Visszajelzés Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 18.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Szavazás lezárva: 18.3.18.
 1. Maximum 1 alkalommal

  8.4%
 2. 2 alkalommal

  52.6%
 3. 3 alkalommal

  23.9%
 4. 4 alkalommal

  8.8%
 5. 5 alkalommal

  2.2%
 6. 6 vagy ennél is több alkalommal

  4.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. mementori74

  mementori74 Fórum félistene

  Nemcsak érdekes furcsa is,én úgy vagyok vele ha tehetem és időben eltudom olvasni a kiírást,megteszem,ha hasznot tudok húzni belőle akkor hasznot húzok piac stb,és ha tetszik az event csinálom ha nem akkor nem,de szerintem sokan így vannak ezzel csak még nem jöttek rá.
   
  csio70, -Fülemüle-70, Gio és 6 más kedveli ezt.
 2. tanyasinagyi47

  tanyasinagyi47 Haladó

  Szasztok
  Valójában 4 fő területünk van:
  Főfarm,
  Baha
  Telihold
  Rackó régi lakhelye
  4 eventre szavaztam ezért, mindenhová jöhetne egy , szeretem az ismétléseket is, nem kellene nagyon bonyolítani, főleg a malmokat kellene kihagyni a feladatokból, sokkal könnyebb lenne, és egyszerűbb.
   
 3. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Tartsál is ki, én nem akarlak meggyőzni semmiről. ;) De itt ez a kis Csodagyümölcs amivel semmit nem tudok kezdeni mert erre nem fogom beáldozni a pajtámat. Ha ebből lesz 10 ilyen meg 2 ültetős akkor elég siralmas lesz a farmozás. ;)
   
  Cyra65, -Fülemüle-70, Gio és 5 más kedveli ezt.
 4. Melan

  Melan Fórum admirálisa

  Meglepodnek ha 334 szavazat alapjan, amit a magyar farmerek leadtak, hirtelen atvaltananak. Biztos lenne az a 334 db szavazat, ami alapjan valtoztatnak, de azt tudjuk jol, hogy kinek a szava szamit:sleepy:

  Rakattintasz a 334 szavazat szamra, es mar latni is fogod kik azok:pxD
   
 5. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Óóóóó, ha elvágják a nyakamat akkor se jöttem volna rá, ma is tanultam valamit, köszönööööm. :D
  Tudjuk hogy a németeké számít, de azt hiszem ott nincs erről szavazás, vagy le vagyok maradva.
   
  -Fülemüle-70, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
 6. imike911

  imike911 Fórum biztosa

  Egy hónapban két ültetős event bőven elég. Inkább valami értelmes játékcélt kellene kitalálni a BP-nek.

  Ui. Hiába nyomulnak egyesek huszonöt hozzászólással a minél több eventért, ők is csak egynek számítanak. Bár lehet, hogy a szavazáshoz regelnek meg vagy ötven új farmot.
   
 7. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Ez nem vérre menő szavazás, ne képzeljünk bele mást. ;)
   
 8. Melan

  Melan Fórum admirálisa

  Nem tudom, hogy van-e, en be nem teszem oda a labam;) De amugy is, nem kell oda szavazas, csak valakik felszolnak, hogy ez meg az igy legyen, aztan kesz is.:music: Na de ne gyartsunk osszeeskuves elmeleteket, mert buntibe vonulunk, ezert is nem nevesitettem semmit.;)
   
 9. achmed1122

  achmed1122 Fórum ezredese

  Én 6-ra szavaztam mivel szeretem hogy milyen változatos a játék:) és szeretném hogy ezt a tendenciát folytassuk sőőt emeljük:)
   
  -Fülemüle-70, genka53, Amira09 és 5 más kedveli ezt.
 10. mementori74

  mementori74 Fórum félistene

  Szia
  Nem kell regelni,mindenkinek van 100,és mégse nagyon kúszik felfelé a sok eventkérők száma,de az ilyen gyümölcspiac eventel mit lehet kezdeni,nem valami szorakoztató,mondjuk én ezt ingyen eventnek hívom,jönnek a felrőpik a fákból na azt megkapja és kész,mert hogy egy salátát sem éri meg beadni az tuti,komoly event mondhatóm,minél több jöjjönxDxD
   
  taga1, -Fülemüle-70, Gio és 7 más kedveli ezt.
 11. Petike1968

  Petike1968 Fórumprofi

  szia. azt kellene már megérteni, hogy az eventezés nem kötelező.aki nem akar csak kettőt az csináljon annyit. sőt! választhat is melyik kettőt akarja. de ha csak kettő lesz, akkor azok akik többet szeretnének regeljenek máshol? a játékcélt mindenki magának tűzi (vagy nem) ki.
   
  -Fülemüle-70, Gio, mementori74 és 6 más kedveli ezt.
 12. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia, teljesen egyetértek. Azt nem értem én sem hogy egyesek miért akarják gátolni mások játékát. Aki csak kettőt szeretne az csináljon kettőt, de akkor ne jöjjön azzal hogy ott az event és csinálnám. Ne csinálja, hanem csinálja a gazdakörijét vagy töltse a pajtáját vagy amit akar, hiszen azért szavazott a kettőre.
   
  -Fülemüle-70, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
 13. Petike1968

  Petike1968 Fórumprofi

  Mert kényszerük van.;) amit eléjük tesznek azt szelektálás nélkül faljákxDxDxDxDxD
   
 14. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia!
  Azt kellene megérteni, hogy aki nem függő az csak véletlenül van itt, és nagyon rövid ideig. Ha függők sem lesznek, mert függetlenek nincsenek, akkor a függvénytan szerint csak a fejlesztők maradnak, maradékos osztásként.


  Hogy mit éri meg beadni az relatív. És a fejlesztők ezzel az eventtel leragadtak az 1 évvel ezelőtti szinten És ott is fognak maradni, véleményem szerint.
  Szokik mondani, hogy a játékosok az orrukig sem látnak, de ezt úgy vélem a fejlesztőktől tanulják.
  Íme 2016 dec 7én bevezetett gazdaköriből az utolsó gyémántra érdemes koncentrálni:
  Határtalan művészet
  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
  Hát ha valami, akkor azok a titokólak, melyek 2 hét alatt amortizálódnak, és 1 év alatt egy diófával vetekednek. Ugye milyen optimisták voltak a játékmesterek? Pedig a hattyúfészekért már ennek a gazdakörinek a bevezetésekor sem lehetett egy szakura fát kapni. Most meg a hatért együtt sem kapnál.
  Ilyen mellényúlással van tele a hihetetlenül nagy fejlesztési kampánysorozatuk.
   
  taga1, Cyra65, csio70 és 8 más kedveli ezt.
 15. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Ilyen alapon lehetne olyat is csinálni hogy 1 hónapig nincs semmi event, csinálja mindenki a gazdakörijét és ha marad még játékos, annak majd beraknak egy eventet.;)
   
 16. schill2

  schill2 Haladó

  Legyen 6+,mert arra szavaznak a legkevesebben...8) De a fele legyen időkorlátos. :p
  Most komolyan,akinek gondja van a minden hókuszpókusz nélkül is másfél-két nap alatt megcsinálható eventekkel,az ne csinálja.
  A "pajtatöltögetés" kifejezéssel meg a világból ki tudnának üldözni..... arra ott a piac,venni kell amikor olcsó,eladni,amikor drága.
   
  csio70, Gio, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
 17. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia Prof. Uram, igen, én is pont ezért nem csinálom a gazdaköriket, mert mire megcsinálom már nem ér semmit. Itt a csiga-oroszlán páros is, a csigát elég hamar kivettem, de mire az oroszlánt kiveszem addigra kapok titokólból és felesleges ezt a sok mindent beadni. Mondjuk a csiga nagyon kellett. :D:DAnélkül nem tudtam volna jól aludni. :D
   
  Cyra65, csio70, genka53 és 4 más kedveli ezt.
 18. heureca3

  heureca3 Fórumelemző

  Kedves Kukori és Petike :) senki nem akar gátolni senkit a játékban ebben biztos vagyok és többek között ezért is átírtam a szavazatom 2-ről 3-ra... most örüljetek:D

  Azt mondjátok válogassunk az eventek között, oké de akkor kérném leírva 1 hónapra előre az összes eventleírást hogy tudjam pontosan melyik is érné meg nekem és akkor felőlem lehet akár 12 ültetős event is 1 hónapban:p
   
 19. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Igen, ez teljesen jogos, mert nem tudhatjuk előre hogy melyik event éri meg. Erre kellene az ötletelősbe beírni hogy jó lenne ha megkapnánk előre 1 hónapra az eventek ismertetőjét. Csak ezzel meg az lenne a baj hogy a piacozók nagyon nagy haszonra tennének szert és ezt nem biztos hogy hagyni fogják. Kiürülne a piac és a kis farmok nem tudnának vásárolni csak méregdrágán, stb.....
   
 20. imike911

  imike911 Fórum biztosa

  Na, nem akarván megbántani senkit, ezért nem is idézek senkit.
  Írta valaki, hogy a sok hozzászólás csak a téma kibeszélése. Lehet, bár azt nem tudom, hogy milyen kibeszélés az, aminek csak annyi a lényege, hogy aki nem akarja, ne csinálja, stb. stb.
  De lépjünk ezen túl. Engem nem zavar akár havi 25 ültetős event sem, mert most is volt olyan hónap, hogy szívfájdalom nélkül kihagytam mindet. Csak gondoltam, ez szavazás, egyszer mindenki leírja a véleményét, szavaz és ennyi.
  De ha már kibeszélés. Vegyünk egy átlagos, közepes ültetős eventet, amik mostanában vannak. Alapból két szempont szerint is kétfelé ugrik a mezőny. Egyik a munkások szempontjából, van akinek van munkása (az most mindegy, hogy előfizet-e vagy kuponokat gyűjtöget, most nem téma) és van akinek nincs. Akinek van munkása, 1 perc alatt végigmegy az összes területen és kész egy kör. Akinek nincs, az alapból szinte kizárva az eventből, mert 1x1-en csak a mazochisták és a nagyon elszántak (le a kalappal előttük) csinálják kézzel, vagy lehetne komforton, szupertrágyával, ha ....... Mindenki gondolja végig.
  A másik vízválasztó a valós életbeli helyzet. Ugye, nem mindenki nyugdíjas vagy gyeses, vagy otthon dolgozó vállalkozó. Aki meg mondjuk dolgozni jár (nem csak "munkahelyre"), vagy tanul, esetleg egyéb fontos elfoglaltsága van az életben, az nem ér rá 4 óránként aratni, közben egy picit piacozgatni, egy kicsit búzázni, s még sorolhatnám. Egy feszesebb ültetős eventet az nehezen old meg. Persze lehet szórni az ötleteket, hogy mit hogyan kell megszórni, nullpercezni, nemesíteni, hosszút, rövidet ültetni, a lényegen nem változtat, mert akkor a szórakozásból már güri lesz.
  Szóval és tettel, én még mindig nem értem, hogy egyesek miért vannak úgy oda az ültetős eventekért. Napi 5-6-szor max. 3 perc ültetés (géppel és korlátlan szabadidővel persze), egy kis minijáték és ki lehet jelenteni, én már kész vagyok, pedig csak .... . Nagy élmény.
  Persze felmerül a kérdés, hogy akkor mit lehetne helyette csinálni. Nekem mondjuk lenne jó pár ötletem, csak fölösleges itt ingyen eldurrogtatni, mert a BP hogy is mondjam, 180 fokkal más irányban utazik. Ahhoz meg nem adok ötlete, hogy egy másik játékot csináljanak vele.
  Egyébként abban is igaza van több hozzászólónak, hogy nem ezen a topicon fog múlni a dolog.
   
  taga1, lilarépa, Ribiszke és 20 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.