Mennyire vagy elégedett az új Gazdakörrel?

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: -BombadilToma-, témanyitás ideje: 26.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

1-től 10-ig terjedő skálán mennyire vagy elégedett az új Gazdakörre?

 1. 1- Egyáltalán nem vagyok elégedett vele, kérem vissza a régi Gazdakört

  1,009 szavazat
  57.9%
 2. 2

  39 szavazat
  2.2%
 3. 3

  43 szavazat
  2.5%
 4. 4

  32 szavazat
  1.8%
 5. 5

  85 szavazat
  4.9%
 6. 6

  40 szavazat
  2.3%
 7. 7

  70 szavazat
  4.0%
 8. 8

  87 szavazat
  5.0%
 9. 9

  73 szavazat
  4.2%
 10. 10 - Nagyon elégedett vagyok vele, mindenképp ez tetszik jobban

  264 szavazat
  15.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. CitizenZero

  CitizenZero Fórumprofi

  Sziasztok! Hiányolom, hogy a tenyészállatok beszállításánál nem lehet megnézni a pajtaárat! Pár napja, még meg lehetett tudni! Akkor is, ha a pajtában éppen nem volt! Most, majd lehet jegyzetelni ismét vagy a fórumon keresgélni.
  Sajnos ez egy ilyen játék, változik és nem mindig az előnyére, nem minden játékos örömére.(Lásd Kalózbarlang.) Bár a gazdakört sűrűben használja a gazda, a kalóz meg már a múltban is messzire kerülte! Idővel megszokja a játékos, ha másért nem mert rá van kényszeritve. A kedvencek kategória szerencsétlen elnevezés, mert ez nem felhősor!! A feladatokat, ha elvégezzük- kivégeztük. Nem indulnak újra! Ezért, csak 6 pontot kap tőlem!
   
  nolina1965 kedveli ezt.
 2. _Cygnus_

  _Cygnus_ Fórum elő legendája

  Szia!

  Emiatt ne add fel a játékot.:music:
  Nem kell keresgélni, van kereső funkciója az új gazdakörnek. Csak elkezdtem beírni, hogy hattyú és már ki is dobta a Hattyú Horác feladatot. A fórum semmit nem változott, a Játékismertetőben pillanatok alatt ki lehet keresni melyik feladatba kell még hattyú - a Békés estébe. A kereső funkcióval 1 másodperc alatt megvan ez is, csak 2 betűt kellett beírni és ki is dobta a feladatot.
   
  genka53, sziszi1965, Gio és 2 más kedveli ezt.
 3. EBK1

  EBK1 Törzsjátékos

  Azért nem tetszik, mert miniatürizál, sokkal nehezebb kiválasztani amit szeretnék, gyakorlatilag a negyede lett a képes ikon. Ez így sokkal rosszabb.
   
 4. macsezso

  macsezso Fórumszaki


  Kérlek ne hagyd abba a játékot,főleg mások miatt.
  Szeretsz játszani,és jól érzed magad,ne törődj másokkal.
  Élvezd a játékot,és meglásd megleled az örömödet.
   
  gaboores kedveli ezt.
 5. gaboores

  gaboores Járnitanuló

  Nagyon kedves vagy,de már nem élvezem a játékot,nem vagyok már fiatal,mellé még nyomorék is már nincs energiám a keresgéléshez.
  Pár napot várok és ha nincs változás fájó szívvel ugyan,de végleg kiszállok :( napi fél órát ülhetek abba nem fér bele,hogy bogarásszak a lehetőségek között :(
   
  -Aryka- kedveli ezt.
 6. Laboviti

  Laboviti Fórum elő legendája

  Szia!
  Kérlek az aláírásodat módosítsd az ide vonatkozó szabálynak megfelelően.
  Aláírás
  • Az aláírásoddal egyénivé teheted a hozzászólásaidat. De mindig vedd figyelembe, hogy az áttekinthetőség egy fontos szempont, ezért be kell tartani egy szabályt: az aláírásban max. 1 banner megengedett.
  • A max. méret 500 x 200 px; ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklámbannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond. Ha úgy érzed, kevés a hely, hagyj ki néhány képet.
  • A kép mellé max. 4 szövegsor és két üres sor csatolható. Figyelem! Egy nagyobb betűméret csökkenti a rendelkezésekre álló sorok számát!
   
  sziszi1965 kedveli ezt.
 7. magdi06

  magdi06 Mindentudó orákulum

  Tökéletes az új gazdaköri.Majd ha kitapasztalja mindenki,rájönnek, hogy sokkal áttekinthetőbb mint a régi,csak egy kis idő kell hozzá.Nekem tetszik,átlátható,gyorsabban megtalálom a hiányzó feladatokat,már akkor ha rákattintott ,nem kell keresgetni.
   
  genka53, mimi, Anikó1961 és 3 más kedveli ezt.
 8. vénsárkány48

  vénsárkány48 Törekvő

  Nekem tetszik az új gazdakör. Sokkal kezelhetőbb, mint a régi. Amin még javítani kellene, és szerintem is jobb lenne, ha jobban lehetne látni, és a sárga lapon a Feladatnál a számok nagyobbak, jobban láthatóak lennének.
  Tetszik a kedvencek rovat, ahova ki tudom tenni, amit jelenleg picit fontosabbnak tartok, és nem kell keresgélni. Most a Nyílt nap-ot tettem be, mert csillagot is, és bahás tp-t is ad.
  Arra nem jöttem még rá, hogy az ikonoknál sárga négyzetben mit jelentenek a felkiáltójelek.
   
  Utoljára szerkesztett: 1.6.16
  genka53, mimi, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
 9. Vyca-cica

  Vyca-cica Fórum hercege

  Sziasztok!
  Akkor ha a százalékos arányokat nézzük remélem a piac fejlesztése lesz a következő!
  :)
   
 10. lombocska55

  lombocska55 Fórum-zöldfülű

  Sajnálom hogy erre változtattak. Átláthatatlan, apró és semmit nem találok rajta. Így most termelek tenyésztek de csak a nagyvilágba, persze addig amíg meg nem unom és távozom a játékból, pedig nagyon szeretem. üdv.
   
  bindi5454, -Aryka- és Éva15 kedveli ezt.
 11. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Nekem tetszik az új gazdakör. Igaz,hogy meg kell szokni, de szerintem jobb lett. :) Én elégedett vagyok vele. :)
   
 12. Gyöngyhörcsög

  Gyöngyhörcsög Junior szaki

  Szia!
  Szerintem a még meg nézett gazdaköri feladatokat jelentik a sárga négyzetes felkiáltójelek. Először mind az volt nálam, de ahogy megnyitottam valamelyiket, eltűnt.
  Egyébként nekem nagyon tetszik az új gazdaköri!
   
  genka53, sziszi1965, Snell és 2 más kedveli ezt.
 13. Szőkebácsi

  Szőkebácsi Fórum ismerője

  Sziasztok!
  Tudom nem szeretik sokan amikor Én véleményt nyilvánítok - azért mégis megteszem...
  Próbálom meglátni mi a fejlesztők szándéka a játékkal kapcsolatban, de sajnos nem tudom kivenni. Ha én most kezdeném a játékot, hát bizony hamar abba is hagynám! Semmi esélye a kicsiknek a fejlődésre - event event hátán! Szép lassan mi nagyok se tudunk mihez kezdeni ezzel a rengeteg eventtel. Belátom, az utóbbi fél évben sokkal kevesebb időm van gép elé ülni, így tényleg nehéz - de ha nekem ilyen nehéz, akkor egy kicsinek vajon...???
  Ez a vásárolj-költs pénzt-eventezz orrvérzésig kombó nekem nem szimpatikus, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
   
  Femamzika, dalmata10, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
 14. farmszékely

  farmszékely Aktív író

  Nekem továbbra is sokkal átláthatatlanabb ):
  Nem értem, mért ezen kellett változtatni...
   
  bindi5454, Auróra54, pöttyzorka és 2 más kedveli ezt.
 15. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Némi "gyakorlás" utána a véleményem:
  sokkal kényelmesebb lenne kezelni, ha a nagy fehér füzet lent lenne és a beadandók fölül.
  Ki kéne próbálni össznépileg...
  A bal oldal arányát növelni kéne a jobb oldal rovására. Persze, nem a csíkok méretének növelésére gondoltam, hanem a szövegre és a fölső irányító részre. A "keresés" szerintem megint csak nem túl fontos, tehát nem azt kéne növelni, hanem a lenyíló ablakot. A piac keresőjéből kiindulva már 3-4 betű alapján is nagyon komoly szűkítés érhető el, tehát nem lényeges a teljes szöveget beírni (általában az ember nem is emlékszik pontosan minden részletre). Ahhoz pedig elég a jelenlegi méret (még kicsit sok is :) )
  A kedvenceket még nem próbáltam ki, mert a tenyésztőseket kivéve nincs túl sok teljesítetlen feladatom. A paszulyból ítélve nem lehet túl jó (ott sem használom, mert nem úgy működik, mint amit az én logikám kérne, nevezetesen, hogy a kedvenc legyen teljesen kiemelve a többi sor közül, csak kézzel lehessen aratni a nyeremény milyensége miatt - pl. gesztenyesor, de más is van).
  Ja! Ahogy nézegetem, úgy gondolom, hogy ha a "kedvencek" ikont a szöveg MELLÉ tennétek, akkor könnyedén elérhető lenne nagyobb, jobban olvasható betűméret. Főleg, ha az aránymódosítás megvalósulna. Esetleg más betűtípussal, vagy ennek a Condensed változatával.

  Egyébként egyetértek farmszékellyel, hogy miért ezen kellett változtatni? Számomra elég lett volna betenni a "mindent beadok" gombot a keresőt és a Kedvenceket. A többség ugyanis CSAK ezt kérte. Az átalakításnak más értelme nincs, a többi ráncfelvarrás, de fölösleges, mert nem lett tőle fiatalosabb, sem jobb.

  Szőkebácsival sem értek egyet, mert a csibéimen látom, hogy amiért én 2 évet küzdöttem, ők 2 hónap alatt elérik (kb. 70. szint), és ezt csak a rengeteg gazdaköri ésszel való teljesítésével, az eventnövények által kapott 3-5-10x-ös TP-al (a szántó növényeire gondolok szintjük függvényében) és az értük kapott jutalmakkal lehetséges. Igaz, a hátterük nincs meg (pl kütyük, felhősorok, ipar), tehát onnantól lassul a dolog, mégsem kilátástalan. A vásárlást pedig mindenki maga dönti el. Nemrég belefogtam egy másik játékba, ami sokkal "lenyúlósabb". Mivel tetszik, elköltök rá kb. havi 1300 Ft-ot (ennyit erre is költök), abból beszerzem, amit fontosnak tartok (nem napi cikkek). Itt sem a napi cuccokra szoktam költeni, hanem a farmmunkásokra és a turbómalomra. Néha titokfákra, de azt kb. minden harmadik eventnél. Viszont meg szoktam venni a felhősorokat. Azokra egyszer költök és folyamatos hatása van.
   
  *Titi56*, hadebuda, Domos52 és még 1 ember kedveli ezt.
 16. -Aryka-

  -Aryka- Junior szaki

  Szia!Én is ugyanúgy érzek mint te ,több magasabb szintű farmot hagyok inkább veszni.
   
  bindi5454, Auróra54, Ericat és még 1 ember kedveli ezt.
 17. szöszenet015

  szöszenet015 Utánpótlás-írogató

  Kérem vissza a régit! Itt még szemüveggel is alig lehet felismerni az ikonokat. Átláthatatlan, vagyis szörnyű.
  Nem gondoltak a játékosokra amikor ezt a fejlesztést kigondolták.
   
 18. Ericat

  Ericat Járnitanuló

  Szervusztok!
  Sajnos nem tudok hozzászokni, mert rosszabb mint a régi volt.
  Probálom, de nem megy.
  Elszomorít, hogy a szomszédaim sorra befejezik ezt a játékot végleg!
  MUFIKA
  TIGERMAYA
  ERILIDI
  stb.
  és talán én is..

  Nem azért költöttünk a játékra, hogy a sorozatos szükségtelen változtatások miatt bosszankodjunk.
   
  gaboores, bindi5454, .dina1. és 2 más kedveli ezt.
 19. emocy91

  emocy91 Fórumelemző

  Sziasztok :)

  Kedves Ericat :), azért annyira nem rossz az új Gazdakör, hogy csak ezért, abba kellene hagynia valakinek a játékot.... ;)...
  Most, például engem a beadásban nem az új Gazdakör korlátoz, hanem az, hogy elfogyott a felröpim :D.
  Szokatlan, mert új dolog 8), de idővel meg kell barátkoznunk vele, mert más kiút nincs szerintem....;).
  Hat éve elmúlt hogy játszom :inlove:, kezdetben sokkal nehezebben lehetett haladni, de nem is részletezném, ezek a kezdetek voltak :
  a Farmerama hőskora :inlove: 8).
  Viszont, sosem fordult meg a fejemben, hogy ezért vagy azért abba kellene hagynom a játékot...:p...
  Akinél ez bekövetkezik -.-, annál szerintem ez éppen az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban... aminek sokféle oka lehet, de a Gazdakör arculatának megváltozása aligha ...:p...
  Hogy marad a régi, vagy jön az új Gazdakör, nekem teljesen mindegy :), a gond inkább azzal van, hogy nagyon nagy értékeket kell beadnunk szinte a semmiért... gondolok itt pl. a tenyészállatokra...:p.


  További szépeket :)...


  Farm 130/300

   
  Femamzika, benedekbobe63, lovag01 és 4 más kedveli ezt.
 20. Chate-farm

  Chate-farm Rutinos

  Tényleg nagyobb lett a Gazdakör ablaka, vagy én látom nagyobbnak?
  Így már egyre jobban tetszik. Megyek, javítok az osztályzatán :)
   
  benedekbobe63 és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.