Visszajelzés Mesék a képregényboltból - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 8.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 17.5.24.
  1. 1

436 szavazat
    59.6%
  2. 2

97 szavazat
    13.3%
  3. 3

52 szavazat
    7.1%
  4. 4

24 szavazat
    3.3%
  5. 5

23 szavazat
    3.1%
  6. 6

8 szavazat
    1.1%
  7. 7

12 szavazat
    1.6%
  8. 8

17 szavazat
    2.3%
  9. 9

8 szavazat
    1.1%
  10. 10

54 szavazat
    7.4%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Sziasztok

Hat a csatni az event területen? Ha igen, akkor:
    felszaporítás után napi 4 aratással, nettó 1800növény jön le naponta ( 150 x 3 x 4 ). Ez 6 nap alatt 10800 növény, ami beadva 302400 érték. Minek szenvedni a többivel???
    Ha nem, akkor szívás, jön az új terv :)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

új terv kell:wuerg: sajnos nem hat8)

3. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Nem volt egyértelmű, mert csak a szupikra, katákra tért ki a leírás...
    Köszi

Swartsch és jutka190226 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Ennek a területnek ez a különlegessége;) sajnos a kerekes bónuszok sem hatnak rá... Csak és kizárólag az eventes különleges bónuszok;)

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A víz, trágya kombón kívűl semmi nem hat, a csatni sem. Érdemes inkább 2*2 kockába ültetni, mert kevesebb víz, trágya kell és kevesebbet kell visszaültetni is.
    Szépen leültetnek itt a gép elé 6 napra, már aki csinálja teljes gőzzel az eventet.
    Miután a pénteken vérvétel, aztán vásárlás, szombaton, vasárnap családi program.
    Úgy hiszem ez nem oldható úgy meg, hogy telóról max. learatok, aztán majd bepótolom, amikor itthon vagyok.
    A nyeremények között semmi kihagyható nincs számomra, így miután a terület adott elleszek vele, de semmi féle extrába
    és magam hajkurászásába nem megyek bele. Értékeltem az eventet, mennyit ér számomra.
    Sikeres kombinálás mindenkinek.

Swartsch, jutka190226, katimami51 és 8 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Már igen, mivel utólag került be.

Szia!
    Az eventes felületen nem hat a csatni sem, kizárólag víz és normál trágya, valamint a tárgyi eventben a belépőjegyek eljátszásával nyert bónuszok.
    Csak növények beadása a legmacerásabb dolog, mert annak a beadási értéke a legkisebb:
    - virtuális tök -> 28 (eventnövény)
    - szupermalac figura -> 12.007 (a 2 db Paradicsom képregény terményes ól adja => 2*1 db /aratás)
    - pixelszív -> 4.084 -> (a 4 db Árkádkabin ól adja => 4*1 db /aratás)
    - pixelgyümölcs -> 67 -> (a 3 Pixelfa adja => 3*6 db; Pixelbetakarítás növelővel *2)
    - képregény -> 53 -> (a 3 Képregényfa adja =>3*6 db/aratás)
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Készítettem egy beadási tervet, ami alapján
    a beadás szerintem a leggazdaságosabb.
    Úgy vélem nem kell megszakadni, de viszont az időtényező nagyban befolyásol mindent.

Igyekszem kihasználni a Pixelfa időfelező és termés duplázó bónuszait, így a beadásoknál azokra helyezem a hangsúlyt.
    Ez főként amiatt is előnyős, mert azokhoz nem kell semmit előzőleg letermelni, csak a belépőjegyeket kell lejátszani (naponta kettőt kapunk, egy pedig vásárolható naponta 00:00 óra után.) Nem elfelejtendő, hogy a napi belépőjegyek nem halmozódnak napról napra, csak az általuk nyerhető bónusz. Az időbónuszok összeadódnak, tehát kitolják a lejárat hatályát.
    A negatív számok azért mínuszosak, mert azokat kapjuk, tehát már nem kell megtermelni azokat, ezért azok levonandók a "gyártandókból". (Remélem mindent figyelembe vettem, és nem kell menet közben korrigálni.)
    A Pixelszívnél javítottam, mert a Szupermalac figura tápjába is kell. Bocsi.
    Sok sikert a játékhoz! :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 9.5.24
    kigyo51, gabehu, sosi19 és 37 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Az előző eventet, lényegében ólak nélkül csináltam meg... :music:
    Bár az ajándékba kapott tápokat elhasználtam... azt hiszem most is ez lesz8)

Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Gabi! Teljes mértékben magam is így gondoltam ezt az eventet, ahogy írtad. A területet nem szeretem, még sima eventnél is a tutyi-mutyi toporgás egy hétig, nem az én világom. Most meg a túl bonyolítás, kavarás, nehezítés, egyebek, nem tette népszerűbbé a játékot. A nyeremények sem okoztak meglepetést. A felhőig el jutok, ha tudok, de nem strapálom magam, nem agyalok rajta 6 napig, mit, hogyan..... és nem lesegetem a beérési időket sem. Lehet, hogy inkább a panaszosba kellett volna írnom, de ez inkább a véleményem, nem panasz. Értékeltem én is, amennyit nekem ér. Kitartást, sok türelmet Mindenkinek, aki el kezdi!

ljanika6, marcsi152, Swartsch és 10 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt mire alapozod, hogy utólag került bele az ismertetőbe?
    Ez az információ, hogy melyik tápból mennyit kapunk induláskor az ismertető megjelenéskor benne volt már. Sajnálom, ha Te csak később láttad az információt.
    A táblázatos levezetés nagyon hasznos anyag, sokaknak segíteni fog a taktikájuk kidolgozásában. Köszönjük a Játékosok nevében!

Swartsch, jutka190226, vihence és 7 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Elnézést, akkor valószínűleg átsiklottam felette.

Swartsch, jutka190226, vihence és 5 más kedveli ezt.
  11. PaySkin

PaySkin Fórummogul

Sziasztok!

A végén lehet megint szerezni 10 pandaérmét. Azt mire használjuk fel? A következő ilyen eventhez lesz megint?
    Mert ugye akkor már nem sok értelme van fejleszteni bármit is, persze ha eljutunk odáig :)

12. Dolphin

Szia,
    igen, a fel nem használt pandaérmék a következő ilyen típusú eventben lesznek felhasználhatóak.
    Jó játékot!

Swartsch, barbi021951, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Gyűjtögethetjük is;) Bár ha csak bónuszokra váltható akkor elég ez a 10... aztán a következő eventre is elteszünk 10et;)

Swartsch és jutka190226 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Mesék a képregényboltból event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok az eventhez kapcsolódó tennivalókat (aratás, minijáték) az eventes területen.

Figyeljetek rá, hogy a bónuszokat a megfelelő időben indítsátok, a beadásnál figyeljetek rá, hogy minél pontosabb legyen a beadás értéke, mert a többlet nem megy át a következő szintre.

Sikeres játékot kívánunk,

a Farmerama csapata

Swartsch, barbi021951, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Event elkezdve, bár kicsit döcögősen indult az első játéknál! 20 másodperc alatt kiraktam, zöld volt minden, de a számláló csak ment lefelé... meguntam, kiléptem-vissza és 3 másodpercnél várta, hogy folytassam.xDxD Folytattam, és utána már nem volt gond a mini játékokkal.
    Mivel a hétvégén nem nagyon leszek gépközelben. így megvettem a közepes csomagot és napit, így tudok már tápot is keverni.

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. sutimami57

Kérlek, áruljátok el, hol a bú........... van az aratógép??

17. farmerSS

farmerSS Fórumfelvigyázó

Szia

Jobb fent van két épület. Egyik az arató, másik a minijátékos épület.

18. Dolphin

Swartsch és sutimami57 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Event elkezdve...:music: A pandaérméket pixelfákra költöttem;) Az ajándék minijátékokat ennek a termésnövelésére használom fel!

Swartsch kedveli ezt.
  20. sutimami57

Köszönöm szépen! Közben addig kattogtattam, amíg meg találtam.... :)
    Köszi szépen, Neked is! Az ismertető oldalon nem figyeltem , így aztán le maradtam az információról.
    Tiszta káosz van nálam. Ki váltottam a két fejlesztést, de nem tette fel. Ha be érnek a kütyük, utána rájuk tudom tenni? Vagy ki kell előbb törölni, és vissza rakni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.