Mennyire vagy elégedett az új Gazdakörrel?

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: -BombadilToma-, témanyitás ideje: 26.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

1-től 10-ig terjedő skálán mennyire vagy elégedett az új Gazdakörre?

 1. 1- Egyáltalán nem vagyok elégedett vele, kérem vissza a régi Gazdakört

  1,009 szavazat
  57.9%
 2. 2

  39 szavazat
  2.2%
 3. 3

  43 szavazat
  2.5%
 4. 4

  32 szavazat
  1.8%
 5. 5

  85 szavazat
  4.9%
 6. 6

  40 szavazat
  2.3%
 7. 7

  70 szavazat
  4.0%
 8. 8

  87 szavazat
  5.0%
 9. 9

  73 szavazat
  4.2%
 10. 10 - Nagyon elégedett vagyok vele, mindenképp ez tetszik jobban

  264 szavazat
  15.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -MOGYI2-

  -MOGYI2- Utánpótlás-írogató

  ebben igazad van de az uttobi idoben egyre suruben gyulnek azok a csepek mert tul profitcentrikusa alakul az egesz jatek hogy olyan eventett keszitenek amelyet csak fa val lehet befejezni godolok az utolso tenyesztos eventre ahol a szomszedoktol kapot supi tapsem segitett hogy vegere lehesen jutni ami az uj gazdakorit illeti fojamatosan javitjak figyelembeveszik az eszreveteleket, panaszokat es ez reszemrol dicseretes es mar jobb a velemenyem mint elsoalkalomkol de meg zavaro hogy miheljt tejesitem a feladatott tovabbugrik
   
 2. gaboores

  gaboores Járnitanuló

  Most már eldöntöttem,hogy én sem várom a csodát,abbahagyom végleg :(
   
  -Aryka- kedveli ezt.
 3. CoraQueen

  CoraQueen Fórumfelvigyázó

  Tényleg, mintha nagyobb lenne. Igazából nem is figyeltem meg alaposan az ikonok nagyságát, mert én láttam rendesen, de most hogy mondod, azt hiszem nagyobbítottak rajta. Az tudná megállapítani, aki túl kicsinek találta, és nem látta jól eddig. Ha valaki ilyen erre jár, nézzen rá, hogy most jobb-e.
   
  osztrak12, Gio és Chate-farm kedveli ezt.
 4. -Aryka-

  -Aryka- Junior szaki

  Szia!Én azt a választ kaptam,hogy 1-2 hétig gondolják a szavazást .Személyes véleményem meg az ,hogy írhatunk bármit nem fognak változtatni.
   
  a1a4 és mária4702 kedveli ezt.
 5. genka53

  genka53 Mindentudó orákulum

  Sziasztok :)
  Lassan utolérem magam az olvasási restanciában..... :p;)
  Szavazás és vélemény-nyilvánítás terén úgy vélem Coff66 farm társunk foglalta össze a legközérthetőbben és számomra legösszetettebb formában a "Gazdaköri" változásait, ezért idézem őt, mivel maximálisan egyetértek vele. Jómagam 9-es szavazatot adtam rá, még mielőtt nekiálltam volna a hozzászólások olvasásának. :)
  "Tízest csak annak adok, aki csontot hoz a kutyámnak". ;)
  Viccet félretéve, picit a betűméreteket én is kifogásoltam magamban, ezért volt a 9-es, de biztos voltam benne, ha megoldható, akkor a jelzések nyomán úgyis meglépik a fejlesztők, mint ahogy részben ez már meg is történt. Egyetértek azzal is, hogy kicsit korai volt a vélemények bekérése, mert sokan még nem is ismerték fel az új verzió előnyeit, pozitívumait. Egy új dolog bevezetése, vagy egy megszokott szisztéma átalakítása sokszor nem olyan fogadtatásra talál, mint amilyen szándékkal azt felénk elkészítik és odaadják. Ha valamivel kapcsolatban nem szimpatizálunk, hanem ellen-érzetünk van, akkor sokan először a számukra nem szimpatikus dologban igyekszenek először a negatív dolgokat keresni, találni. Most is ilyesmi történt, ezért a viszonylag több ellenző hozzászólás, mint az elfogadó, helyeslő. Elfogadom az ellenvéleményt is, annak ellenére, hogy nem értek vele egyet, de nem szabad elfelejteni, hogy csak a változás viszi előbbre a dolgokat.
  Lehet, hogy nem leszek szimpatikus azért, amit most írok, de akkor is bevállalom:
  1., Amikor önként regisztráltunk a játékba, elfogadtuk az ÁSZF feltételeit, s az utána bekövetkezett módosításokat is, miszerint kissé pongyolán, de lényegileg helytállóan fogalmazva, a BP bármikor bármit változtathat, az ő érdekei szerint. Tehát kérni lehet, de követelni nem.
  2., 2010 tájékán amikor én elkezdtem a játékot játszani, emlékezetem szerint nem igazán voltak ilyen sűrűn vélemény kikérések, mint mostanában. Ez egy nagyon pozitív fejlemény, amit nekünk is méltányolnunk kell, és nem leszólni a játék jobbítására, könnyítésére tett erőfeszítéseiket. Ha nem tetszik valami, javaslatainkkal, ötletekkel segítsük őket abban, hogy a mi igényeink és az ő programbeli lehetőségeik közelítsenek egymáshoz. Számomra nagyon unszimpatikus a zsarolás, követelőzés (főként önkéntes játék lévén), hogy akkor nem írok, ... akkor nem játszom... stb., ugyanis ezek nem viszik előre a dolgainkat. De visszataszítóak az olyan vulgáris beszólások és káros hangulatkeltések is, mint amelyek egyesek részéről fentebb elhangzottak, de nem akarok személyeskedni. É
  s itt nem azokra gondolok, akik normális hangnemben nyilvánították nemtetszésüket, mert nem vagyunk egyformák, és jogunk van eltérő nézeteket vallanunk. Ugye elhiszitek nekem, hogy nem azért ésszerűsítették most a gazdakörit, mert az volt a céljuk, hogy többen is kiszálljanak a játékból? Az új Fórumot is megszoktuk, pedig hányan írták azt, hogy ha nem kapjuk vissza a régit, akkor abbahagyják...
  :music:;)
  Időközben a fejlesztők a beérkezett észrevételek nyomán már növelték is a beadási oldalon a betűméretet, ezzel is jelezvén, hogy igenis adnak a véleményünkre :D. Köszönet érte. :)
  Nekem is van egy javaslatom: a gazdakör tábla bal oldalán levő feladat felsorolásoknál, ha a feladat neve elé kerülne a "kedvenc" jel és nem alá, amennyiben programozás szempontjából megoldható, akkor kis mértékkel ott is meg lehetne növelni a betűméretet, mivel általában nem hosszúak a címek, ezért úgy tűnik valamennyit lehetne segíteni itt is a betűméreteken, anélkül, hogy a teljesítési csíkot veszélyeztetné, mert az igen hasznos információ, főként ha valaki vizuális természetű, mint én.
  További jó játékot Mindenkinek! :D:inlove:
   
  Utoljára szerkesztett: 2.6.16
  osztrak12, *Titi56*, sziszi1965 és 15 más kedveli ezt.
 6. mari0248

  mari0248 Utánpótlás-írogató

  Sajnos nem gondoltak az idősekre és a szemüvegesekre. Az ikonok túl kicsik, így nehezen kezelhetők.
  Szeretném visszakapni a régi megszokottat.
   
  Puszpang, *Titi56*, Femamzika és 4 más kedveli ezt.
 7. dada081990

  dada081990 Fórum veteránja

  Sziasztok!
  Nem tetszik az új gazdakör, kész.
  Szeretném visszakapni a régit.
   
  -Aryka-, Hugika5011, Mezeivirág1 és 4 más kedveli ezt.
 8. Feri.Tigi

  Feri.Tigi Fórum nagymestere

  Kicsit soknak tartom a sűrű eventet! Nincs idő pajtát tölteni egyre bonyolultabbak nehezebben teljesíthetők Fa arany befektetés nélkül! Természetesen nem kötelező végig csinálni de az ember szeretne előbbre jutni ! Játéknak indult részemről de most lazítok a nyugdíjam nem bír havi 2-3 SMS-nél többet! A gazdakör először furcsa volt de kezdek megbarátkozni vele! Ahány játékos annyi ember nem lehet mindenkinek kedvére tenni! Elfogadom a változtatásokat még ha nem is minden tetszik! Az eventeknél szelektálni kezdek azt csinálom aminél lehet mazsolázni a többit fájó szívvel kihagyom! Köszönöm a vélemény nyílvánítás esélyét!
   
  Puszpang, osztrak12, Gio és 7 más kedveli ezt.
 9. mamafarm50

  mamafarm50 Aktív író

  Nagyon jó a megújult gazdakör!Könnyen átlátható egyszerű a kezelése Köszönöm,a megújulást!
   
  osztrak12, sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
 10. -Ary-66

  -Ary-66 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!A probléma megoldása egyszerű volna az egyéni beállításoknál ,új vagy régi .Mindenki azt használhatná amit szeretne.A rosszullátók ócsárlását meg sértőnek tartom,mert nem mindenki szemészeti hiba miatt nem lát rendesen.
   
 11. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Egyszerűen hihetetlenek vagytok....
  Ezzel a dologgal kapcsolatosan is az egész elmegy megint a személyeskedés irányába, egymást piszkáljátok és szóljátok le egyre gyakrabban.

  Vannak vélemények pro és kontra. Jobban kifejtettek és csak úgy félmondatosan megfogalmazottak.
  És persze jönnek a megmondóemberek, akik egyszerűen nem bírják elviselni ha valakinek más véleménye van.

  Gúnyolódás, a másik szavainak kétségbe vonása, játékostársak leszólása-lenézése.

  Megkérem a jelenlévőket, hogy ezt mostmár fejezzük be. Nem kell győzködni senkit egyik oldalról sem, eléggé felnőttek az emberek ahhoz, hogy eldöntsék mi tetszik nekik vagy mi nem.

  És főleg nem kell az ilyen-olyan véleményekre megjegyzéseket tenni, kioktatni.

  Reakciókat nem kérek, csak ezek megfogadását.
   
 12. SoosPéter1

  SoosPéter1 Utánpótlás-írogató

  Nekem tetszik ez a gazdakör.:) De én csak 9-et adok mert én nem régota játszok és én nem játszottam akkor amikor nem ilyen volt a gazdakör.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.6.16
  sziszi1965, Gio és Picimicike1 kedveli ezt.
 13. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Ma több feladatba is beadtam.
  Két dolog erősödött meg bennem.
  1. A régiben pontosan tudtam hány feladatom van még hátra. Ha beléptem egy feladatba, pontosan tudtam hol tartok. Egyszerűen követhetetlen az ezüst arany gyémánt.
  Ezekre az új fejlesztésben esély sincs.
  2. Kb 5ször annyi ideig tart minden, mert 10szer annyit kell kattintgatni, mint a másikban kellett, amikor már megtaláltad amit keresel.
  Így nagyságrendekkel nő a hibázás esélye.

  Meg lehet szokni, ez igaz. Páran a libacomb után megszokták a zsíroskenyeret, de megkedvelni egynek sem sikerült.
  Véleményem határozottabb lett, hogy a régi szintjétől rosszabb. Az újítások csak mondvacsinált dolgok. Többet ártanak, mint használnak a felhasználónak.
   
  Utoljára szerkesztett: 3.6.16
  -Aryka-, Femamzika, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
 14. czenema

  czenema Járnitanuló

  Én nyolcast adtam, szerintem is furcsa, hogy nem oda ugrik, ahová már adtunk le egy-egy feladatban, és azt keresni kell.
  Viszont a kedvencek fülnek nagyon-nagyon örülök, most csak ott dolgozom, nem kell őket keresgélnem, a többit simán figyelmen kívül hagyhatom.
   
  Gio kedveli ezt.
 15. Blindate

  Blindate Haladó

  Első ránézésre szokatlan volt az új arculatú, bővült funkciójú gazdakör. Kicsit bosszankodtam, hogy nem a szokott helyen vannak a dolgok, de amikor megláttam az összes leadás gombot, akkor már rendben volt! Kétségkívül a kis betű és a kis kép nehezíti a dolgot, viszont így áttekinthetőbb. A keresési funkció is jól jön olykor! Van még mit tökéletesíteni, de a kényelmi funkciók beépítése a gazdakörbe nekem tetszik, összességében jó osztályzatot adtam.
   
  sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
 16. Ribiszke

  Ribiszke Fórumfelvigyázó

  Azon munkálkodtam mostanában, hogy több legyen a teljesített feladat mint a nem teljesített, és épp kezdte siker koronázni az erőfeszítéseimet. :D Az előző változatban könnyen meg tudtam számolni a teljesítetteket, látszott, hogy hány oldal x3, itt meg csak nehezebben. Nem is számolom így már. :(
  Ott középen, a feladat mellett a történetet még sosem olvastam el teljesen, az előző változatban sem és most sem, lehetne valahol megnyitható változatban, és azt a helyet lehetne másra használni, például megnagyobbítani valamit, ami most helyszűke miatt kicsire sikeredett.
   
  Gio és Leho69 kedveli ezt.
 17. Fätum

  Fätum Fórum félistene

  Sziasztok :) Mondjon bárki, bármit, nekem tetszik az új gazdakör. Mióta van, azóta be is fejeztem már néhányat. És, hogy miért? Mert mint általában a nők többsége én is vizuális típus vagyok és engem motivál, hogy vizuálisan (nem csak a feladatok sorszámozásából) is látom a zöld sávban, hogy hol tartok az adott feladattal. És igen csak bosszant, hogy na nehogymár csak ennyi van hátra ebből a nyüszöge feladatból én meg tötymörészek vele. :D Szóval, nekem tetszik :p:)
   
  osztrak12, cseresznye06, Imi* és 7 más kedveli ezt.
 18. Ica6710

  Ica6710 Fórum-zöldfülű

  Mikor kapjuk vissza a régi gazdakörit?
   
  -Aryka-, bindi5454, .dina1. és még 1 ember kedveli ezt.
 19. Gio

  Gio Fórum bárója

  Sziasztok! Az elején 3-ast adtam.
  Hogy miért? Mert nekem teljesen megfelelt a régi is és úgy gondolom, hogy inkább a piacot kellett volna áttekinthetőbbé tenni. / Gondolok itt arra, hogy a növényeket és fákat külön bontani, a termékeket mesterségenként külön kategórizálni stb../ A kedvenc és az összes leadás gombnak azért nagyon örültem és a zöld sávnak is. Ahogy teltek a napok egyre jobban megszoktam és most már az újra szavazok és a 3-ast módosítottam 8-asraxD
   
 20. Imi*

  Imi* Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Nekem nagyon tetszik az új gazdakör, csak egy kicsit még szokatlan de majd idővel ezt is megszokom ezért is érdemel egy 10-est! :)
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.