Visszajelzés Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 18.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Szavazás lezárva: 18.3.18.
 1. Maximum 1 alkalommal

  8.4%
 2. 2 alkalommal

  52.6%
 3. 3 alkalommal

  23.9%
 4. 4 alkalommal

  8.8%
 5. 5 alkalommal

  2.2%
 6. 6 vagy ennél is több alkalommal

  4.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Piaclady

  Piaclady Fórum bárója

  Már elnézést, de nem mindenben értek veled egyet. Az a Te döntésed, hogy nem vetsz pajta készlet feltöltésre. Nem tudom melyik szinten vagy , de kíváncsi vagyok hogy tudsz több ezer 9ó és 20óra 45 perc érésű növényt megvenni 1)2000-3500 csp/db áron
  2) a piacon sok esetben jó ha 10 ajánlat van 1- a max 100db-ig. Mire megveszed bele őszülsz és a templom egere szintjére süllyedsz.
  Ha több terület lenne, de nem akarsz gazdálkodni mindegyiken parlagon hagyod, semmi károd nem lesz, vagy komfort talajra vetsz és cca 80 óra leteltével leszeded. Elfogadom, hogy minden játékos a maga szemszögéből ítéli meg mi lenne jó de az sem kivitelezhető, hogy minden kívánságnak eleget tegyenek. Számomra mindenképpen a terület növelés lenne a kézenfekvő. Nekem már a mostani piaci helyzet nem elfogadható, mert drága és a kínálat is szegényes. Ez pedig azért van, mert event eventet követ, és ahogy Te nem termelsz, rajtad kívül sokan így tesznek, akkor hogy legyen elégséges piaci árú készlet?
  Azt én sem díjazom, hogy ennyi titok fa, ól van. Abban igazad van , hogy az eventeknél időszerű lenne a stílus váltás, ahogy írod "gondolkodásra késztető, élvezetes". Bízzunk benne eljön az az idő is.
   
  Yennefer2015, Bariné77 és Hermione72 kedveli ezt.
 2. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Nekem már a meglévő területmennyiség is sok. Ezt se győzöm ésszel.
  A havonta dömpingben érkező új - és 1x, max. 2x használható - titokcuccok méginkább. OK, hogy aki megveszi, az effektív bevételt hoz a BP-nak, akik ebből élnek. Viszont nekem már a hópipellőm tele van a sok cuccal. Már meg se jegyzem a nevüket. Minek? Venni sem veszek. Minek? Majd kapok cserenapkor / köv. ajándék titkokból - vagy megveszem a gazdakörihez kellőeket a piacon. Mint pl. a zsiráfokat. És utána nem érdekel. Nem váltottam ki FP-ért sem a zsiráfólat, mert minek. Igaz, azóta sincs, de nem is hiányzik.
  Ez a rengeteg event valóban viszonylagos készlethiányt és ebből következőleg hatalmas inflációt gerjesztett.
  Ha már új alapokra helyezik a játékot (Flash Player helyett), jó lenne új pénzt is kibocsátani, ami kb. 1/1000 arányú lenne. Baromi rossz az őrült nagy számokkal gondolkodni ennyi különféle tételnél.
  A gondolkodós, élvezetes eventeket én is üdvözölném.
   
 3. JUCUS

  JUCUS Fórum bárója

  Sziasztok! Klaviaturát ragadtam, hosszas gondolkodás után. A kérdés egyértelmű ugyan (bár sokan félreértik), de számomra nem releváns. Optimális esetben 4 ültetős vagy bármilyen 1 hetes event fér bele egy hónapba. (Ugye a nyuszis nem feltétlenül volt ültetős,mégis eléggé hosszú volt, hogy majdnem mindenki megszeresse, teljesíteni tudja).Meg kell azonban különböztetnünk az eventeket a mini eventektől és a mini játékoktól. Utóbbiak eventek az eventekben.Illetve a tenyésztőseket, melyek talán az utóbbi időben a legnépszerűtlenebbek lettek(hozzávalók:sztáp, állatok és a sikertelenség miatt). Véleményem szerint az egyik legnagyobb gond az eventek összecsúszása. És nem azért, mert nem lehet pajtát tölteni. Saját tapasztalat alapján pajtát nyugodtan töltögetek. Faterméseket, állatokat, növényeket sosem veszek, az eventeket mégis végigcsinálom-bár sokszor még mínuszosabb értékelést adnék, mint Leho kolléga. Megcsinálom, mert vannak. Talán sokan ismeritek a Sir Edmund Hillary-nek tulajdonított mondást, amikor megkérdezték tőle, hogy miért mászta meg a Mount Everestet. Válasz: mert ott volt....Titkosak, akciók nem érdekelnek, számomra nem része a játéknak, hogy lottózzak. Szóval: ültetős nekem jöhet 4, minijáték is jöhet, ha ésszerűen van beépítve, a felröpik számát kérem azonban realizálni.(29/30) a legendám, az iszonyat mennyiségű állatot nem adom be, bár megtehetném. Végső következtetés: négy ültetős event -reális mennyiségű növény- felröpi mennyiséggel, néhány pihenőnappal, ár-érték arányosan. Na ez a Futurama.... :)
   
 4. nagyjuli

  nagyjuli Fórumszaki

  Én már a 3 féle "pénzt" (Csengőpengő, farmpendő, csillogó érme) is sokallom, sok-sok millió CSP jött össze, ami már szinte semmire sem jó. Nem lehet rajta új fát venni, vagy új ólat. A csillagokkal, arany banánnal sem tudunk mit kezdeni, jó lenne azokat is bevonni a játékba. Tudom, hogy itt most a havi eventek számára kérdeztek rá, de ez is foglalkoztat bennünket, nem is kicsit!
   
  nolina1965 kedveli ezt.
 5. Budafok

  Budafok Utánpótlás-írogató

  Én most teszek egy fogadalmat. 100 szor meggondolom ezentúl, hogy felröppenős eventbe belefogjak. Hiába termelek, de szinte soha nem tudom befejezni, mert megspórolják a felröppenőt. Pénzem nincs és nem is fogok a játék kedvéért pénzt költeni. xD


  Gazda: BudafokID: 10589865
   
 6. Melan

  Melan Fórum admirálisa

  Szia,
  Ezzel a teruletnovelessel nekem tobb gondom is van, de ez mar nagyon nem idevago tema, ugyhogy nem tudom meddig maradhat itt.

  Egyreszt, amit mar masok is mondtak, mar a mostani teruleteken is gepek nelkul szinte lehetetlen gazdalkodni, ha ehhez hozzajon meg 2 plusz terulet, akkor kizart is lesz.

  Masreszt, ugyan ez csak nekem szemelyes hobortom, de engem ki lehet kergetni a vilagbol a kulonbozo eresidokkel. Ha mondjuk tenyleg az lenne, amit mondasz, hogy uj teruletek, ott lehet nyugodtan termelni, akkor ott lesz valami eresido, az eventes teruleteken meg az eventnoveny eresideje, aztan lehet szamolgatni, hogy hol mikor kell aratni. Akinek mar az is problema, hogy az eventgazt idoben arassa, az nem tudom, hogy fogja kovetni, hogy mit mikor arasson. Persze ez kikuszobolheto azzal, ha kozel egyforma eresidejut gazt vetunk.

  Harmadreszt, a tobb terulet csak akkor mukodik, ha azt BP nem vonja be eventezesbe. Ez pedig mar most is megoldhato lenne, es van is ra pelda, a bahat peldaul eleg sokszor kiveszik. Lehetne vetesforgot alkalmazni, es mondjuk tobbet kivonni a farmot is, es menni a bahara eventezni...mar ha ez lenne a BP szandeka.

  Es itt latom a legfobb gondot, maga a jatek koncepcioja nem erre epul. Ez a jatek valasztasra osztonoz minket (kenyszerit, ha valakinek ugy tetszik, beallitottsag kerdese). Vannak az eventek, vannak a gazdakorik, van a TP csik, van a CSP csik, van a pajta, vannak rozsaolak, vannak ritkasagok. Mindet egyszerre csak akkor lehet, ha valaki nagyon komoly eroforrasokat tol a jatekba. Mindenki mas kenytelen valogatni. De maga a jatek erre epul, valahol ez egy "vegtelenitett" jatek, aminek nincs is vege igazan. Ez bosszanto, frusztralo, de egyben osztonzo is. Hogy miert?

  Most tegyuk fel azt az esetet, amit javasolsz, hogy legyen meg vagy 3 terulet, soha nem kell rajta eventezni, lehet szabadon termelni. Tegyuk fel szepen eventezel, kozben ott termelsz gazdakorbe, 1 ev mulva mondjuk kivegzed az osszes termelos gazdakorit. Hogyan tovabb? Feltoltod a pajtad, minden novenybol ott lesz 20 ezer, minden allatbol 1000, termenybol 500, stb. Ezek utan? Egesz biztos, hogy ha ezzel mind megvagy, akkor belepsz eventezni, csak hogy letermelj 10 ezer eventgazt valami felhoert ami ad 20,000 TP-t meg BTP-t? Esetleg majd kituzod azt, hogy 30 ezer novenyed legyen mindenbol? Utana, 50 ezer? Biztos itt leszel meg? Lehet, es a tobbi gazda, aki ugyanezt eleri? Az emberek hamar elvesztik a motivaciot am. Jo pelda erre a sok mas online jatek, es most nem az ilyen bongeszos cuccokrol beszelek, hanem a jatekokrol. Nem sok jatek eri meg a hosszu eletet, akik meg igen azok uj es uj kiegeszito csomagokat dobnak ki, emelik a szinteket, uj kuldik stb.

  Ez a jatek igy van kodolva, nincs beleirva hogy "game over". Viszont azzal amit mondasz, nagyon kozel kerulunk ahhoz, hogy "game over".

  Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy ami most van az jo, mert nem. A jatekosoknak kell a sikerelmeny, az viszi oket elore. Sikeres eventek, hosszabb tavon esetleg valami jobb gazdakori, amit a gazda ugy erzi megdolgozott erte mikor befejzi, ez motivalo. Na ez a tomerdek eventtel nincs egyensulyban, mert aki eventezik nehezen halad, mert ahogy mondtam, a jatek valasztasok sorozata. Viszont ha tul sokat kell lemondani valamirol, akkor az frusztralo. Ezert jo lenne, ha visszatalalnanak az egyensuly osvenyere, de en nem a plusz teruletben latom ezt. De ez csak az en velemenyem, csepp a tengerben.
   
 7. Bipné

  Bipné Fórum nagymestere

  Szerimtem lehetne olyan hogy játék 2 hétig mindenki megkapná a munkásokat és termelne, mert ez a sok titokzatos fa és ól már sok ,nem tudunk termelni,mert nincs hol, a küldetések véget,mert vagy azt csináljuk vagy a gazda raktárakat töltjük fel?
   
 8. Bonzó1945

  Bonzó1945 Fórummogul

  A játékosok jelentős része nem tudja az eventeket 2 nap alatt megcsinálni. Aki később kezdett és nincsenek mamutfái sem, annak erre csak akkor van lehetősége, ha jelentős anyagi áldozatokat tud hozni. Számomra zavaró, hogy az event elkezdése után néhány órával már megjelennek a fórumon a közlemények, hogy a játékosok egy része már el is készült azzal, ami másoknak 5 napig is eltart. Ezzel elveszik a kedvét a szerényebb lehetőségekkel rendelkező játékostársaknak. Azzal meg végképp nem tudok egyet érteni, hogy a gazdaköri felada-tokat "nem éri meg" megcsinálni. A magasabb szinten lévő játékosok olyan növényeket ültethetnek, amiknek magas a tp-je és a felada-tok végrehajtásánál több millió tp és jelentős csp is van a jutalmak között.
   
 9. schill2

  schill2 Haladó

  Miért vennék több ezer bármennyi órás növényt,amikor semmi szükségem nincs rá? Annyi növényre és fatermésre van szükségem,amennyi biztos bekerüléshez kell a topba. Előbbit a 0 perces nőszirommal,utóbbit a Bahamás fatermésekkel megoldom,néha,ha sikerül veszek rózsát és szegfűt. Azonkívül állatokat,terményeket szoktam venni és eladni,meg eladom a tenyésztésből néha jövő értékesebb tenyészállatokat. Így általában 100-200 millió között van pénzem,több nem is kell. Terület soha nincs parlagon,ha lesz új,az sem lesz. Egy területen mamutfák vannak,a többin kitehetők,amit csak vetős eventnél bontok.
   
  -kaktuszable-, Cyra65, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
 10. schill2

  schill2 Haladó

  Nézőpont kérdése. Nálam a kerge kert este 3 millió tp-t ad. Ha a többi területre is olyan cuccokat tudok tenni,melyik az a növény(és hozzátartozó gazdaköri) amelyik ezt felülmúlja? Semelyik.
  100 szupertrágya a felszaporításhoz,2-300 a felröppenőhöz eventeken,pörgetésekkel beszerezhető 2 event közt mindenkinek. Ennyi kell,hogy a megszokott növénymennyiség mellett 2-3 nap alatt biztonsággal befejezhető legyen egy event. A 3 nap akkor,ha rövid a növény,éjszakára nem érdemes vetni. Ha sikerül termésbónuszt pörgetni és bőven van szupertrágya,akár egy nap alatt is kész lehet.
   
  -kaktuszable-, emocy91, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
 11. Piaclady

  Piaclady Fórum bárója

  Ja vagy úgy Te nem csinálod a gazdaköriket , amelyek a 100-as szint felett vannak és 3-3 szintlépésenként kapsz egy új növényt.
  Azért külön szerencsés vagy , hogy a kertjeidet turbo fákkal telepítetted tele. nekem is van pár darab, de én szeretek vetni aratni és a fákat lecserélgetni egy idő után követve miből lett kevesebb ezért vagy azért. Az állattenyésztésnek is híve vagyok megférnek a növények és fák között. A piacon én ritkán költök, ha megéri inkább eladok, de nem vagyok nagy kereskedő.
  Én nem veszek részt a TOP bekerülésében, nem versenyzek tegye az akikben él a verseny szellem. Ki így játszik, ki úgy. Nem szólok meg senkit, milyen játék stílusban teszi a dolgát, az mindenkinek a magánügye. Kívánom játssz sikeresen a jövőben is.
   
 12. schill2

  schill2 Haladó

  Nem a versenyszellem miatt veszek részt a topban,hanem az ajándék miatt.;) A mamutfákhoz nem szerencse kellett,hanem minél több indított gőzös. Régebben én is vetettem,amikor érdemes volt kiszolgálni a vevőket a tanyaházban,de amióta jöttek a jó kitehetők és a piacon elszaladtak az árak már nem. Minden növényem megvan már jó ideje,de nem inspirál semmi,hogy termeljem,mindből van párszáz darab,hogy legyen,ha esetleg vetni kell.
   
  -kaktuszable-, emocy91, csio70 és 5 más kedveli ezt.
 13. tanya1026

  tanya1026 Utánpótlás-írogató

  Szerintem 2 elég lenne,hiszen a pajta lassan kiürül és gazdaköri feladatokat sem lehet így teljesíteni.
   
 14. lili-om

  lili-om Fórum-zöldfülű

  Kettő bőven elég,mert gazdaköri feladatokra nincs idő.
   
 15. tökmagok

  tökmagok Fórum-zöldfülű

  Télen kettő,de jön a tavasz meg nyár akkor havi egy is elég volna és gazdaköri feladatokkal is tudnánk haladni.
   
 16. schill2

  schill2 Haladó

  Ezeket a válaszokat olvasva az ortodox pajtatöltögetők-gazdakörnyűvők megnyalhatják mind a 10 ujjukat.... Szerencse (remélem) hogy a BP-t nem igazán érdekli ez a közvéleménykutatás.
  Azt azért elárulhatnátok,mi a jobb halálunalmas pajtatöltögetésben és a ráfizetéses gazdakörikben,mint egy bármilyen eventben.
   
 17. Blökix

  Blökix Fórum biztosa

  De miért kettő?
  Miért nem lehet a 4-5 és aki kettőt akar,az annyit csinál meg,nem?!
  Miért akarjátok elvenni jó pár embertől az eventek okozta játék örömét?
   
 18. emocy91

  emocy91 Fórum biztosa

  Sziasztok :)

  Előrebocsátom hogy ez a bejegyzésem, minden él és élc nélkül született ;)!!!
  Mondhatjuk, hogy megvannak a választási eredmények :D xD...

  Természetesen gratulálok a Győzteseknek 8)!!!
  Jutalmuk :D, nem havi két, hanem napi két esemény xD... És ami a legérdekesebb :p, hogy azok, akik eltökélten kiálltak a havi 2 event mellett, most épp ők csinálják ezeket az eseményeket a legbuzgóbban :D...

  Ellentmondások vonzásában :eek:, parafrazálva a híres mondást...-.-.....
  Ebben a Játékban az égadta világon senkinek nem kell meggyőznie senkit, és az ellenkezőjéről sem :D, ugyanis, mi kinyilváníthatjuk a véleményünket/óhajunkat, mégsem mi, hanem a BP dönt :p...
  A sors iróniája ;), hogy én a havi négy eventre szavaztam, most mégsem csinálom egyiket sem :).

  A farmos szürke egérke nem győzött meg a semmitmondó "nyereményeivel" :eek:, épp ezért ezt az eventet a legnagyobb lelki nyugalommal hagyom ki xD;
  - az időkorlátos feladatok nem a szívem csücskei :D, mégsem ezért hagyom ki a Bahás bulit, hanem azért, mert sajnálom az erdőimet kivágni ennek az eventnek az oltárán ;), a fácskáim a farmom tüdeje, túlzás nélkül :inlove:!!!

  Visszatérve az eredményekre 8): igen jó hogy láthatjuk azt, hogy ki milyen opcióra szavazott :)!!!
  Pajta töltögetés versus esemény áradat 8):

  Itt valójában semmi sem kötelező, havi 10-20 esemény mellett is lehet pajtát vagy tapasztalat pontot töltögetni :D, mert megszokásból nem érdemes eventezni sem...:p...


  Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!  "A fizikai világban az emberek legnagyobb ereje a szavakban rejlik. A hangokkal teremtetek és pusztítotok, érzelmeket korbácsoltok


  fel és fojtotok el, zseniális gondolatokat szöktettek szárba vagy épp tiportok a sárba."/A. J. Christian/
   
  Imi*, -kaktuszable-, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
 19. mementori74

  mementori74 Fórum félistene

  Szavazat visszavonva,értelmetlen és felesleges kezd lenni minden,a sok negatív irányban változtatások végett.
   
 20. Sőrés_Róza_[Rózsika]

  Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

  Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
  Látom, sokan kiakadtak, látva hogy mennyi mindennel megbombáztak bennünket erre a hétvégére. Azért azt ne felejtsük el, hogy előre meg vannak tervezve az események legalább egy hónappal. Persze a változtatás joga fenn áll, de azt senki nem várhatja el, hogy egyik napról a másikra eredménye is legyen a szavazásnak. Kedves moderátoraink továbbítják a visszajelzéseket, és meglátjuk, mi lesz belőle. Mondjuk a 2 bumm-felhősor-dekorok vására havonta már nekem pénzhajhászásnak tűnik.
  Sokan vagyunk sok félék, sokféle játékstílussal. És ez így van jól. Nem kell meggyőznünk egymást, de Mindenkinek meg kell találnia a számára elérhető célt ahhoz, hogy örömmel tudjon JÁTSZANI. Én apró célokat tűzök ki magam elé, és bár kiakadtam a héten a saját butaságom miatt, de mégis csak itt vagyok. Sőt, bár azt mondtam nem eventezek, az időkorlátossal este kész leszek, az egeressel pedig pajtatöltök.
  További kellemes időtöltést kívánok Mindenkinek!
   
  -kaktuszable-, Rebcsok, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.