkor kaphat ilyen feladatot, akkor is, ha hetek - hónapok óta nem járt azon a területen.
    Nem fog Lekvárfőző műhelyhez feladatot kapni olyan játékos, aki eddig csak a Pékséget váltotta ki.

rjolka, Swartsch, macimami1958 és 4 más kedveli ezt.
  4. -happy58-

-happy58- Junior szaki

Köszönöm szépen, már minden rendben !! Így már (remélhetőleg) nem nullázódik le naponta, meg van mind a 4 pipa :)

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amint írtuk, az, hogy 8-as szint alatt kaptok Alpesi növényes feladatot, az egy hiba, melyet várhatóan ma már javítanak.
    Senki nincs semmire kényszerítve, akinek nem fontos sorozat, ki tudja hagyni a Gyopáros feladatokat.

Az ellenőrzést követően új feladatot kaptál az Alpesi növényes helyett, kérlek, egy frissítést követően nyisd meg a feladatlistát, s már látni fogod az újat.
    Sok sikert!

6. Dolphin

Szia,
    ma már írtál ez ügyben és kaptál választ is. Olvastad?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/megrendelések-küldetések-kérdései.10467/page-10#post-1480179
    Még mit szeretnél?
    Akik kiváltották a Gyopárvölgyet, azok kaphatnak akár minden nap Gyopárvölgyes feladatot is, függetlenül attól, hogy ténykedtek ott, vagy hónapok óta nem jártatok arra.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    Csak akkor kaphatsz új feladatot, ha a Gyopáron 8. szint alatt vagy, ÉS növényekkel kapcsolatos küldetést kaptál.
    Egyébként 1 Alpesi sárgabarackfa 5 perc alatt elkészül, és az érését is tudod gyorsítani, ha teszel rá "Hajtass fát". Többet is tehetsz rá, akkor kb. fél óra múlva már arathatod is. Éjfélig ez bőven beleférhet.

macimami1958, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    mivel kiváltottad a Gyopárvölgyet, akkor kaphatsz akár minden nap Gyopárvölgyes feladatot is, ez nem azon múlik, hogy aktív vagy a Gyopárvölgyben vagy sem.
    Érdemes megfontolni, hogy legalább ennyit ténykedj azon a területen, főleg, ha fontos számodra a 7-napos sorozat ajándéka is.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat, mert ezzel a névvel és ID-val nem találtam farmot.
    Nincs megszabva, hogy a 4 feladatból mennyi lehet egy nap gyopáros, ezek közül csak az Alpesi növényt kérőt tudjuk cserélni, a 8-as szintet még nem elért Játékosoknál.
    Várlak vissza a jó adatokkal.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    sajnos ez nem kívánságműsor.
    Mivel kiváltottad a Gyopárvölgyet, így kaphatsz akár minden nap Gyopárvölgyes feladatot is, függetlenül attól, hogy ténykedsz ott, vagy hónapok óta nem jártál arra.
    Egy esetben van lehetőség feladat cserét kérni, (amíg nem javítják a hibát), amíg nem vagy még 8-as szintű és Alpesi növényes a feladatod.
    Az Alpesi fás feladatot nincs lehetőség cseréltetni, FA-val vagy Prémium gazdaként Projektcsere felhasználásával Te tudod cserélni a játékban, de még éjfélig bőven tudod teljesíteni is.
    Megértésedet köszönöm!

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Sziasztok, 6 gyopar vagyok es 2 novenyes feladatot kaptam ma. Ki tudnatok cserelni?.ID 8266486. Koszonom.
    UI. u.ez a farmom neve is

Utoljára szerkesztett: 9.12.25, 18:09
  12. vidajoci

vidajoci Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A városi projekten hiába csinálom meg a feladatott nem fogadja el. Használj 5kacsa kata túrbótrágyát itt szédült szántón.

Felhasználó név. vidajoci
    ID: 14879078

13. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ha géppel szórod ki, akkor nem fogadja el egy hiba miatt. Próbáld kézzel rárakni.
    Vigyázz, össze ne téveszd a kétféle Kacsa Kata trágyát ;)

14. Dolphin

Szia,
    az ellenőrzést követően új feladatokat kaptál, kérlek, egy frissítést követően nyisd meg a feladatlistát, s már látni fogod az újat.
    Sok sikert!

.missrofi. kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    a játék napló alapján ma nem használtál még egyetlen Kacsa Kata turbótrágyát sem. Utoljára 2025-12-08 09:37:39-kor használtál.
    Ez lenne amit használnod kell, a Fákra lehet szórni (a kép illusztráció) - javaslom kézzel rátenni, mert a Munkásokkal történő munkát nem mindig számolja el.
    Sok sikert!

16. zsuzska1973

zsuzska1973 Fórum-zöldfülű

SZiasztok

Segítséget kérnék a városi prijek feladathoz.Nekem nincs még kint kedvenc futtatő,mert nem vagyok azon a szinten,de a feladaott nem tudom cserélni.KÖSZI HA SEGÍTESZ

Zsuzska1973 ID:8145855

17. macasnagyi43

macasnagyi43 Haladó

Szia! Köszönöm a türelmed és a válaszod, elnézést, hogy többször írtam, szorgalmasan olvasgatom a többiek hozzászólását, néha nem jön le azonnal mit kell tennem. Az unokámtól örököltem meg a farmot, hát 80 évesen nem mindig fogja fel az ember amit csinálni kell, de haladok. :D

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  18. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!

A házi kedvencek a tojásokból kikelő dekorok. Bárhová kiteheted őket, nem csak a házi kedvenc futtatóba.
    Az Enciklopédiában itt olvashatsz róla:
    Bagoly és egyéb tojások - avagy mi van a tojáshéj alatt?

Swartsch, Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    sajnos ez nem kívánságműsor.
    Házi kedvenc dekor bármely területre kihelyezhető, nem csak a Házi kedvenc futtatóba.
    Ezen feladat cseréjére nincsen lehetőség.
    Nézz körül ezen a <<Link>>en, vélhetően találsz olyan dekort a farmodon, ami Tojásból bújt elő.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. mirza13-

mirza13- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kettő alpesi növényes feladatot kaptam ma,de még csak a 7-es szinten vagyok.
    ID: 38339726