Visszajelzés Mesék a képregényboltból - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 8.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 17.5.24.
  1. 1

436 szavazat
    59.6%
  2. 2

97 szavazat
    13.3%
  3. 3

52 szavazat
    7.1%
  4. 4

24 szavazat
    3.3%
  5. 5

23 szavazat
    3.1%
  6. 6

8 szavazat
    1.1%
  7. 7

12 szavazat
    1.6%
  8. 8

17 szavazat
    2.3%
  9. 9

8 szavazat
    1.1%
  10. 10

54 szavazat
    7.4%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Senki ne kérdezze hogy csináltam, mert magam sem tudom, de végig vittem az eventet :D
    Tegnap még azon matekoztam, sehogy nem lesz meg a felhő. Ma reggel kiszámoltam, mindenem megvan hozzá. Már csak a maradékhoz kellett termelni. Sőt még maradt ez az, pl. szívből is 3 :)

inanna11, GA-BI-O-Farm, vihence és 4 más kedveli ezt.
  2. -milagro-

-milagro- Utánpótlás-írogató

***** jó munkahelyed van!
    Mert sajnos én betegszabadságon vagyok, szedetem minden nap és így sincs meg a felhő.

3. imifiu

imifiu Aktív író

Mobilról csináltam, és a pixel szív idejét feleztem, azt a kb napi 2-2 percet, akármilyen is az a munkahely, szerintem nem akadály !;)

vihence és cicimsincs kedveli ezt.
  4. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Fél 9-kor sikerült megcsinálni ezt az eventet.....hát régi játékos vagyok, de majdnem kifogott rajtam.:) Néha kell ilyen is. Én már el tudom engedni, ha valamit nem szerzek meg. De azért így kisakkozva se szeretem....:p

5. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok
    Tegnap ilyenkor azt hittem, nem lesz meg. De sikerült. Bár majdnem feladtam, ma odatettem magam és meglett. Volt, hogy elindítottam a paradicsom képregényt és töröltem véletlen. Nem szeretem event volt.
    Mindenkinek gratula, aki végzett.

6. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Számomra is kiszámíthatatlan volt, meddig jutok majd. Aztán a végén sikerült. Hajrá még azoknak akik célegyenesben vannak - gratulálok azoknak akik végigvitték.

7. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Én is azt hittem, hogy a felhő sem lesz meg, de végül sikerült végig vinni. Semmilyen kosarat nem vettem (most sem). 5 pontot adtam. Maga az event elgondolása tetszik, de a kivitelezés már kevésbé. A minijáték tetszik, az össze-vissza érésidők nagyon nem. A beadandók idétlen értéke szintén nem tetszik az meg pláne nem, hogy a pontos beadás lehetetlen. Számomra jöhetne újra ez az event, de sokkal átgondoltabb feltételekkel.

8. tara100

tara100 Junior szaki

3 percen múlt hogy elérjem a felhőt, ez a szívás.

ljanika6 kedveli ezt.
  9. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Ez eléggé beszédes a jövőre nézve:

Bár inkább tartom ennek ellenére is valószínűnek, hogy lesz még ilyen eventünk!

-gyöngy-581, GA-BI-O-Farm és vihence kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Mesék a képregényboltból event véget ért, a csevegő bezárta kapuit.

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítséget, megosztott taktikákat!

upload_2024-5-15_22-16-1.png

Találkozunk a következő event csevegőjében!

Eredményes játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.