Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Óh,köszönöm :))

Dolphin kedveli ezt.
  2. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    napi feladatban nem észleli a kacsa kata trágyázást. Gazda: kicsikacsa1 ID: 24640695

3. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A feladat a Kacsa Kata turbótrágya használata a Szédült szántón, ez a barna, "zokni" szerű, te Kacsa Kata szupertrágyát szórtál ki (propeller), azért nem fogadta el a feladat. Egyet rárakott a kollégám a képen hozott fára, ezt be is számolta már a feladatba.

macimami1958, Kuzdern, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  4. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Sziasztok, ID 33630709 val játszok és most van egy kicsi gondom.Tudomásom szerint volt 3 kardinális pintyem szimpla és egy narancs de most csak egy szimpla és egy narancs van amit látok.Tudnátok segíteni,hogy hova lett el a többi.

Előre köszönöm a segítséget.

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ebben az eventben volt eventkellék ól is: a Téli kardinálispinty-fészek, melyet visszaváltottak.
    Nem kevered-e esetleg a nálunk maradó óllal a Kardinálispinty-fészekkel:
    Amennyiben nem tévedésről van szó, kérlek hozz helyes farmnév és ID-t, mert a megadott adatpárral a Kolléga nem talált farmot.
    Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481992

6. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Köszönöm,elnézéseteket kérem,hogy raboltam az időtöket.Még mindig megjelenik a pajtában a téli kardinális pinty ,ezért zavart össze.Meg van mind a három +1 téli.

Dolphin kedveli ezt.
  7. zsoka1953

zsoka1953 Törekvő

hol találok leirást a Sajtköltők társaságáról zsoka 1947931

8. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    az információkat itt találod: Valami titkos a Játékban
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  9. zsokica46

zsokica46 Junior szaki

Szia A napi projektet ha elvégzem nem adja ki az alján azt a fejet ,Nem ad ki semmit zsokica 46 ID 2498810 Hol lehet segitséget kérni Köszönöm,

10. Dolphin

Szia,
    itt pont jó helyen írtál.
    A Városi projektekben Barifejet akkor kapunk, ha adott napon mind a 4 feladatot teljesítjük. Ha egy nap kimarad egy vagy több feladat, akkor a Sorozat megszakad, a Barifejek nullázódnak.
    Ha 7 egymást követő napon teljesítjük a 4-4 feladatot, akkor megkapjuk a plusz ajándékot, a Sorozat számláló a Szobor alatt 1-gyel növekszik, s következő napon újra kezdődhet a Barifejek gyűjtése.
    Részletek <<ITT>>

Benézve Hozzád, azt látom, hogy ma 3 feladatra kaptál eddig pipát:
    upload_2026-2-4_18-13-54.png

Tegnap (02/03) szintén 3 feladatot teljesítettél, arra nem jár Barifej.
    Február 2-án 1 feladatra kaptál pipát, február 1-jén szintén 3 feladatot végeztél el - ezekre sem jár Barifej.
    Január 31-én megvolt mind a 4 feladat, ott kaptál egy Barifejet, ami február elsején nullázódott le.
    Előtte napokban 1-2-3 feladatot teljesítettél, az mind kevés a Barifejekhez.
    Januárban az alábbi napokon volt 4 feladat teljesítésed: január 1. és január 25.
    (A sorozat indulása óta nem volt két egymást követő napon 4-4 feladatteljesítésed, így az 1-1 Barifej másnap mindig nullázódott)
    További sok sikert!

11. krimhildus

krimhildus Junior szaki

Szia! Kérhetem a városi projekt linkjét, ahol a beadások magyarázata van?
    Ezek a vásárolj feladatok, állandóan megkevernek, most már ott
    tartok, hogy a Farmárudát sem találom! :mad:

12. Dolphin

Szia,
    a Farmáruda a Piros kosárnál érhető el, az a bolt, ahol Farmpengővel tudunk fizetni.
    upload_2026-2-5_11-10-39.png

A Városi projektek ismertetőjét <<ITT>> érd el, a kapcsolódó Közleményt <<ITT>> találod, s van egy Csevegő topik is hozzá.

Az Enciklopédiában is nagyon sok hasznos információt találhatunk a Farmunkhoz kapcsolódóan, témakörökre bontva.
    Sok sikert a feladatok teljesítéséhez!

13. ZitaGAZDA03

ZitaGAZDA03 Junior szaki

Kedves Moderátorok!
    Elnézést, hogy zavarlak benneteket. Amióta van a városi projekt, igyekszem figyelni, hogy minden nap meglegyen minden feladat. De már kétszer is előfordult, hogy bár úgy emlékeztem, hogy minden feladatot megcsináltam, mégis nullázódott a felső sor..
    Köszönöm, ha esetleg lenne időtök utánanézni!
    ZitaGAZDA03
    ID 21596320

14. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, s az alábbiakat látom:
    - 2025-12-09-én szakadt meg először a sorozatod, ezen a napon csak egy feladatot teljesítettél
    - 2025-12-16 08:41:18-kor kaptad meg az első 7-napos sorozat után a jutalmat, 1x Bónuszláda
    - 2025-12-23 20:32:10-kor kaptad meg a második 7-napos sorozat után a jutalmat, 3x Party pörgetés
    - 2025-12-30 13:16:07-kor kaptad meg a harmadik 7-napos sorozat után a jutalmat, 5x Farmarany
    - 2026-01-06 18:49:14-kor kaptad meg a negyedik 7-napos sorozat után a jutalmat, 3x Party pörgetés
    - 2026-01-13 06:26:11-kor kaptad meg az ötödik 7-napos sorozat után a jutalmat, 5x Farmarany
    - aztán a következő 5 nap is teljesítetted mind a 4 feladatot
    - 2026-01-19-én sajnos csak 3 feladatot teljesítettél, így a Barifejek lenullázódtak, a sorozatod megszakadt
    A leghosszabb folytonos 7-napos sorozatod 5 db volt, így a szobornál az alsó szám addig 5-s marad, amíg egy 6 db 7-napos sorozatod nem lesz folyamatosan.
    - 2026-01-20-án újra kezdted a sorozatgyártást
    - 2026-01-26 18:41:42-kor kaptad meg a 7-napos sorozatra a jutalmat, 18x Kacsa Kata szupertrágya, a szobornál a felső szám 1-es lett
    - 2026-02-02 19:07:36-kor kaptad meg a következő 7-napos sorozatra a jutalmat, 24x Szupertrágya, a szobornál a felső szám 2-es lett
    - 2026-02-03-án teljesítetted a 4 feladatot, megkaptad az első Barifejet
    - 2026-02-04-én, azaz tegnap csak 3 feladatot teljesítettél, Barifej lenullázódott, sorozat megszakadt, szobornál a felső szám ismét 0 lett.
    . Ma teljesítetted a 4 feladatot, megvan az első Barifej.
    Sok sikert a folytatáshoz!

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  15. ZitaGAZDA03

ZitaGAZDA03 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan utána néztél... Nekem nem ez rémlett, valószínűleg azt hittem, megvan minden ....

Legközelebb jobban figyelek!!!

Köszönöm még egyszer!!

Othep, Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Takaríts be egy alpesi fát a feladat, nem történt semmi! "2 fát is learattam, hátha a rendszer nem vette észre.
    Másiknál cserélni akartam, "költs farmaranyat", de ugyanazt adta. A 3 cserelehetőségem is elúszott, lenne még kettő, de nincs.
    ID:6689151

17. Dolphin

Szia,
    áthoztalak a Csevegőből ide, az nem segítségkérő topik.
    A Gyopárvölgyben a Munkásokkal végzett tevékenységet nem fogadja el még a feladat, kézzel kell a fákat aratni. A hiba javítása folyamatban van.
    A csere során sajnos előfordulhat, hogy ugyanolyan feladatot kapunk vissza, érdemes a cseréket nem egyszerre felhasználni, hanem későbbi időpontban próbálkozni.
    Én a Farmarany költési feladatot általában a Malomban szoktam intézni, 1 FA-ért azonnal kész az adott táp, amit elindítok (arra figyelek, hogy ne haladja meg az 1 FA-t).
    Sok sikert!

Lenczy kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

-Kézzel szoktam aratni a gyopároson.
    - 1 cserét használtam a háromból, nem egyszerre, és nem adott még kettőt, ami jár. Sajnálom, de erre szükségem van.
    - A farmaranyköltést én is úgy intézem, ahogy te.
    Szóval, ez nekem nem elfogadható, sajnálom.
    Köszönöm!

19. Dolphin

Szia,
    bocsánat, figyelmetlenül olvastam azt a mondatodat.
    Sajnos ez egy ritkán előforduló hiba, melyről tud a Központ, nincs információnk, hogy mikor javítják.
    A játék naplója alapján 2026-02-25 11:05:11-kor és 2026-02-25 11:05:27-kor használtál fel a mai napon Projektcserét, az elsőnél dupla klikkelésnek észlelte a rendszer.

Az Alpesi fa aratást teszteltem most Nálad: volt beérett Alpesi sárgabarackfád, learattam kézzel. A másik fa várja, hogy majd learasd.
    upload_2026-2-25_13-14-36.png

Aratás után meg is jött a sikeres teljesítésről az üzenet:
    upload_2026-2-25_13-15-22.png

Így ezzel nincs probléma Nálad.

Egy feladatod van még mára, hogy meglegyen mind a 4 pipa, az Erdei tisztáson kell két műhelyt elindítanod. Ha ezt teljesíted, megkapod a 7-napos sorozat jutalmát is.

upload_2026-2-25_13-20-20.png

Sok sikert!

20. mosolyka23

mosolyka23 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Gyopárvölgyben nem látszik a diófám. Ültethető, aratható,feladat is volt már teljesítve, de ennyi,
    mosolyka23 ID: 26206412

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.