Visszajelzés Mesék a képregényboltból - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 8.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 17.5.24.
  1. 1

436 szavazat
    59.6%
  2. 2

97 szavazat
    13.3%
  3. 3

52 szavazat
    7.1%
  4. 4

24 szavazat
    3.3%
  5. 5

23 szavazat
    3.1%
  6. 6

8 szavazat
    1.1%
  7. 7

12 szavazat
    1.6%
  8. 8

17 szavazat
    2.3%
  9. 9

8 szavazat
    1.1%
  10. 10

54 szavazat
    7.4%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kapálokmintállat

kapálokmintállat Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bocsi, de nem értem a malmozást, hiszen szupertáppal is lehet etetni. Jó, nekem van bőven, nem nagyon tenyésztek, de meglepett, mert azt hittem, csak a malomban keverttel lehet.

farmerSS kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Mit etettél sz.táppal??

3. kapálokmintállat

kapálokmintállat Utánpótlás-írogató

Hát az ólakat pl. paradicsom képregény.

farmerSS kedveli ezt.
  4. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Próbáltam egy játékot lejátszani, de képtelen vagyok befejezni.

Marcsifarmja kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Frissítés után simán rá tudtam tenni a fejlesztéseket....:music:

sutimami57 és barbi021951 kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ez érdekes ! Biztos, hogy szupert ettek ezek az ólak? Megvan a 2 db. tápod, amivel ezeket kell etetni ?
    Láttam én is, hogy ott van a szuperes lehetőség is, de nem arra nyomtam, hanem a sima tápokra, majd vízre.

Swartsch kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jeleztük a Központ felé a hibát, mivel a Szupertáp az eventes területen nem használható elem.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Biztos, mert a szuperre nyomtam. 2 óra és néhány perc(7-9), nem tudom pontosan lett az érésidő. Most 1 óra 19 perc. Árkádsebesség-növelőt nem aktiváltam, amit kaptunk induláskor megvan az összes táp.(kapálokmintállat a kicsim:)).

Swartsch, jutka190226 és farmerSS kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ahogy feletted is jeleztem, a Központ felé jeleztük a hibát, mivel az eventes területen a Szupertáp nem használható elem.
    A javítás folyamatban van.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszi! De mivel meg etettem az ólakat, így már biztos nem lehet...... Majd leszedés után meg próbálom.

farmerSS kedveli ezt.
  11. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Olvastam, köszönöm. Csak válaszoltam egy kérdésre. Ez a kis hiba gyorsan megoldódni látszik.......

Swartsch, sutimami57 és farmerSS kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A 2 paradicsomos ól nem sokat lesz kint területen nálam.
    A közepes kosár jóvoltából növény még csak-csak lenne a táphoz, de 4 pixelszív is kell bele, az meg csak dupla idő alatt érik be.

13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek!Nem tudom,hogy csináltam,na persze nem is értem,de az egyik árkád nevű figurát kilöttem suttyyy,:cry:már megint birka vagyok!Annak is van szerepe a játékban?Olvasom az ismertetőt,de csak nézek mint a Jenő a moziban,vagyis nagyon ,nagy űresség van az agyam helyén.xD:inlove::mad:Köszönöm szépen ha valaki felhomályosítana!szöszi50 ID:24825308.

jutka190226, sutimami57 és farmerSS kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Megtalálod bal oldalon az állatos ólaknál és kihelyezheted újra. Akár fát vagy ólat törölsz, ugyanúgy viselkedik, mint a farmon.

jutka190226 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    az event csevegő nem a legjobb hely segítségkérésre, erre a Segítségkérő topikok szolgálnak:
    https://board-hu.farmerama.com/#segitseg.275
    Az mit jelent pontosan, hogy "kilőtted az árkád nevű figurát"?
    Ha arra gondolsz, hogy törölted a területről az Árkádkabin nevű elemet ("ólat"), akkor azt megtalálod a dobozban, a Birka alatt.
    Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek, fogalmazd meg pontosabban a problémádat egy Segítségkérő topikban.
    Az event ismertetőből az event mechanika részt olvasd át kérlek újra:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385023
    Két részből áll az event:
    - egyik a minijáték: itt képregényeket kell pakolgatni a könyvespolcokra, a minijátékkal speciális bónuszokat szerezhetünk
    - a másik része az event területen termelés (növény, speciális fák és ólak), s a megszerzett javak beadogatása a haladási sávba az ajándékokért.
    A minijáték során megszerzett bónuszokat ezen termelésnél tudjuk felhasználni.
    A minijátékról tettek már videókat itt a csevegőben, nézd meg azt is, ha azzal a résszel van a problémád.

Swartsch, jutka190226 és szöszi50 kedveli ezt.
  16. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a gyors segítségedet,igen ugy van ahogy írad!Azért íram itt mert gondoltam,hogy valamelyik játékos társam tud segíteni!Megyek,és megkeresem az elveszetett!Elnézés ha érthetetlen voltam!

Swartsch, jutka190226 és sutimami57 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Erre gondolsz?
    Paradicsom képregény
    • Érési idő: 6:00 óra
    • Méret: 2x2
    • Indításához szükséges: 1x Szuperhősköpeny + 2x Pixelszív
    • Termény: 1 db Szupermalac figura
    • Kihelyezhető: Ideiglenes event terület
    • Kezdő mennyiség: 2 db (event területen kihelyezve)
    Ennek van az egyik legkomolyabb pajtaértéke: 12.007
    Ha kiveszed mivel pótolod a kieső PÉ-t ?

Már én is azon agyalok, hogy túl sok a macera, nehezen kezelhetőek az ólak, a fák, és a malom + tápok, egyszerűsíteni kéne az egészet... de még nem jöttem rá a megoldásra...

18. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

A pixelfa és árkádkabin játékelemek fejlesztéséhez kell.

genka53 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pontosan ezért nem fogom etetni a paradicsomi ólat...:music:

Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Igen, rá gondoltam.
    1 Pixelszív értéke 4 ezer valamennyi, kettőé 8 ezer. Igaz, hogy bukok így 4 ezret, de nem bolondulok meg a sok ismeretlen kihelyezett között. Arról nem beszélve, hogy úgy se tudnám mindig kint tartani ezt a két ólat.
    A tavalyi és a mostani között úgy 70 ezerrel kell többet beadni.
    Ebből már a kezdéskor learatott paradicsomos adott 2 malacot, a kapott 2 táppal visszaküldve jön be újabb kettő, ennek az értéke 48 ezer. Mivel eggyel több árkádia ólunk van, mint tavaly, így a kieső beadandó ezzel meg is lesz.
    Tavaly nem tudtam se kosarat, se napikat venni, most engedi a Mastercardot, így ezzel még plusz napi 4 ezres beadandóval tudok számolni.
    A lényeg, hogy így nekem nincs szükségem a paradicsomos ólra.

hóóvirág, Swartsch, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.