Visszajelzés Melyik az az eventen belüli mini-játék, amit NEM szeretnétek újra játékban látni?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mini-játékot NEM szeretnéd többet event közben látni? Jelölj meg kettőt!

 1. Memória kártyás

  16.6%
 2. Csöves

  43.1%
 3. Dobókockás

  17.3%
 4. Tortás-éttermes

  28.2%
 5. Pecás

  11.6%
 6. Baltadobálós

  11.2%
 7. Focis

  28.5%
 8. Kosarazós

  13.1%
 9. Dobálós

  9.9%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Kedves Játékostársak!

  A "kedvenc mini-játék" szavazás mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy melyek azok a mini-játékok, amikről nincsen jó véleményetek.


  Kettőt jelölhettek meg.

  Ami kimondottam zavar, idegesít benneteket, vagy időrablónak, feleslegesnek éreztek.

  Van egy topik, ahol megtaláljátok a felsorolt típusokhoz tartozó eventeket.
  Ha valakinek nem lenne egyértelmű egy-egy elnevezés, >>KATTINTSON IDE<<!


  A topikban tetszés szerint kifejthetitek a véleményeteket a mini-játékokról. Akár egyesével, akár általánosságban.
   
  Fenyvesi1010, rozo52, Gio és 6 más kedveli ezt.
 2. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  A pecást és a baltadobálóst jelöltem meg. Hosszúnak és fölöslegesnek érzem az eredmény-mutatás folyamatát. A pecásban egyáltalán nincs szerepe az ügyességemnek, ezt kifejezetten utálom. Nem igénylem a részletekben ugráló halakat, nekem grafika nélkül is jó lenne, csak a végeredmény.
  A baltadobálósban a variálások még elmennének, gyerekkoromban volt egy ilyen jellegű játék, dobozzal, tüskékkel, ki kellett találnom, hogy a szemközti játékos milyen színekre gondolt. Talán ezért kedvelem az elejét, de utána a többi fölösleges időrablás számomra, bármilyen ádáz pofát is vág Ingrid...
  Abba gondoljatok bele, hogy egy dolgozó embernek általában nem ez a játék az élete. Viszonylag rövid ideje van erre a fajta kikapcsolódásra, azt szeretné kihasználni. Nem a százszor ismételt, semmi tartalommal nem bíró grafikákat akarja nézegetni (legalábbis én nem, most nem beszélek a valami miatt egész nap otthon ülőkről, akiknek ez a fő szórakozás és elfoglaltság).
  Én 7 éve játszom, szeretem a játékot. Viszont dolgozom. 1-2 mini-játéknál még elmegy az időrablás, de amikor 20-30 menetet játszanék egyszerre, akkor 10 után már általában tépem a hajam a lassításokért. Ez akár fél órát is elvehet az életemből, és nincs ennyi!!! Ezért mondtam le több farmom gondozásáról, mert akkor egész nap a gép előtt ülhetnék, ha mindenhol végig akarnám vinni az eventeket. Nincs is idegem ennyi fölösleges várakozásra. Így ezekre a farmokra már rég nem költök... Talán esetleg az 1-200 Ft-os ajánlatokat megveszem, de minden komolyabb beruházásról lemondtam.
  Talán megoldás lenne - bár ez nem az a topik, de ha már eszembe jutott -, hogy a beállításoknál lehessen választani, hogy akarom- e ezeket a folyamatokat látni, vagy csak a végeredményt, egy villanással elérve megmutatni. Így többeknek lehetne egyidejűleg a kedvére tenni.
   
  rudcsi24, Bubu49, karippa és 33 más kedveli ezt.
 3. Kukori84

  Kukori84 Utánpótlás-írogató

  Nem sok értelmét látom ezeknek a mini-játékoknak. A neten található kb. több mint 4-5 ezer hasonló flash game, ha ilyesmire szeretném az időmet pocsékolni, mondhatni szinte korlátlan lehetőség van rá.
   
 4. Forradalom

  Forradalom Aktív író

  Tárgykeresős-az valami borzalom. Megtalálni a pókhálót az indák között az árnyékban. :) A baltadobálós jó, mert gyorsan halad.
   
  kovacstne, kedvenc62, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
 5. greenfields

  greenfields Fórum ezredese

  Kár, hogy csak kettőt lehet bejelölni! Az összes minijáték halál felesleges, időrabló.
   
  kedvenc62, karippa, szöszi50 és 25 más kedveli ezt.
 6. Veg_

  Veg_ Utánpótlás-írogató

  Hát izé. Miért csak kettőt lehet bejelölni? Ezt a játékot azért ovodásoknál idősebbek is játsszák. Munka, háztartás, család, és ki szeretnénk kapcsolódni. Van, aki ennek kapcsán molyolászni akar, de számomra, és még sok játékosnak ugy vélem, ez csak időrabló marhaság. Ha minijátékot akarok, kinyitom a mobilom. Legyen rá lehetőség, hogy nem kell kivárni mindenféle animációt, miközben hevenyen dühöngve a végét várom, ha valami szerencse, meg random, meg minijáték, akármilyen, legalább lehetőségem legyen egy gyorsjáték vagy hasonló gombbal kikerülni. Pl. a pecásnál kiválasztom a csalit, rányook egy gyorsjáték gombra, és kapok valami random halat. Nem egy hossszu gondolatmenet végén, hanem azonnal. Ezekkel a dolgokkal szinte teljesen elveszik a kedvem attól, hogy költsek. Gépet és malmot veszek, mert egyik olcsó, másik meg kell, ha nem akarok szenvedni, de értelmetlennek tartom azért pénzt költeni, hogy a maradék szabadidőmben kihulljon a hajam mérgemben.
  A másik probléma nem minijáték, hanem általános eventgond. Nem akkor fogok felrepit és kosarat venni, ha anélkül befejezhetetlen az event, és ha nem veszek meg 500 felrepit, nem lesz meg percre pontos aratással és napi 20 ajándékkal se, hanem akkor, ha nagyjából összejön normális élet melletti aratással, csak gyorsitani szeretnék rajta, vagy éppencsak hogy hiányom van, mert nincs időm percre pontosan aratni. Mert játszani jönnék, nem hajat tépni. Ha ugy látom, hogy figyelnek rám, költök, Ha nem látom, nem költök. Akkor tegyenek a kedvére a kisgyerekeknek, akik ugyse tudnak rá költeni.
   
  Gabimami, ursa11, kedvenc62 és 23 más kedveli ezt.
 7. ympala

  ympala Fórum-zöldfülű

  Nekem ez a labirintus egyszerűen nem megy. Nem szeretem.
   
  kedvenc62, vargamarika, linzenpolc és 3 más kedveli ezt.
 8. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Ebben a szavazásban nem vettem részt, mert a felsorolt minijátékok mindegyikét szerettem. A labirintus játékot is örömmel vártam, az eventtel végeztem. 78 játékot lejátszottam és folytattam volna tovább is, ha nem ennyire "időrabló lenne". Azt hiszem, hogy itt a minijátékok számával volt a baj, túl sok időt vesz el 6 tárgy megkeresése. 2-3 játék után elfáradtam és abba kellett hagynom, ami nem jó, mert már nem szórakoztatott. Szóval úgy érzem, hogy néha a kevesebb többet érne/érhetne, mint a több tucat ismétlése újra és újra...
   
  Gabimami, zsani_apja, Gio és 9 más kedveli ezt.
 9. genka53

  genka53 Mindentudó orákulum

  Sziasztok! :)
  Nem szavaztam, mert tetszenek ezek a minijátékok. Van amelyik kicsit törpölős, van amelyik kissé időrabló, de ezek (is) adják a játék érdekességét.
  Szerintem az nem játék, hogy termelj le 20 ezer eventnövényt, vagy szaporíts és/vagy tenyéssz 15-20 millió CSP pajtaértékű állatot, és add be.
  Az csak egy "erő-felvonulás". Ki-ki milyen farmos és/vagy anyagi erőforrásokat tud bevetni, illetve mozgósítani, az a nyerő. 8)
  Most is mindhárom eventezős farmomon, nem csak hogy végig megcsináltam, hanem túljátszottam a 75 minijátékot. Pedig nem ültem éjjel-nappal a gép előtt.
  Ha valaki rájön a trükkjére, hogy hogyan tudja egymáshoz közelíteni a játékost és a villogó tárgyat, odafigyel az útelemek helyes kiválasztására, és van némi ábrázoló geometriai érzéke, akkor már szinte ösztönösen és szükségszerűen tologatja a megfelelő játékelemeket.
  Elsődleges cél általában mindig a felhő, de aztán "evés közben jön meg az étvágy" , ezért most is még a végét is túlléptem, mert ennél könnyebben nem lehet ennyi értékes ajándékhoz jutni. Köszönet a közbenjáróknak! :D:inlove::inlove:
  Az örökös nyürrögők meg játsszanak Csapd le csacsit. ;)
   
  Fenyvesi1010, PalMa, BriGitta75 és 16 más kedveli ezt.
 10. Bonzó1945

  Bonzó1945 Fórummogul

  Ha lehetek őszinte, akkor egyiket sem szeretném soha többé látni. Idegesítő, időrabló és szerencsefüggő. Akinek ez tetszik, az nem őszinte, nem vállalja a valós véleményét.
   
  sutimami57, kedvenc62, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
 11. Julcsi-néni

  Julcsi-néni Haladó

  Egyetértek... Jó lenne választhatóvá tenni, hogy lejátszod, vagy megelégszel egy átlagos pontértékkel játék nélkül. Szerintem legtöbben az utóbbit választanák.
   
  Kincső52, -Ági48-, kedvenc62 és 3 más kedveli ezt.
 12. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Szeretném megjegyezni ha nem lesz minijáték akkor visszajönnek a haladási-sávok az ezer felesleges ajándékokkalo_O amin át kell jutni hogy egy-egy értelmes is legyen.:music::oops:
  Egyébként én szeretem a minijátékokat, és pld a lányom kifejezeten ezért játszik ha játszik a Farmerámával .:music:
   
 13. [erika05]

  [erika05] Fórum bárója

  Nem tudom ezt az eventet miért hagyták ki, mert én ezt egyátalán nem szeretem.

  Szia!

  Nem értek egyet veled, a mostani eventnél is már a hajamat tépem hogy hányszor kell visszamenni ahhoz hogy ne a 10-re találd meg a kincses ládát. Persze vannak olyan minijátékok is ami egyszerűbb, de mindenképpen időrabló. Sokszor azért nem tudom befejeztni ezeket az eventeket mert egyszerűen nincs idő lejátszani, pedig naponta több órát töltök a farmon.;)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.6.19
  kedvenc62 kedveli ezt.
 14. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia!
  A haladási sávok, most is, a kincskeresésben is megvannak. Tehát azok nem minijáték függőek.
  Az, hogy a haladási sávon (az értelmetleneken) mennyire kell átverekedned magad, az nem a minijáték lététől függ, hanem attól, hogy mennyi értelmet töltenek bele. Mármint a haladási sávba.
   
 15. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Szia ! Szerintem túl bonyolítjátok. Most párszor kilépkedtem a végén és 54 játék kevesebb magot adott mint előtte a 46 jóval, és megállapítottam most is hogy több ládából kevesebb magot kapok. Az elején nem lépkedtem ki, és 7 kereséssel is beültettem a teljes farmot .
  Szia Leho! Azért ahol nincs minijáték ott sokkal jellemzőbb a matrica tp csillag Ab csp, szórás míg ad egy használható ajándékot szerintem:music::p
   
 16. ercsi05

  ercsi05 Junior szaki

  Én nem jelöltem meg egyet sem, mert tetszenek a játékok. A pecázás is tetszik, csak ez a mostani elnyújtott formája nem. Ahogy régen játszottuk, azt még élveztem is, bár az teljesen mindegy volt, hogy hogy sikerül, semmi köze nem volt a jutihalhoz.
  Nekem az a véleményem, hogy ezekkel a játékokkal változatosabbá válik a játék, akinek meg nem tetszik, hagyja ki!
   
 17. kedvenc62

  kedvenc62 Fórum hercege

  Egyiket sem szeretem,...sőt,...már az egész farmeramat sem!...**** Sajnos a játék egyre inkább élvezhetetlen,..elveszíti az igazi varázsát!.....A kezdetekkor egészen más volt minden,..5-8-10 éve,..ez a játék,..még igazi játék volt!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.7.19
  revaa és hegyivadasz71 kedveli ezt.
 18. merylu55

  merylu55 Haladó

  Nem tudom hova kell írni. Most már megint megvettem a 30 ólat több mint 600 aranyért, hogy legyen hangyám. S lám nem történt csoda most sem, egyetlen-egy hangya sem lett. Igaz nem is ígérték. Azért legalább ilyenkor egy nem lenne sok ennyi pénzért. Gólya van bőven. A mini játékok nekem sem hiányoznak, tudom nélkülözni. A Teliholdas gazdakörivel is le lehetne állni, mert soha nem fogom őket befejezni.
   
 19. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Ha tutira szeretnél menni, 630 farmaranyért már garantált a hangya, csak a csomagot kellett volna választanod.
  https://board-hu.farmerama.com/inde...enyészet-állandó-gazdaköri-küldetéssel.18328/
   
 20. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok ahogy olvasom itt a komenteket már egy néhányan közületek csömörlést kaptatok és már én is lassan mondjuk kezdve ezzel a pecással előzőleg nem függött attól hogy csinályuk e a másik eventet vagy nem hanem kaptuk a felröpenőt és kész voltunk vele de most kész csőd már mint nekem eddig
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.