Visszajelzés Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 18.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Szavazás lezárva: 18.3.18.
 1. Maximum 1 alkalommal

  8.4%
 2. 2 alkalommal

  52.6%
 3. 3 alkalommal

  23.9%
 4. 4 alkalommal

  8.8%
 5. 5 alkalommal

  2.2%
 6. 6 vagy ennél is több alkalommal

  4.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. CoraQueen

  CoraQueen Fórum parancsnoka

  Az rendben van, a cél, hogy vásároljunk ez érthető, nincs vele semmi baj. A baj azzal van, hogy ha pénzt adok egy játékért, akkor élvezni szeretném, nem vagyok mazochista. És egyáltalán, a semmiért nem vagyok hajlandó fizetni, ha fizetek, kapni akarok érte valami értéket.
  Nem azt hogy belém töröljék a lábukat, mert még mindig nem vagyok mazochista. (Lsd néhány elmúlt esemény)
  És igen, vannak néha dolgok, de nekem ez még kevés, még mínuszban van a mérleg.
   
  Szama, bendi1121, glade és 18 más kedveli ezt.
 2. erdőhegyi

  erdőhegyi Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  A havi kettő bőven elég ahhoz, hogy az ember még termelni is tudjon. Sajnos az a tapasztalat, hogy event event hátán. A földeken, fákon a megtermelt növényeket a sok event miatt nehéz visszapótolni, plusz az állatok, mivel nem mindenki ér rá ezzel foglalkozni a munkája mellet.
  Mostanában sajnos az event feladatokat sem lehet befejezni, mert túl sok a mennyiség vagy kevés felröppenőt adnak, nem mindenkinek van rá anyagi kerete.
  Egy kicsit igazságtalannak tartom a játékot, :( meg fogadtam, hogy mostantól csak azt az eventet csinálom, meg ami megéri, mert sajnos az ajándékok kicsit gyérek.
  A kezdet kezdete óta játszom, de egyszer biztos, hogy abba hagyom, mert túlzás, hogy csak farmarannyal lehessen végig csinálni egy feladatsort. Akinek van, pénze rá annak hajrá kebelezze csak be az egész játékot. :( :(
   
  Sauvage, lilimatka, erika260665 és 26 más kedveli ezt.
 3. osztrak12

  osztrak12 Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Leadtam nyugodt szívvel a szavazatomat.Viszont cserébe tudják már,hogy hol a határ a röpiknél.
  Az Örvényes eventnél olvastam,hogy 140 felett játékos nem végzett röpik miatt és kezdetektől játszik.
  Én csupán 2 éve és uccsó 2 kocka maradt,mert gazat csak azért se adtam be,mert hiányzott hozzá 5-600 db,de nem sz.trágyáztam,hisz röpi 540 db. Na jó,kicsivel kevesebb.
  BP-nek jttassátok el,hogy emberek játszanak itt és nem Robotok!
  Itt a bizonyíték!>:(>:(
  https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn....=3060404f78c505fc14c19126cc6fae9c&oe=5AA1A13E
   
  aida2330, nagyi59, bendi1121 és 11 más kedveli ezt.
 4. mazsok

  mazsok Fórum admirálisa

  Sziasztok gazdatársak!
  Amikor elkezdödött a tesztelés ki mennyi eventnek örülne a játékban akkor ugy gondoltam hogy elég egy hónapban egy is bőven....DEEE ahogy tovább olvasgattam az irásaitokat rájöttem hogy az nem baj hogy több van...lehet szelektálni.Nem kell annyira maximalistának lennem hogy mindet befejezem és az aratáshoz időzitsek aszerint éljek...mert már nem ritka hogy 2 event fut egyszerre még ha az egyik könnyebb is.Sok sok okos gazdatársam irásait olvasva rájöttem hogy nem gáz ha nem csinálom meg...és kiveszem azt ami kell...persze amikor lehet.Keltem már fel éjszaka hogy arasak....és vettem már felröpit hogy be tudjam fejezni...és igen....bátran bevallom hogy gyültek már szemembe könnyek mert nem tudtam befejezni az eventett.Mindegyik csak egyszer fordult elő.Azért jövök ide amiért Ti is....játszani,kikapcsolni a valós életböl egy kicsit....
  Kicsit később kezdtem bele a farmeramába mint ahogy indult....és mennyire örültünk egy egy eventnek...ami ritkán volt....és teljesithető is....amikor azért is fizetni kellet hogy töröljünk földkockát:D
  Már azon is többször gondolkodtam hogy abbahagyom a játékot.....de hát naaaa szeretem.....mostantól ugy játszom ahogy nekem tetszik....amelyik ajándék megéri azért beszállok.....egyébként meg termelgetek....és élvezem a játékot.....remélem Ti sem lesztek mérgesek hogy okoskodok nektek:D:inlove:sorry érte.Játszatok:pxD
   
  Fenyvesi1010, mebajah, bendi1121 és 19 más kedveli ezt.
 5. rozecska

  rozecska Junior szaki

  Teljesen egyet értek.Én sem görcsölök ha nem tudom befejezni az eventet és én is voltam már úgy hogy elszámoltam magam és reggel munkába menet aratás és rádöbbenés.hogy 2 az az kettővel kellett volna több és teljesítettem volna de elszámoltam.Sajna a telefonomra nem tudom letölteni a játékot vagyis nem nyitja meg de szeretem és kikapcsol kicsit.Ma is mérgelődtem mert nem nyitotta meg a szokott módom a játékot még most sem de eszembe jutott megpróbálok a startlapról belépni onnan sikerült most megnyugodtam kicsit.További jó gazdálkodást
   
  Fenyvesi1010, bendi1121, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
 6. Dettibetti

  Dettibetti Junior szaki

  Sziasztok! én is a kezdetektől játszom, viszonylag sok időt töltök a játékkal,de nagyon szeretem. Szívesen csinálom az eventeket ,de most úgy érzem kevés az a megnyerhető ajándék ami miatt nekiálljak a feladatoknak. Kicsit lehetne kevesebb event . A kevés néha több! mondja az régi szólás. viszont van egy álmom a játékkal kapcsolatban . Jó lenne egy északi sark ,mert szegény pingvinek ,fókák izzadnak alig élnek a trópusokon,és milyen szép lenne egy hópárduc egy szibériai tigris stb az örök hó birodalmában. :)
   
  FREYA1., nyafi70, Klarissza1954 és 13 más kedveli ezt.
 7. nyuszika215

  nyuszika215 Fórum császára

  Nem vagyok veterán, nagyarcú meg miért is lennék? Mert nekem sikerül, ami neked nem? Csináld utánam, ne sírj, ne irígykedj, fejlessz. Ha 99 szinten neked 300 röpi hiányzott, akkor valamit rosszul csinálsz. ennyire egyszerű.
   
 8. cserfibaba

  cserfibaba Törzsjátékos

  szia !
  nem siránkozok, miért is tenném? Csak ecseteltem a saját példámon keresztül, hogy mennyire megváltoztatta a játszóteret a Bigpoint. Van nekem életem, élem azt is, nem csak itt a Farmerama-n vagyok. A nagyarcút azért írtam, mert te gyakorlatilag lebénázol mindenkit, aki nem tudja utánad csinálni azt amit te. nekem is egyből nekem estél, mert kritizálni merészeltelek.
   
 9. nyuszika215

  nyuszika215 Fórum császára

  Amennyi tanács a csevegőkben elhangzik, mindenféle időbeosztásra, igazán nem kell sok minden az eventek teljesítéséhez, csak értő olvasás... Megrágtuk többször azt is, hogy a farm fejlesztése és ismerete nélkül nehéz eventezni. Mem véletlenül teszteltem végig az utóbbi eventeket a különböző adottságú kis farmjaimon, hanem segítő szándékkal, de semmi egyéb nem derült ki azon kívül, mint amit már 100x leírtunk. Ha egy farmnak hiányosságai vannak, nincs sikeres eventezés. Ha kevés az idő aratni, akkor sincs.
  Mellesleg te nem kritizáltál, hanem sértegettél. De fátylat rá. ****************************************************************************************************************************.;)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.3.18
 10. apa0710

  apa0710 Fórumlakó

  Szia!
  Egy 10 éves nem tud dönteni?Egy 10 éves nem láthatja át a dolgokat?
  Egy 10 évesnek is lehet akár annyi esze mint pl egy felnőtt embernek, és egy felnőttnek is lehet annyi esze mint egy átlagos gyereknek.
  Egy 10 éves gyerek 3. osztályos, illetve ha nem év vesztes akkor már 4. osztályt gyűri.
  Milyen lett volna ha neked a 4. osztályba azt mondják hogy döntésképtelen, nem tudod átlátni a dolgokat, illetve mindenhonnan azt hallanád "kicsi vagy".
  Igen az ilyen emberek miatt marad a gyerek tényleg "kicsi", de nem korban marad kicsi, hanem önbecsülése marad kicsi.

  Remélem ezek után nem kor alapján hozol példát, esetleg alternatívákat, mert soha nem tudhatod, ki ül a másik felén a vonalnak ;)
   
  Utoljára szerkesztett: 8.3.18
  Sauvage, terika01, Fenyvesi1010 és 10 más kedveli ezt.
 11. Benefactor

  Benefactor Fórum hercege

  Sziasztok!

  Ez az eszmecsere köztetek szép lassan személyeskedéssé fajul ami a fórumon nem megengedett.
  Ugye ti is tisztában vagytok vele?
  Megkérlek titeket, hogy ne egymás dolgaival foglalkozzatok.
  Különböző taktikával és időbeosztással tudjuk játszani ezt a játékot ami kizárólag az adott játékosra tartozik.
  Akinek sikerül mindent időben elvégeznie annak megvan a sikerélménye és bizonyította magának, hogy mindent jól csinált.
  Aki nem boldogul egy eventtel az nem feltétlenül buta vagy tudatlan (tudom ilyen el sem hangzott) hanem elképzelhető, hogy
  nem tud elég időt fordítani a játékra ami nélkül nehéz mindent megoldani. Ha más oka van akkor pedig el kell gondolkodni azon, hogy mit csinál rosszul. Érdemes az aktuális event csevegőjét folyamatosan figyelemmel kísérni mert ott mindig leírják többen is, hogy milyen taktikával érdemes nekivágni az eventnek.
  Ennyi az egész, ezért kár egymást piszkálni.
  Remélem egyetértünk?
  ;)

  A következő hasonló stílusban megfogalmazott írásokat valamint a felesleges vitára okot adó hozzászólásokat amik ráadásul nem kapcsolódnak a topik témájához, figyelmeztetés nélkül törölni fogom.
   
  Gio, iboly54, Cyra65 és 14 más kedveli ezt.
 12. cserfibaba

  cserfibaba Törzsjátékos

  akkor légy szíves töröl az egész beszélgetést, mert megint olyat vágott vissza az erkölcsi piedesztálról, amit nem bírok szó nélkül hagyni. Ha meg reagálok rá, akkor meg törlöd, de így ne maradjon
   
 13. Benefactor

  Benefactor Fórum hercege

  Szia!

  Nézd, ami történt megtörtént. Kérlek, hogy próbálj meg túllépni rajta.
  Nem muszáj ám mindenre reagálni ami nem tetszik nekünk. Ha olyat olvasol ami számodra dühítő, felháborító, sértő, stb.stb.
  akkor csak simán görgess lejjebb mintha nem is olvastad volna. Neked szükséged van egy felesleges, véget nem érő vitára amit
  olyasvalakivel folytatsz akit nem is ismersz igazán???? Mire jó ez?
  Azt pedig Te sem gondoltad komolyan, hogy kérésre törölni fogom mások hozzászólását!
  Én döntöm el, hogy mi maradhat és mi nem.
  Viszont többet nem kérem, hogy maradjunk a topik témájánál, ez volt az utolsó hsz ami mással foglalkozik mint amire ez a topik hivatott.
  Nem kérek semmiféle reagálást a hozzászólásommal kapcsolatban sem!
  A témát lezártnak tekintem!
  A radír készletem végtelen, a türelmem már kevésbé ;)
   
  mebajah, bendi1121, Alexa123. és 8 más kedveli ezt.
 14. brasihugi

  brasihugi Fórum hercege

  Sziasztok.
  Én is szavaztam havi 3 ültetősre, mert megítélésem szerin ebben az esetbe marad annyi idő, hogy töltsük a pajtát, ezáltal a gazdaköri feladatokkal is tudunk foglalkozni.
   
  erzsi, glade, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
 15. NegroZoo

  NegroZoo Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Én egy sima mezei játékos vagyok, ami azt jelenti, hogy meló és család mellett próbálok kikapcsolódni. Sajnos most már annyi az event, hogy néha csak kapkodom a fejem. Igen tudom lehet válogatni, kihagyni. Mivel ez csak játék, így nem költök rá. Viszont éppen ezért és az időhiány miatt még egy eventet sem tudtam befejezni. Úgy gondolom, hogy a gazdaköri feladatokban is vannak éppen elég nehéz körök, amiket nehéz teljesíteni. Viszont szívesen látnám a teleholdas terület állandóvá tételét.
   
  magdalena1967, era68, erzsi és 15 más kedveli ezt.
 16. Alinee2

  Alinee2 Törekvő

  A havi 3 alkalom tökéletes. Talán a régi játékosok emlékeznek még, anno volt róla szó hogy kellene nehezebb event a magasabb szintű játékosoknak, és könnyű a többieknek. Úgy látom ez teljesült, most lehet válogatni. Én sem csinálom meg az összes eventet és nem azért mert nem tudnám befejezni, hanem azért mert a könnyedsége ellenére nem éri meg. Az új, alacsony szintű játékosoknak fogalmuk sincs arról, hogy mi régiek még mennyit szenvedtünk az elején. A farmok elgazosodása felejthetetlen élmény volt. Nem voltak a kerekkeréken olyan nyeremények, amelyekkel szupertrágyát, vagy aratót-vetőt nyerhettünk volna. Az arató-vetők azonnal indultak, nem voltak kuponok. Nem voltak turbo fák, amelyekről Kacsa Katát és szupertrágyát arathattunk volna. Nem volt ennyi helyünk ültetni. A teliholdat úgy oldottuk meg, hogy a főfarmot szedtük le, arra ültettük a holdas növényeket. Nem volt paszuly, ami ugye munka nélkül adja a TP-ket. Nem voltak ládák, amelyekből szintén bármit lehet már nyerni. Ezek többségét mi régiek kértük, harcoltuk ki. A játék jó. Az eventek tökéletesek, hiszen ez nem verseny, mindenki maga dönt hogy megcsinálja-e azokat.

  NegroZoo: A gazdakörit át kell gondolni, akad amit csak egy-két év múlva tudsz teljesíteni. És bizony akad olyan amelyre azt lehet mondani egy bizonyos szint után, hogy felesleges. Ha pedig a teliholdas területeket állandóvá tennék, a lényege veszne el, hiszen csak a valós telihold körül játszható. Azt a területet például az utolsó ültetésnél hosszú érésűvel kell ültetni, hogy ha a következő telihold eventtel kezdődik, akkor már jó eséllyel induljunk a felröppenők miatt. A múltkori eventnél is észrevettem (mivel kettő volt egyszerre), hogy sokan elkezdtek kapkodni. Néhányan átgondoltan inkább a teliholdas területek felszabadítását helyeztük előtérbe, hiszen így a következő eventnél már jobb eséllyel kezdhetünk. A Farmerama már stratégiai játék is, nem csak az ültetésről és aratásról szól.
   
 17. Molsen

  Molsen Utánpótlás-írogató

  Azért kettő, mert az eventözönben senkinek nincs ideje termelni. A piacon alig van áru, ami van az meg irreálisan magas áron, alacsonyabb szintűeknek esélye sincs vásárolni. Nem gondoltam, hogy egyszer oda jutok, hogy a feladatok teljesítéséhez a gazdaboltból kell százasával növényt venni.

  Régen úgy hívtam a játékot, hogy "kapálós", most úgy, hogy ládanyitogatós szerencsejáték. Szomorú, hogy ez lett belőle.
   
  magdalena1967, Domos52, FREYA1. és 4 más kedveli ezt.
 18. Alinee2

  Alinee2 Törekvő

  Nézd, épp erről beszéltem, hogy az alacsonyabb szintűeknek vannak azok az eventek ami számukra gyorsan teljesíthető és mellette bőven marad idejük termelni, a magasabb szintűeknek viszont nem éri meg teljesíteni, ők az idő alatt termelnek. Mindenki maga dönti el hogy mikor jött el a nehezebb eventek teljesítésének az ideje. A piacot valahogy szinten kell tartani, túl könnyű lenne a feladatok teljesítése ha mindenki onnan vásárolná be pillanatok alatt egy-egy feladat tejesítéséhez az árut. A gazdabolt jó ötlet. ;) és elárulok valamit, ami mondjuk az alacsonyabb szintűeknek nem vigasz. De a magasabb szintű játékosok sem kezdenek el azonnal minden feladatot, van amin sokáig rajta ülnek úgy, hogy még semmit nem adtak be. Nincs értelme kapkodni, és mindent azonnal megvenni. Egy új termék megjelenésénél nyugodtan kell várni, amíg az ár egy elfogadható állapotra csúszik. A ládáknak miért nem örülsz? Jó hogy ennyiféle van. Ha például egy láda fajta már megvan, és a következő eventen a felhősoron szintén azt a ládát nyerné, nyugodtan kihagyhatja. Nem nyer, de nem is veszít vele semmit.
   
  Domos52, fénylő. és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
 19. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok!

  Köszönjük a közreműködéseteket a szavazásban!

  A témát és a topicot zárjuk!

   
  Gio, fénylő., imi010 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.